Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > פעולה > ברוכים הבאים לפורום הפעולה של VGames!
תגובות : 14
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 08/11/2003 18:16:44
תגובה אחרונה: 10/11/2003 21:27:36

נושא מחבר ההודעה
08/11/2003 18:16:44 #1

שלום לכל באי הפורום של אתר VGames.  בשעה טובה ומוצלחת אנו גאים להציג בפניכם את מערכת הקהילות החדשה שלנו. אתם מוזמנים לשוטט ברחבי מערכת הקהילות כדי להכיר אותה. כמו שבוודאי תוכלו לראות, מערכת הקהילות החדשה שלנו היא מתקדמת ושימושית הרבה יותר ממערכת הפורומים הקודמת. אחד המאפיינים האהובים עלי ביותר במערכת החדשה היא האפשרות לכל אחד מכם לפתוח קהילה משלו. כל אחד מכם מוזמן לפתוח קהילה חדשה למשחק\קונסולה\כל-דבר-אחר שהוא הכי אוהב, ולעודד אחרים להצטרף אליה.

זהו פורום הפעולה של הקהילה הרשמית של אתר VGames. אל הפורום הזה מוזמנים כל משתתפי הפורומים, אבל אנחנו נשמח במיוחד אם הפורום הזה יהפוך למקום מפגש קבוע של כל שחקני הפעולה בארץ. טוראים מתחילים שבדיוק עושים את הצעד הראשון שלהם ב-Counter-Strike, וגם חיילים וותיקים שהשתתפו בכל קרב מאז תקופת הויקינגים של Rune ועד הקרבות העתידניים של Halo. פה תוכלו למצוא דיונים שונים כמו "מהו הנשק האהוב עליכם?", ולעיתים גם משונים כמו "הולכי-הרגל שהכי כיף לדרוס ב-GTA:VC".

אתם מוזמנים לפרסם פה את כל מה שעולה לכם לראש, כל עוד הוא עומד בחוקי הפורום הפשוטים:

1. שמרו על נושא הפורום - מדובר בפורום משחקי פעולה, ולכן דאגו לפרסם פה רק נושאים שקשורים למשחקי פעולה. אם תתחילו פה דיונים על משחקים כמו "הסימס", ו"פוקימון" , אנחנו נדאג להעביר אותם לפורום המתאים במקרה הטוב. במקרה הרע אנחנו פשוט נמחק אותם.
  2. היו עניינים ושמרו על תרבות דיון הולמת - הפורום הוא מקום בו אתם יכולים למצוא דיונים מעניינים ולפגוש אנשים בעלי עניין משותף לכם. זהו לא מקום לריב עם אנשים אחרים, הוא להציג את הטמטום שלכם ברבים. אם אתם מתחילים דיון חדש או עונים לדיון קיים, אנא השתדלו להיות עניינים ורציניים. נסו לבחור כותרות טובות לדיונים חדשים שאתם מתחילים. ובכלל, שמרו על תרבות דיון גבוהה בפורום.
  3. אין לקלל ואין לפרסם תוכן בוטה - אנא שמרו על הידיים שלכם, ואל תשתמשו במילים פוגעות וקללות. אנחנו לא נסבול קללות, גזענות, פורנוגרפיה, או כל תוכן בוטה אחר בפורום הזה. הודעות מסוג זה ימחקו, וכותביהם ינודו מהפורום ללא אפשרות חזרה.
  4. אין להציף - אם אתם מפרסמים הודעה, השתדלו שתהיה בעלת תוכן ענייני. הודעות ללא תוכן, או הודעות עם תוכן שלא קשור לפורום ולא מעניין אף אחד ימחקו.
  5. בלי אורז (Warez)! - אין לפרסם בפורום קישורים לאתרים\שרתים המאפשרים להוריד בחינם תוכן עליו יש זכויות יוצרים השייכים למישהו אחר. זה כולל משחקי מחשב, תוכנות, מוסיקה או סרטים.

אנא שמרו על כללי הפורום כדי למנוע ממנו ומכם טרחה ואי נעימות מיותרת. עזרו לנו לשמור על רמה גבוהה ודיונים איכותיים בפורום. והכי חשוב, תהנו!

עבדיכם הנאמן,

יוסקה "Zappatta" שמם

-----------------

אווטאר
Zappatta
מנהל הפורום
רשום מ- 24/10/2003
בקרו בעמוד הבית של YT
09/11/2003 16:15:46 #2

היי!

אני רוצה לאחל לכל הגולשים כאן בהצלחה!

תהנו בפורום והשתדלו לשמור על רמה גבוהה ועניינית כדי שכולנו נוכל להנות, וכולם ידעו שזהו הפורום בעל הרמה הכי גבוהה והפורום הכי רציני.

אחרי הכל, מי שיהנה מפורום רציני ונחמד יהיה אתם ואני.

השתדלו להמנע מספאם מיותר, כי זה סתם הורס לנו את כל הכיף.

בהצלחה!   

-----------------

אווטאר
YT
משתמש רגיל
רשום מ- 08/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Y-T
09/11/2003 18:30:57 #3
  אני שמח שיצרו פורורומים חדשים  

-----------------

קהילת  Axis&Allies (קליק)

אווטאר
Y-T
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של mitzi the cat
09/11/2003 20:59:04 #4
ברוכים הבאים לקהילה החדשה!  

-----------------

אווטאר
mitzi the cat
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
10/11/2003 00:34:23 #5
weeeee haaaa

-----------------

אווטאר
צביצב
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של YT
10/11/2003 07:26:54 #6

אני מבקש לא להתחיל עם ספאם, במיוחד לא עכשיו.

פורום חדש, למה להרוס?

ועוד משהו, כמה הודעות למעלה כתוב: "בלי ספאם"....  

-----------------

אווטאר
YT
משתמש רגיל
רשום מ- 08/11/2003
10/11/2003 10:15:51 #7

לדעתי שכחתם חוק נורא חשוב.. גודל החתימה :X   יש אנשים עם 800*600 :XX

TZAR, אכפת לך להקטין?

אגב, למה הרוב כאן חושב שCS הוא משחק לילדים קטנים ולמתחילים? יש גם גיימרים כבדים וותיקים (כמוני  ) שממשיכים לשחק במוד המצוין והכיפי הזה, ולעומת זאת משחקים גם במשחקים מורכבים ביותר. תתחילו להביט גם לצדדים, ולא רק ישר.

-----------------

צוות Mgamers מוכר CD KEYS מקוריים ב85 שח כל אחד, לרוב המשחקים החדשים, לפרטים - http://cd-keys.mgamers.co.il

אווטאר
_Zeev_
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
10/11/2003 14:41:54 #8
כי בתקופה שאני שיחקתי, תמיד היו ילדים קטנים ומסכנים בני 10 עם מיקרופון והתחילו לצעוק כמו ערסוואטים קטנים.

-----------------

אווטאר
צביצב
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של YT
10/11/2003 15:03:50 #9
נורא מעניין לראות איך הנושא הפך ל-CS...   

-----------------

אווטאר
YT
משתמש רגיל
רשום מ- 08/11/2003
10/11/2003 16:12:36 #10

האמת, גם לי יש נסיון עם פגישת ילדים קטנים מתלהבים שמשחקים רק CS בחיים שלהם. בגלל זה אני לא משחק ב-CS כבר. הגישה שלהם דופקת את ההנאה.

אבל למרות כל הצרות, שיהיה לנו פורום נחמד ודרך צלחה במערכת החדשה. שיוסקה ימשיך לכתוב מצוין כמו שהוא כתב את ה"מבוא" לפורום והחוקים, ולך YT, שתמשיך להיות אכזר וקשוח עם החדשים.   

-----------------

"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."

- "Oh? And what's so stinking about it?"

אווטאר
Grand master Alon
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של YT
10/11/2003 16:46:13 #11
ציטוט: הכותב המקורי Grand master Alon ב 2003 /11 /10

האמת, גם לי יש נסיון עם פגישת ילדים קטנים מתלהבים שמשחקים רק CS בחיים שלהם. בגלל זה אני לא משחק ב-CS כבר. הגישה שלהם דופקת את ההנאה.

אבל למרות כל הצרות, שיהיה לנו פורום נחמד ודרך צלחה במערכת החדשה. שיוסקה ימשיך לכתוב מצוין כמו שהוא כתב את ה"מבוא" לפורום והחוקים, ולך YT, שתמשיך להיות אכזר וקשוח עם החדשים.   

תודה... אני אוהב את זה, זה גורם להם להיות פחות ספאמרים, ואני לא קשוח רק עם החדשים, אלא גם עם ותיקים שעושים ספאם ומדברים לא לעניין.

סה"כ אני אוהב שיש סדר בפורום, ושהוא ענייני, לכן אני דואג לנקות אותו כמו שצריך.   

-----------------

אווטאר
YT
משתמש רגיל
רשום מ- 08/11/2003
10/11/2003 17:45:15 #12

מוזר? כל אחד חושב שאם הרבה ילדים קטנים משחקים במשחק, אז הוא מיועד להם. לא, זה לא ככה. אם הם מפריעים עם המיקרופון שלהם, תעשו להם MUTE. קמפרים? אם אתם יודעים לשחק, זו לא בעיה להרוג אותם.

חוץ מזה, איזו עוד סיבה יש שמפריעה למהלך המשחק שלכם? תסבירו בבקשה, כי פשוט קשה לי להבין אותכם. או שסתם בא לכם ללכת עם הזרם?

-----------------

צוות Mgamers מוכר CD KEYS מקוריים ב85 שח כל אחד, לרוב המשחקים החדשים, לפרטים - http://cd-keys.mgamers.co.il

אווטאר
_Zeev_
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
10/11/2003 19:38:19 #13

תשמע, דבר אחד, כמו שאמרתי, זה הילדים הקטנים והמעצבנים...

דבר שני, באמת זה ה- campers למיניהם..

דבר שלישי, לקהילה הזאת לפי דעתי יחש פשוט יותר מדי אנשים...

42387243974 קלאנים, שפשוט קשה לעקוב.

אני לא ממש אוהב קהילות גדולות, בקהילות קטנות מכירים את כולם, יודעמים מי טוב ,מי פחות.

הקהילה הגדולה של המשחק היא בהחלט אחת מהסיבות העיקריות שלו רציתי להתעמק יותר מדי במשחק...

עוד משהו, המשחק הזה לא ממש סחף אותי, היה סבבה לשחק עם חברים וזה בשביל הכיף, אבל לא יותר מזה.

אני מעדיף את SoF2 שלי עם הקהילה הצנועה והקטנה (למרות שאני לא בקהילה היישראלית, בגלל נובים ואדמינים מוזרים למיניהם, שמעיפים על אימבוט ברגע שהורגים אותם =\ )

בגלל זה עברתי לשחק באירופה, שיחקתי ב- EC ב- CB והיה סבבה, ובכל זאת, הקהילה די קטנה ויודעים איזה קלאן טוב ואיזה קלאן הוא סתם...

לא כמו ב- CS שיש עשרות אלפי קלאנים, עשרות אלפי סרברים, שפשוט הולכים לאיבוד...

-----------------

אווטאר
צביצב
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של YT
10/11/2003 21:27:36 #14

הנושא הזה לא אמור להיות נושא של CS.

מחפש את הסמיילי של "גלגל עיניים"...

חסר לי כאן משהו...

בכל מקרה, זה לא אמור להיות CS.

ננעל.

-----------------

אווטאר
YT
משתמש רגיל
רשום מ- 08/11/2003

כל הפורומים>פעולה > ברוכים הבאים לפורום הפעולה של VGames!
תגובות : 14
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי: Zappatta
נכתב ב: 08/11/2003 18:16:44
תגובה אחרונה: 10/11/2003 21:27:36

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום