השאלה אם אתה רוצה דווקא משחקי שוּטֶרים (FPS) בסגנון של לירות ברעים.
אם לא - אז GTA Vice City הוא פשוט מעולה ויחזיק אותך זמן רב (למרות שהוא לא כל כך חדש - הוא לא מופיע ברשימה שלך).
דרך אגב, המליצו לך על Black Hawk Down - אני לא הייתי ממליץ על המשחק, לפחות לא לקנות אותו. אין בו שום דבר מיוחד, מספר לא קטן של רגעים מעצבנים שבהם אתה לא מבין מה בדיוק הרג אותך, אתה מוגבל בשמירות שניתן לעשות, הוא לא מכניס אותך לאווירה מיוחדת, חברי הצוות שלך לא מאוד אינטיליגנטים ומתעקשים להסתיר לך את הכוונת, הוא קצר. בקיצור - פרווה.
ציטוט: הכותב המקורי BULL$hIT ב 2004 /01 /03I would suggest Jedi Knight 3:Jedi Academy but that's only if you liked the world of Star Wars.
לא, אין קשר. לי למשל (וגם לרבים אחרים, אני מאמין) אין שום אהבה או זיקה מיוחדת לעולם של SW. סדרת ה-JK היא מעולה בזכות עצמה, וגם אנשים שאין להם כל חיבה לעולם הבדיוני של לוקאס יכולים לאהוב אותה מאוד.
ציטוט: הכותב המקורי BULL$hIT ב 2004 /01 /03I would suggest Jedi Knight 3:Jedi Academy but that's only if you liked the world of Star Wars.
לא, אין קשר. לי למשל (וגם לרבים אחרים, אני מאמין) אין שום אהבה או זיקה מיוחדת לעולם של SW. סדרת ה-JK היא מעולה בזכות עצמה, וגם אנשים שאין להם כל חיבה לעולם הבדיוני של לוקאס יכולים לאהוב אותה מאוד.
אבל אם לא תדע מה זה lightsaber\מה זה Twill'ek\ מה זה כל דבר אחר שקשור לSW ומופיע במשחקים, תהנה מהמשחק הרבה פחות. בקיצור, צריך ידע בסיסי בעולם של לוקאס ואהבה לעולם של SW לא תזיק :)
אם לא - אז GTA Vice City הוא פשוט מעולה ויחזיק אותך זמן רב (למרות שהוא לא כל כך חדש - הוא לא מופיע ברשימה שלך).
דרך אגב, המליצו לך על Black Hawk Down - אני לא הייתי ממליץ על המשחק, לפחות לא לקנות אותו. אין בו שום דבר מיוחד, מספר לא קטן של רגעים מעצבנים שבהם אתה לא מבין מה בדיוק הרג אותך, אתה מוגבל בשמירות שניתן לעשות, הוא לא מכניס אותך לאווירה מיוחדת, חברי הצוות שלך לא מאוד אינטיליגנטים ומתעקשים להסתיר לך את הכוונת, הוא קצר. בקיצור - פרווה.
בדבר אחד אתה צודק gta באמת יחזיק אותך שעות כי ללא ספק זה משחק בין המוצלחים שיצאו בינתיים
אבל בקשר לבלאק הוק דאון אתה טועה .
כנראה שאתה לא אוהב את הסוג משחקים האלה שצריך לחשוב ולנסות לעשות משימות עוד הפעם.
חברי הצוות שלך משחקים לפי הדרך שבה אתה משחק בניגוד ל GTA שאם אתה משחק עם שותף אז הוא הולך לבד .
פעם אחרונה שאתה מקלל, בפעם הבאה תחסם. !!!!!!!!!!FAGS the only good game is
CS !!!!!
Counter-Strike
המשחק הזה מתאים לך 100%.
למי שרצה הצעה למשחקים - אם אין לך סבלנות לחכות מספר חודשים ל MOHAA:PA + BF:V + DRIV3R+ SOLDNER ועוד ועוד..
תוכל לקנות את המשחק BattleField1942, דיי דומה ל OperationFlashPoint רק שהוא מתרחש במלחמת העולם השניה (כמובן שתוכל להוריד את המוד המצליח DesertCombat - מלחמת המפרץ) וטוב יותר מבחינת הגרפיקה ולדעתי יותר טוב במשחקיות. (כמובן שאני מתכוון לרב משתתפים, השחקן היחיד במשחק לא שווה דקה..)
את האמת לפי מה שאומרים כדי לך לקנות את ה neverwinter לרשת....שאי אפשר להוריד מהאינטרנט כי כל אחד מקבל קוד משלו שאי אפשר לשחזר אותו ולהשתמש בו....אבל ככה למה לך לקנות ולבזבז כסף(תביא לי חחחחח).
ציטוט: הכותב המקורי transy ב 2004 /01 /03דרך אגב, המליצו לך על Black Hawk Down - אני לא הייתי ממליץ על המשחק, לפחות לא לקנות אותו. אין בו שום דבר מיוחד, מספר לא קטן של רגעים מעצבנים שבהם אתה לא מבין מה בדיוק הרג אותך, אתה מוגבל בשמירות שניתן לעשות, הוא לא מכניס אותך לאווירה מיוחדת, חברי הצוות שלך לא מאוד אינטיליגנטים ומתעקשים להסתיר לך את הכוונת, הוא קצר. בקיצור - פרווה.
מסכים בהחלט, ושכחת לציין שלא רק שחברי הצוות שלך מטומטמים, אלא גם האויבים נולדו במקרה עם פיגור שכלי....
ציטוט: הכותב המקורי dear_ilan ב 2004 /02 /07את האמת לפי מה שאומרים כדי לך לקנות את ה neverwinter לרשת....שאי אפשר להוריד מהאינטרנט כי כל אחד מקבל קוד משלו שאי אפשר לשחזר אותו ולהשתמש בו....אבל ככה למה לך לקנות ולבזבז כסף(תביא לי חחחחח).
תקשיב, תקרא טוב טוב את חוקי הפורום, כי אסור בפירוש לדבר פה על הורדת משחקים לא חוקית!!!! אתה בסוף תגמור עם באן.
בדבר אחד אתה צודק gta באמת יחזיק אותך שעות כי ללא ספק זה משחק בין המוצלחים שיצאו בינתיים
אבל בקשר לבלאק הוק דאון אתה טועה .
כנראה שאתה לא אוהב את הסוג משחקים האלה שצריך לחשוב ולנסות לעשות משימות עוד הפעם.
חברי הצוות שלך משחקים לפי הדרך שבה אתה משחק בניגוד ל GTA שאם אתה משחק עם שותף אז הוא הולך לבד .
עוד פעם אני אומר כנראה שאתה לא אוהב את זה
בבלאק הוק דאון אנשי הצוות לא משחקים בדרך שבה אתה משחק, זה תוכל למצוא במשחקים כמו וייטקונג או קול אוף דוטי ועוד. בבלאק הוק דאון אנשי הצוות שלך פשוט טיפשים מדרגה ראשונה, בכך שהם לא יורים באויבים שלך בכלל, והם יכולים פשוט להסתכל עליו שעות, הם גם חוסמים לך את טווח הראיה, בקיצור הם בעלי האינטליגנציה הכי נמוכה שראיתי במשחקי המחשב בשנים האחרונות.
למי שרצה הצעה למשחקים - אם אין לך סבלנות לחכות מספר חודשים ל MOHAA:PA + BF:V + DRIV3R+ SOLDNER ועוד ועוד..
תוכל לקנות את המשחק BattleField1942, דיי דומה ל OperationFlashPoint רק שהוא מתרחש במלחמת העולם השניה (כמובן שתוכל להוריד את המוד המצליח DesertCombat - מלחמת המפרץ) וטוב יותר מבחינת הגרפיקה ולדעתי יותר טוב במשחקיות. (כמובן שאני מתכוון לרב משתתפים, השחקן היחיד במשחק לא שווה דקה..)
סליחה!? פלאשפוינט הוא אחד מהמשחקים הריאליסטים ביותר שנוצרו איי פעם ואתה משווה אותו עם בפ?