ציטוט: הכותב המקורי Inter ב 2004 /03 /04גם אני משחק בחודשים האחרונים את המשחק מחדש (בפעם המי-יודע-כמה), אבל הפעם עם חבר דרך הרשת. זאת חוויה בפני עצמה, אני חייב לציין. כדאי לנסות.
????? וואלה? איך עושים את זה? אני מת לשחק את זה ברשת שלי...
TOB אמרתם... לעזאזל עם זה. בדקתי את הדיסק השני PLAYDISC וראיתי מה הבעיה: איפשהו בדיסק יש מעין עיגול קטן שנראה כאילו שרפו אותו...
ובאמת הנטיה של וייקוניה יכולה להשתנות? שיחקתי פעם דרואיד שהתחבר איתה עד שהיא זרקה אותו בטענה שהם שונים מדי ושזה לא יילך. ועד שאני לא ימצא איכשהו את המשחק אני גם לא יוכל לשחק בזה כדי לתקן את המעוות.
אבל אני אכן מתכוון לשחק בפעם הבאה ELVEN RANGER שנלחם עם 2 סכימיטרים, קאטאנות וואקיזשים - בהתאם לבחירתו/בחירתי... נראה לי שהוא הולך להיות הדמות הכי מדליקה שאי פעם שיחקתי.
אבל, כפי שאמרתי, השד יודע מתי זה יואיל בטובו לקרות ...
-----------------
נס קפה רד מג - עשוי מקוסמים שגודלו ללא ריסוס ונקטפו ביד.
ומי שלא מכיר את ה- DEMI-LICH הכי כלי בעיר, פשוט לא בעניינים. הוא כל כך כלי, שום דבר לא מעניין אותו. ישר IMPRISONMENT. הוא אפילו לא טורח לשנן קסמים אחרים
-----------------
Master of Magnetism
המרת AVI ל-VCD (העברת סרטים מהמחשב למדית CD רגילה לצפיה בנגן ה DVD הסלוני)
ומי שלא מכיר את ה- DEMI-LICH הכי כלי בעיר, פשוט לא בעניינים. הוא כל כך כלי, שום דבר לא מעניין אותו. ישר IMPRISONMENT. הוא אפילו לא טורח לשנן קסמים אחרים
כל ה-Lichים האלה שולטים! Meteor Swarm, Gate.. חרשנים
האומנם?! על סמך ניסיוני במשחק לא משנה אם אתה מגן על הדמויות שלך מפני רשע PROTECTION FROM EVIL כשאתה מטיל GATE השד שיוצא משם יעדיף לתקוף אותך ואת חבריך לקבוצה מאשר את ה- LICH. בקושי עם צייד האל-מתים שלי, מגנוס איינג'לפייר MAGNUS ANGELFIRE הצלחתי לעצור אותו וגם אז זה היה עם ה- FLAIL OF AGES. אבל זה בלי ספק היה אחד האתגרים הכי קשים שניצבו מולי ...
אגב קווסטים קשים, יש באנדרדארק עוד איזה קווסט ממש ממש קשה שקשור בכניסה לאיזה בית, לא בדיוק הבנתי מה הולך שמה כי אם אני זוכר נכון גם לא ממש היה לי זמן לזה (אם כי הזמן די לא משנה, הרי בלאו הכי חיסלתי כל דראו ודראוית בעיר הזאת עד שלא נותרה בה אף נפש חיה אחת ). מישהו יכול לספר לי על הקווסט הזה?
-----------------
לא רק בגלל שמחר (22.3) חל יום הולדתי אלא בגלל שכמתנה למאורע זה נחשו איזה משחק קיבלתי מחבר יקר וטוב:
BALDUR'S GATE II - SOA+TOB
רציתי להתחיל משחק SOA אבל גיליתי שיש לי כאן בעיה. בכדי לצאת מהמבוך של איירניקוס בהתחלה אני אמור לתת לאיזה גולם את אבן ההפעלה שלו. אבל בכל פעם שאני רוצה לדבר איתו המחשב מודיע שהוא עסוק/נרגש ולא יכול לדבר עכשיו. ניסיתי לעשות SAVE ואז לטעון חזרה את המשחק אבל זה לא עזר... אם יש לכם איזה פיתרון להציע לי אתם מוזמנים לעשות כן.
בעודי מיואש החלטתי להתחיל משחק ב-TOB ואני אכן האלף הסייר כאשר ביד אחת יש לי קאטאנה ובשנייה סכימיטר. ועוד קבוצתי מונה את אחי ואחותי, סראבוק ואימואן; אהובתי המנוולת, וייקוניה; וכן ידידיי הטובים ביותר הן למקצוע והן לחיים, ואליגאר, מינסק ובו.
LIVE BY THE SWORD, LIVE A GOOD LONG LIFE!!!
ורק הגעתי עכשיו לעיר תחת התקפה כי בדיוק הייתי צריך לצאת מהבית .
-----------------
לא רק בגלל שמחר (22.3) חל יום הולדתי אלא בגלל שכמתנה למאורע זה נחשו איזה משחק קיבלתי מחבר יקר וטוב:
BALDUR'S GATE II - SOA+TOB
רציתי להתחיל משחק SOA אבל גיליתי שיש לי כאן בעיה. בכדי לצאת מהמבוך של איירניקוס בהתחלה אני אמור לתת לאיזה גולם את אבן ההפעלה שלו. אבל בכל פעם שאני רוצה לדבר איתו המחשב מודיע שהוא עסוק/נרגש ולא יכול לדבר עכשיו. ניסיתי לעשות SAVE ואז לטעון חזרה את המשחק אבל זה לא עזר... אם יש לכם איזה פיתרון להציע לי אתם מוזמנים לעשות כן.
בעודי מיואש החלטתי להתחיל משחק ב-TOB ואני אכן האלף הסייר כאשר ביד אחת יש לי קאטאנה ובשנייה סכימיטר. ועוד קבוצתי מונה את אחי ואחותי, סראבוק ואימואן; אהובתי המנוולת, וייקוניה; וכן ידידיי הטובים ביותר הן למקצוע והן לחיים, ואליגאר, מינסק ובו.
LIVE BY THE SWORD, LIVE A GOOD LONG LIFE!!!
ורק הגעתי עכשיו לעיר תחת התקפה כי בדיוק הייתי צריך לצאת מהבית .
הוא כותב לך משהו כמו " Golem appears busy"?
אם כן זה כנראה הבאג "שמתלווה" עם TOB כשמשתמשים בXP, תוריד את הפאטצ' שמתקן את הבעיה מכאן.
קודם כל, המון המון תודה על הלינק, ודבר שני - אתה בעצם אומר שאם לא הייתי מתקין את TOB אז הוא כן היה נותן לי לדבר עם הגולם ולא הייתי נתקע בגלל זה?
ונראה לי שהוא אומר GOLEM IS TOO EXCITED TO TALK RIGHT NOW
או משהו בסגנון... והבעיה אכן נפתרה! המון תודה!
עכשיו האלף שלי נראה כמו אלף המשמר העליון כי אני לובש את CHAINMAIL OF THE DEAD +2 או משהו כזה מוזהב ויפה ונלחם עם 2 סכימיטרים ובכלל אני מרוצה ממנו. הרעיון שלי הוא לשחזר את הקבוצה החביבה שיש לי ב-TOB שעליה נמנים:
IMOEN
VICONIA
MINSC AND BOO
VALYGAR
ומי שיצטרף אליי במקום KORGAN ב-TOB יהיה SERAVOK.
זאת נשמעת אחלה קבוצה לעבוד איתה, גם אם לא יתפתח רומן ביני ובין וייקוניה ... ואני גם רוצה לשנות את סראווק ואת וייקוניה לכיוון הטוב/נייטרלי.
יש לי גם 2 קאטאנות, 2 נינג'ה-טו ו-2 ואקיזשים. אני צריך עוד לקנות קשת ארוכה.
f**kING JESUS!!! IT'S GOOD TO HAVE THIS GAME BACK!!! !!!
-----------------
קודם כל, המון המון תודה על הלינק, ודבר שני - אתה בעצם אומר שאם לא הייתי מתקין את TOB אז הוא כן היה נותן לי לדבר עם הגולם ולא הייתי נתקע בגלל זה?
ונראה לי שהוא אומר GOLEM IS TOO EXCITED TO TALK RIGHT NOW
או משהו בסגנון... והבעיה אכן נפתרה! המון תודה!
עכשיו האלף שלי נראה כמו אלף המשמר העליון כי אני לובש את CHAINMAIL OF THE DEAD +2 או משהו כזה מוזהב ויפה ונלחם עם 2 סכימיטרים ובכלל אני מרוצה ממנו. הרעיון שלי הוא לשחזר את הקבוצה החביבה שיש לי ב-TOB שעליה נמנים:
IMOEN
VICONIA
MINSC AND BOO
VALYGAR
ומי שיצטרף אליי במקום KORGAN ב-TOB יהיה SERAVOK.
זאת נשמעת אחלה קבוצה לעבוד איתה, גם אם לא יתפתח רומן ביני ובין וייקוניה ... ואני גם רוצה לשנות את סראווק ואת וייקוניה לכיוון הטוב/נייטרלי.
יש לי גם 2 קאטאנות, 2 נינג'ה-טו ו-2 ואקיזשים. אני צריך עוד לקנות קשת ארוכה.
f**kING JESUS!!! IT'S GOOD TO HAVE THIS GAME BACK!!! !!!
-----------------
LICH הוא מן שלד עלוב ורמאי שמטיל עליו הגנות שאין שום דבר במשחק שאפשר לעשות נגדן פרט ללחכות שתפוגנה, כי הן מגינות עליו מכל נזק פיזי והוא חסין לכל קסם (חסין, לא מתנגד ! ).. פשוט נותנים לו SUMMONED לשחק איתן וכשעובר הזמן משמידים אותו בשניה
עכשיו DEMI-LICH הוא כבר הרבה יותר כלי, הוא מן גולגולת מעופפת שפוגע בה רק +4 ומעלנ וכל פגיעה מורידה לה 1 או 2 נזק , לא משנה מה עוצמתה
הוא יודע בדיוק כישוף אחד - IMPRISONMENT אותו הוא מטיל פעם אחר פעם עד שנגמר לו (ויש לו המון, ואי אפשר להפריע לו בכישוף והא מטיל אותם מהר מאד ולטווח רחוק מאד), ואז הוא פשוט יושב בצד וחוטף מכות עד שהוא מת
יש רק בעיה אחת, אין כמעט אף דרך להגן על עצמך מ IMPRISONMENT וזה "מוות" מיידי (הדמות נשלחת למעמקי כדור הארץ).. אפשר להחזיר רק ע"י כישוף רמה9 FREEDOM ואז אנשים חוזרים בלי הציוד שלהם וכל מיני שטויות.. וגם ככה כל החבורה שלך תעלם מהר מאד בלי הגנה שכאמור כמעט ואין
מה שצריך לעשות זה לבוא עם BARBARIAN לשים RAGE ולדאוג שה DEMI-LICH תמיד יטיל עליו את הכישוף וזה קצת סיפור, אבל כיף לא נורמלי ומקבלים אחלה טבעת שבעולם (ב TOB יש עוד דמי-LICH, לא זוכר איזה ציוד יש לו)
פרט ל RAGE ההגנה הנוספת היחידה היא עבור קוסמים - immunity:abjuration אם אני זוכר נכון, והם רק יכולים להטיל אותה על עצמם אני חושב..
-----------------
Master of Magnetism
המרת AVI ל-VCD (העברת סרטים מהמחשב למדית CD רגילה לצפיה בנגן ה DVD הסלוני)
LICH הוא מן שלד עלוב ורמאי שמטיל עליו הגנות שאין שום דבר במשחק שאפשר לעשות נגדן פרט ללחכות שתפוגנה, כי הן מגינות עליו מכל נזק פיזי והוא חסין לכל קסם (חסין, לא מתנגד ! ).. פשוט נותנים לו SUMMONED לשחק איתן וכשעובר הזמן משמידים אותו בשניה
עכשיו DEMI-LICH הוא כבר הרבה יותר כלי, הוא מן גולגולת מעופפת שפוגע בה רק +4 ומעלנ וכל פגיעה מורידה לה 1 או 2 נזק , לא משנה מה עוצמתה
הוא יודע בדיוק כישוף אחד - IMPRISONMENT אותו הוא מטיל פעם אחר פעם עד שנגמר לו (ויש לו המון, ואי אפשר להפריע לו בכישוף והא מטיל אותם מהר מאד ולטווח רחוק מאד), ואז הוא פשוט יושב בצד וחוטף מכות עד שהוא מת
יש רק בעיה אחת, אין כמעט אף דרך להגן על עצמך מ IMPRISONMENT וזה "מוות" מיידי (הדמות נשלחת למעמקי כדור הארץ).. אפשר להחזיר רק ע"י כישוף רמה9 FREEDOM ואז אנשים חוזרים בלי הציוד שלהם וכל מיני שטויות.. וגם ככה כל החבורה שלך תעלם מהר מאד בלי הגנה שכאמור כמעט ואין
מה שצריך לעשות זה לבוא עם BARBARIAN לשים RAGE ולדאוג שה DEMI-LICH תמיד יטיל עליו את הכישוף וזה קצת סיפור, אבל כיף לא נורמלי ומקבלים אחלה טבעת שבעולם (ב TOB יש עוד דמי-LICH, לא זוכר איזה ציוד יש לו)
פרט ל RAGE ההגנה הנוספת היחידה היא עבור קוסמים - immunity:abjuration אם אני זוכר נכון, והם רק יכולים להטיל אותה על עצמם אני חושב..
LOL הם שולטים. ד"א אני זוכר בשממירה הקודמת שלי או אפילו בזאת, התחילו לצוץ ברחבי Athkatla גולגולות מעופפות כאלה שנראות בדיוק כמו ה- demi lich.. הסבר? אי אפשר לעשות איתן כלום..