Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > משחקי תפקידים והרפתקאות > יומן מצולם: Hordes of The Underdark
תגובות : 43
עמוד :  מתוך 2
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 28/12/2003 13:44:55
תגובה אחרונה: 17/07/2004 22:22:13

נושא מחבר ההודעה
בקרו בעמוד הבית של Assaf ציטוט Assaf
28/12/2003 13:44:55 #1

שלום לכולם.

לפני ימים ספורים קיבלתי לביתי את Hordes of The Underdark, חבילת ההרחבה השניה של NeverWinter Nights, והראשונה שיוצרה על ידי Bioware בעצמה. כחלק מהכנת הביקורת החלטתי לפרסם יומן מצולם יומי (או דו-יומי, תלוי כמה אני אספיק לשחק מדי יום) בו אני אכתוב את רשמיי המתפתחים מהמשחק, קצת על מה שגיליתי (בלי יותר מדי ספויילרים, ואם יהיו - תהיה אזהרה) וכמובן - לכידות מסך מובחרות שתופענה לאחר מכן בביקורת. המטרה שלי היא לערב מעט את הקוראים בדרך הכנתה של ביקורת למשחק, ואולי גם למשוך את הקוראים לקרוא את הכתבה הסופית, כשהם יודעים על התהליכים שהביאו לציון.

אתם מוזמנים לחזור לת'רד הזה במהלך השבוע הקרוב (הביקורת מוגשת ביום שישי/שבת ותעלה בתחילת השבוע הבא לאתר) כדי להתעדכן בתהליכים. אם זה יצליח ויתפתח כאן מספיק עניין, אני אפרסם עוד יומנים מצולמים של ביקורות עתידיות.

מקווה שיפתח פה דיון פורה. רעיונות על שיפור היומן המצולם, דעות משלכם אם כבר שיחקתם במשחק, בקשות להתמקדות בנושאים מסוימים ושאלות - הכל כאן.

אסף.

-----------------

"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"

פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
29/12/2003 01:11:17 #2

עדכון ראשון:

לא יצא לי לשחק הרבה היום, אבל מרושם ראשוני המשחק נראה טוב. לכידות ראשונות מחר. בינתיים, קצת על העטיפה, שכידוע עושה את המשחק.  

Neverwinter Nights התמחה מההתחלה ב"דברים שמסביב", בין אם מדובר בערכת כלי אורורה או יחסי ציבור מצוינים - וכמובן קופסה מהיפות שראיתי, עם מפת בד נאה שמציגה את אזור המשחק וחוברת עם ספירלה - מה שהפך אותה לשימושית להפליא. Hordes הגיע גם כן עם קופסה יפהפיה ממש (הם משתפרים עם הזמן), ומצויד בהפתעה משלו - שרוול מיוחד המכיל כיסים לכל הדיסקים שאגרתם עד כה. היות וזוהי חבילת ההרחבה האחרונה המתוכננת למשחק, הרי שזה הזמן "לסגור מעגל" מבחינת Bioware - והיא מאפשרת באמצעות השרוול הזה לאגד את כל המשחק על חמשת הדיסקים שלו (3 למשחק המקורי, 1 ל-Shadows ועוד אחד ל-Hordes) בצורה יפה ונוחה לשליפה.

אני אישית מאוד לא אהבתי את המעבר מקופסאות קרטון יפות לקופסאות DVD בזמנו, ולפי דעתי היה מדובר בהדרדרות של ממש ביופי ההגשה של המשחקים. לאט לאט קיבלנו דיסקים זרוקים להם בתוך הקופסה במשחקים של יותר מדיסק אחד, דיסקים במעטפיות נייר פשוטות זרוקים בפנים, חוברות דקות וחוסר מוחלט בערך מוסף בקנית המשחק המקורי. לא אצל Bioware/Atari, שדאגו בינתיים לעטיפה באמת משובחת.

להדגמה, הנה צילומים ראשונים (כמתאבן ללכידות המסך החל ממחר):

כל החבילה ביחד... אמנם אין לי את Shadows שהיה משלים אותה לאוסף מכובד, אבל אפשר לראות במה מדובר. למעלה יש את השרוול ההוא שדיברתי עליו - הוא מתקפל כמובן, ומאחורי כל ריבוע המחזיק בדיסק יש ציור מתאים. החומר עצמו הוא כרומו עבה במיוחד, חלקלק ושעוותי.

דוגמאות מתוך התמונות שדיברתי עליהן. מימין התמונה של Shadows, משמאל של המשחק המקורי - אתם בוודאי זוכרים את אריבת' והשיריון עם השפיצים...

דיברתי על כרומו מבריק - והם באמת לא חסכו בכלום. נכון שזה לא עולה הרבה, אבל זה נראה מצוין ובהחלט שווה את הטרחה מבחינת הגיימר. עכשיו איפה ההשקעה הזו במשחקים אחרים? אני דורש להעלות את הסטנדרט!

*מעניין אם באמת נתחיל לקבל עטיפות טובות יותר ומשחקים גרועים יותר... הממם.

העסק שהוא סגור ומוכן.

ועוד זווית מאיימת, שיצאה די יפה בסוף במצלמה.

טוב, מספיק מבחוץ. החל ממחר, חוקרים את הבפנוכו.

-----------------

"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט Death_Angel
29/12/2003 13:36:36 #3

רעיון מעולה, קבל ח"ח.

אני חייב לציין שהסט שהכניסו בתוך הקופסא ממש מדהים, הייתי קונה משחק כזה אפילו אם הוא היה מקבל ציון של 6.

אתה יכול להביא אולי צילום ברור של המפת בד?

-----------------

King :<

אווטאר
Death_Angel
משתמש רגיל
רשום מ- 06/12/2003
29/12/2003 13:42:15 #4
ציטוט: הכותב המקורי Death_Angel ב 2003 /12 /29

רעיון מעולה, קבל ח"ח.

אני חייב לציין שהסט שהכניסו בתוך הקופסא ממש מדהים, הייתי קונה משחק כזה אפילו אם הוא היה מקבל ציון של 6.

אתה יכול להביא אולי צילום ברור של המפת בד?

המפת בד והקופסה השניה עם התמונה שייכים למשחק המקורי (Neverwinter Night עצמו). שאני אגיע הביתה היום אני אדאג לצלם אותה.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט FoxHound
29/12/2003 14:51:42 #5

*סטייה קלה מהנושא*

קופסאות DVD חוסכות מקום וזה טוב. מה שיותר טוב זה קופסאות קרטון קטנות, כמו אלה שבאו עם NWN המקורי.

*סוף סטייה קלה מהנושא*

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט The Avatar
29/12/2003 15:37:26 #6
ציטוט: הכותב המקורי Shinto ב 2003 /12 /29

*סטייה קלה מהנושא*

קופסאות DVD חוסכות מקום וזה טוב. מה שיותר טוב זה קופסאות קרטון קטנות, כמו אלה שבאו עם NWN המקורי.

*סוף סטייה קלה מהנושא*

בהחלט. קופסאות רגילות (קרטון) הרבה יותר נחמדות מקופסאות DVD....

ואם המקום באמת עד כדי כך חשוב (ותסלחו לי, אבל :         ) זהו פתרון נחמד.

וזה רעיון נחמד מאוד.....

כן ירבו.

-----------------

אווטאר
The Avatar
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
29/12/2003 22:53:34 #7

או קיי, חזרה לנושא:

המשחק נראה חד משמעית יותר מגובש מ-Shadows. בעוד ש-Shadows היה צל של המשחק המקורי עם עלילה זהה כמעט, הרי ש-Hordes מציג לך זירה חדשה, סביבות מעניינות יותר, עלילה מרשימה וקטעי קישור טובים (במנוע המשחק, מה שלא היה לנו במשחק המקורי או בחבילת ההרחבה הראשונה).

נתחיל באיפה שתמיד מתחילים: מסך יצירת הדמות. כהרגלי מימים ימימה בחרתי באישה כדמות שלי, חצי-אלפית, פייטנית. תמיד הייתי סנטימנטלי. ציידתי אותה בחבילת Jester (שתהיה גם עם חוש הומור) ודאגתי לייפות ככל האפשר את הדמות הקטנה.

בחירת הפורטרטים היתה קשה כתמיד: נוספו עם הזמן עוד ועוד תמונות, כך שיש מבחר של כמה עשרות תמונות לכל הגזעים. להלן הפורטרט שנבחר בסופו של דבר:

כחצי אלפית אין ספק שהיא מצוינת. מרבית הציורים האחרים היו מעט מיופיפים מדי ולא מאוד מושקעים. עכשיו נותרה לי עוד בחירה מהותית אחת לגבי המשחק עצמו, אם כי היא כמעט ולא מופיעה בסינגל-פלייר - הקול של הדמות שלי. מסתבר שיש כמה וכמה קולות אפשריים לבחירה. ניסיון ראשון כמעט גרם לי לבחור בקול המפתה (Seductress) שהיה בהחלט נעים, אבל לא ממש משכנע. קול השובבה (Playful) היה יותר מדי פורנוגרפי (שזה טוב) אבל לא אמין. בסוף, במקרה לחלוטין, שמעתי את קול המרפאה. למרות שהוא היה יותר סולידי מהאחרים, היה לו צלצול נכון, אמיתי מאוד. מדבבת איכותית שמצליחה להעביר רגשות. בחרתי בו.

כעת באיזה שם אבחר? לכל אחת מהנשים ששיחקתי במשחקי תפקידים נתתי שם של בתולה. העלמה מריאן מ"רובין הוד", "וונדי" של פיטר-פן, המדונה (אם ישו, לא אם לורדס), ז'אן ד'ארק, בריטני ספירס - כולן כבר היו בשימוש, וכידוע אי אפשר למחזר בתולות. כמעט בחרתי בביונסה נולס, אבל החלטתי שעדיף שלא להיות בוטילישס באנדרדארק, זה יכול רק להוביל לצרות.

ואז זה עלה לי: היות ובחרתי בקול המרפאה, למה שהגבירה החסודה שלי לא תקרא:

פלורנס נייטינגייל?

וכך התחלנו במסע. תחילת הדרך היא בעליית הדרגות. פלורנס יושבת על המיטה בפונדק ומעבירה מחשבות על מסעות העבר, ובינתיים אנחנו עולים בדרגות. אפשר להעלות את הדרגות אוטומטית - אבל היתה גם אופציה ידנית, שלצערי בחרתי בה. במקום לתת לי בבת אחת לעלות 15 דרגות, לבחור כשפים בכמויות ולחלק הררי נקודות, עלי לעלות כל דרגה בתורה - אחת אחר השניה, בלי קיצורים. זה לקח שעה. אחרי שפלורנס היתה בדרגה 15, היא הלכה לישון.

מכאן והלאה אקצר את התיאורים: כל ציודי עלי אדמות נגנב, רצחתי את הגנבת בעודי לבוש (לבושה, בעצם) בביקיני עור וסכין בלבד. אני לא יודע כמה זמן אוכל להשאר בתולה בצורה הזו, זה יותר מדי ג'יימס-בונד.

חקרתי את הפונדק, פתחתי דלתות, חטטתי לאנשים בחפצים וניכסתי אותם לעצמי - Neverwinter Nights בשיאו. ה-AI לא השתפר עד כדי כך שמישהו יפגע מכך שאני משאיר דלתות פתוחות או מחטט בחפציהם מול עיניהם. מה שכן, התלבשתי על הנשקייה המקומית ויצאתי חמוש מכף רגל ענוגה ועד ראש מפורזל. אני כל הזמן שוכח שיש המון כלי נשק מצוינים ש-Bard פשוט לא יכול להשתמש בהם, לעזאזל.

איך אתם אוהבים את המראה החדש? הוא הרבה יותר חסוד, לפחות.

אחרי כל ההכנות התחלתי את המשחק עצמו - דיברתי עם אנשים שונים בפונדק, ולמדתי מעט על טבע המצור על ווטרדיפ מצד שבט האפלה. סיפרו לי על מחילות תתהר (תרגום שלי ל-Undermountain. הרבה פחות אותיות!) ונתנו לי מעט לבסס את הדמות שלי. בין החברים החדשים מצאתי כמה חברים ישנים, כמו טומי אנדרגלוז הגנב המוצלח, שהוא פלאשבק למשחק המקורי, שם הוא היה ה-Henchman שלי במהלך מרבית ההרפתקה.

ומה בעצם העלילה? מסתבר שמלכת האלפים האפלים זוממת לעלות לגדולה ולהשחית את ווטרדיפ, ונביאיה חזו את נפילתה - אם לא תשמיד אותי בזמן. חוליות מתנקשים נשלחות על ידה מתחילת המשחק על מנת להשמידני לפני שאהפוך לאיום.

להלן תמונה מתוך קטע המעבר המצוין שתאר את החלק הזה בעלילה. שימו לב לקירוב לדמות - אחד מהצ'ופרים שקיבלנו ב-Hordes הוא גמישות יתר של המצלמה, שמאפשרת ממש לראות תווי פנים. אמנם זה חושף את מיעוט הפוליגונים, אבל זה סיפור אחר.

שימו לב לשפיצים על שריון הכתף - אותו עיצוב של אריבת' במשחק המקורי.

עד כאן פתיחה. מחר - הפרק הראשון, כמה שאספיק. אני אחזור מוקדם יחסית מהלימודים, אז יהיה לי את מרבית הערב למשחק נטו.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
בקרו בעמוד הבית של BULL$hIT ציטוט BULL$hIT
30/12/2003 18:17:00 #8

אסף, תגיד את האמת, המשחק האק אנד סלאשי כמו NWN וכמו SOU או שיש בו באמת עלילה? (אני מניח שאתה עדיין לא יודע כי לא שיחקת מספיק, אבל כשתדע, תענה).

ומתי אתה עושה review לKOTOR@#%@#%@$@#$???

-----------------

God

Take me down to the paradise city

where the grass is green and the girls are pretty...

אווטאר
BULL$hIT
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
30/12/2003 19:52:56 #9
ציטוט: הכותב המקורי BULL$hIT ב 2003 /12 /30

אסף, תגיד את האמת, המשחק האק אנד סלאשי כמו NWN וכמו SOU או שיש בו באמת עלילה? (אני מניח שאתה עדיין לא יודע כי לא שיחקת מספיק, אבל כשתדע, תענה).

ומתי אתה עושה review לKOTOR@#%@#%@$@#$???

אכן לא התקדמתי בו הרבה, אבל הרושם בינתיים הוא לכיוון עלילתי. היות ואני מתחיל הפעם בכוחות גדולים, כל עניין השחיטה ההמונית שמתלווה לLevels הראשונים לא מופיעה בינתיים. המשחק סולידי יותר מבחינת עלילה, עם קטעי קישור יפים במנוע המשחק - מה שהייתי בטוח שהם לא יצליחו לעשות.

הוא עדיין סובל מכמה בעיות - אבל במקום לדבר, בוא ואתאר עוד סשן שלי עם Hordes of The Underdark מהיום (יהיה עוד אחד מאוחר יותר הלילה, שיעלה מחר בצהריים).

בדיוק דיברתי על מקוריות העלילה - והנה היא מתחילה בדיוק כפי שהתחילה קודם לכן - מתקפה פתאומית של יצורי אופל על הפונדק! אלפים אפלים עלינו!

לאחר ההתקפה גיליתי כי יש בתוך הפונדק עצמו כניסה למחילות תתהר, ובדיוק שעמדתי לומר לעצמי "אני לא נכנס לשם, אני לא אידיוט" הנסיבות אלצו אותי להכנס לשם.

להלן מצד ימין: הנסיבות. זה מתאים, יחד עם יום ההולדת ל-Doom...

אחרי שנכנסתי למבוכי תתהר עצמם, אפשר כבר היה להתלהב מהמראה הקודר והמתאים. הכל "הוחלק" מאז המשחק המקורי של Neverwinter, והמראה של מחילות ומסדרונות תתהר נראים מצוין, כהים ומבשרי רעות. לצידי עומד השותף הראשון שלי למסע - הקובולד הפייטן דיקין, שליווה אותי חלק מהמסע ב-SoU. הנסיון המוצלח של Bioware לשלב גיבורים מהמשחקים וחבילת ההרחבה הקודמים מצליח בהחלט.

יש גם כמה בדיחות מקסימות על חשבון הבעיות שהיו ב-SoU, בהקשר לדיקין. הקובולד מספר לי שהוא כתב בזמנו הפנוי את מזמור עלילותיי והרפתקאותיי ב-SoU, ואחת התגובות שלי שם היא: "למה זה כל כך לא אפי, ולמה זה כל כך קצר?"

הוא מתרץ את זה בקושי רב, ומבטיח שהפעם זה יהיה יותר טוב.

אני ודיקין משתזפים על אחד המצוקים.

מאוחר יותר אני מצוות אלי עוד חברה למסע - ובמקריות מוחלטת, היא גם פייטנית. למי שלא עקב אחרי קו העלילה, יש לנו קבוצת הרפתקנים שכולה מורכבת מפייטנים. אנחנו שוקלים להקים להקה. או לפחות תוכנית טלויזיה צעירה נוסח "חברים" ושות', שתקרא "שתי חתיכות וקובולד".

הלחימה בשלשה מוכיחה את עצמה כטובה הרבה יותר, כאשר האינטליגנציה המלאכותית של דיקין ושל שארווין (השותפה החדשה) טובה הרבה יותר מזו של המשחקים הקודמים. במקום לנהל כל פרט קטן, אני מרגיש שהשותפים שלי ממש עוזרים לי; במקום לרוץ אחריהם ולמנוע מהם לעוף לתוך מלכודות או להתקיף יריבים לא שקולים, אני יכול לעבוד איתם בצוות. זה מאפשר לי לנצח בקרבות הרבה יותר מסובכים ממה שהייתי יכול להרשות לעצמי ב-NWN.

שימו לב כמה קללות אני נושא עלי! כל כך הרבה כשפים כנגדי, שציפיתי שאהיה בבת אחרת Overencumbered.דבר יפה הוא שלא חסרים אפקטים מצוינים בקרבות - שיפור מהותי מהמשחקים הקודמים. אני מצרף עוד תמונה כדי להראות את האפקטים המצוינים בקרבות:

שימו לב לשרכים שמנחשלים מתחת לרגלי. איזה יופי.

המשך הודעות בלילה או מחר בצהריים.

ולגבי KOTOR למחשב האישי (יש עליו פשוט ביקורת לבוקס באתר) - אני חושב שערן אבירם יקבל אותו. הוא אוהב את מלחמת הכוכבים והוא גם עשה את הכתבה על SWG. ייתכן ואני אקבל אותו כי עשיתי עליו את הבקרוב (לפני יותר משנה!) אבל לא הייתי מהמר על זה.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט Prince Arthas
30/12/2003 20:52:44 #10

שאלה:

נגיד ולא קניתי את SOU ואני רוצה לקנות את HOTU,האם לא יהיו לי את התוספות של SOU,כמו מקצועות,קסמים וכאלה?

-----------------

Prince Arthas
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
ציטוט Midfit
30/12/2003 22:00:19 #11

וואו!

רעיון מעולה, מצוין - באמת מדהים!!!

אני מחכה בקוצר רוח להמשך!

-----------------

אווטאר
Midfit
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
בקרו בעמוד הבית של LAPD ציטוט LAPD
31/12/2003 18:04:13 #12
ציטוט: הכותב המקורי Prince Arthas ב 2003 /12 /30

שאלה:

נגיד ולא קניתי את SOU ואני רוצה לקנות את HOTU,האם לא יהיו לי את התוספות של SOU,כמו מקצועות,קסמים וכאלה?

לא יהיה לך. אם היה לא היה להם טעם להשאיר את SoU על המדפים. עדיין, עדיף לקנות את שניהם. לי יש רק את נוור המקורי, אבל אני מתכנן לקנות בעתיד את 2 ההרחבות. בכל מקרה, יש שמועות בפורומים הרשמיים של Bioware שאולי יהיה NWN Platinuim, שיכלול את המשחק המקורי ואת 2 ההרחבות. נחייה ונראה.

אסף - אתה לא רציני שאמרת תראו כמה קללות יש עלי, נכון? כל מה שיש עלייך זה ברכות, לא קללות. סמל ירוק - ברכה. סמל אדום - קללה. רק בתמונה מלמטה יש עלייך קללה של Disease (שגם היא יורדת אחרי כמה זמן, גם אם לא נחים). אני רואה ברכה של Bless (נותנת לך Attack Bonus ועוד משהו, ששכחתי עכשיו), Ac Boost ועוד הרבה. לא ממש נגדך הדברים האלה ...

בטח שתית שיקווים ולא שמת לב. אגב, אסף, אתה משחק גם במולטי? אם כן, אני יכול להזמין אותך לשרת Action (יותר אקשן מאשר דיבורים. אבל זה באמת שרת נחמד) שאני ועוד 2 אנשים מהפורום נמצאים בו. אני אעזור לך בהתחלה אם תבוא  .

הקופסה נראת מהממת. ראיתי אותה בחנות, אבל לא ידעתי שיש את השרוול המתקפל וכל מה שאמרת.   אני חייב את זה :P.

אגב, איזו קלאס הדמות שלך אסף? (עריכה: נזכרתי עכשיו שכתבת בארד).

עוד משהו, יש דיוקנים ממש מהממים באינטרנט שדיי בטוח שלא ידעת. מה אתה אומר על זה? מתאים לחצי אלפית שלך   . זה כבר ברמה של אומנות. ישר למוזיאון.

הרבה דויקנים מאוד יפים נמצאים פה: http://nwn.unforgottenrealms.net/portraits.php

(אם אתה משחק מולטי במסגרת חברים, תשלח להם את הפורטרייטים, שיוכלו לראות שזה הפורטרייט שלך במקום משבצת לבנה).

אגב אסף, תלחץ על הכפתור * שאתה משחק. זה יביא את המצלמה לזווית שזה נראה יותר RPG כזה  . ואם אתה רוצה לשלוט במצלמה בעצמך ולקבוע זווית, כנס לקונסול (~) ותכתוב unlockcamera 1. זה יתן לך לעשות זומים, לשנות את גובה המצלמה וזאת. לפי תמונה אחת שעשית אני רואה שיש סיכוי שהשתמת בזה. אבל ווטאבר. יש לך גם באנדרדארק אפשרות לעשות שיראו באזורים פתוחים את השמיים (למרות שבאנדרדארק אין הרבה אזורים פתוחים, אבל במודולים אחרים). אני רק מסתכל על התמונות וכבר מת שיהיה לי את זה   .

אהמ זהו אני חושב. הגעתי לסיום פוסט ארוף   .

-----------------

Supergirl Aly

אווטאר
LAPD
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
31/12/2003 18:44:18 #13

אהמ ... אני יודע שאתה לקחת את התמונות. לא אמרתי שלקחת מאתרים אחרים. אפילו אמרתי שכנראה השתמשת במה שאמרתי בקונסול כדי לצלם תמונה אחת שעשית. לא יודע איך הגעת לרעיון שחשבתי שזה מאתר אחר :-\.

הזה של המצלמה זה דבר שהם הוסיפו בפאץ' 1.28. בטח שמתקינים את אנדרדארק הם הכניסו את זה ל-nwn.ini. תבדוק בקובץ (בלי לשנות שום דבר), אולי תמצא את הפקודה הזאת. פשוט שזה ב-nwn.ini לא צריך להקליד את זה כל פעם מחדש שנכנסים למשחק.

אגב, אתה לא צריך תוכנה ללכידת מסך. Print screen תופס תמונות. תלחץ פעם אחת פרינט סקרין לעשות את התמונה שאתה רוצה, ושתצא מהמשחק כל התמונות שעשית יהיו לך בתייקיה הראשית שאליה התקנת את נוורוינטר. הם יהיו בפורמט TGA, אז תשנה עם פוטושופ או משהו ל-JPG.

האי.פי של השרת הוא:

24.187.201.101:5121

אני Sulinus Kedwyr (כן, גמד  ). שרת מסוכן. מתים בו דיי הרבה (ועושים ספואן, אבל מאבדים זהב ואקספי). אם תראה אותי שם שלח לי הודעה פרטית.

השרת נקרא AW- Path of Acension. שרת Action.

-----------------

Supergirl Aly

אווטאר
LAPD
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
31/12/2003 18:46:57 #14
ציטוט: הכותב המקורי LAPD ב 2003 /12 /31

אסף - אתה לא רציני שאמרת תראו כמה קללות יש עלי, נכון? כל מה שיש עלייך זה ברכות, לא קללות. סמל ירוק - ברכה. סמל אדום - קללה. רק בתמונה מלמטה יש עלייך קללה של Disease (שגם היא יורדת אחרי כמה זמן, גם אם לא נחים). אני רואה ברכה של Bless (נותנת לך Attack Bonus ועוד משהו, ששכחתי עכשיו), Ac Boost ועוד הרבה. לא ממש נגדך הדברים האלה ...

בטח שתית שיקווים ולא שמת לב.

למעשה, אלו לא שיקויים, אלא קצת עזרה מהחברים שלי. כמו שציינתי, הם יודעים לשפר את סיכוייך בקרב משמעותית - דיקין נלחם ושר את פזמון הפייטן, מה שנתן לי לא מעט ייתרונות, ושארווין עשתה את היתר, כולל ריפוי אוטומטי ברגעם מתאימים. אין עליהם, מתוקים.

אגב, אסף, אתה משחק גם במולטי? אם כן, אני יכול להזמין אותך לשרת Action (יותר אקשן מאשר דיבורים. אבל זה באמת שרת נחמד) שאני ועוד 2 אנשים מהפורום נמצאים בו. אני אעזור לך בהתחלה אם תבוא  .

תודה, אני בהחלט אשמח. אבל כנראה בגלל מגבלות הזמן אנסה משחק ארעי עם זרים...

עוד משהו, יש דיוקנים ממש מהממים באינטרנט שדיי בטוח שלא ידעת. מה אתה אומר על זה? מתאים לחצי אלפית שלך   . זה כבר ברמה של אומנות. ישר למוזיאון.

הרבה דויקנים מאוד יפים נמצאים פה: http://nwn.unforgottenrealms.net/portraits.php

(אם אתה משחק מולטי במסגרת חברים, תשלח להם את הפורטרייטים, שיוכלו לראות שזה הפורטרייט שלך במקום משבצת לבנה).

אני מרוצה מהדיוקן שבחרתי. יש מבחר ענק. אגב דיוקנאות, ראית פעם את הגלריות שפתחו ל-Baldur's Gate? מדהים ממש.

אגב אסף, תלחץ על הכפתור * שאתה משחק. זה יביא את המצלמה לזווית שזה נראה יותר RPG כזה  . ואם אתה רוצה לשלוט במצלמה בעצמך ולקבוע זווית, כנס לקונסול (~) ותכתוב unlockcamera 1. זה יתן לך לעשות זומים, לשנות את גובה המצלמה וזאת. לפי תמונה אחת שעשית אני רואה שיש סיכוי שהשתמת בזה. אבל ווטאבר. יש לך גם באנדרדארק אפשרות לעשות שיראו באזורים פתוחים את השמיים (למרות שבאנדרדארק אין הרבה אזורים פתוחים, אבל במודולים אחרים). אני רק מסתכל על התמונות וכבר מת שיהיה לי את זה   .

טוב, באמת פוסט ארוך. קשה לחלק אותו כמו שצריך עם התגובות. בטח קשה מאוד לרונן לעשות את זה כל הזמן...

המצלמה חופשיה לחלוטין ב-Hordes, אין צורך בצ'יטים. גלגלת עכבר, ואתה מגיע לקירוב אפס לדמות. לגבי שמיים... לא קטע קריטי בהתחשב שהזוית כמעט תמיד מלמעלה למטה.

ויש תוכנת לכידת תמונה, LAPD, ואני משתמש בה. כל התמונות האלו הם שלי, מתוך המשחק עצמו. לא מאתרים אחרים, לא מאנשים אחרים. זה כל הפרינציפ.

ועוד משהו: אם אפשר פוסטים מעט יותר קצרים...

טוב, באמת פוסט ארוך. קשה לחלק אותו כמו שצריך עם התגובות. בטח קשה מאוד לרונן לעשות את זה כל הזמן...

המצלמה חופשיה לחלוטין ב-Hordes, אין צורך בצ'יטים. גלגלת עכבר, ואתה מגיע לקירוב אפס לדמות. לגבי שמיים... לא קטע קריטי בהתחשב שהזוית כמעט תמיד מלמעלה למטה.

ויש תוכנת לכידת תמונה, LAPD, ואני משתמש בה. כל התמונות האלו הם שלי, מתוך המשחק עצמו. לא מאתרים אחרים, לא מאנשים אחרים. זה כל הפרינציפ.

ועוד משהו: אם אפשר פוסטים מעט יותר קצרים...

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט Death_Angel
31/12/2003 18:58:11 #15

אסף, אמרת שתצלם את המפה בשבילי..   

-----------------

King :<

אווטאר
Death_Angel
משתמש רגיל
רשום מ- 06/12/2003
31/12/2003 19:42:17 #16

המצלמה אצלי לא באיכות של אסף, אבל אפשר להבין. מתישהו אני אמחק את התמונות, כי אני צריך את המקום בחשבון שלי   .

אגב, בגרסת GOTY של המשחק (המקורי, לא ההרחבות) מקבלים עוד דברים חוץ מהמפה מבד. דיסק עם כל הסאונדטראק, חולצת נוורוינטר, פד לעכבר, קופסה נוספת לדיסקים, חוברת Art של המשחק (עם כל הסקאצים של הדמויות והאומנות מאחורי המשחק), פוסטר של אריבת (שהיא דיי מהממת אתם חייבים להודות ) והכל בקופסה אחת. המחיר כפי שאני זוכר - 80$. שזה 400ש"ח+-. לטחונים בלבד   . http://nwn.bioware.com/about/collectors.html

קצת נסחפתי, נחזור ליומן של אסף   .

-----------------

Supergirl Aly

אווטאר
LAPD
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
31/12/2003 21:37:16 #17

ובכן, אני מניח שמגיע סריקה של המפה, הלא כן?

היא באמת נחמדה. כולם כמובן מתבקשים לא לעשות RIP לתמונה ולרקום לעצמם מפיות בד פיראטיות.

ועכשיו למנה שהובטחה להיום בצהריים:

המבוך של תתהר מרשים. הרבה מסדרונות וחדרים שונים זה מזה מהותית. כל כמה זמן שארווין או דיקין יעצרו אותי מיוזמתם לשיחה קצרה בכניסה לחדר, שם יסבירו לי כי הם שמעו משהו על המקום הזה, ומה מצפה לי. זו שיטת אקספוזיציה מצוינת, שבונה את הסיפור בלי לקטוע אותו יותר מדי.

כמו שאמרתי, דיקין כתב על הרתפקאותי בחבילת ההרחבה הקודמת. להפתעתי, מצאתי בין ספריי במצאי את הספר הממורטט שלו, שפתיחתו הובילה אותי לקריאת החלק הבא:

ספר ושמו Shadows of Undrentide. מסתבר שחולשותיה של חבילת ההרחבה הקודמת נובעת מכך שהיא נכתבה על ידי קובולד פחדן וגוזמאי...

עוד פרט יפה הוא שהמפלצות משופרות פי כמה וכמה, וכך גם האתגרים. אמרתי לכם הרי שאני מתמודד היטב עם קרבות. אבל מה לעשות שבכניסה לחדר מסוים אני דרכתי על מלכודת, והערתי ממרבצו דרקון?

וזה היה דרקון גדול גם כן, כאילו אין לי מספיק צרות על הראש.

במהלך שיטוטיי במחילות, פה ושם מתגלות לי דלתות סודיות - תודות לשארווין חדת העין. לפעמים הן מובילות לאוצרות, לפעמים להמשך השלב. מה הייתי עושה אילולא היא היתה איתי בצוות?

וכמובן, אי אפשר בלי ספויילר קל. חלק מהאויבים ברמה הראשונה של תתהר הם פיות, שמלכת הפיות מסתתרת באחת הפינות של השלב. להרוג פיות קטנטנות וזהובות הוא עניין כואב ממש, מתחרה רק בהריגת הכלבים של קוויק הראשון. אני בכל הכנות לא בטוח שהריגתן לא הפיכה על ידי מחיאות כף מהירות, אבל ניתן רק לקוות שבסוף השלב לא אותקף על ידי עשרות פיות זועמות.

עוד פרט ששוה להתעכב עליו הוא הדיבוב המצוין. הבעיה לטעמי היא שהדיבוב לא עקבי - לא כל הדיאלוגים מדובבים. בעידן שבו משחקי קונסולה מגיעים עם דיבוב מלא, ומשחקים מגיעים למחשב על DVD, אני הייתי שמח אם היה דיבוב מצוין לכל הדמויות ולכל הדיאלוגים. אבל היות ואין, אני רוצה לציין לטובה את הדיאלוג המקסים שהיה לי עם חרב מדברת בקברי המלכים: היא היתה צינית, מרירה, מפתה ועשויה למופת. פשוט דמות מדהימה.

המשך יתווסף.

תגובות והערות יבורכו. אני אשמח בכלל לראות אם יש עוד אנשים שמעריכים את המאמץ, כי להעלות את התמונות לקהילות זה תהליך ארוך.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
31/12/2003 22:41:38 #18

אסף (אגב, אני לירון).

אם כבר Sharwyn, יש סיפור מאחורי הפורטרייט שלה  . אני רואה בתמונה שיש לך את הפורטרייט החדש (כמובן. הם שינו באיזה פאץ' אחד.)

פעם הפורטרייט של שרווין היה בכלל זה.

אבל אז התגלה באופן מפתיע שהפורטרייט דומה באופן מחשיד לתמונה של קתרין זיטה ג'ונס, הזו !

שימו לב לדמיון. שימו תמונה ליד תמונה. ואז שינו את זה לפורטרייט שיש באחת התמונות שאסף שם בהודעה למעלה.  

אם אני אזכר בעוד דברים אני אכתוב.

עריכה: איכשהו התגובה שפרסמתי למעלה לתגובה של אסף עלתה מעל התגובה של אסף. אין לי מושג איך :< . אם יסתכלו בפרטים שלי עוד יחשבו שהשם משפחה שלי זה כינוי, למרות שזה אמיתי :).

-----------------

Supergirl Aly

אווטאר
LAPD
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
01/01/2004 15:42:05 #19

עדכון יומי:

הקומה הראשונה של מבוכי תתהר היתה פשוטה יחסית. כל קבוצה של "בוסים" החזיקה בחלק אחר מהמפתח שנדרש בשביל לצאת... השיטה ה-NWN הקלאסית. יאמר לטובת המתכנתים שהפתרון היה הרבה יותר ישיר: לא רק למצוא את 4 היצורים שירכיבו את התרופה ולהוליך באף את השחקן, אלא למצוא את המפתחות לחידה של האלאסטר, המתכנן של תתהר. מזכיר מעט את Doom, עם כל המפתחות הצבעוניים האלו...

אחרי שעברתי קומה, העניינים נעשו הרבה יותר קשים, וממש נתקעתי במחסום - שוב עלי למצוא 3 מפתחות צבעוניים, אך כעת הקבוצות המחזיקות בהן קשות פי כמה וכמה. אילו היה לי זמן בשפע, הייתי עולה שוב קומה וצובר לי XP בקטילות, אבל כמובן שהזמן דוחק...

הנה התמונה מתוך הקומה השניה: היא מלאה בגובלינים, אלפים אפלים ושאר חיות מחמד.

אבל אני לא עוזב עד שאזכיר את הדמויות הטובות של הקומה הראשונה, כמו הענק (Ogre) שנמצא בתמונה מטה. כחלק מהמלחמה המתרחשת בקומה הראשונה ההוא מופיע כאחד הבוסים - אבל במקום להרוד אותו, יש אפשרות להגיע איתו להסכם בסופו של דבר, אלמנט נאה שלא הופיע מספיק ב-NWN הראשון. אם תזכרו היטב, היו פה ושם אפשרויות לחוס על חיי מפלצת טרם הריגתה, למרות שזה היה עניין נדיר מאוד. במקרה הנוכחי אני אישית שמחתי מאוד על האפשרות.

עוד דבר בולט, בינתיים, הוא עד כמה הכשפים חזקים במשחק לעומת נשקים רגילים.  פעם היה קל להביס מכשף על ידי תקיפה ישירה שלו, שהיה מאיץ את הסיכוי שלו להכשך בכשפיו, ואילו בינתיים נראה שלא משנה כמה חבטות חרב המכשפים מקבלים, הם מצליחים לשגר עלי ברקים וקללות. לא הוגן!

המשך יבוא.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
בקרו בעמוד הבית של Wan7ed ציטוט Wan7ed
01/01/2004 15:48:52 #20

WoW אסף, איזה השקעה!  
קראתי את כל הנושא בדריכות, באמת ריתקת אותי (התמונות גם מאוד מוסיפות)!  
קבל ח"ח אדיר!

-----------------

Make Love NOT War

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
02/01/2004 01:45:20 #21

תודה רבה לכולם.

או קיי, המשחק ממשיך. הקומה השניה של תתהר מלאה בהפתעות קטלניות במיוחד. רמת הקושי היא לא אנושית ולא גובלינית. אין לי מושג מה קפץ עליהם שם, ב-Bioware.

בכל מקרה, צריך כמובן להתמודד עם המפלצות במבוכים השונים כדי להשיג את המפתחות, ומי אני שאתווכח - אפילו אם זה מביא אותי למצבים כמו שמתואר כאן:

זה הולך להשאיר סימן, כמו שנוהגת לומר פלורנס.

וכאן מתגלה החולשה האמיתית של המשחק - חוסר איזון. כמו כן, נטיה עזה הרבה יותר ל-Hack&Slash משזכרתי במשחקים הקודמים - אין שום אפשרות להתחמק משבט הגובלינים המצוי כאן, אלא רק לעבור דרך חדרים על חדרים המלאים בהם, בשאמאנים החזקים שלהם ובלוחמים שלהם, שמצליחים לנקב אותי בחצים פעם אחר פעם. אני מרגיש כמו בובת אימונים לגובלינים, או אולי כרית סיכות. רק תראו מה הם עשו לשריון הכחול והיפה שלי!

רמת ההנאה של המשחק בצניחה חופשית, לא פחות.

אני אמשיך אותו מחר... היום אני עייף, ואלך לישון.

ואנשים, במיוחד אלו שרק באים להתעדכן - אל תהססו להשאיר דעות, הצעות ושאר עניינים. הת'רד הזה הוא לא רק בשבילי.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
02/01/2004 13:29:20 #22

אסף, אם וכאשר תכנס לשרת של PoA 1 (אי.פי למעלה), תגיד לי מה השם של הדמות שלך שם, שאני אדע מי אתה. אגב, תצלם תמונה של ה-Character sheet שלך, אני רוצה לראות  .

-----------------

Supergirl Aly

אווטאר
LAPD
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
02/01/2004 21:42:54 #23

או קיי, היום היה יום פורה.

נתחיל בזה שהבנתי את מהות הקושי שלי בקומה השניה - היא בנויה בצורה הדרגתית. יש שלושה חדרים, אחד קרוב ביותר לתחילת השלב, ובו יש אויבים קלים יחסית וקרב אחד קשה בסוף. במקריות או שבתכנון מראש, גם עליתי Level. עכשיו אלו של החדר שרחוק מעט יותר כבר יותר קלים, אם כי על סף המתסכל.

להלן תמונות מלחימת היום:

אחד מהכשפים הבסיסיים ביותר של היצורים שם זה הפיכה לחצי-שקוף, מה שמקשה על הפגיעה בהם ולפעמים ממש מקשה על השחקן למצוא אותם על המסך. יש לזה אלמנט יפה מאוד של שילוב המכניקה הפנימית של המשחק (פחות סיכויים בהטלת הקוביה לפגיעה) לבין מה שהשחקן עצמו מרגיש ורואה. יופי של עניין. אבל הרבה יותר יפה ממנו הוא השילוב של כשף עיוורון/חושך (אני אל בטוח במאה אחוז איך קוראים לכשף הזה) שהטילו כנגדי אלפים אפלים. רק תראו איך הלחימה על המסך נראתה:

זה אפקט הרבה יותר מוצלח מרבים מאחרים, כמה שהוא פשוט.

במהלך כל הפרט הזה אני מציל את ההרפתקנים שהיו אמורים ללוות אותי בכניסה לתתהר, ונכנסו בסופו של דבר בלעדי בטפשותם. יש לי מטה כשף מיוחד להחזרת המתים לתחייה, ואני משתמש בו על החברים שלי שאני מוצא אותם, ובעיקר על החייאת Henchmen כשהם מגיעים לסופם העגום. החייתי את שארווין כבר 8 פעמים לפחות, וגם עוד שניים. כעת רק נותרה לי דמות אחת להציל, אם אמצא אותה.

הנה טומי, אותו הצלתי היום.

יאמר לרעת/טובת המטה להחזרת המתים שהוא מאפשר מעין צ'יט שלא תוכנן מראש: אתה בקרב. אתה מתרחק מהקרב עצמו ונותן לעוזרים שלך להלחם. הם נלחמים בעוד אתה משלח כשפים לטובתם ורעת אויביהם ממקום בטוח. שהם מתים בסופו של דבר, אתה מפעיל את המטה והם חוזרים מיד לשדה הקרב - בבריאות מלאה. זה כמעט משחקיות של פלטפורמות, שיש לך עוד "חיים" בפינת המסך...

עוד משהו מהיום: אחד האוצרות שמצאתי הכיל, להפתעתי הרבה, נבל מכושף. נבל זה שימושי רק על ידי פייטן. אחרי שכמעט כל אוצר שמצאתי היה מסומן באדום (בלתי ניתן לצייד אותי בו) מצאתי סוף סוף נשק-פייטנים אמיתי. אני מזכיר לכם שאני נמצא הקבוצה (בעצם, להקה) של פייטנים הרפתקניים. אני הבטתי על העניין הזה כנס של ממש.

טוב, אני חוזר למשחק (הלילה אני משחק ככל יכולתי) ואני בתקווה גומר את הפרק הזה כבר. מתחיל להיות מעצבן, כל הקטע עם השלשלאות והמפתחות הצבעוניים. מה אנחנו, במשחקים של שנת 1993?

אגב, עדיין אין סימן להאלאסטר, המכשף שיצר את תתהר ונעלם לו. אני צריך למצוא אותו בהזדמנות ולשאול אותו אם אין לו דברים יותר מעניינים לעשות מאשר לבנות שערים עם מספר מפתחות צבעוניים.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
02/01/2004 22:55:56 #24
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /01 /02

אבל הרבה יותר יפה ממנו הוא השילוב של כשף עיוורון/חושך (אני אל בטוח במאה אחוז איך קוראים לכשף הזה) שהטילו כנגדי אלפים אפלים.

כן. Blindness/Deffenss. ראיתי שיש לך בכפתור F9 קסם של Light כדי להאיר, תנסה להשתמש בו במקרים כאלה. אני דיי משוכנע שזה רק ויזואלי כדי שהדמויות יוכלו לראות משהו, אבל זה לא יוריד את אפקט החשכה שעלייך.

בכל מקרה, האנדרדארק אמור להיות מבוך מתחת לאדמה כמו שאומרים. אז אני רואה שאתה אוסף חפצים קסומים ששווים דיי הרבה כסף. ואני עדיין רואה שאתה רק עם כמעט 5000GP. זה בטח לא הגיוני שכל פעם שאתה רוצה למכור את החפצים שאספת אתה עולה שוב את כל המבוך עד לווטרדיפ ושם מוכר ... מה עושים?

לפי מה שקראתי הקישורים בין הפרקים הם בסצינות בתוך המשחק עם מנוע המשחק. זה אומר שאין יותר את הסרטים היפים כמו בנוור המקורי בין הפרקים?   

-----------------

Supergirl Aly

אווטאר
LAPD
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
03/01/2004 00:16:53 #25
ציטוט: הכותב המקורי LAPD ב 2004 /01 /02

כן. Blindness/Deffenss. ראיתי שיש לך בכפתור F9 קסם של Light כדי להאיר, תנסה להשתמש בו במקרים כאלה. אני דיי משוכנע שזה רק ויזואלי כדי שהדמויות יוכלו לראות משהו, אבל זה לא יוריד את אפקט החשכה שעלייך.

בכל מקרה, האנדרדארק אמור להיות מבוך מתחת לאדמה כמו שאומרים. אז אני רואה שאתה אוסף חפצים קסומים ששווים דיי הרבה כסף. ואני עדיין רואה שאתה רק עם כמעט 5000GP. זה בטח לא הגיוני שכל פעם שאתה רוצה למכור את החפצים שאספת אתה עולה שוב את כל המבוך עד לווטרדיפ ושם מוכר ... מה עושים?

לפי מה שקראתי הקישורים בין הפרקים הם בסצינות בתוך המשחק עם מנוע המשחק. זה אומר שאין יותר את הסרטים היפים כמו בנוור המקורי בין הפרקים?   

כל כמה זמן יש פורטל שמגיע עד לווטרדיפ. אתה צריך למצוא אותו ולהגן עליו. סרטים יפים כמו שנוורווינטר יש בין הפרקים, אבל בתוך כל פרק יש עוד קטעים יפים במנוע המשחק.

את המכירה הגדולה הראשונה שלי עשיתי עם דג'ין שמצאתי בבקבוק, והוא הסכים להראות לי את החנות הקסומה שלו (אני לא העזתי להציץ ולראות איפה היא בדיוק ממוקמת) ושם יכלתי למכור את מרבית הציוד שלי. אמנם המחירים לא היו הכי טובים, אבל זה הוציא אותי עם ציוד מצוין ועוד עודף של 30,000.

השיחה שהתפתחה ביננו היתה ממש לא רעה. אחרי שהשלב ברובו היה מעצבן וקשה, היו בו כמה קטעים מתוחכמים שלא ציפיתי. פרט לדג'ין, היה לי מפגש עם אנשי נמר חזקים, שהצליחו להתחפש בצורה מתוחכמת לחברי למסע ולקבוצת אנשים תמימים. הם אפילו נתנו לי קווסט...

המשחק עדיין לא מלוטש מספיק מבחינת הקווסטים. יש לו נטיה חזקה לקרבות, ואלו נוטים להיות יותר מדי ישירים, יותר מדי כורח המציאות. אי אפשר לעקוף אותם בדרכים מתוחכמות, מה שהופך את המשחק להרבה פחות גמיש. אני למשל מתחיל להתחרט על כך שבחרתי ב-Bard, ולא ב-Fighter כמו במשחק המקורי ובחבילת ההרחבה הראשונה. המשחקיות כאן דורשת לוחם או ברברי, ואם בחרת בדמות כמו פייטן, אתה עלול להיות בצרות.

אגב, מגיעה לכם אחרי כל כך הרבה תמונות מבוכים תמונה אחת של ווטרדיפ, מהפעם שעשיתי גיחה חזרה דרך הפורטל.

המקום לא שונה מהותית מנוורווינטר, וחבל. ציפיתי למערכת אריחים שונה בצורה משמעותית, כי לא מדובר באותה עיר, או אפילו באותו אופי של מקום. ווטרדיפ צריכה להראות יותר עמוסה, עם בתים יותר גבוהים ויותר יפים.

אה, כן: ביקשו לראות את דף הדמות הנוכחי שלי. אני מקווה שהבנתי את העניין כמו בצריך, אז הנה:

אני קצת תקוע ביציאה מהשלב. מצאתי את השרשראות, ויש איזה מנגנון מוזר של ידיות צבעוניות ובריכה שמסרבת לפתוח לי את הדלת. מייאש מה, שיטת החידות דמויות Myst.

טוב, נעדכן אח"כ.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003

כל הפורומים>משחקי תפקידים והרפתקאות > יומן מצולם: Hordes of The Underdark
תגובות : 43
עמוד :  מתוך 2
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי: Assaf
נכתב ב: 28/12/2003 13:44:55
תגובה אחרונה: 17/07/2004 22:22:13