בעוד כשבוע וחצי אני נוסע לארצות הברית לחודש וחשבתי לפנק את עצמי בכרטיס מסך חדש. כרגע יש לי FX 5200 והוא חלש ואני רוצה להחליפו. לא משנה לי אם הכרטיס יהיה רדיאון או ג'יפה - העיקר להחליף.
אני מחפש כרטיס שלא יעלה מאות דולרים אבל יהיה מספיק חזק לצרכים של היום ושל "שבוע הבא", שיהיה בו TV OUT ושתהיה לי אפשרות לחבר 2 מסכים.
יש לי 5900XT ואני מאד מאוכזב מהכרטיס. הביצועים טובים, ממש טובים, פה אין לי תלונות, אבל איכות תמונה ממש ירודה. הבנתי שזו בעיה עם כל הכרטיסים של נווידיה, ורק בכרטיסי הדור הבא התחילו לשפר איכות תמונה.
אז אני ממליץ על R9800 PRO. לכרטיס יש ביצועים טובים ואיכות תמונה מעולה.
איכות תמונה ירודה, טקסטורה רועדת, קווים לא ישרים וזה כשכל הפילטרים פועלים. אני מוכן להחליף את הכרטיס ב-R9700 Pro, שקצת יותר חלש, אבל נותן איכות הרבה יותר טובה.
מצטער שאני נדחף לך באמצע הת'רד עמית אחי, אבל לב והאיש השני- למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים איכות תמונה ירודה? אם תוכלו לפרט קצת בשבילי זה יהיה נהדר מכיוון שאני מתכוון לקנות בקרוב את הכרטיס הזה ביחד עם אותו שידרוג (הטכנאי הבן זונה לא עונה לי סעמק!!@%#@)
-----------------
קהילת Shogun: Total War . כול חובב המשחק מוזמן להדיין שם על כול הדברים השונים שקשורים באותו משחק גאוני!
אני ממליץ לך לקנות את הראדון 9800 פרו, הוא עולה רק 250 דולר ואם זה יקר לך אתה יכול לקנות את הראדון 9600XT ALL IN WONDER שהביצועים שלו יותר נמוכים אך אתה מקבל עם הבנדל את הכול והוא הוא עולה 200 דולר.
אני לא ממליץ לך לקנות את הכרטיסים המקבילים של אינוודיה מכיוון שהביצועים שלהם נמוכים והמחירים גבוהים מדי.
----------------- כתב מחשבים מובטל וגיטריסט בזמן החופשי.
הרדאון 9800 פרו אינו תומך בדירקס 9 ולעומת זאת הרדאון 9600XT תומך בו. אולי זה לא ישנה לך אבל התמיכה הזאת נותנת לך אפקטים נוספים במשחקים החדשים כמו פר קריי.
יש הבדלים בין הביצועים של הכרטיסים, אומנם לא גדולים אבל הם עדיין קיימים, אני ממליץ לך על ה-9800 בתור בן אדם מרוצה מהכרטיס, ולמרות שלא ראיתי באופן אישי את ה-9600 אני עדיין מעדיף את ה-9800.
----------------- כתב מחשבים מובטל וגיטריסט בזמן החופשי.
הרדאון 9800 פרו אינו תומך בדירקס 9 ולעומת זאת הרדאון 9600XT תומך בו. אולי זה לא ישנה לך אבל התמיכה הזאת נותנת לך אפקטים נוספים במשחקים החדשים כמו פר קריי.
יש הבדלים בין הביצועים של הכרטיסים, אומנם לא גדולים אבל הם עדיין קיימים, אני ממליץ לך על ה-9800 בתור בן אדם מרוצה מהכרטיס, ולמרות שלא ראיתי באופן אישי את ה-9600 אני עדיין מעדיף את ה-9800.
[קול של כושי] bulllllllshiiiiiiiit [/קול של כושי]
כל ההודעה הזו היא ערימה של חרטא. הרדיאון 9800 פרו תומך ב-DirectX 9, ויש הפרש ביצועים לא בטל בינו לבין הרדיאון 9600XT.