אהה... אני עושה לבל-אפ ידני, למרות שאין לי מושג על המשחק :\
ובינתיים למשחק: אני נמצא בטאריס עילית, והמטרה שלי היא להגיע לטאריס תחתית. יש לי רעיון איך לעקוף את השומר ששומר על המעלית לטאריס תחתית: אני אלבש את שריון הסית' שקיבלתי כשעזרתי לחייזר בדירות הצפוניות. (להדגיש כדי לקרוא)
מישהו בכלל קורא את מה שאני כותב? אני מתחיל לחשוב שזה לא שווה את הטרחה... בכל מקרה, אני נמצא עכשיו ב-Taris Undercity בחיפושי אחר מישן. שיחקתי כבר כ-4 שעות, המשחק ממכר! אני אתחיל לקחת לכידות מסך ברגע שיגיע הרדיאון, אז נא להתאפק. :\
אוקיי. בכל מקרה, הדמות שלי היא ב Soldier Class. קראתי לה "Asaf Heavenstrider" על משקל "Skywalker". בגלל שלא הייתי בשיא הריכוז, היה לי טייפו קטן ושם-המשפחה של דמותי הוא "Heveanstrider". גיליתי את זה רק אחרי שעתיים של משחק בערך ולא היה לי כוח להתחיל שמירה חדשה. :\
אני מאוד מקווה שהמשחק ישתפר. לא שיחקתי היום כי הייתי עסוק עם חרא אחר, אני מקווה שיהיה לי זמן להמשיך מחר. איכפת לכם אם אני אצרף לכידות מסך מכוערות של המשחק?
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2004 /02 /26אני מאוד מקווה שהמשחק ישתפר. לא שיחקתי היום כי הייתי עסוק עם חרא אחר, אני מקווה שיהיה לי זמן להמשיך מחר. איכפת לכם אם אני אצרף לכידות מסך מכוערות של המשחק?
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /02 /27רק תדאג שהם לא יגדילו את הדף של הפורום.
אל תדאג, אני משחק ברזולוציה של 800*600 כדי המשחק ירוץ בכלל...
בכל מקרה, היום שיחקתי עוד קצת. סוף-סוף מצאתי את מישן, ועכשיו אני צריך לעזור לה למצוא את חברה הטוב זלאבאר, ווקי שנשבה ע"י כנופיה שמתחבאת בביוב של ה-Undercity. אולי אני אמשיך לשחק מאוחר יותר. מה שבאמת מעצבן אותי זה שהדמות שבניתי משחקת עם חרבות, כי אמרו לי שזה ישתלם מאוד כשאני אהפוך לג'די. הבעיה היא שהדמות שלי בקושי פוגעת, ורוב ההריגות שלי מבוצעות ע"י כארת' או מישן.
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /02 /27רק תדאג שהם לא יגדילו את הדף של הפורום.
אל תדאג, אני משחק ברזולוציה של 800*600 כדי המשחק ירוץ בכלל...
בכל מקרה, היום שיחקתי עוד קצת. סוף-סוף מצאתי את מישן, ועכשיו אני צריך לעזור לה למצוא את חברה הטוב זלאבאר, ווקי שנשבה ע"י כנופיה שמתחבאת בביוב של ה-Undercity. אולי אני אמשיך לשחק מאוחר יותר. מה שבאמת מעצבן אותי זה שהדמות שבניתי משחקת עם חרבות, כי אמרו לי שזה ישתלם מאוד כשאני אהפוך לג'די. הבעיה היא שהדמות שלי בקושי פוגעת, ורוב ההריגות שלי מבוצעות ע"י כארת' או מישן.
ברצינות? הדמות שלי דווקא היתה מאוד חזקה עם החרבות. בדקת שאלו חרבות איכותיות ולא זבל?
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /02 /27 ברצינות? הדמות שלי דווקא היתה מאוד חזקה עם החרבות. בדקת שאלו חרבות איכותיות ולא זבל?
אתה חושב שאני מבין בחרבות? אני לא מבין חצי מהדברים שהולכים שם...
אני משפר את הדמות שלי במייליי וטו הנדד וופונז, כי אמרו לי שזה יהיה לטובתי כשאני אהיה ג'די.
לדמות שלי יש ביד אחת את Mission's Vibroblade וביד שנייה עוד סוג של ווייברובלייד, שחכתי איזה. אני חושב ששידרגתי אותה, אבל אני לא ממש זוכר. :\ הדמות שלי גם מפספסת הרבה מכות או שחוסמים אותה הרבה, זה ממש מעצבן.
אתה ממש לא חייב לשחק עם חרבות בהתחלה, זה בכלל לא קריטי להמשך. ה-Feat של ה-Melee סה"כ מוסיף נקודה אחת או שתיים לנזק הכללי של נשקי ה-Melee שלך. באמת שזה לא כזה ביג דיל, ואתה יכול בהחלט להשתמש בנשקים חמים בהתחלה אם אתה רוצה. זה כלל לא משנה לעתיד, כשתקבל את הלייטסייבר הראשון שלך. בין כה וכה יש Feat נפרד ללייטסייברס שאתה יכול לשדרג בלי כל תלות ב-Melee feat (שהוא בכלל לא מציאה כזאת גדולה).
האם אני מקבל את הליטטסייבר בכוכב הבא? בכל מקרה, אני נשאר עם החרבות כי זה נראה מגניב. חזרה למסע: מצאתי את זאלבאר, ועכשיו אני בדרך לבסיס ה-Vulkar במסעי למצוא את בסטילה. זאלבאר די חזק, ואני עדיין מרגיש שהדמות הראשית די חלשה.
האם אני מקבל את הליטטסייבר בכוכב הבא? בכל מקרה, אני נשאר עם החרבות כי זה נראה מגניב. חזרה למסע: מצאתי את זאלבאר, ועכשיו אני בדרך לבסיס ה-Vulkar במסעי למצוא את בסטילה. זאלבאר די חזק, ואני עדיין מרגיש שהדמות הראשית די חלשה.
לא לקח לי הרבה זמן להבין איך עוקפים את ה-Rancor בדרכי לבסיס הולקאר. כרגע אני ב-Garage של הבסיס, ואני סבור שאני די קרוב לחלק שאני מחפש שם. אחרי שאני אמצא את החלק, אני אחזור ל-Hidden Bek ואתן להם את החלק. מעניין מה יקרה אז, אני חושב שיהיה לי את ה-Swoop race, לא?
אוקיי, עדכון נוסף: בבסיס הוולקאר מצאתי את ה-Swoop Accelerator. חזרתי ל-Hidden Bek Lookout ונתתי לגדון ת'ק את החלק. השתתפתי במירוץ הסוופ - היה ממש קל. שחררתי את בסטילה, השגתי את הרובוט T3-M4 (משהו כזה) ועכשיו נכנסתי לבסיס הסית', כדי למצוא את הקודים האלה שיבטלו את הלייזרים בחלל, עדי שאני אוכל לעוף בחללית מטאריס.
אוקיי. אני עכשיו באמצע המבחן השלישי והאחרון כדי להפוך לג'די. לפי מה שהבנתי, אני צריך לנקות מקום כלשהו ממפלצות מעצבנות, את זה אני אשאיר למחר כי ממש אין לי כוח לזה. בכל מקרה, יש לי חרב-אור ( ) כחולה ובחרתי להיות Jedi Guardian.
והנה התמונות:
ספינתי היקרה, Ebon Hawk:
עוד תמונה של Ebon Hawk:
תמונה מתוך Ebon Hawk, יצא חשוך משום-מה:
נוף דנטואיני בשקיעה:
עוד תמונה של הנוף הדנטואיני, כשרואים את כארת' משמאל ואת זאלבאר מימין:
התקדמתי היום עוד קצת. עזבתי את דאנטואין, כוכב משעמם שאין הרבה מה לעשות בו. אני לא מוצא את הג'די מגזע טווילק שביקש ממני שאפתור את תעלומת הרצח, וזה ממש מעצבן אותי, אני רוצה לסיים את הקווסט הזה. בכל מקרה, אחרי שגיליתי את הדבר שמחמם את העלילה ופותח את כל העסק, עזבתי לקאשיק (Kashyyyk), כוכב הבית של הווקים (זאלבאר). הגעתי למעמקי היער, שם עלי למצוא ווקי גולה ולטפל בו ווקי גיבור שמאחר לחזור לכפר. נראה איך העניינים יסתדרו, אבל בינתיים הכוכב הזה גם מעצבן; אחרי שאני נפצע קשה בקרב, אני חייב ללכת במשך כמה דקות עד שאני מגיע ל-Ebon Hawk כדי למלא את הבריאות של הדמויות. נורא מעצבן. הכוכב שורץ ביצורים מעצבנים שנאלצים להלחם בהם כל הזמן. אולי זה מעצבן ומשעמם, אבל זה מביא הרבה נקודות נסיון (XP). בכל מקרה, הנה כמה לכידות מסך מקאשיק:
הנה משהו מוזר, לא יודע אם זה באג או משהו אחר: (לדמויות אין ראש ולא רואים את חרבות-האור)
והנה עוד תמונה, שנלקחה בדיוק שנייה אחרי, ומראה את המשחק בהדרו (המכוער, רק מחר אני אתקין את הרדיאון):
כשירדתי למעמקי היער (הווקים ביססו את תרבותם על צמרות העצים הגבוהים-עד-מאוד), הוצג FMV מרהיב, והנה מספר תמונות ממנו:
זה סוף העדכון להיום. אני אמשיך לשחק בסוף השבוע, אחרי שהרדיאון יותקן וישתחרר לי הלחץ מהמבחן הקרוב במתמטיקה. אני אשמח לשמוע את דעתכם בקשר ליומן, ואם בכלל כדאי לי להמשיך להשקיע בו את זמני.
יש סיכוי שנוכל לראות חלקים משיחות או מאירועים ראשיים? ולמה אי אפשר להשתגר ישירות לאבון הוק?
איך יצאת מהמפלס, אגב? לפי מיטב זכרוני אין הרשאה לעזוב את מתקן החברה המשעבדת.
כשאתה נוחת בקאשיק, אתה מדבר עם נציג של החברה בלה בלה בלה. כשאתה מגיע לשער היציאה מהקומפלקס, אתה צריך לדבר שם עם האחראי ולהגיד לו כל מיני דברים ואז אפשר לצאת. אני לא זוכר בדיוק מה קרה שם :\
אגב, ממש אין לי מושג למה אני לא יכול להשתגר לאבון הוק! גם כשאני במעמקי היער אין לי את האפשרות הזו, זה ממש מוזר ומעצבן.
אין לי בעיה לצלם שיחות ואירועים, אני אעשה זאת בפעם הבאה שאשחק.