כמה עלה,איזה דור,כמה זמן אתם משתמשים בו כבר,אילו אביזרים יש לו,כמה מקום יש בשלכם וכמובן האם אתם מרוצים ממנו
לפני שבוע שבועיים קניתי את שלי בסאן דייגו אחרי מסע חיפושים מפרך(ביקרנו באיזה 6 חנויות ולכולם הוא כבר אזל)עד שמצאתי אחד
קניתי את ה20 גיגה דור 4 וגם את השריון של מטיאס(ipod armor) שמגן עליו די טוב לפי מה שאני רואה ואת האוזניות ה MDR של סוני ששמעתי שהן די טובות(ויקרות) אני די מרוצה בינתיים
-----------------
"המטרה במלחמה היא לא למות למען ארצך אלא לגרום למישהו אחר למות למען ארצו"
למה קנית ממיר חשמלי, התקע שבא עם האיי פוד מתאים יפה מאוד גם לישראל. יש לי איי פוד דור שלישי, 10 ג'יגה, בא עם הציוד הסטנדרטי, לא כולל מעגן. האוזניות דורשות החלפה, מעבר לזה אני מאוד מרוצה אחרי מאות שעות של שימוש היה לי רק ריסט אחד לא ברור.
ציטוט: הכותב המקורי SAND ב 2004 /08 /15למה קנית ממיר חשמלי, התקע שבא עם האיי פוד מתאים יפה מאוד גם לישראל. יש לי איי פוד דור שלישי, 10 ג'יגה, בא עם הציוד הסטנדרטי, לא כולל מעגן. האוזניות דורשות החלפה, מעבר לזה אני מאוד מרוצה אחרי מאות שעות של שימוש היה לי רק ריסט אחד לא ברור.
כי החיבור שלו הוא חיבור אמריקאי שלא מתאים לתקעים ישראליים (או שזה שקעים לא יודע איך אומרים את זה), וגרסת ה-10 ג'יגה היא לא הגירסה הראשונה של הדור השלישי?
ולמהה אוזניות דורשות החלפה? הן אוזניות מצויינות. כמובן שיש אוזניות טובות יותר אבל האוזניות של האייפוד הן לא רעות.
וכדאי לך מאוד מאוד לקנו את המעגן-הדוק, זה מונע נזקים לאייפוד.
לא אהבתי את האוזניות שבאו עם האיפוד כל כך,הסאונד שלהם לא מדהים והבס די גרוע והן גם נופלות מהאוזניים די בקלות(לא רק לי) אז במקום זה טני קניתי את האוזניות MDR-EX71SL של סוני שהיו קצת יקרות(50 ומשהו דולר) אבל נוחות להפליא ונשמעות מדהים.מומלץ.
ואילו נזקים יכולים להיגרם בלי הדוק? מעולם לא שמעתי על דבר כזה
-----------------
האוזניות דורשות החלפה כי בנקודת ההתפצלות ל2 נחשפו לי כמה חוטים. יש לי גם נרתיק לאיי פוד אבל אחרי שהוא הצליח להשרט גם בתוך הנרתיק החלטתי פשוט להחזיק אותו בכיס. הוא אמנם שרוט לאללה אבל זה כבר לא ממש משנה לי.
יש לי 4 ג'יגה של מוזיקה עליו, הכל באיכות של 192kbps, חלק AAC וחלק MP3. אין לי מושג איך הייתי שורד את השנה הזאת בלי האיי פוד, כל יום ליסוע הלוך וחזור לתל אביב, לפעמים בלי אנשים לבידור.
אם אתה רוצה נרתיק עמיד אז אני ממליץ לך לקנות את הזה של מטיאס
בעקרון,זה שריון שפשוט מגן על האייפוד שלך מכל דבר שאי פעם יכול לקרות לו
אני כבר פשוט הולך ברחוב,שם את הפלייליסט ושפוט זורק אותו לתוך התיק,שום דבר לא קורה לו ובלי אף שריטה.מומלץ בחום אבל גם קצת יקר(50 דולר) אבל זה שווה את זה אם אתה רוצה שהוא לא יהרס לך
-----------------