ציטוט: הכותב המקורי Zikos Hatulis ב 2004 /04 /21יכול להיות שהשמירה לא פועלת כשיש מעל 4 כוכבים. אז אולי תנסה להחליף בגדים ואז לשמור? ואם לא, החלפת בגדים, Pay and Spray ואז שמירה?
שמירה לא מורידה כוכבים גם כשיש עלי כוכב אחד - בדוק.
החלפת הבגדים הכי קרובה היא רחוקה מדי - ואני לא בטוח בכלל אם זה מוריד כוכב או שניים כשיש עליך 4 כוכבים.
הדבר היחיד שצריך לנסות הוא לראות האם PaS עובד עם שלושה כוכבים - ואז אני פשוט אחפש כוכב שמוריד משטרה.
-----------------
The Dark Ages have to come to a close - It is now a time of war and conquest. In these days, Chivalry is not just a word - it is a way of life.
What does it take to prevail in The Age of Chivalry?
אגב - ניסיתי Pay 'n' Spray, אבל בגלל שהיו עלי 4 כוכבים הוא לא הסכים.
מממ... זה לא הגיוני. Pay 'n' Spray אמור לעבוד תמיד. אם הוא אומר לך משהו בסגנון של "i'm not touching that, its too hot" אז הוא מתכוון לרכב שלך. יכול להיות שניסית להיכנס עם רכב משטרה או משהו בסגנון?
אני לא זוכר עם איזה רכב נכנסתי (למרות שסביר להניח שאתה צודק...).
בכל מקרה - כבר עברתי את המשימה ההיא - הצלחתי למצוא דרך שיהיו עלי רק 3 כוכבים, ואז לקחתי כוכב ורוד - והיו עלי 2. ואז הדרך ל- PaS הייתה קצרה (נכנסתי עם מונית).
כך נוצר מצב מוזר שבו לא הייתה לי משימה אחת לעשות! אז הייתי צריך להסתובב בעיר בחוסר מעש, כדי לחכות שכמות הכסף שאוספים בבתים תגדל.
אז קניתי את ה- Malibu - אז אני יכול לבחור לעשות או אותה או כלום! והיא בהחלט קשה - השם של הוא No Escape? ובה צריך לשחרר איזה אסיר מבית הכלא...
-----------------
The Dark Ages have to come to a close - It is now a time of war and conquest. In these days, Chivalry is not just a word - it is a way of life.
What does it take to prevail in The Age of Chivalry?
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2004 /05 /28זה בדיוק מה שאני שונא ב-VC ומה ששנאתי ב-GTA3. בהתחלה המשימות קלילות וכיפיות, ואח"כ רמת הקושי עולה עד לכך שהן מתסכלות עד דמעות.
כנ"ל, ומערכת הקרב הגרועה מוסיפה לזה....
-----------------
"although im no olivier, if he fought sugar ray he would say, that the thing, aint the ring, its the play. so give me a stage, where this bull here could rage, and although I can fight, I much rather hear myself recite: Thats Entertainment"
ציטוט: הכותב המקורי מתיו ב 2004 /05 /28כנ"ל, ומערכת הקרב הגרועה מוסיפה לזה....
בהחלט! מילא אם היה אפשר להקצות נשקים מסוימים למקשי המספרים, אבל לנסות להחליף בין חרב לשוטגאן באמצע קרב זה ממש מעצבן. אל תשכח את גרסת הפס2, שם מערכת הקרב על הפנים.