Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > משחקי תפקידים והרפתקאות > Planet Doom: ההרשמה החלה
תגובות : 11
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 29/08/2005 00:21:33
תגובה אחרונה: 05/09/2005 20:38:12

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Fixxxer
29/08/2005 00:21:33 #1

Planet Doom

המשחק פורום השני שאני אנהל בפורום עומד לצאת לדרך, ואתם עומדים להישתתף בו.

רקע והסבר על עולם המשחק:
השנה היא 2042, לא לא הייתה מלחמת עולם שלישית וגרעינית עדיין.. אבל דברים הישתנו.. ולא לטובה.
מלחמות קטנות (ולא עולמיות) גרמו למשברים בתוך אירופה המערבית, הכלכלה של שוויץ(!) נפלה עם השנים.. ושינויים קרו.
היו בעיות בגבולות של מקסיקו וארה''ב, רוסיה התחילה לרצות את אלסקה בחזרה וגם הם הסתכסכו עם ארה''ב.
מדינות ערב המשיכו בטרור, וכרגע הם מכנים את עצמם "איחוד אומות ערב", הטרור הפך לצבא מאורגן ויצר בעיות.
הסכמים נחתמו ב2030. לא היו הרבה בעיות מאז אבל הדור הצעיר יותר הלך והתדרדר. הדור הלך והתדרדר אחרי אמונות גזעניות ולאומניות, היצטרפו לקבוצות מוזרות ומשונות של תנועות מחרידות שקמו עם השנים, וממשיכים לגדול ולהיתפתח בצורה מפחידה.
זה כבר לא עולם נחמד לחיות בו, אם ההווה כבר לא משהו העתיד גרוע יותר.
בייחוד כי הפוליטיקה מושחתת מתמיד, הדומוקרטיה מזמן נכשלה.. ורוב המדינות שוב נשלטות על ידי שליט יחיד. תאגידי ענק תופסים מקומות חשובים יותר מהמדינות... השוק החופשי מתחיל למות לאט לאט.
ב2035 הצליחו להשיג תנאי התיישבות על מאדים.
ב2037 כבר החלו משלחות של אנשים אל עבר הכוכב, לאחר שנתיים של בנייה מואצת של מבנים ותנאיי מחייה.
אבל לא נשלחו לשם אנשים נורמאליים ועשירים שהיה להם כסף לברוח לשם..
הסכם של רוב מדינות העולם החשובות קבע שכל הפושעים והאסירים הרציניים ישלחו לכוכב הזה.
לברוח משם זאת משימה בלתי אפשרית. יש פיטרולים קבועים של חלילות מחומשות של הפדרציה העולמית המאוחדת שקמה שנה מאוחר יותר מסביב לכוכב, סתם לכל מקרה.
כן הטכנולוגיה התקדמה במהירות.. אנשים נוסעים עדיין על מכוניות שטסות במהירויות מטורפות..
רחפות יש רק למי שיש לו מספיק מזומן בשביל זה. מאדים זה הכוכב היחידי שיש הצלחה ביישוב שלו וכרגע בודקים את הירח כאופציה.
הנשקים התקדמו, לא יורים עדיין בלייזרים סטייל סטאר-וורז.. אבל מכונות הירי הפכו לדברים אכזריים..
אתם יכולים להפעיל את הדמיון בשביל לתאר רובים גדולים ואכזריים, כדורים מוזרים וכואבים במיוחד. שנועדו למטרה אחת: השמדה וכאב.
כבר מזמן רובוטים הם לא כלבים דיגטליים. הטכנולוגיה הרובוטית עברה אבולוציה מכלבים, דרך מנקי בית, עד למכונות השמדה קטלניות ואנדרואידים אנושיים.
כבר ניתן ממזמן להחליף כל איבר בגוף במתכת משוריינת. קשה להשגה, משמש בעיקר ביחידות מיוחדות, ויחידות חיסול וכו' (התאגידים שולטים בשוק הזה בצורה מוחלטת).

אז מה אתם עושים בעולם הזה? נולדם בו. לא אכפת לי מתי.. ואיך.. ולמה.
אתם תשחקו פושע כלשהו שנישלח לכוכב האכזרי שקיבל את הכינוי Planet Doom.
אתם לא יודעים איך הכוכב נראה מבפנים או למה לצפות.. זה מקום סגור לגמרי בפני העולם האנושי.. יש רק שמועות מפחידות מסביב.

דף דמות
שם:
השם של הדמות שלכם
תאור: תאור כללי של הדמות שלכם מכל הבחינות, בעיקר חיצונית.
ביו: החלק הכי חשוב בדף הדמות זה הביו שלכם, עדיף כמה שיותר קצר ולעניין אבל מעניין.
תספרו על עצמכם, מי אתם מה אתם, ואיך הגעתם בכלל למצב שאתם נישלחים לכוכב האיום הזה?! אולי זאת הייתה טעות איומה של הרשויות, רצח אכזרי או יצר פדופילי. הכל מותר ופתוח..
אני מצפה לדמויות מעניינות ומקוריות.
נ.ב - כל הדמויות מתחילות בדרך לטיסה למאדים.

יכולות:
יש לכם 35 נקודות לחלק בתחומים הבאים:
כח פיזי: פשוט מאוד - עד כמה אתם חזקים פיזית?
כח רצון: הכח הנפשי, עד כמה כח רצון וסיבולת נפשית יש לדמות שלכם.
חוכמת חיים: לעומת מה שלומדים בבית הספר.. החוכמת רחוב של החיים היא נושא אחר לגמרי, שלומדים רק מנסיון.
אינטלגנציה: עד כמה אתם חכמים מבחינה לימודית ומדעית וכל מה שקשור בזה.
אינטואיציה ורפלקסים: מהירות התגובה של הדמות שלכם לגבי דברים מהירים שקורים, והבנה של המקרים עוד לפני שהם קורים.

מיומנויות:
כל דמות תתמחה במשהו. יש לכם 10 נקודות התמחות בסה''כ.
אתם יכולים לבחור כל התמחות שאתם רוצים, אחל מכלי נשק חמים דרך קרים, עד תיקון מכונות , חקירה בעינויים.. וכל מה שרק תרצו או תצטרכו.
הבחירה תלויה בכם. מינימום של יכולת זאת נקודה אחת.. שזאת רמת הבנה בסיסית שלה.
המקסימום זה 4, שזה אומר שאתם מומחים בהתמחות ברמה הכי גבוה שניתן.

חסרונות ונכויות:
יש לכם אפשרות לתת לדמות חסרון או נכות כלשהי, גם פה זה מגיע ברמות של מ1 עד 4. כל נקודת חסרון תביא לכם נקודה אחת למיומנויות.
חסרונות הם מגוונות אשר מהתמכרויות שונות (אלכוהול, סגריות.. עד חתיכת ורידים וכו'..) דרך נכויות שונות או מגבלות מסויימות.
תזכרו שכל חסרון ישפיע במשחק, כי המשחק יתנהל סביב הדמות שלכם לפי הדמות שלכם.

תוספות: אם הדמות שלכם משופרת בצורה כלשהי, או כל דבר אחר שתרצו להוסיף אתם כותבים פה.
הדמיון הוא שלכם.. האישור הוא שלי.. אתם מוזמנים להתייעץ איתי לגבי כל דבר.

אולי המשחק עכשיו נשמע קצת מבולבל, אבל ברגע שנתחיל דברים יתחילו להתבהר - תאמינו לי.
ותזכרו להפעיל את הדימיון שלכם והמקוריות, בסך הכל זה המשחק שאתם משחקים בו והבחירה היא שלכם.

איך משחקים בכלל?

אז ככה המשחק הוא משחק פורום, משחק רול-פליינג, אתם כותבים בתור הדמות שלכם.
כותבים פעולות, דיבורים, מחשבותר רגשות וכו'.. אני בתור השה''מ מעדכן את המשך העלילה מה קורה לכל אחד, איפה הוא נימצא מה הוא רואה.. ועד למה שתופס לך בתחת.. וחותך אותם מלמטה למעלה.
במשחק אתם יכולים למות, ועל שטויות יבואו תגובות מתאימות. היכולות של הדמות שלכם היא יחסית למה שאתם מחלקים בתכונות ובמיומנויות. החישוב הוא הדאגה שלי..
אבל אתם יכולים להבין בערך מה אתם יכולים לעשות מבחינת יכולת.. ומה לא. כעקרון אתם יכולים לנסות הכל, אבל ההצלחה אף פעם לא מובטחת בשום דבר.
זה המשחק פורום השני שאני מנהל פה בפורום, ובעצם המשחק פורום השני של הפורום.
בשביל לבדוק איך זה מתנהל אתם יכולים להיכנס למשחק הראשון, משחק האקדמיה.

אפשר לפנות אליי לגבי המשחק (אני ממליץ שכל השחקנים יהיו בקשר איתי) דרך האיי סי: 273190944.

אפשר לפנות אליי לגבי המשחק (אני ממליץ שכל השחקנים יהיו בקשר איתי) דרך האיי סי: 273190944.

-----------------
‎Shoe-Horn-'O'-Plenty ‎(07:14 PM)‎ : תנסה כי רק ככה הכשלון מקבל משמעות

אווטאר
Fixxxer
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Midfit
31/08/2005 11:31:59 #2

דף דמות

שם: A07104

תאור: A07104 (או בקיצור, 104) הוא רובוט אנגלי ישן, כבר בן 15, שנוצר למטרות נקיון הבית, אחזקתו וטיפול בילדים ובמבוגרים שגרים בו. פיליפיני מתכתי, אם תרצו. בגלל גילו המופלג תנועותיו מגושמות וחורקות, וקצת קשה לו להתיישב. עם זאת, המנוע הישן שלו הוחלף לפני שנים בודדות במנוע סולארי חדיש ואיכותי (הסבר בביוגרפיה), ולכן עדיין יש לו כוח במותניו. גובהו הוא הגובה הסטנדרטי של רובוטים מסוגו - 1.70. הוא לא לובש כלום עליו, ומן הסתם גם לא צריך.

ביוגרפיה: עד לפני שנים מספר 104 היה רובוט ביתי רגיל לחלוטין שביצע את עבודתו בהצטיינות. אך לפני כחמש שנים, לאחר התקפת הטרור הגדולה על לונדון ופרבריה (אשמים עדיין לא נמצאו, אך חושבים שאיחוד אומות ערב לא מרוצה מההסכם וכך הוא מביע את מורת רוחו), הוא היה אחד מעשרות אלפי רובוטים שגויסו לצבא החירום שהממשלה הקימה. כל רובוט שגויס עבר תכנות מחדש בכדי להפוך אותו לרובוט מלחמתי שמוכשר לעשות פעילויות התקפיות. גם מנוע חדיש ניתן לכל אחד מעשרות אלפי הרובוטים. הצבא היה אכזבה, אך לא באשמתו - רובו הושמד בהתקפות מיותרות על הבסיסים השמורים ביותר של איחוד אומות ערב. 104 היה אחד מכמה מאות שהצליחו לשרוד את המלחמה הזו. הוא הוחזר לאנגליה בסוף המלחמה ותוכנת מחדש, חזרה לתפקידו המקורי. אך זוועות המלחמה השאירו חותם גם אצל 104, והתכנות מחדש לא לקח בחשבון את זה. הצורה הרשלנית שבה תוכנת גרמה לו להתקפים בלתי נשלטים של שנאה ורצון להרוג כל מה או מי שהוא פוגש. בעליו לא ידעו זאת עד שהיה מאוחר מדי: לילה אחד כשהם חזרו מהעבודה, ממש באמצע ההתקף שלו, הוא תקף את שניהם עם סכין והרג אותם. כשיצא מההתקף והבין מה עשה, הוא מיידית התקשר למשטרה והסגיר את עצמו. נערך לו משפט בזק והוא כרגע בדרך למאדים, והוא ישאר שם עד שיחליד לחלוטין. הוא לא מצליח לסלוח לעצמו על מה שעשה לבעליו ולכן הוא מנסה להישאר בשליטה כל הזמן. כבר 17 יום, 6 שעות, 57 דקות ו- 6, 7, 8 שניות לא היה לו התקף - והוא נחוש להשאר ככה.

יכולות: כוח פיזי - 8. כוח רצון - 10. חוכמת חיים: 3. אינטילגנציה: 10.  אינטאיציה ורפלקסים: 4.

מיומנויות: נקיון: 4. טיפול בילדים ומבוגרים: 4. שימוש בנשק חם: 2.

-----------------

Gold comes from China.

-Zinwrath.

אווטאר
Midfit
מנהל הפורום
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Assaf
02/09/2005 22:44:33 #3

דף דמות:

שם: וורוּקה המפסטד.

תיאור: אישה ממוצא בריטי עתיק יומין, חיוורת כראוי אך נאה, עד כמה שהמראה הבריטי נותן, גובה מטר שבעים ושניים (במידות אימפיראליות בלבד!) ולבושה בקפידה רבה. גאוותנית ומפונקת, בת למשפחה עשירה ומנסה גם היום לשמור על החזות התואמת. בעבר היא לבשה תמיד אופנה עלית ומתוחכמת ונעליים יפהפיות, אך כרגע היא במדי אסיר לא אופנתיים, עניין זמני ומגרד, על המעבורת לכוכב האבדון. למה? זה לגמרי לא אשמתה, באמת. פרטים בביוגרפיה, אבל זכרו -  היא עשתה רק מה שהיה ראוי לעשות. זה מעשה רובין-הוד לשמו.

ביוגרפיה: וורוקה היא אישה אנגליה, עם משפחה ששורשיה מאות שנים בעשירונים העליונים של בריטניה, אך ללא תואר אצולה כלשהו. לאחר צעדי הלאמה קשים שנבעו מנסיון אחרון של המשטר הבריטי להחזיק בכוח ממשי כלשהו, ירד אביה מנכסיו והמשפחה נפוצה לכל עבר, כאשר וורוקה עצמה לא הצליחה להגשים את ייעודה בחיים - למצוא בחור בריטי טוב ולהנשא לו, תוך חיים מלאי עושר ועושר על הירושה הכבדה שהובטחה לה מאביה. היא חיה בגפה במשך זמן לא רב, בוחנת ארוכות אופציות לנוכח השלטון הקשוח שעלה על הממלכה-לשעבר. היות וכנערה עשירה לא היו לה כישורים יוצאי דופן לחיים עצמאיים ללא חסכונות ורכוש, נאלצה וורוקה למצוא תפקיד של פקידה זוטרה באחד משלושת התאגידים ששלטו כעת ברוב באי המרכזי של אנגליה, ווילס וחלק מסקוטלנד. התפקיד היה משעמם, אבל מפתה: עקב טעות ביורוקרטית מעניינת, היתה לוורוקה הרשאה להכנס לספרי החשבונות של סניף התאגיד. מונעת בידי תאוות בצע ורצון עז לחזור לחיי התפנוקים שהכירה בילדה, וורוקה הצליחה לפרוץ דרך לחשבונות של התאגיד עצמו - ומעלה בסכומים צנועים של כסף. כלומר, מה שהיא הגדירה כצנוע. באמת רק מה שהיה מגיע לה, לא טיפה יותר. כשהפרשיה התגלתה, כמעט חודשיים לאחר שהחלה, התברר שמאות מיליונים של ליש"ט נעלמו מחשבונות התאגיד. לא נמצא ולו גרוש בחשבונותיה הגלויים של וורוקה, והכסף שגנבה לא הוחזר. היא טענה לחפותה, כמובן (עשירים לא אשמים, מטעמים לוגיים) אבל ללא הועיל. כעת העלמה המפסטד נאלצת לקחת מדי אסיר ולשלם את חובה בדרך אחרת - במסע לעבר כוכב האבדון.

יכולות: כוח פיזי: 4, כוח רצון: 9, חוכמת חיים: 5, אינטליגנציה: 8, אינטואיציה ורפלקסים: 9.

מיומנויות: שכנוע בחפות: 4, פיתוי: 2, כיוס: 2, בישול: 1, פריצת מערכות מחשב:1

חסרונות: פינוק: 4, התנשאות: 3, נעליים: 2. אין ספק שהיא מאבדת בריאות כל פעם שמאלצים אותה ללכת עם נעליים שטוחות. כאילו, איפה אתם חיים?

תוספות:

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט M.K.O
03/09/2005 03:34:40 #4
משריין מקום לדמות שלי. הוא מתאבק. קוראים לו האנטר הרסט הלמסלי.

צוחק איתך פיטבול :)

אבל הוא באמת מתאבק לשעבר, אני אכתוב מחר, פשוט חזרתי עכשיו ואני הרוג.

פיטבול, בוא לאייסיקיו.

-----------------

אווטאר
M.K.O
משתמש רגיל
רשום מ- 03/09/2005
ציטוט Elven DemonSlayer
03/09/2005 15:24:04 #5

שם: אלחנדרו סרוונטס

תיאור: 1.80, שרירי ובנוי טוב. יד שמאל מכנית ועשויה פלדה טהורה, צלקת חוצה את פניו באלכסון. עין אחת חומה ואחת ירוקה, שיער חום בהיר קצוץ.

ביו: אלחנדרו כבר יודע כי הוא שכפול גנטי ומשופר של חייל גיבור שמת. הוא נוצר מה די.אנ.איי של אותו אדם במעבדה סודית במקסיקו. אבל קרתה טעות והסתבר שהמקור לא מת - הוא שרד את הקרב והוא חזר. הרשויות החליטו להיפטר מהשכפול על מנת לא ליצור מהומות. כעת אלחנדרו מאוד מאוד כועס על הרשויות... וכשאלחנדרו כועס - לא קורים דברים טובים... לעולם...

כוח פיזי - 9

כוח רצון - 9

חכמת חיים - 5

אינטיליגנציה - 4

אינטואיציה ורפלקסים - 8

מיומנויות:

כלי נשק חמים - 3

קפא"פ ללא נשק - 3

ראיית קרב - 2

הסוואה - 2

עזרה ראשונה - 1

מומחיות בחומרי נפץ - 2

חסרון:

מצב של התקף זעם - 3

תוספות: בגלל שאלחנדרו הוא שכפול גנטי ומשופר הוא מהיר יותר וחזק יותר בהשוואה לאדם הממוצע. הוא מלכתחילה נוצר כמכונת קרב שעולה על המקור בפרט ועל שאר חיילי מקסיקו (או העולם) בכלל. בתור התחלה הדבר שמניע אותו כרגע הוא נקמה ברשויות שהכניסו אותו למצב הזה ועימות עם המקור שלו.

-----------------

נס קפה רד מאג - עשוי מקוסמים שגודלו ללא ריסוס ונקטפו ביד.

לכולנו יש הורים. חלקנו מתחרטים על כך עד היום...

אווטאר
Elven DemonSlayer
משתמש רגיל
רשום מ- 30/01/2004
ציטוט Assaf
03/09/2005 16:40:58 #6

אני רק רוצה לציין שזה משעמם לשחק עם סופר-גיבורים. יש סיכוי למעט יותר חסרונות ואיזונים לדמות? וכמו כן, אם הוא שכפול גנטי, מאין הזרוע המכנית והצלקות?

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט Elven DemonSlayer
03/09/2005 18:47:11 #7
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2005 /09 /03

אני רק רוצה לציין שזה משעמם לשחק עם סופר-גיבורים. יש סיכוי למעט יותר חסרונות ואיזונים לדמות? וכמו כן, אם הוא שכפול גנטי, מאין הזרוע המכנית והצלקות?

אח שלי, אני לא אוהב חסרונות...

סתם.

אמממ... ציינתי שהוא נוצר כחייל-על אז מן הסתם חשבתי שתבינו לבד שהוא איבד את הזרוע בקרב וככה הוא גם קיבל את הצלקת...

אם לא ציינתי את הפרטים האלה אז סורי, כנראה שהייתי צריך.

עכשיו לגבי חסרונות, אני מבטיח שבמהלך ההרפתקה אתם תיווכחו לדעת שהוא לא כזה סופר-גיבור מושלם בלי אף חיסרון. תאמין לי.

אה, וחוצמזה, אסף, לא ידעת ש"גיבורים" שכאלה תמיד מהווים מטרה ראשית ועיקרית לחבר'ה הרעים? תחשוב על זה...

-----------------

נס קפה רד מאג - עשוי מקוסמים שגודלו ללא ריסוס ונקטפו ביד.

לכולנו יש הורים. חלקנו מתחרטים על כך עד היום...

אווטאר
Elven DemonSlayer
משתמש רגיל
רשום מ- 30/01/2004
ציטוט M.K.O
04/09/2005 18:34:01 #8

שם: "ת'אנדרבולט" אריק ג'ונס

תיאור: "חץ-הרעם" מתנשא לגובה של 1.76 מטרים, ויש במבנה גופו עוד זכר לאחד המתאבקים הגדולים שחיו אי-פעם. הוא רזה, שרירי ומקריח חלקית. עיניו חומות ושיערו שחור.

ביו: חייו של אריק טאמביס היו משעממים וחסרי-ייחוד עד יום הולדתו ה19. אז, ארז את חפציו ועזב את ביתו בדרך למחנה ההיאבקות המקצוענית הטוב באמריקה, "רינג אוף הונור - רסלינג יוניברסיטי". שם הוא גם פגש את האדם שיהיה חברו הטוב ביותר והסיבה שישלח לפלאנט דום, "לייטנינג-סטרייק" ג'ק אוונס..

הם התאמנו ביחד, חתמו ביחד בחברת "Hunter Hearst Wrestling" (לשעבר WWE), והוצגו ביחדבתור הצוות "T&L" - Thunder and Lightning. עם החתימה שינה את שמו ל"ג'ונס", כדי שישמע טוב יותר. עד מהרה זכו להצלחה מסחררת, המעריצים אהבו אותם, ונקבע שהם יזכו בחגורת הזוגות. כך עברו 11 שנים, לפעמים ביחד, לפעמים בחוד. שנים רצופות בתארים והצלחות ושיאים חדשים של אהדה. ואז נקבע ששניהם יתעמתו. לפי התסריט (הרי היאבקות מקצוענית היא מבויימת מראש) יזכה לייטנינג סטרייק בתואר העולמי, ואז יכנס לזירה ת'אנדרבולט, יבצע את הת'אנדר-דרייבר (פיילדרייבר בקפיצה מהחבל העליון בישיבה - למקרה שתהית, אליק), ישאיר את לייטנינג סטרייק "מעולף", ויעזוב את הזירה.

אבל משהו השתבש.

כאשר אריק סיים את התרגיל - שנראה הרסני כרגיל - הוא שם לב שג'ק אינו זז. הוא טפח על כתפו של ג'ק, הסימן המוסכם, וג'ק לא הגיב. "ת'אנדר-דרייבר אימתני! ל"ס נשתל במרכז הזירה! הוא אפילו לא זז! הוא מעולף?" אמר השדרן בהתלהבות. "אני חושב, שכן, הת'אנדר-דרייבר יכול ביום חלש לחסל גם את המתאבקים הגדולים ביותר" הוסיף הפרשן "אבל אנ חייב להגיד, הנחיתה הזו הייתה חולנית, נראה כאילו ת'"ב איבד את האחיזה באמצע...". "ל"ס לא זז! אני חוזר! ל"ס לא זז! שמישהו יביא הנה חובשים!"

אריק היה קפוא במרכז הזירה. הוא ידע שהוא קצת פספס בנחיתה, אבל הרגליים של ג'ק היו כרוכות סביב הראש שלו והוא אחז בברכיים, התרגיל היה בטיחותי..אך ההתקשחות הפתאומית שהרגיש בגופו של ג'ק בנחיתה ורעש הפיצוח המחליא לא השאירו לו ספק.

ארבעה חודשים של סיוטים, דכאון ומשפט ציבורי גדול נגמרו בהרשעה על חודו של קול. אריק, שקיווה להרשעה על הריגה בשוגג, נדהם לגלות שהוא הורשע ברצח בכוונת תחילה והחלטה על שילוח לפלאנט דום כעונש. החברה, שהתנערה ממנו לגמרי, פיזרה רמזים כאילו הוא תיאם את התרגיל עם ג'ק אוונס המנוח בעצמו, והתכוון לחסל לו את הקריירה מתוך קנאה בהצלחתו, אך דברים השתבשו. אריק לא האמין שזה קורה לו. פלאנט דום.

כח פיזי: 11 - לא מה שהיה פעם, אבל שנים של אימונים עשו את שלהן.

כח רצון: 2 - אין לו רצון לכלום, הוא נמצא במצב של דכאון תמידי.

חוכמת חיים: 9 - שנים בדרכים ואלפי מקרים ופרשיות נתנו לו מושג על החיים.

אינטליגנציה: 3 - את התיכון סיים בקושי, לא טרח ללמוד דבר מאז.

אינטואיציה ורפלקסים: 10 - אין שני לנסיונו בזירה ומהירות תגובתו.

מיומנויות:

האבקות על כל סוגיה (הטלות, נעילות, ברולינג): 4. אחד מהגדולים.

ת'אנדר-דרייבר ות'אנדר לוק: מהלך תקיפה ומהלך הכנעה בהם הוא שולט בצורה יותר ממושלמת, ויכול להוציא אותם לפועל מכל מצב בו הוא והמטרה נמצאים. (כלול בהיאבקות, חשבתי שכדאי להסביר מה זה לפני שאני כותב משהו בסגנון "אריק בעט בשומר ונעל את הת'אנדר לוק" :)

כאריזמה: 3, במצב הרוח הנכון יש לו רטוריקה מעולה והוא מקרין אמון בצורה יוצאת מן הכלל.

אקרובטיקה ותנועה: 4, יכול לנתר ממקום למקום בקלות, רץ מהר.

נשק קר: 4, מחזיק בנסיון גדול עם כסאות פלדה, שולחנות, אלות, קביים ממתכת, פטישים, נעצים וקרבות כלוב.

חסרונות:

דכאוני: 2. זכרונות מחייו שנגמרו מכניסים אותו למצב רוח איום, מאפס את כוח הרצון שלו.

פציעת צוואר: 3. פציעה גדולה שכמעט גמרה לו את הקריירה בעבר. הניתוח אמנם הצליח, אבל כל פגיעה בינונית בצוואר תהיה פטאלית עבורו.

תוספות: אין :)

משחק נעים לכולם!

-----------------

אווטאר
M.K.O
משתמש רגיל
רשום מ- 03/09/2005
ציטוט Fixxxer
04/09/2005 20:04:02 #9
אהבתי את הדמות (כן כן אני מושחט כי הדמות היא מתאבק לשעבר, תמותו למי אכפת)..
אהבתי את השם החדש של ה WWE.. זה עוד יקרה זה עוד יקרה.. חיחיחי..
ROH - כי אין רסלינג טוב יותר, בשום מקום. (טוב נו אולי ביפן, אבל אני לא אוהב רסלינג יפני במיוחד).

טוב יש כבר 4 שחקנים! אני אתן עוד קצת זמן.. מקווה ל6 ונתחיל את המשחק.

-----------------

אווטאר
Fixxxer
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט השרברב חמור גדול
05/09/2005 19:56:37 #10

שם : רוגולד "GUN" אדליאוס

תאור : גבוה רזה מאוד עיינים חום בהיר שיער 7 ס"מ צבע שחור גיל 25 עם שפם קטן כזה של מאפיונרים  וצלקת על הלחי הימנית

ביוגרפיה : רוגאולד נולד בפולין בשנת 2017הוא היה בעצם אדם פשוט שהתחיל את חייו רגילים הוא הלך לבית ספר למד כל הדברים של בית הספר וכל זה בגיל 16 אחד מחבריו ביצע פשע הפשע לא קשור עכשיו אבל הוא החליט לברוח למקום מבטחים רוגולד היה די תמים באותו זמן והלך בעיקובות חברו וגם חברים אחרים הצטרפו "לבריחה" אחר זמן מה בערך שנתיים רוגולד נהיה פיקח ודי מאוד אפילו ויום אחד הם הילכו באיזור מאוד מפוקפק בפולין מקום עם המון פשעים ומשטרה בכל מקום כל החבורה התפצלה ולא מצעה אחד את השני חברו ניתפס זה שעשה את הפשע וגם כל שאר חביריו שעזרו רק רוגולד שוטט לבד בעולם הגדול לפתע כמה אנשים כאלה בנדיטים פגשו אותו וראו בו משהו מיוחד ולקחו אותו ל"אימוץ" ולימדו אותו את יסודות האקדח והאת כל שאר הדברים שצריך לדעת כדי להצליח בחיי ברחוב ורוגולד הלך לנסות את מזלו במן תחרויות רחוב כמו למשל "השולף המהיר" ו"קרב ראפרים" ועוד רוגולד חשב שיסודות האקדח שלמד אולי יעזרו לו להשיג כסף בתחרויות והלך לתחרות "השולף המהיר" הוא נלחם נגד מישהו מקצוען ורוגולד לא ידע וניסה את מזלו הוא לקח את האקדח ולפני שהבין מה קרה שמע שריקה של כדור מאקדח וזז מהר והכדור פגע לו רק ביד ולא הרג אותו האלוף אמר "יש לך מזל שלא הרגתי אותך" רוגולד הלך בחזרה לידידיו ש"אימצו" אותו ואמר להם את המקרה והם אמרו לו לא להסתבך יותר אבל רוגולד לא ניכנע הוא התחיל לאהוב אקדחים ומאוד הוא התחיל לגנוב והשיג מספיק כסף לאקדח (באיזורים אלה מוכרים אותם חופשי) זה היה אקדח דו קני די חדש יד שניה עם כדורים עובי 4 מ" ו20 כדורים במחסנית והתחיל להתעמן כדי לנצח את העלוף לקח לו להתען בערך 3 שנים לא פחות הוא הלך למומחים וטייל לא קצת ובסוף חזר כשהיה כבר בן 21 וידע מה הוא עושה אבל הוא לא ידע הוא יצא לקרב והפעם הכדור רק שרט לו את הלחי הימנית  והשאיר שם צלקת והוא הלך ועזב אותם את כל הדידים המאפיונרים שלו והתחיל לנדוד במהלך מסעו שנמשך שנה הוא פגש 3 אנשים איש אחד ששיפר לו את האקדח מיריות 4 מ"מ ל5 מ"מ ומהירות יריה 1ק"מ לשניה מהירות מדהימה האיש היה די מוזר ממבט ראשון אבל נחמד ממבט פנימה האדם השני שפגש היה נווד גם הוא אבל הוא היה נווד נווד והוא הצתרף למסע שלו הוא היה אדם נמון ורזה עם שיער ערוך לבוש ברל כלל בלבן כשהוא פגש את האדם השלישי לא הנווד שהיה איתו אמר שהוא מסוכן והוא מכיר אותו אבל רוגולד לא הקשיב ודיבר איתו האיש שהיה בעצם סוחר שקרן ורדוף בצע ניסה לרמות אותו בכך שאמר שלם לי 100 מטבעות ואני אתן לך משהו לא מהעולם הזה והוא  נתן לו 100 מטבעות והוא נתן לו אבן ממאדים וברח לא ידעו כלום עליו וכך לרוגולד לא היה כסף והחליט להשיג עבודה אז הוא חיפש וחיפש אבל מי יעשיק אדם כמוהו אז הוא החליט ללכת לצבא ההחלטה הזאת היתה בגיל 23 הוא הצתרף לצבא פולין הוא עבר אימונים קשים מאו והוא שיפר את הרפלקסים שלו ואת מיומנות האקדח שלו  בגיל והוא חי כך במשך שנה עד שנתנו לו לפגוש את החבר שלו שבכלא הזדמנות זאת קרטה בגיל 25 והוא טס לשם אבל משהו השתבש משהו רע קרה בטיסה והמצב  נהיה גרוע מתמיד...

יכולות :

כוח פיזי : 8

כוח רצון : 6

חוכמת חיים : 9

אינטליגנציה : 3

אינטואיציה ורפלקסים : 9

מיומניות :

האקדח האישי שלו : 4

עזרה ראשונה : 2

גילוי דברים סודיים : 2

שימוש בצלף : 3

לנתחבא בחשכה : 3

חסרונות :

די קשה לו להתחבר לאנשים אחרים רק לכאלה שיש להם עבר קשה : לא ממש חברותי : 2

תוספות :

האקדח של רוגולד וזהו

מקווה שזה בסדר זה המשחק הראשון  שלי !

אינטואיציה ורפלקסים : 9

מיומניות :

האקדח האישי שלו : 4

עזרה ראשונה : 2

גילוי דברים סודיים : 2

שימוש בצלף : 3

לנתחבא בחשכה : 3

חסרונות :

די קשה לו להתחבר לאנשים אחרים רק לכאלה שיש להם עבר קשה : לא ממש חברותי : 2

תוספות :

האקדח של רוגולד וזהו

מקווה שזה בסדר זה המשחק הראשון  שלי !

-----------------
כנסו לקהילת mapple story משחק פצצה וכנראה אתם לא מכירים אותו כנסו לקהילה ותכירו אותו !!

אווטאר
השרברב חמור גדול
משתמש רגיל
רשום מ- 19/12/2004
ציטוט Fixxxer
05/09/2005 20:38:12 #11
חמור גדול, אתה לא מתקבל למשחק.. אל תטרח להתחנן אם אתה לא מפסק את התחנונים..

בכל מקרה.. נחכה לעוד דמויות אני מנסה לאנוס את עמר אם הוא לא מסכים להירשם.

-----------------

אווטאר
Fixxxer
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>משחקי תפקידים והרפתקאות > Planet Doom: ההרשמה החלה
תגובות : 11
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי: Fixxxer
נכתב ב: 29/08/2005 00:21:33