אהלן, אני עוד מספר שבועות מתכנן לקנות מחשב חדש, ובמקום לדחות את כל ההכנות לרגע האחרון ... אני מעדיף להתחיל ולתכנן לכיוון של מפרט מסויים למחשב כבר מהיום.
הסכום שיהיה לי להוציא על המחשב עומד על בערך 6000 שקלים, עם רצון להוציא כמה שפחות.
אני מחפש מחשב קומפלקס, כלומר עם הכול, רצוי שיהיה לו הארד דיסק של WD 80GB 8mb buffer, וכרטיס מסך של Radeon 9600XT לכל הפחות.
מסך של 17 אינץ', לא צריך יותר מזה, עכבר ומקלדת אני לא אהיה צריך מכיוון שיש לי יותר מדי מאלו שוכבים ללא מעש בבית.
- תודה לעוזרים :)
-----------------
Eagles may soar, but weasels don't get suck into jet engines.
ציטוט: הכותב המקורי CommandoGuard ב 2004 /07 /26פאק, אני לא מבין למה אנשים עדיין לוקחים מסכי 17 אינטש. זה כל כך ענתיקה כבר. אתם תצטערו על זה בעוד שנתיים.
ולמה בדיוק "ענתיקה" ? זה שהמסך הגדול יותר , זה אומר שהוא חדש יותר ?
לא רואה בכלל את הקשר.
נרצה משהו חדש יותר , נקנה LCD.
אם באמת מפריע לך הגודל , תמיד אפשר לחבר לטלויזיה.
לגבי מסך , אולי תרצה לבדוק את המאפיינים של LG F700 B . אותו מחיר (לא זוכר מה יותר טוב).
מעבד. 700 ש"ח עבור דגם מיושן של אט'לון עם תוספת של 200 MHz ותוספת של 200 ש"ח בהשוואה ל-2500 , לדעתי מוגזם לגמרי. עדיף כבר לקנות את ה-2500 או להשקיע יותר בדגם ה-64 או בפנטיום.
Intel Inside. Idiot outside , אך שאומרים.
זכרון... תנסה לבדוק את הפרמטרים של
GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit
ב- 780 ש"ח.
יש לי הארד דיסק של Maxtor 80GB S-ATA 8MB Buffer. קצת שמן , אבל שקט מאוד.
ולסיכום ,אני חושב שמומלץ לקנות ספק של 400W לפחות. אולי תזדקק לאיזה מודינג רציני בעתיד. אם אתה עובד בח"ש, אז קח 500.
ציטוט: הכותב המקורי CommandoGuard ב 2004 /07 /26פאק, אני לא מבין למה אנשים עדיין לוקחים מסכי 17 אינטש. זה כל כך ענתיקה כבר. אתם תצטערו על זה בעוד שנתיים.
ולמה בדיוק "ענתיקה" ? זה שהמסך הגדול יותר , זה אומר שהוא חדש יותר ?
לא רואה בכלל את הקשר.
נרצה משהו חדש יותר , נקנה LCD.
אם באמת מפריע לך הגודל , תמיד אפשר לחבר לטלויזיה.
לגבי מסך , אולי תרצה לבדוק את המאפיינים של LG F700 B . אותו מחיר (לא זוכר מה יותר טוב).
מעבד. 700 ש"ח עבור דגם מיושן של אט'לון עם תוספת של 200 MHz ותוספת של 200 ש"ח בהשוואה ל-2500 , לדעתי מוגזם לגמרי. עדיף כבר לקנות את ה-2500 או להשקיע יותר בדגם ה-64 או בפנטיום.
Intel Inside. Idiot outside , אך שאומרים.
זכרון... תנסה לבדוק את הפרמטרים של
GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit
ב- 780 ש"ח.
יש לי הארד דיסק של Maxtor 80GB S-ATA 8MB Buffer. קצת שמן , אבל שקט מאוד.
ולסיכום ,אני חושב שמומלץ לקנות ספק של 400W לפחות. אולי תזדקק לאיזה מודינג רציני בעתיד. אם אתה עובד בח"ש, אז קח 500.
יש לי ניסיון רע (מאוד) עם מסכי LG, אני מעדיף להמנע מלקנות אותם וללכת על Samsung.
אין לי כ"כ כסף מיותר להשקיע במעבד 64 ביט, ואני מעדיף ללכת על המעבד הכי חזק שאני יכול למצוא, ה2.8 בהחלט עונה לי על הדרישה.
המארז עצמו - אני מעדיף ללכת על אחד אחר, כמו כן גם על ספק כוח של 400W.
הזיכרון דיי בעייתי, בעיקר בגלל שאניל'א מתכנן אוברקלוק, ולא כ"כ משנה לי איזה, ואני מעדיף לקנות אותו בסטיק אחד של 512 מאשר ב2 של 256.
ועם עם Maxtor יש לי ניסיון לא מזהיר, מעדיף לקנות מהמלצות של חברים את הWD.
-----------------
Eagles may soar, but weasels don't get suck into jet engines.
תתרחק ממעבדי AMD. יש לי AMD 2500+ וזה מעבד עלוב. הרגשה כאילו שעובדים על סלרון 2.0. ב-800 ש"ח קנה מעבד אינטל 2.4C, שעובד כמו AMD 3200+. תעשה OC ותראה איך מעבדי AMD אוכלים אבק.
תתרחק ממעבדי AMD. יש לי AMD 2500+ וזה מעבד עלוב. הרגשה כאילו שעובדים על סלרון 2.0. ב-800 ש"ח קנה מעבד אינטל 2.4C, שעובד כמו AMD 3200+. תעשה OC ותראה איך מעבדי AMD אוכלים אבק.
אבל מעבדי AMD 64 הם בסדר גמור.
הם בערך כמו מעבדי פנטיום 4C המקבילים להם בביצועים, אלא שהם 64 ביט משמע תמיכה לעתיד.
-----------------
"A Ninja's vengeance runs not only through his blood, but through his soul..."
Ryu Hayabusa
"הנחומיות בנינג'ה לא נמצאת רק בדמו, אלא גם בנשמתו"
עם המפרט שחבר שלי, עשינו 5600+ נקודות ב-3dMark2003... המעבד בסדר גמור.