עוד לא יודעים מי תפתח את BG, בניגוד ל-NWN2 ול-KOTOR2. בכל מקרה, ברור שהת'רד חי - מדובר באחד ממשחקי התפקידים הטובים של השנים האחרונות. למה שהוא לא יהיה חי? על מה נדבר, עקרונות אנטי-מנצ'קיניים בדיאבלו? קורות והתרחשויות עלילתיות מרובות רבדים בממופרגים?
:-)
טוב לראות שהת'רד הזה ממשיך.
אתה צודק
התלבלתי עם NWN2 ו-KOTOR2 (שאותם מפתחת Obsidianאם אני לא טועה).
ציטוט: הכותב המקורי BULL$hIT ב 2004 /08 /09אבל על מתי תהיה העלילה? כל הסיפור כבר נגמר בTOB...
לא חסרות אפשרויות. אולי יהיה פריקוול, כמו "מלחמת הכוכבים". נניח העידן בו האלים ירדו והיו לבני תמותה - תוכלו לגלם את בעל אל הרצח, בדרכו להרביע איזו אשת איכר ולתת לכם את הגיבור של BG הראשון לאחר מכן...
כשיש רצון, ישנה הדרך.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
כשחקן BG מושבע, אני דווקא מקווה ש-BG3, או איך שלא יקראו לזה - לא יצא. הסדרה נגמרה ב-TOB בסוף/ים ראויים לשמם, אין טעם להמשיך. זה יהיה סתם נסיון עלוב לסחוט מהמעריצים, שכמובן יהיו חייבים את המשחק לעצמם, עוד כסף. בין כה וכה הוא לעולם לא יצליח להשתוות ל-BG1\2\TOB.
הסאגה הסתיימה בכבוד רב. אני מעדיף בהחלט שיזכרו אותה כך ושלא יבוא עוד כותר המשך ממזרי שיהרוס לסדרה האגדית הזאת את המוניטין.
כשחקן BG מושבע, אני דווקא מקווה ש-BG3, או איך שלא יקראו לזה - לא יצא. הסדרה נגמרה ב-TOB בסוף/ים ראויים לשמם, אין טעם להמשיך. זה יהיה סתם נסיון עלוב לסחוט מהמעריצים, שכמובן יהיו חייבים את המשחק לעצמם, עוד כסף. בין כה וכה הוא לעולם לא יצליח להשתוות ל-BG1\2\TOB.
הסאגה הסתיימה בכבוד רב. אני מעדיף בהחלט שיזכרו אותה כך ושלא יבוא עוד כותר המשך ממזרי שיהרוס לסדרה האגדית הזאת את המוניטין.
מסכים, בעיקר בגלל העובדה שכל האופציות להמשך העלילה לא נראות אטרקטיביות במיוחד, הרי לא סביר שהמשחק ימשיך עם הדמות מהמשחקים הקודמים מאחר שהיא חזקה ברמה מגוחכת (גם אם השחקן וויתר על ההזדמנות להיות אל). האפשרות לספינאוף מתבטלת גם היא בגלל אותה נקודה לכן האופציה היחידה הסבירה היא פריקוול ופריקוול זה מתכון בטוח לחורים בעלילה ולבינוניות באופן כללי.
כמובן שתמיד קיימת האופציה להתחיל לספר סיפור חדש שיתקשר איכשהו לעלילת הסידרה אבל אז סתם יראה כמו ניסיון זול לעשוק את המותג.
מסכים, בעיקר בגלל העובדה שכל האופציות להמשך העלילה לא נראות אטרקטיביות במיוחד, הרי לא סביר שהמשחק ימשיך עם הדמות מהמשחקים הקודמים מאחר שהיא חזקה ברמה מגוחכת (גם אם השחקן וויתר על ההזדמנות להיות אל). האפשרות לספינאוף מתבטלת גם היא בגלל אותה נקודה לכן האופציה היחידה הסבירה היא פריקוול ופריקוול זה מתכון בטוח לחורים בעלילה ולבינוניות באופן כללי.
כמובן שתמיד קיימת האופציה להתחיל לספר סיפור חדש שיתקשר איכשהו לעלילת הסידרה אבל אז סתם יראה כמו ניסיון זול לעשוק את המותג.