ציטוט: הכותב המקורי Wing Chan ב 2004 /05 /25 למה שנה הבאה? למה לא כבר עכשיו?
אמנם עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, אבל אפילו עדיף מוקדם מאשר מאוחר. :>
עוד חודש נגמרת השנה...
בכל מקרה, בכיתה ו' הייתי בנינגי'טסו, אבל אז פרשתי כי נמאס לי מזה. עכשיו אני רוצה לחזור כי זה עוזר לשמור על הכושר בצורה מטורפת, וגם כי ללמוד קצת הגנה עצמית לא מזיקה לאף-אחד.
ציטוט: הכותב המקורי Wing Chan ב 2004 /05 /25 למה שנה הבאה? למה לא כבר עכשיו?
אמנם עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, אבל אפילו עדיף מוקדם מאשר מאוחר. :>
עוד חודש נגמרת השנה...
בכל מקרה, בכיתה ו' הייתי בנינגי'טסו, אבל אז פרשתי כי נמאס לי מזה. עכשיו אני רוצה לחזור כי זה עוזר לשמור על הכושר בצורה מטורפת, וגם כי ללמוד קצת הגנה עצמית לא מזיקה לאף-אחד.
LOL לפני כמה ימים אני כזה מסיים אימון, ורוב האנשים שאיתי בקבוצה הלכו ורק אני נשארתי כי תירגלתי עם עצמי עוד קצת. בקיצור, התחיל ביינתיים האימון שאחרינו, והטלפון שם מצלצל, אז אני "שואל" את סיפו (מורה) אם לענות, אז הוא מסמן לי שכן. אז עניתי ועונה לי מישהו עם קול של ילד שלא עוברת גיל ה12 להערכתי, ומה הוא שואל? "שלום אצלכם מלמדים לעשות כמו בקיל ביל?" חח..סירבתי בנימוס וסגכרתי את הטלפון. בדרך הביתה פשוט התפקעתי מצחוק בזמן ההליכה :P
ציטוט: הכותב המקורי Wing Chan ב 2004 /06 /16LOL לפני כמה ימים אני כזה מסיים אימון, ורוב האנשים שאיתי בקבוצה הלכו ורק אני נשארתי כי תירגלתי עם עצמי עוד קצת. בקיצור, התחיל ביינתיים האימון שאחרינו, והטלפון שם מצלצל, אז אני "שואל" את סיפו (מורה) אם לענות, אז הוא מסמן לי שכן. אז עניתי ועונה לי מישהו עם קול של ילד שלא עוברת גיל ה12 להערכתי, ומה הוא שואל? "שלום אצלכם מלמדים לעשות כמו בקיל ביל?" חח..סירבתי בנימוס וסגכרתי את הטלפון. בדרך הביתה פשוט התפקעתי מצחוק בזמן ההליכה :P
ציטוט: הכותב המקורי Wing Chan ב 2004 /06 /16LOL לפני כמה ימים אני כזה מסיים אימון, ורוב האנשים שאיתי בקבוצה הלכו ורק אני נשארתי כי תירגלתי עם עצמי עוד קצת. בקיצור, התחיל ביינתיים האימון שאחרינו, והטלפון שם מצלצל, אז אני "שואל" את סיפו (מורה) אם לענות, אז הוא מסמן לי שכן. אז עניתי ועונה לי מישהו עם קול של ילד שלא עוברת גיל ה12 להערכתי, ומה הוא שואל? "שלום אצלכם מלמדים לעשות כמו בקיל ביל?" חח..סירבתי בנימוס וסגכרתי את הטלפון. בדרך הביתה פשוט התפקעתי מצחוק בזמן ההליכה :P
LOL.
ביקשו מאיתנו להופיע בגלל שהמתנ"ס שבו אנחנו מתאמנים חוגג 10 שנים. אז כשבאנו להתחיל, עקצה אותי דבורה בעורף, ולא ידעתי מה לעשות, כי המופע התחיל, וזה מזה בושות לרדת פתאום ככה, אז המשכתי להתאמן... בסוף מסתבר שהיא לא הצליחה להכניס את העוקץ פנימה כי תפסתי אותה ברגע האחרון והעפתי אותה לא במודע. חשבנו שהמופע היה השפלה ענקית, אבל אחרי זה הופיעו ילדות עם תלבושות של תרנגולות והתחילו לרקוד, אז הבנו שמה שעשינו לא היה כל כך נורא.
איך אתם מתאמנים? ז"א, מה אתם עושים באימון? כמה זמן? איפה? (סלון, חדר, מאחורי המיזבל'ה, סתם באיזה גן שעשועים\פארק וכ'ו) מתאמנים לבד או עם עוד אנשים? סתם חבר\ה או מישהו מהקבוצה שבה אתם מתאמנים במסגרת קבועה? וכ'ו וכ'ו יאללה ספרו :ם