Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > משחקי תפקידים והרפתקאות > Baldur’s Gate II - הדיון הרשמי
תגובות : 308
עמוד :  מתוך 13
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 29/02/2004 02:29:54
תגובה אחרונה: 31/08/2004 23:57:02

נושא מחבר ההודעה
ציטוט YodazoR
29/02/2004 02:29:54 #1
אממ.. התקנתי את המשחק לאחרונה לאחר שישב אצלי שנתיים בארון מבלי ששיחקתי בו ברצינות פעם אחת, והתאהבתי.. סיימתי אותו, ועכשיו אני מחפש את Throne of Baal (מישהו מוכר?) . ראוי שיהיה דיון על אחד ממשחקי ה-RPG הטובים אי פעם ואחד המשחקים הטובים בכלל.. אז פתחתי את הת'רד הזה. אז נוכל להשוויץ קצת בדמויות שפיתחנו ובציוד שאספנו. דברו.

-----------------

אווטאר
YodazoR
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט FoxHound
29/02/2004 08:36:34 #2

עדי!   

ובאמת נראה לי שאני אקנה את BG2 אחרי קוטור, השאלה היא איפה אני אמצא את הענתיקה הזו...

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט YodazoR
29/02/2004 14:09:30 #3
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2004 /02 /29

עדי!   

ובאמת נראה לי שאני אקנה את BG2 אחרי קוטור, השאלה היא איפה אני אמצא את הענתיקה הזו...

אספוס! אממ.. אני יודע שיש בפריק את המשחק, אבל במחיר מלא... :S

-----------------

אווטאר
YodazoR
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט FoxHound
29/02/2004 14:13:20 #4
ציטוט: הכותב המקורי YodazoR ב 2004 /02 /29
אספוס! אממ.. אני יודע שיש בפריק את המשחק, אבל במחיר מלא... :S
היום בבוקר בדקתי באיביי, אפשר לקנות שם את המשחק בגרושים...

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של BULL$hIT ציטוט BULL$hIT
29/02/2004 16:01:12 #5

הצתה קצת יותר מדי מאוחרת...

זה באמת משחק שולט... פשוט אדיר

דיון על המשחק? אני חושב שהיה אחד לא קטן בפורום הקודם, אבל אני לא בטוח...

מי הNPC האהוב עליכם? עליי כמובן minsc... הוא כל כך מצחיק והוא לחם for justice...   

-----------------

God

Take me down to the paradise city

where the grass is green and the girls are pretty...

אווטאר
BULL$hIT
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט YodazoR
29/02/2004 16:44:09 #6
ציטוט: הכותב המקורי BULL$hIT ב 2004 /02 /29

הצתה קצת יותר מדי מאוחרת...

זה באמת משחק שולט... פשוט אדיר

דיון על המשחק? אני חושב שהיה אחד לא קטן בפורום הקודם, אבל אני לא בטוח...

מי הNPC האהוב עליכם? עליי כמובן minsc... הוא כל כך מצחיק והוא לחם for justice...   

Minsc שולט כמובן! כמעט בכיתי מהתרגשות כשהוא אמר את המשפט שלו בקרב האחרון.. "Evil, meet sword. sword, meet EVIL! זה היה אדיר.

אם אני אתחיל את המשחק עוד הפעם אני אהיה חייב לצרף את Edwin.. לא צירפתי אותו הפעם כי כל החבורה שלי הייתה טובה, והוא רשע מרושע, אבל יש לו הערות מצחיקות מאוד ממה שהספקתי לראות.

ספרו קצת על דמויות שלכם גם.. הדמות הראשית שלי היא Half-Elf Ranger, הגעתי איתו לרמה 17( המקסימום ב-SoA), והוא משתמש ב- The Equalizer וב- Crom Faeyr שלדעתי הוא כלי הנשק הכי טוב במשחק.

יש לי בחבורה את: Minsc, Imoen, Aerie, Keldorn, Valaygar.. יותר מדי ריינג'רים אבל חבורה חזקה.

-----------------

אווטאר
YodazoR
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של BULL$hIT ציטוט BULL$hIT
29/02/2004 19:08:20 #7

minsc באמת שולט. גם בסוף ToB כשמספרים מה כל חברי הפארטי שלך עשו בהמשך חייהם מה שכתוב עליו קורע מצחוק וגם מרגש :)

כל המשפטים שלו קורעים...

-See battle Boo? Run Boo run...

-Swords not words!

- Boo says: Whaaaaaat?

וכמובן כשהreputation עולה:

Aaaah we are all heroes. You and Boo and I. Rangers and hamsters everywhere! Rejoice!.

ללא ספק הוא שולט...

הפארטי שלי? אני :), מינסק, ג'הירה, יושימו >>> אימואן, אירי (אולי היא גרועה כי יש לה אינטיליגנציה לא משהו אבל אם אתה משתמש בtome of int עליה ובכלל העובדה שהיא גם mage וגם cleric הופכים אותה לאדירה...) ועוד NPC מזדמן - כל פעם הם התחלפו. אני זוכר שהיה גמד אחד שהלך לי בטעות לאיבוד:( והיה לי גם את וליגר אבל בסוף הרגתי אותו והבאתי את הגופה שלו     

לגבי המשחק, הוא פשוט שוווווווווולט. גרמתם לי לרצות לחזור אליו. כרגע הוא אצל חבר שלי, אבל הוא יסיים אותו בקרוב... אני מקווה...

הדבר היחיד שעצבן אותי במשחק הוא הקטע עם הunderdark. זהו המקום הכי מייגע בכל המשחק... חיפשתי בכל הdrow city את הביצים של דרקונית הכסף ולא מצאתי אותה בשום מקום. בכמה walktrhougs היה כתוב את המיקום של מישהו שהייתי צריך לפגוש בשביל להשיג את הביצים - את הX וY שלו במשחק... השתמשתי בצ'יט והגעתי לשם ולא היה שם אף אחד. אז בסוף התייאשתי והשתמשתי בצ'יט שזימן את ביצי הדרקונית. זה היה ממש קטע מעצבן... וקשה בכמה מקרים.

אבל בסה"כ המשחק מצוין... למי שלא שיחק בו - אתם חייבים לשחק@#@%@

איתי

-----------------

God

Take me down to the paradise city

where the grass is green and the girls are pretty...

אווטאר
BULL$hIT
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט YodazoR
29/02/2004 19:39:56 #8
ציטוט: הכותב המקורי BULL$hIT ב 2004 /02 /29

minsc באמת שולט. גם בסוף ToB כשמספרים מה כל חברי הפארטי שלך עשו בהמשך חייהם מה שכתוב עליו קורע מצחוק וגם מרגש :)

כל המשפטים שלו קורעים...

-See battle Boo? Run Boo run...

-Swords not words!

- Boo says: Whaaaaaat?

וכמובן כשהreputation עולה:

Aaaah we are all heroes. You and Boo and I. Rangers and hamsters everywhere! Rejoice!.

ללא ספק הוא שולט...

הפארטי שלי? אני :), מינסק, ג'הירה, יושימו >>> אימואן, אירי (אולי היא גרועה כי יש לה אינטיליגנציה לא משהו אבל אם אתה משתמש בtome of int עליה ובכלל העובדה שהיא גם mage וגם cleric הופכים אותה לאדירה...) ועוד NPC מזדמן - כל פעם הם התחלפו. אני זוכר שהיה גמד אחד שהלך לי בטעות לאיבוד:( והיה לי גם את וליגר אבל בסוף הרגתי אותו והבאתי את הגופה שלו     

לגבי המשחק, הוא פשוט שוווווווווולט. גרמתם לי לרצות לחזור אליו. כרגע הוא אצל חבר שלי, אבל הוא יסיים אותו בקרוב... אני מקווה...

הדבר היחיד שעצבן אותי במשחק הוא הקטע עם הunderdark. זהו המקום הכי מייגע בכל המשחק... חיפשתי בכל הdrow city את הביצים של דרקונית הכסף ולא מצאתי אותה בשום מקום. בכמה walktrhougs היה כתוב את המיקום של מישהו שהייתי צריך לפגוש בשביל להשיג את הביצים - את הX וY שלו במשחק... השתמשתי בצ'יט והגעתי לשם ולא היה שם אף אחד. אז בסוף התייאשתי והשתמשתי בצ'יט שזימן את ביצי הדרקונית. זה היה ממש קטע מעצבן... וקשה בכמה מקרים.

אבל בסה"כ המשחק מצוין... למי שלא שיחק בו - אתם חייבים לשחק@#@%@

איתי

נכון כשנכנסת לעיר מישהו אמר לך לפגוש איזה קפטן או משהו? היית צריך לפגוש אותו, ומשם העלילה הייתה ממשיכה ובסופו של דבר היית משיג את ביצי הדרקון ממין נקבה ( דרקונית אולי?).. יש שם כמה קטעים ממש מעולים ובכלל Ust Natha היה ממש כיף. ה-drow האלה מאנייקים..

-----------------

אווטאר
YodazoR
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Ziggy StarDust
29/02/2004 23:43:23 #9

מינסק באמת שולט, אבל המשפט הכי ענק שלו זה כשמקדמים אותו לרמה של המנהיג של הפרטי שלך.

הוא אומר: "Magic is impressive, but no Minsc leads! SWORDS FOR EVERYONE!!!!"

-----------------

אווטאר
Ziggy StarDust
משתמש רגיל
רשום מ- 24/02/2004
ציטוט Undead_Slayer
01/03/2004 11:20:09 #10

מעולה!!! פשוט מעולה שסוף סוף יש ת'רד על באלדורס גייט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי חבר שאמור להביא לי אותו (השד יודע מתי) כי אני מתגעגע אליו כמעט כמו שאני מתגעגע לחברה שלי במשך השבוע. אז נכון, יש לי את נוורוינטר נייטס אבל זה בכלל לא אותו דבר... ומי שבעצם שולט במינסק זה בו - האוגר האדיר בכבודו ובעצמו!!!

יש לי את TOB אבל אין לי בו תועלת כל כך כי אין לי את  SOA... אתם יכולים לדמיין לעצמכם לאן רמת התיסכול שלי הגיעה כשהתקנתי את TOB אחרי שקיבלתי אותו ואז ראיתי שהפליי דיסק של SOA נדפק?!

במשך גילגולי המשחק אצלי (כשהדיסק עוד עבד) היו לי חצי-אורק כהן, אלף סוושבאקלר (תת סוג של גנב שיצרתי עם אחי), נזיר, אלפית ברברית, חצי-אורקית ברסרקרית (תת סוג של לוחם), אלף ברסרקר (שבעצם צבעתי אותו כך שייראה כמו אלף אפל), חצי-אלף מכשף, חצי-אלף דרואיד (היה לי גם זכר וגם נקבה ודרואידים מכל מיני סוגים) ואלף קשת (שאותו יצרתי ישר אחרי שחזרתי הביתה מהקולנוע אחרי שר הטבעות - אחוות הטבעת) וגם צייד-אלמתים שבסוף המשחק סרח והפך ל:

FALLEN UNDEAD-HUNTER.

בפעם הבאה שאני מניח את ידיי על המשחק אני הולך ליצור אלף סייר כמו זה שאני משחק בנוורוינטר נייטס.

מה שהכי עיצבן אותי באנדרדארק היה השבי בידיי האיליתידים (קוראי המחשבות) אני מתתי שם כ"כ הרבה פעמים ולא ידעתי מה לעשות ואיך להתגונן וזה היה כזה קקה   . הייתי שם רק עם החצי-אורק הכהן וחבורתו שמנתה את: קלדורן (אדם פאלאדין), ואליגר (אדם סייר), יאן (ננס גנב ואשף-אשליות), קורגן (גמד לוחם) ואדווין (אדם קוסם). ובמשחקים הבאים שלי לא העזתי להראות שם שוב את פניי   ...

הדב"ש הכי גרועה לדעתי היא נליה. וזו שהכי אהבתי היא כנראה וייקוניה (אלפית אפלה    כוהנת).

אז אני מתכנן קבוצה חדשה לסייר שלי ואני בקרוב עורך מבחני קבלה  ...

-----------------

נס קפה רד מג - עשוי מקוסמים שגודלו ללא ריסוס ונקטפו ביד.

אווטאר
Undead_Slayer
משתמש רגיל
רשום מ- 30/01/2004
ציטוט YodazoR
01/03/2004 15:28:11 #11
ציטוט: הכותב המקורי Undead_Slayer ב 2004 /03 /01

מעולה!!! פשוט מעולה שסוף סוף יש ת'רד על באלדורס גייט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי חבר שאמור להביא לי אותו (השד יודע מתי) כי אני מתגעגע אליו כמעט כמו שאני מתגעגע לחברה שלי במשך השבוע. אז נכון, יש לי את נוורוינטר נייטס אבל זה בכלל לא אותו דבר... ומי שבעצם שולט במינסק זה בו - האוגר האדיר בכבודו ובעצמו!!!

יש לי את TOB אבל אין לי בו תועלת כל כך כי אין לי את  SOA... אתם יכולים לדמיין לעצמכם לאן רמת התיסכול שלי הגיעה כשהתקנתי את TOB אחרי שקיבלתי אותו ואז ראיתי שהפליי דיסק של SOA נדפק?!

במשך גילגולי המשחק אצלי (כשהדיסק עוד עבד) היו לי חצי-אורק כהן, אלף סוושבאקלר (תת סוג של גנב שיצרתי עם אחי), נזיר, אלפית ברברית, חצי-אורקית ברסרקרית (תת סוג של לוחם), אלף ברסרקר (שבעצם צבעתי אותו כך שייראה כמו אלף אפל), חצי-אלף מכשף, חצי-אלף דרואיד (היה לי גם זכר וגם נקבה ודרואידים מכל מיני סוגים) ואלף קשת (שאותו יצרתי ישר אחרי שחזרתי הביתה מהקולנוע אחרי שר הטבעות - אחוות הטבעת) וגם צייד-אלמתים שבסוף המשחק סרח והפך ל:

FALLEN UNDEAD-HUNTER.

בפעם הבאה שאני מניח את ידיי על המשחק אני הולך ליצור אלף סייר כמו זה שאני משחק בנוורוינטר נייטס.

מה שהכי עיצבן אותי באנדרדארק היה השבי בידיי האיליתידים (קוראי המחשבות) אני מתתי שם כ"כ הרבה פעמים ולא ידעתי מה לעשות ואיך להתגונן וזה היה כזה קקה   . הייתי שם רק עם החצי-אורק הכהן וחבורתו שמנתה את: קלדורן (אדם פאלאדין), ואליגר (אדם סייר), יאן (ננס גנב ואשף-אשליות), קורגן (גמד לוחם) ואדווין (אדם קוסם). ובמשחקים הבאים שלי לא העזתי להראות שם שוב את פניי   ...

הדב"ש הכי גרועה לדעתי היא נליה. וזו שהכי אהבתי היא כנראה וייקוניה (אלפית אפלה    כוהנת).

אז אני מתכנן קבוצה חדשה לסייר שלי ואני בקרוב עורך מבחני קבלה  ...

אוי אוי אם רק היה אפשר לשחק בתור אלף אפל.. (חוץ מויקוניה). דווקא בקטע ב-Underdark עם ה-Illithid הדבר הכי חשוב שם הוא חלק מהחרב The Equalizer, בפעם הבאה שאתה משחק תכנס לשם, שים על אחד הלוחמים שלך chaotic commands ו- haste ואתה כמעט חסין בפניהם. איפה אני יכול להשיג בארץ את ToB  

-----------------

אווטאר
YodazoR
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Assaf ציטוט Assaf
01/03/2004 20:25:21 #12
ציטוט: הכותב המקורי YodazoR ב 2004 /03 /01
אוי אוי אם רק היה אפשר לשחק בתור אלף אפל.. (חוץ מויקוניה). דווקא בקטע ב-Underdark עם ה-Illithid הדבר הכי חשוב שם הוא חלק מהחרב The Equalizer, בפעם הבאה שאתה משחק תכנס לשם, שים על אחד הלוחמים שלך chaotic commands ו- haste ואתה כמעט חסין בפניהם. איפה אני יכול להשיג בארץ את ToB  

ToB ניתן להשגה בפריק, אני חושב. אמנם לא בדקתי בכלל החנויות בארץ, אבל אני יודע שבפריק בוודאות יש (ראיתי לפני כמה ימים).

המחיר מופקע, למרבה הצער.

-----------------

"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"

פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט FoxHound
01/03/2004 20:42:14 #13
אני רואה שאנשים בפורום הזה לא שמעו מעולם על איביי...

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט YodazoR
01/03/2004 22:04:18 #14
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /03 /01
ציטוט: הכותב המקורי YodazoR ב 2004 /03 /01

ToB ניתן להשגה בפריק, אני חושב. אמנם לא בדקתי בכלל החנויות בארץ, אבל אני יודע שבפריק בוודאות יש (ראיתי לפני כמה ימים).

המחיר מופקע, למרבה הצער.

בפריק יש, הבעיה היא שפריק ורוב החנויות מוכרות את BGII+ToB, ככה שהמחיר יוצא מופקע לשניהם. לא היה אכפת לי לקנות ב-100 שקל את ToB.

-----------------

אווטאר
YodazoR
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Undead_Slayer
02/03/2004 10:10:21 #15

אסף תגיד מה זה chaotic commands ? אף פעם לא שמעתי על זה.

תראו, יש לי רעיון, בואו נארגן איזשהו מפגש BG איפשהו, ואם מישהו מכם יצרוב לי את SOA אני אהיה אסיר תודה וגם יפיץ ביניכם את TOB ככה שזה לא יעלה לכם כלום. מה אתם אומרים?

ועוד משהו אסף, במשחק ICEWIND DALE II אתה יכול ליצור אלף אפל ולשחק אותו. זה על אותו מנוע של BGII וצריך להיות לי גם אותו כך שאם תרצו אני אתן לכם לצרוב גם את זה.

תגובות מישהו?

-----------------

אווטאר
Undead_Slayer
משתמש רגיל
רשום מ- 30/01/2004
ציטוט YodazoR
02/03/2004 11:42:21 #16
ציטוט: הכותב המקורי Undead_Slayer ב 2004 /03 /02

אסף תגיד מה זה chaotic commands ? אף פעם לא שמעתי על זה.

תראו, יש לי רעיון, בואו נארגן איזשהו מפגש BG איפשהו, ואם מישהו מכם יצרוב לי את SOA אני אהיה אסיר תודה וגם יפיץ ביניכם את TOB ככה שזה לא יעלה לכם כלום. מה אתם אומרים?

ועוד משהו אסף, במשחק ICEWIND DALE II אתה יכול ליצור אלף אפל ולשחק אותו. זה על אותו מנוע של BGII וצריך להיות לי גם אותו כך שאם תרצו אני אתן לכם לצרוב גם את זה.

תגובות מישהו?

הפורום הזה לא תומך בצריבות של משחקים... אתה לא יכול "להפיץ" בינינו משחקים, זה לא חוקי ולעשות דבר כזה למשחק כמו BG II זה ממש עוול.

-----------------

אווטאר
YodazoR
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Undead_Slayer
02/03/2004 13:57:33 #17

אני אמנם סוגד למשחק הזה אבל בטח כבר אמרו לך שכסף זה לא דבר שצומח על העצים.

אם אתה רוצה ללכת ולהוציא הון תועפות (אחרי הכל, משחקים זה לא דבר זול במיוחד) ולקנות את זה באופן חוקי אני לא אעצור אותך.

הצעתי - מי שרוצה שיקבל ומי שלא אז לא. ממש לא בא לי להיכנס לויכוח על העניין.

טוב, עכשיו נותר לי לתהות איך אני משיג מחדש את SOA...

NO THANX 2 U...

-----------------

אווטאר
Undead_Slayer
משתמש רגיל
רשום מ- 30/01/2004
בקרו בעמוד הבית של Assaf ציטוט Assaf
02/03/2004 14:04:33 #18
ציטוט: הכותב המקורי Undead_Slayer ב 2004 /03 /02

אני אמנם סוגד למשחק הזה אבל בטח כבר אמרו לך שכסף זה לא דבר שצומח על העצים.

אם אתה רוצה ללכת ולהוציא הון תועפות (אחרי הכל, משחקים זה לא דבר זול במיוחד) ולקנות את זה באופן חוקי אני לא אעצור אותך.

הצעתי - מי שרוצה שיקבל ומי שלא אז לא. ממש לא בא לי להיכנס לויכוח על העניין.

טוב, עכשיו נותר לי לתהות איך אני משיג מחדש את SOA...

NO THANX 2 U...

Undead - היה לנו נחמד איתך והכל, במיוחד בקהילת הספרים, למשל. אבל שנכנסת לפורום תפקידים והרפתקאות, אתה חייב לעמוד בצורה חד משמעית בתקנון.

קרא את ההודעה הראשונה, הדביקה, בראש פורום תפקידים. קרא היטב, חזור ושוב, את הסעיף הראשון.

אם אני אשמע ממך שוב על כוונות או אפילו "מוכנות ברמת ההצעה" לבצע ווארז, אתה תורחק מהפורום שלי. אין לי סובלנות לווארזרים.

-----------------

"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"

פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט FoxHound
02/03/2004 16:24:22 #19

אתם מתעלמים מההודעות שלי בכוונה?

מה עם eBay?! אפשר למצוא שם את SoA ואת ToB במחירים מגוכחים!

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט YodazoR
02/03/2004 17:02:35 #20
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2004 /03 /02

אתם מתעלמים מההודעות שלי בכוונה?

מה עם eBay?! אפשר למצוא שם את SoA ואת ToB במחירים מגוכחים!

אמממ.. אני ראיתי מישהו אחד שמוכר את ToB והוא שולח רק לארה"ב אז..

-----------------

אווטאר
YodazoR
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט FoxHound
02/03/2004 17:59:21 #21
ציטוט: הכותב המקורי YodazoR ב 2004 /03 /02
אמממ.. אני ראיתי מישהו אחד שמוכר את ToB והוא שולח רק לארה"ב אז..

מחפשים יותר טוב?   

אם אתה רוצה למצוא מכירה כדאית, תדבר איתי.

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Moridin
03/03/2004 22:52:35 #22
מצאתי היום את העותק שלי של BG2. הוא כבר מותקן ורץ בלי הפסקה   

-----------------

Moridin
משתמש רגיל
רשום מ- 29/09/2003
ציטוט YodazoR
03/03/2004 23:24:13 #23
ציטוט: הכותב המקורי Moridin ב 2004 /03 /03
מצאתי היום את העותק שלי של BG2. הוא כבר מותקן ורץ בלי הפסקה   

ואני התחלתי משחק חדש עם חבורה רעה:

אני - Elven Archer - דמות פשוט מעולה.. צלף!

Viconia

Edwin

Korgan

Jan

Jaheira

נראה לי שהפעם השנייה תהיה אפילו יותר טובה מהראשונה.

-----------------

אווטאר
YodazoR
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Inter
04/03/2004 18:45:06 #24
גם אני משחק בחודשים האחרונים את המשחק מחדש (בפעם המי-יודע-כמה), אבל הפעם עם חבר דרך הרשת. זאת חוויה בפני עצמה, אני חייב לציין. כדאי לנסות.

-----------------

InterAl.

אווטאר
Inter
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט Chymes
05/03/2004 12:07:56 #25

*שיעול* החמור *שיעול*

-----------------

Chymes
משתמש רגיל