Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > פעולה > אומנויות לחימה: הנושא+קהילה חדשה!!
תגובות : 64
עמוד :  מתוך 3
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 18/01/2004 21:07:35
תגובה אחרונה: 15/07/2004 17:10:26

נושא מחבר ההודעה
ציטוט matiu
18/01/2004 21:07:35 #1

מאז שהיינו ילדים קטנים וצפינו בסרטים של ברוס לי, ואן דאם, סטיבן סיגל ועוד רבים אחרים, התאהבנו באומנויות הלחימה המסוגננות שלהם והמיומנות הגבוהה שהציגו. אני תמיד התעניינתי באומנויות לחימה, וגם הדרך חיים של המזרח משכה אותי. אני הצטרפתי לקראטה בגיל 6 ואני מאוד גאה לומר שכבר 7 שנים אני מתמיד בקראטה, ואף עליתי לחגורה שחורה לפני חודש בערך.

אני מאוד אוהב להתאמן קראטה ואוהב את אומנות הלחימה הזו ואני גם אוהב לצפות בכל מיני סרטי אומנויות לחימה, וגם אני אוהב את הקשר הרוחני של הלחימה להשקפת העולם של המזרח.

בקשר לסרטי קולנוע הכוכב אקשן שעוסק בכך שאני אוהב הוא סטיבן סיגל בגלל שהוא מאוד מיומן, מקצוען, ואכזרי, כשהוא נלחם אייקידו.

אני אוהב את מצור ימי, ואת מרדף הצללים כסרטי אקשן טובים עם סטיבן סיגל.

לדעתי אומנויות לחימה הם כלי מאוד מאוד חשוב, כי הם מפתחות את הגוף, וכושר מאוד טוב. הם גם מעלות את כוח הסיבולת בצורה משמעותית. אתה לומד להגן על עצמך בצורה הטובה ביותר אם אתה נקלע למצבים קשים, וזה קרה גם למישהו שמתאמן איתי בדוג'ו (ניסו לדקור אותו). כמו כן, ישנו מסר ברור לאומנויות הלחימה:

אתה נלחם רק אם מתקיפים אותך!!

אומנות הלחימה גם גורמת לך להיות גם רגוע הרבה יותר, בגלל הטקסים השונים שבה.

ובכן, השאלות שלי לכם:

1. האם אתם עוסקים באיזושהי אומנות לחימה? שתפו אותנו!

2. האם יש אומנות לחימה מועדפת עליכם?

3. איזה שחקן קולנוע שמתעסק באומנות לחימה ועשה סרטי אקשן שקשורים באומנות לחימה אתם הכי אוהבים?

4. האם יש לכם סרט אומנויות לחימה מועדף?

5. מה אתם חושבים על אומנויות לחימה? האם זה חשוב? האם בכלל צריך את זה?

ובכן הגיבו בהמוניכם!!!

ועוד דבר, פתחתי קהילה שכולה היא על אומנויות הלחימה ועוסקת בדיוק בדברים שבהם עוסק הדיון, אלא ששם ישנם תמונות, קישורים, ואם יהיו חברי קהילה נוספים נוכל לשוחח בהרחבה על נושא זה, מומלץ מאוד להיכנס אז כנסו בהמוניכם!!!!!!

הקהילה לאומנויות לחימה

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
בקרו בעמוד הבית של kjohn ציטוט kjohn
18/01/2004 22:02:38 #2

ראיתי אתמול סרט שמבוסס על המשחק סטריט פייטר. זה היה נוראי!!!

אני אוהב ללכת מכות עם האויר בטכניקות שאני רואה בטלוויזיה או במשחקים ואני חייב להגיד שהאימונים משתלמים. בחיים לא יצא לי להשתמש בזה. אם אתם פוחדים על החיים שלכם אל תלמדו אומנות לחימה אלא אומנות ההתחמקות. אני יודע להתחמק מכל מצב ולכן בחיים לא הלכתי מכות. (אולי בכיתה ג'). מה שכן, האומנות לחימה עוזרת לחזק את הביטחון העצמי, וזה חשוב לחלק...

-----------------

קוביזם. התנועה המועדפת עלי באומנות.

אווטאר
kjohn
משתמש רגיל
רשום מ- 14/12/2003
ציטוט matiu
18/01/2004 22:19:34 #3
ציטוט: הכותב המקורי kjohn ב 2004 /01 /18

אני אוהב ללכת מכות עם האויר בטכניקות שאני רואה בטלוויזיה או במשחקים ואני חייב להגיד שהאימונים משתלמים. בחיים לא יצא לי להשתמש בזה. אם אתם פוחדים על החיים שלכם אל תלמדו אומנות לחימה אלא אומנות ההתחמקות. אני יודע להתחמק מכל מצב ולכן בחיים לא הלכתי מכות. (אולי בכיתה ג'). מה שכן, האומנות לחימה עוזרת לחזק את הביטחון העצמי, וזה חשוב לחלק...

ובכן, אני שמח שאומנות ההתחמקות עוזרת לך, וזה טוב שלא הלכת מכות בחיים שלך. אבל אני בכל זאת מבטיח לך שאומנות לחימה מאוד עוזרת, כי יש מצבים שמהם קשה להתחמק. אני שמח שאתה לפחות מנסה להתנסות בתנועות שונות.

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Wan7ed ציטוט Wan7ed
19/01/2004 09:13:53 #4
יש בפורום תרבות נושא דביק של קהילות חדשות. תפרסם שם, כדאי לך...

-----------------

Make Love NOT War

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט matiu
19/01/2004 16:10:25 #5
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /01 /19
תודה רבה על העצה.

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
בקרו בעמוד הבית של $™<D@ B®@in>™$ ציטוט $™<D@ B®@in>™$
24/01/2004 15:33:08 #6
ציטוט: הכותב המקורי מתיו ב 2004 /01 /19
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /01 /19
תודה רבה על העצה.
כנ"ל

-----------------

http://forumnonstop.cjb.net

אווטאר
$™<D@ B®@in>™$
משתמש רגיל
רשום מ- 15/01/2004
בקרו בעמוד הבית של Arcturos ציטוט Arcturos
02/02/2004 00:39:22 #7

חוסר יעילות משווע

במקום ללמוד 7 שנים קראטה

לך תלמד 6 חודשים קרב מגע, ותאמין לי זה לא פחות טוב, אלא יותר קטלני ויעיל מכל אומנות לחימה כלשהי.

-----------------
Only when the Reich borders include the very last German, but can no longer guarantee his daily bread, will the moral right to acquire foreign soil arise from the distress of our own people. Their sword will become our plow, and from the tears of war the daily bread of future generations will grow.
Adolf Hitler,Mein Kampf,Volume One:Reckoning,Chapter One:In The House of My Parents

אווטאר
Arcturos
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט matiu
02/02/2004 16:53:37 #8
ציטוט: הכותב המקורי Arcturos ב 2004 /02 /02

חוסר יעילות משווע

במקום ללמוד 7 שנים קראטה

לך תלמד 6 חודשים קרב מגע, ותאמין לי זה לא פחות טוב, אלא יותר קטלני ויעיל מכל אומנות לחימה כלשהי.

שיהיה, אבל מה שכתבת מראה שאין לך ידע רב בנושא. תאמין לי שבשנייה אני מוריד אותך לריצפה אם היית בקורס קרב מגע ל-6 חודשים, כי קרב מגע מבוסס על קראטה. ותאמין לי שזה לא בזבוז זמן.

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Arcturos ציטוט Arcturos
03/02/2004 15:38:03 #9
ציטוט: הכותב המקורי מתיו ב 2004 /02 /02

חוסר יעילות משווע

במקום ללמוד 7 שנים קראטה

שיהיה, אבל מה שכתבת מראה שאין לך ידע רב בנושא. תאמין לי שבשנייה אני מוריד אותך לריצפה אם היית בקורס קרב מגע ל-6 חודשים, כי קרב מגע מבוסס על קראטה. ותאמין לי שזה לא בזבוז זמן.

כבר מה שרשמת מראה שאתה הוא זה שאין לו ידע רב בנושא.

קרב מגע היא אומנות לחימה המורכבת  מחלקים יעילים של מגוון רחב של אומנויות לחימה.

למה קרב מגע היא אומנות לחימה היעילה והקטלנית ביותר?

1)היא תוכננה כדי להרוג ולפצוע. היא פותחה ע"י צה"ל במטרה ללמד חיילים להרוג במהירות, ביעילות וללא פציעה חיילי אויב במקרה ואם אין נשק חלופי.

2)לכל אומנות לחימה יש את היתרונות והחסרונות שלה. קרב מגע זה אוסף התנועות והטקטיקות הכי יעילות מבין כל אומנויות הלחימה. ז"א בכל מצב קיים, קרב מגע נותנת לך את הכלים להשתמש בדבר הכי נכון וקטלני לרגע המסוים ההוא, לא כמו אומנויות לחימה אחרות שאם הן טובות למצב מסוים, או לכמה מצבים אך חלשות יותר מאומניות לחימה אחרות אז כבר חייל המוכשר בקרב מגע עולה בעשרות מונים על בנאדם אשר הוכשר בדרכיה של אומנות לחימה אחת, בנאדם אשר תלוי אך ורק באומנות לחימה אחת שבה יש חסרונות ויתרונות.

3)רוב אומנויות הלחימה ברמות הגבוהות מלבד הטכניקה דורשות בנוסף לאימונים פיזיים קשים גם אימונים מנטליים ואימוני גמישות. בקרב מגע כל מה שנדרש מבנאדם המוכשר בקרב מגע זה יכולת פיזית גבוהה שמתבטאת כמעט בכוח נטו, וגם כמובן בטכניקה. מכאן אתה יכול להסיק שזמן ההכשרה של קרב מגע הוא הרבה יותר קצר ולכן 6 חודשים הם זמן מספיק להכשרה מושלמת.

4)אומנות הקרב מגע נבנתה במטרה ללימוד מהיר, יעיל ומושלם. היא נוחה ללימוד ולשימוש ומפתחת תוך כדי הלמידה את כל הצרכים שלה. גם אם אין לך כח, תוך חודשיים של קרב מגע יהיה לך כח לעשות כל תנועה בקרב מגע.

ומתיו, אולי אתה תוריד אותי אבל אתה זה שתמות ראשון.

בקרב מגע אין אתיקה, בקרב מגע יש לשרוד. קרב מגע תוכננה ופותחה כדי לעשות דבר אחד ותו לא-להרוג.

כמובן שההשוואה נערכת בין אנשים עם נתונים פיזיים זהים, אחרת היא לא השוואה נכונה.

מתיו, לפני שאתה מדבר ואומר לאנשים אחרים שהם לא מבינים, כדאי שתלך לעשות שיעורי בית.

ונגיד לדוגמא, כמו שרשמת בהתחלה, מישהו היה בא אליך עם סכין ומנסה לדקור אותך, מה היית עושה?

אני למשל, בתור אדם שיודע קרב מגע הייתי עושה סדרת מהלכים פשוטה, מהירה וקטלנית, ותוך מעט שניות התוקף היה מוצא את עצמו משותק.

התוקף דוקר, תפיסה בזרוע, מכה לכיוון הנגדי של שורש כף היד המוביל לשבירה שלו (לא דורש הרבה כח), עוד לפני השבירה התוקף יפיל את הסכין מפאת פתיחת האחיזה בתהליך השבירה. הקורבן מנוטרל ביד אחת, מהמצב הקיים תנועה קטנה אחורה עם המרפק לפנים, גורגורת, בית החזה, בטן או כל מקום אחר שתבחר, ומכאן יש עשרות אפשרויות להמשיך, מלשבור לו קרסול ולהפיל אותו לריצפה, עד לשבירת מפרקת.

*אני יודע שרשמתי שאין הכנה נפשית. כן מתבצעת אחת אך היא לא מיוחדת לקרב מגע אלא הכשרה נפשית של כל חייל קרבי ובנאדם האמור להשתמש בקרב-מגע. ההכנה מתבטאת בלימוד לשמירה על קור רוח, והכנה להלם קרב מול בנאדם מתים או אנשים פצועים ומדממים.

-----------------
Only when the Reich borders include the very last German, but can no longer guarantee his daily bread, will the moral right to acquire foreign soil arise from the distress of our own people. Their sword will become our plow, and from the tears of war the daily bread of future generations will grow.
Adolf Hitler,Mein Kampf,Volume One:Reckoning,Chapter One:In The House of My Parents

אווטאר
Arcturos
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט matiu
03/02/2004 19:06:03 #10
ציטוט: הכותב המקורי Arcturos ב 2004 /02 /03
ציטוט: הכותב המקורי מתיו ב 2004 /02 /02

חוסר יעילות משווע

במקום ללמוד 7 שנים קראטה

כבר מה שרשמת מראה שאתה הוא זה שאין לו ידע רב בנושא.

קרב מגע היא אומנות לחימה המורכבת  מחלקים יעילים של מגוון רחב של אומנויות לחימה.

למה קרב מגע היא אומנות לחימה היעילה והקטלנית ביותר?

1)היא תוכננה כדי להרוג ולפצוע. היא פותחה ע"י צה"ל במטרה ללמד חיילים להרוג במהירות, ביעילות וללא פציעה חיילי אויב במקרה ואם אין נשק חלופי.

2)לכל אומנות לחימה יש את היתרונות והחסרונות שלה. קרב מגע זה אוסף התנועות והטקטיקות הכי יעילות מבין כל אומנויות הלחימה. ז"א בכל מצב קיים, קרב מגע נותנת לך את הכלים להשתמש בדבר הכי נכון וקטלני לרגע המסוים ההוא, לא כמו אומנויות לחימה אחרות שאם הן טובות למצב מסוים, או לכמה מצבים אך חלשות יותר מאומניות לחימה אחרות אז כבר חייל המוכשר בקרב מגע עולה בעשרות מונים על בנאדם אשר הוכשר בדרכיה של אומנות לחימה אחת, בנאדם אשר תלוי אך ורק באומנות לחימה אחת שבה יש חסרונות ויתרונות.

3)רוב אומנויות הלחימה ברמות הגבוהות מלבד הטכניקה דורשות בנוסף לאימונים פיזיים קשים גם אימונים מנטליים ואימוני גמישות. בקרב מגע כל מה שנדרש מבנאדם המוכשר בקרב מגע זה יכולת פיזית גבוהה שמתבטאת כמעט בכוח נטו, וגם כמובן בטכניקה. מכאן אתה יכול להסיק שזמן ההכשרה של קרב מגע הוא הרבה יותר קצר ולכן 6 חודשים הם זמן מספיק להכשרה מושלמת.

4)אומנות הקרב מגע נבנתה במטרה ללימוד מהיר, יעיל ומושלם. היא נוחה ללימוד ולשימוש ומפתחת תוך כדי הלמידה את כל הצרכים שלה. גם אם אין לך כח, תוך חודשיים של קרב מגע יהיה לך כח לעשות כל תנועה בקרב מגע.

ומתיו, אולי אתה תוריד אותי אבל אתה זה שתמות ראשון.

בקרב מגע אין אתיקה, בקרב מגע יש לשרוד. קרב מגע תוכננה ופותחה כדי לעשות דבר אחד ותו לא-להרוג.

כמובן שההשוואה נערכת בין אנשים עם נתונים פיזיים זהים, אחרת היא לא השוואה נכונה.

מתיו, לפני שאתה מדבר ואומר לאנשים אחרים שהם לא מבינים, כדאי שתלך לעשות שיעורי בית.

ונגיד לדוגמא, כמו שרשמת בהתחלה, מישהו היה בא אליך עם סכין ומנסה לדקור אותך, מה היית עושה?

אני למשל, בתור אדם שיודע קרב מגע הייתי עושה סדרת מהלכים פשוטה, מהירה וקטלנית, ותוך מעט שניות התוקף היה מוצא את עצמו משותק.

התוקף דוקר, תפיסה בזרוע, מכה לכיוון הנגדי של שורש כף היד המוביל לשבירה שלו (לא דורש הרבה כח), עוד לפני השבירה התוקף יפיל את הסכין מפאת פתיחת האחיזה בתהליך השבירה. הקורבן מנוטרל ביד אחת, מהמצב הקיים תנועה קטנה אחורה עם המרפק לפנים, גורגורת, בית החזה, בטן או כל מקום אחר שתבחר, ומכאן יש עשרות אפשרויות להמשיך, מלשבור לו קרסול ולהפיל אותו לריצפה, עד לשבירת מפרקת.

*אני יודע שרשמתי שאין הכנה נפשית. כן מתבצעת אחת אך היא לא מיוחדת לקרב מגע אלא הכשרה נפשית של כל חייל קרבי ובנאדם האמור להשתמש בקרב-מגע. ההכנה מתבטאת בלימוד לשמירה על קור רוח, והכנה להלם קרב מול בנאדם מתים או אנשים פצועים ומדממים.

לידעתך אנחנו גם לומדים התגוננות מפני התקפת סכין בקראטה, ואני יכול להראות לך עשרות התקפות שמטרתן היא אחת: להרוג!!

מטרת הקרטה שווה לזו של קרב המגע, לשרוד! וקרטה היא אומנות לחימה יעילה ביותר, מכיוון שכוללת מגוון רחב של הגנות והתקפות כמו: בעיטות, מכות מרפקים,, מכות אגרוף, תרגילי יד פתוחה, בריחים (שבירה או הפעלת לחץ חזק על מפרקים כגון: ברכיים, ידיים, מפרק היד), עבודת קרב על הקרקע-היאבקות, שבירת מפרקת, שיתוק רגלים, חניקות שונות ועוד.....

אז תבין שקרב מגע הוא אומנות לחימה שפותחה בשביל למידה מהירה, למצב קרבי, שלרוב משולבת עם נשק או סכין, בעצם בשביל חיילים שזמן האימונים שלהם לא יכול להיות ארוך, היא כמובן יעילה, אך בשל זמן הלימוד הקצר, לא מבינים אותה בשלמותה, ולכן אתה בטוח לא מבצע את התרגילים בה בשלמות אם למדת אותה 6 חודשים. וכך יש לי יתרון, אני לומד ומתרגל ביסודיות את אומנות הקרטה במשך 7 שנים, יש לי ניסיון רב בלחץ המופעל בקרבות מכיוון שאנו גם מנהלים קרבות אחד מול השני, כדי שכל חניך יוכל לפתח לו טקטיקה ואסטרטגיה אישית תוך כדי עזרה מהסנסאיי, כמו כן אני חוזר על תרגילים שונים, וכל הזמן לומד דברים חדשים, אז אני שוב אומר כי אתה טועה בכך שהלמידה שלי במשך 7 שנים הייתה מיותרת, להיפך, למידת חודש של קרב מגע לא הייתה מלמדת אותי אפילו חמישית (1/5) ממה שלמדתי בשנותיי בקרטה.

קרטה יותר יעיל ממה שאתה חושב.

ועכשיו אני יגיד לך מה אני הייתי עושה תחת תקיפת סכין:

בתקיפה כזו עליך להשתדל להתחמק ולסמוך על האינסטינקטים שלך, ותמיד לנסות להגיע קודם כל, לראש, וזאת מכיוון שמהלומה או מהלומות חזקות בראש טטשטש את היריב ולו למעט זמן. בזמן זה,  הייתי מסובב את מפרק היד תוך כדי התמקמות מהירה של גב אל גב מול היריב, ותוך כדי ההתמקמות נשיאת היד איתי. כך, אוכל להימנע מניסיון תקיפה עם הסכין, וגם להניח במהירות את היד על כתפי, ולשבור את המרפק תוך כדי תנועת האגן כלפי מעלה, והורדת היד כלפי מטה. לאחר מכן, היריב יהיה מופתע, מזועזע והמום, ואז אוכל או להפילו במגוון דרכים, או להגיע בקלות ממצב זה לפעולת חניקה, או לתת מכת מרפק חזקה לצוואר מהצד תוך כדי משיכת היד, וכך לפגוע בעצבים של היריב בצורה בלתי הפיכה, והוא משותק.

הבחנת כי מעשינו במצב זה לא כל כך שונים? חוץ מהעובדה שאני בחרתי להמם את היריב קודם לכן כדי שלא יוכל לנסות ולדקור אותי תוך כדי הפעולה של השבירה או מה שלא יהיה.

ובכן אני יודע כי קרב המגע היא אומנות לחימה מצוינת! אבי גם למד אותה כששירת בסיירת צנחנים, אבל אני מתנגד בכל תוקף לכך שאמרת כי למידת הקרב מגע בתוך 6 חודשים טובה יותר מלמידת קרטה במשך שבע שנים.

בקשר לכוח הפיזי: נכון, בנוסף לאימוני כוח מאוד אינטנסיביים שבהם אנו מתאמנים, אנו גם פועלים בתרגילי גמישות. העובדה שקרב מגע מבוסס על טכניקה וכח פיזי נטו, ממעיטה בערך אומנות זו פי כמה וכמה. זאת מכיוון שהתנועה שלך בזמן קרב תהיה הרבה יותר מסורבלת ויהיה לך קשה לצאת ממצבים קשים ללא גמישות רגליים וידיים. כמו כן, זמן הלימוד הקצר לא מוצדק בגלל תרגילי גמישות, זמן לימוד זה מראה בבהירות כי אתה למדת התקפות והגנות בסיסיות ביותר, וללא אימון ותרגול ממושך כלל, ולכן אתה מאומן הרבה פחות מאשר היית מתאמן בקרטה למשך 7 שנים... וזה לא קשור כלל לגמישות לדעתי,  העובדה שזמן הלימוד הוא קצר כל כך.

דרך אגב, אני מבין שהדברים שלי קודם לכן לא היו במקום, ואני הייתי צריך לבטא את עצמי בצורה נאותה ובוגרת יותר, ואני מצטער. דרך אגב, אני לא רוצה להתווכח אלא רק לנסות ולפתור את הנושא.

נ.ב: הייתי שמח אם היית מצטרך לקהילת אומנויות הלחימה, שהקישור לה מופיע בחתימה שלי.

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
ציטוט Silver Sorcerer
04/02/2004 21:06:37 #11

אני הייתי בקראטה בשיטת דו שיטוריו שמונה שנים! מגן חובה עד השנה (כיתה ז')..

אבל בגלל ששברתי 3 פעמים את עצם הבריח בקראטה ההורים שלי לא מרשים לי :\

וסתם שאלה..

איפה אני מבקש תמונה מתחת לשם וחתימה?

-----------------

שלום אני חדש!

אפשר לשים תמונה בחתימה?

Silver Sorcerer
משתמש רגיל
רשום מ- 04/02/2004
ציטוט Zer00
08/02/2004 13:41:26 #12

דבר ראשון, כבר יש קהילה כזאת תחת משחקי מכות ואומניות לחימה, אומנם הדף לא מושקע כמו שלך אבל עדיין היא כבר קיימת ואשמח לראותך מצטרף.

עכשיו לדיון המטומטם של מה יותר טוב.

אתם רוצים להרוג ובקושי להרגיש כאב? לכו לאיגרוף תאילנדי.

קמ"י (קרב מגע ישראלי) פותח ע"י בחור אחד (ששמו ברח לי מהראש) שלקח רעיונות משלל דברים.

הוא עצמו למד ג'ודו, קראטה הוא היה גם בהתעמלות קרקע אם אני זוכר נכון וכו'.

אני בכלל בנינג'וטסו, כיף של החיים.

אה... ו Arcturos, המהלך שרשמת לקוח מנינג'וטסו :)

ומתיו,

אה טועה בקשר לכך שאימוני כוח משפרים את הגוף.

הגמישות אולי כן, אבל אין על התנועה הטבעית של הגוף. אימוני הכוח צריכים להיות מינימלים כדי שיכולת הסיבולת שלך לא תהיה נמוכה.

אבל, דבר שלפחות אותנו מלמדים זה להשתמש בתנועה של הגוף כדי ליצור את האימפקט של המכה ותאמין לי שזה עובד מצויין.

-----------------

Banzai.

אווטאר
Zer00
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Death_Angel
08/02/2004 13:43:15 #13

מתיו אתה גנב מניאק.

-----------------

King :<

אווטאר
Death_Angel
משתמש רגיל
רשום מ- 06/12/2003
ציטוט matiu
08/02/2004 15:47:37 #14
ציטוט: הכותב המקורי Death_Angel ב 2004 /02 /08

מתיו אתה גנב מניאק.

מאיפה לעעזאזלך אני אמור לדעת שכבר יש כזו קהילה?!!!!??? מישהו אמר לי?!!? אני מצטער, ואני יסגור את הקהילה שלי ויצטרף לשלכם, ובינתיים אל תקרא לי מניאק, כי אני בכלל לא ידעתי!!!!!!!!!!!!!!

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
ציטוט matiu
08/02/2004 15:49:03 #15
ציטוט: הכותב המקורי Zer00 ב 2004 /02 /08

דבר ראשון, כבר יש קהילה כזאת תחת משחקי מכות ואומניות לחימה, אומנם הדף לא מושקע כמו שלך אבל עדיין היא כבר קיימת ואשמח לראותך מצטרף.

עכשיו לדיון המטומטם של מה יותר טוב.

אתם רוצים להרוג ובקושי להרגיש כאב? לכו לאיגרוף תאילנדי.

קמ"י (קרב מגע ישראלי) פותח ע"י בחור אחד (ששמו ברח לי מהראש) שלקח רעיונות משלל דברים.

הוא עצמו למד ג'ודו, קראטה הוא היה גם בהתעמלות קרקע אם אני זוכר נכון וכו'.

אני בכלל בנינג'וטסו, כיף של החיים.

אה... ו Arcturos, המהלך שרשמת לקוח מנינג'וטסו :)

ומתיו,

אה טועה בקשר לכך שאימוני כוח משפרים את הגוף.

הגמישות אולי כן, אבל אין על התנועה הטבעית של הגוף. אימוני הכוח צריכים להיות מינימלים כדי שיכולת הסיבולת שלך לא תהיה נמוכה.

אבל, דבר שלפחות אותנו מלמדים זה להשתמש בתנועה של הגוף כדי ליצור את האימפקט של המכה ותאמין לי שזה עובד מצויין.

סליחה, אני כלל לא אמרתי שאימוני כוח משפרים את הגוף, מי שהתווכחתי איתו אמר זאת.

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
ציטוט Zer00
09/02/2004 08:31:23 #16
הוא צחק, רד ממנו :)

-----------------

Banzai.

אווטאר
Zer00
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט matiu
09/02/2004 14:04:13 #17
ציטוט: הכותב המקורי Zer00 ב 2004 /02 /09
הוא צחק, רד ממנו :)
טוב, סליחה, בכל מקרה, אני כבר שלחתי לך הודעה פרטית בקשר לזה, אני הצטרפתי לקהילת אומנויות הלחימה שלכם, ומחקתי את שלי, כי אני פשוט לא ידעתי...

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
ציטוט kadoko
30/03/2004 20:02:54 #18

אני גם מתאמן שבע שנים,אבל אני בחומה 2,אתה נלחמת כבר ב-full contact?

זה שמותר מגע מלא ומותר לפגוע,אסור בפנים,נפסלתי בקרב על מקום שלישי אחרי שהזזתי למישהו קצת,קצת את הלסת

לי זה יותר עזר לא פה אלא בחו"ל כל העניין של ההתחמקות וההגנה העצמית

אני אוהב סרטים שג'ט לי משתתף בהם,סרטים עם צ'או-יון פאט,ג'קי צ'אן,ואן-דאם וסטיבן סיגל

-----------------
אין תקציב לחתימה

kadoko
משתמש רגיל
רשום מ- 18/11/2003
ציטוט Midfit
30/03/2004 20:24:50 #19
קמ"י=קרב מגן ישראלי.

-----------------

אווטאר
Midfit
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט matiu
30/03/2004 20:57:39 #20
ציטוט: הכותב המקורי kadoko ב 2004 /03 /30

אני גם מתאמן שבע שנים,אבל אני בחומה 2,אתה נלחמת כבר ב-full contact?

זה שמותר מגע מלא ומותר לפגוע,אסור בפנים,נפסלתי בקרב על מקום שלישי אחרי שהזזתי למישהו קצת,קצת את הלסת

לי זה יותר עזר לא פה אלא בחו"ל כל העניין של ההתחמקות וההגנה העצמית

אני אוהב סרטים שג'ט לי משתתף בהם,סרטים עם צ'או-יון פאט,ג'קי צ'אן,ואן-דאם וסטיבן סיגל

אני אוהב מאוד את סאמו!!   

כן השתתפתי ב-full contact רק פעם אחת, כי הייתה לנו רק תחרות אחת, כי אני מתאמן קרטה אוקינווי עתיק, שבו אין כמעט תחרויות, ויותר מכות רצח. אני הפסדתי בפול קונטקט בגלל שיצאתי בטעות מהשטח של הקרב בלי לשים לב, וירדה לי נקודה, שית!! אבל גם ככה היו קורעים אותי, היה מולי בריון אחושרמוטה, אז לא משנה.

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Dr.Loco ציטוט Dr.Loco
04/04/2004 16:26:16 #21

אתה מדבר על הסרט עם ואן דם?

-----------------

אווטאר
Dr.Loco
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט matiu
07/04/2004 17:14:43 #22
ציטוט: הכותב המקורי Dr.Loco ב 2004 /04 /04

כנראה שכן, ועוד דבר, אם אפשר לבטל את הדיון הזה, כי הוא כבר נוצל לגמרי, והקהילה גם ככה לא פעילה.

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Dr.Loco ציטוט Dr.Loco
13/04/2004 14:40:37 #23
ציטוט: הכותב המקורי מתיו ב 2004 /04 /07

כנראה שכן, ועוד דבר, אם אפשר לבטל את הדיון הזה, כי הוא כבר נוצל לגמרי, והקהילה גם ככה לא פעילה.

אם כן אז זה סרט באמת נורא. אבל חובבי הסידרת מכות ימצאו אותו טיפה מלהיב. בעיקר שמופרסמים משחקים שם. כמו איך קוראים לו.. נו שכחתי.. זה שהיה האבא במשפחת אדאמס שמשחק את בייסון. ועוד כל מיני מפורסמים.. כמו למשל הכוסית ההיא ששיחקה את קאמי..

קיצר כסרט הוא ממש מטומטם.. וגם הרבה מעריצים התאכזבו ממנו.. אבל לא יודע.. אני נהנתי לראות את הדמויות שאני מכיר בלייב כזה.. בעיקר שזה לא היה כזה נפוץ לראות דמויות משחק על מסך הקולנוע בזמנו..

ומה הקשר ללמחוק את הנושא כי הוא נוצל? אם מוחקים כל נושא שמוצא לא ישארו נושאים בכלל O:

-----------------

אווטאר
Dr.Loco
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט matiu
13/04/2004 16:34:51 #24
ציטוט: הכותב המקורי Dr.Loco ב 2004 /04 /13
ציטוט: הכותב המקורי מתיו ב 2004 /04 /07

אם כן אז זה סרט באמת נורא. אבל חובבי הסידרת מכות ימצאו אותו טיפה מלהיב. בעיקר שמופרסמים משחקים שם. כמו איך קוראים לו.. נו שכחתי.. זה שהיה האבא במשפחת אדאמס שמשחק את בייסון. ועוד כל מיני מפורסמים.. כמו למשל הכוסית ההיא ששיחקה את קאמי..

קיצר כסרט הוא ממש מטומטם.. וגם הרבה מעריצים התאכזבו ממנו.. אבל לא יודע.. אני נהנתי לראות את הדמויות שאני מכיר בלייב כזה.. בעיקר שזה לא היה כזה נפוץ לראות דמויות משחק על מסך הקולנוע בזמנו..

ומה הקשר ללמחוק את הנושא כי הוא נוצל? אם מוחקים כל נושא שמוצא לא ישארו נושאים בכלל O:

כנס לקהילת האומנויות לחימה, ושם דבר על כל מה שאתה רוצה בקשר לנושא..

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Pozon ציטוט Pozon
01/05/2004 00:00:32 #25

מי שכתב פה על שיטת הקרב מגע הצה"לי כנראה חי בסרטים רעים מאוד של הקולנוע האמריקאי, עם כל גיבורי הצבא שלו. כל השיטה הזו היא ברמת העיקרון המצאה אחת גדולה של כלום. התו"ל הרשמי של צה"ל בכל הנוגע לקרב מגע הוא כמה מכות נשק (שלא יעילות בשיט למשל שכאתה פותח בית עם אקדח), כמה אגרופים, בעיטות וכו'. בקיצור, סתם שטויות. ברמת העיקרון, בכל יחידה יש סגנון מאוד מסוים של הכשרה, שמבוסס כמעט תמיד על המדריכים שאיתם היא עובדת. במילא מה שהכי חשוב במצבים האלה היא האגריסביות ואת זה מפתחים כמו שצריך ביחידות הרציניות, עם תוספת יפה של טכניקה בצד, ששוב - תלויה בעיקר במדריך הספציפי של היחידה.

מה שכן, בכל הנוגע לאגריסביות, כושר גופני ומשמעת, אין על אימוני קרב המגע בצה"ל. בניגוד לאזרחות, כאן אין ברירה מלבד לאכול את החרא של המדריכים, שכמעט תמיד חיים בעולם משלהם. מה גם, שעד לאחרונה פציעות לא ממש עניינו אותם. ועזבו אני לא מדבר אתכם על פציעות שמתרחשות בקרבות, זה עוד נורמלי. בכוונה עושים את האימונים בימי חמישי, כך שיהיה לחבר'ה זמן לנוח ולהתאושש בסוף השבוע. שם המשחק הוא פציעות שנגרמות כתוצאה מרשלנות. כשאני הייתי בלוט"ר זה היה עוד אחרי שירדו עליהם חזק על מה שנעשה שם באולם קרב המגע הידוע לשמצה, ובכל זאת הייתה פציעה דיי רצינית. אחד המדריכים שם נתן כפה חזקה מדי ללוחם בהכשרות משלדג והבחור היה צריך להתאשפז. היה מיותר לחלוטין.

-----------------

אווטאר
Pozon
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003

כל הפורומים>פעולה > אומנויות לחימה: הנושא+קהילה חדשה!!
תגובות : 64
עמוד :  מתוך 3
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי: matiu
נכתב ב: 18/01/2004 21:07:35
תגובה אחרונה: 15/07/2004 17:10:26

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום