ציטוט: הכותב המקורי Ragnarok ב 2004 /04 /04לא אמורה להיות לך בעיה להשתמש בקסמים גם במהלך הקרב. לחיצה על מקש הspace תגרום למשחק להכנס למצב pause בזמן שהמשחק נעצר אתה יכול לתת פקודות והדמויות יבצעו אותן אחרי שתלחץ על space שוב.
OK אני ומארק בכוחות משותפים הצלחנו לעבור את המקום ולהגיע לקומה השניה בפורטל.... אבל, אני צירפתי את היפני הזה..(חבר שלי אמר לי להפטר ממנו אחרי שיוצאים מהמקום כי הוא יבגוד בחבורה, זה נכון?) בכל מקרה אי אפשר לעבור את ההמשך! יש בחדר הזה מלא יצורים מעצבנים שלא רוצים למות! פשוט לא רוצים למות!
-----------------
Shoe-Horn-'O'-Plenty (12:27 PM) : הזקן שלי יותר מאסבי ממשחקי MMORPG
ציטוט: הכותב המקורי Mad Pitbull ב 2004 /04 /05OK אני ומארק בכוחות משותפים הצלחנו לעבור את המקום ולהגיע לקומה השניה בפורטל.... אבל, אני צירפתי את היפני הזה..(חבר שלי אמר לי להפטר ממנו אחרי שיוצאים מהמקום כי הוא יבגוד בחבורה, זה נכון?) בכל מקרה אי אפשר לעבור את ההמשך! יש בחדר הזה מלא יצורים מעצבנים שלא רוצים למות! פשוט לא רוצים למות!
אתה צריך להרוס את הפורטלים עצמם (הכלובים) אחרת היצורים האלה יצאו ללא סוף.
וללא קשר, תשאיר את יושימו בחבורה הוא רק מוסיף לעלילה ואתה בכל מקרה תצטרך גנב.
מארק אני בטוח שנהנהת... תשיג את המשחק בכל מחיר! בטח יש באיזשהי חנות ברחבי הארץ... או אולי תשאיל מחברים?
בלאט אני עברתי את הפורטלים בקלות אחרי שהבנתי מה לעשות.. ניקרעתי מצחוק שגי'הרה דיברה בתור דוב על הזה שמת.. ורבה עם כולם ^^ רק שלא תנגח בנו חח טוב המשכתי קדימה והגעתי למקום הממולכד הזה.. עוד לא הצלחתי לעבור בשלום. אני מנסה שוב ושוב...
-----------------
טוב אני יצאתי מהמקום וכל זה.. אוף עכשיו לחקור את כל העיר =]
איזה משחק שולט זה... בהחלט אחד המשחקים הכי טובים וממכרים שנגעתי בהם (כמו CM)
אליק, איך לא ידעת על המשחק הזה? הוא החזיק המון זמן כמשחק הכי טוב בכל הביקורות של ויגיימס אי פעם! ואני בטח דיברתי עליו.
הוא מאוד שולט, במיוחד בהמשך. היום עדיין מוכרים אותו בפריק, אבל רק בחבילות עם עוד דברים. ראיתי אותו שם בחבילה ממש טובה, עם Icewind Dale הראשון ועוד איזה משחק של אינטרפליי. המחיר בהתאם לכל הנדירים של פריק, אז דבר עם הראל...
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
:( מדמו של 630 מגה ציפיתי לחצי משחק. רגע אחד !!! אולי קיבלתי את מה שציפיתי לו ?
אגב, זה ממש מסריח אם אי אפשר ב-BG2 לראות את כל החפצים והארונות השמישים בחדר. האופציה הזו הייתה ממש מועילה ב-Commandos 2 והיא תהיה מאוד מועילה גם ב-BG2.
אם אתה כל כך צריך גנב, קח את יאן במקום יושימו. גנב/קוסם מעולה ובעל אישיות מצחיקה.
אמת, אמת
אבל אני מבקש - גנב/מתעתע
לעזאזל, רק לראות את ה- SCREENSHOTS האלה גורם לי געגועים למשחק (ואני שנים לא משחק כל כך במחשב).. מעולם לא היה משחק שאהבתי יותר. הבעיה היא ש BIOWARE נטשו את ה INFINITY ENGINE.. איך חלפה תהילת עולם
-----------------
Master of Magnetism
המרת AVI ל-VCD (העברת סרטים מהמחשב למדית CD רגילה לצפיה בנגן ה DVD הסלוני)
:( מדמו של 630 מגה ציפיתי לחצי משחק. רגע אחד !!! אולי קיבלתי את מה שציפיתי לו ?
אגב, זה ממש מסריח אם אי אפשר ב-BG2 לראות את כל החפצים והארונות השמישים בחדר. האופציה הזו הייתה ממש מועילה ב-Commandos 2 והיא תהיה מאוד מועילה גם ב-BG2.
התכוונת לסמיילי שמח אני משער? אייריניקוס הוא האונה, האונה אתה מבין ? מי יותר כלי ?!?
חצי משחק? אולי מאית. BG2 משחק ענק, ואם אתה עושה את כל מה שאפשר לעשות שם (שזה מצריך למעשה לשחק לפחות פעמיים אבל נעזוב את זה כרגע) יש לך 80 שעות בקלות (או שזה היה 100? אני לא כ"כ זוכר את המספרים)
-----------------
Master of Magnetism
המרת AVI ל-VCD (העברת סרטים מהמחשב למדית CD רגילה לצפיה בנגן ה DVD הסלוני)
בטח שידעתי על המשחק מקודם אבל לא הייתה לי הזדמנות לשחק בו... חיכיתי שנה וחצי עד שחבר שלי יסיים את המשחק ויתן לי... עכשיו זה אצלי ואני מקווה שזה יחזיק אצלי מעל 100 שעות משחק כמו אצל חבר שלי.
והראל אתה תכניס לו זרנוק לפה
-----------------