ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2004 /04 /07מאיפה ניתן להוריד את הדמו?
דמו של משחק משנת 2000 יהיה קצת קשה למצוא. למה לא לקנות אותו, לפחות על בסיס העובדה שהדמו נגמר תוך 20 דקות והמשחק המלא מחזיק 120 שעות, לא כולל שעות של מולטי, וקיבל ציונים גבוהים בכל אתר ביקורות? במקרה הנדיר הזה, הייתי מחפש וקונה אותו "על עיוור". זה אחד מהמשחקים הבודדים ששווים את זה.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /04 /07דמו של משחק משנת 2000 יהיה קצת קשה למצוא. למה לא לקנות אותו, לפחות על בסיס העובדה שהדמו נגמר תוך 20 דקות והמשחק המלא מחזיק 120 שעות, לא כולל שעות של מולטי, וקיבל ציונים גבוהים בכל אתר ביקורות? במקרה הנדיר הזה, הייתי מחפש וקונה אותו "על עיוור". זה אחד מהמשחקים הבודדים ששווים את זה.
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /04 /07דמו של משחק משנת 2000 יהיה קצת קשה למצוא. למה לא לקנות אותו, לפחות על בסיס העובדה שהדמו נגמר תוך 20 דקות והמשחק המלא מחזיק 120 שעות, לא כולל שעות של מולטי, וקיבל ציונים גבוהים בכל אתר ביקורות? במקרה הנדיר הזה, הייתי מחפש וקונה אותו "על עיוור". זה אחד מהמשחקים הבודדים ששווים את זה.
120 שעות? לא קצת הגזמנו?
תתפלא, אני חושב שאני שיחקתי יותר מזה...
המשחק הראשון לוקח בערך 30 שעות? (בהנחה שלא משתמשים בwalkthrough) הרבה שחקנים יעדיפו משחק נוסף עם דמות שונה/נטייה שונה/רומן עם דמות אחרת, תוסיף לזה את העובדה שזה כמעט בלתי אפשרי לסיים את כל הסייד קווסטים במשחק הראשון (בעצם זה בלתי אפשרי מאחר שחלק מהסיידקווסטים קשורים בסיווג של הדמות) ואתה מקבל משחק עם חיי מדף ארוכים מאוד.
קרה לי דבר נורא במשחק! כל השמירות נהרסו, בשניה אחת המשחק נפל בכתיבה "לא הצלחתי לשמור את המשחק"
והשמירה הראשית נהרסה.. ניסיתי לשמור על השמירה האוטומתית... וגם היא נהרסה. זהו... הכל אבוד... 5 שעות משחק הלכו להם.. בדיוק כשסיימתי לנקות את הקרקס המזויין. :[
HELP
-----------------
Shoe-Horn-'O'-Plenty (12:27 PM) : הזקן שלי יותר מאסבי ממשחקי MMORPG
המשחק מציע יותר ממאה שעות, בתנאי שעושים את הקווסטים הצדדים.
מארק, אפשר לרכוש את המשחק בגרושים ב-Ebay או להו***. (הם היחידים ששולחים משחקים לארץ)
אם אתה כל כך מתעקש לקבל באן (אל תחשוב שלא ראיתי את ההודעה הקודמת על החמור), אני אדאג שתקבל אחד. מלא פיך מים לפני שאדחוס זרנוק לתוכו.
כוונתו בבירור הייתה
"מארק, אפשר לרכוש את המשחק בגרושים ב-Ebay או להוקיע. "
כלומר להחרים את קניית המשחק כמחאה על המחירים המופרזים שלו בחנויות ישראל
עלות המשחק + משלוח לארצנו דרך האתר של ebgames יעלה לך כחמישים דולר. הוסף מע"מ ומיסים ותגיע למחיר המופלא של המשחק בארץ. להשוות את המחיר לזה שניתן למצוא דרך ebay הוא מטעה ומזלזל. ebay הוא אתר מכירות פומביות. אף חנות, לא בארץ ולא בארצות הברית, אמורה להתמודד איתו.
-----------------
חתמו על עצומת שחרור הספרים ובקרו בקהילת חובבי הספרות! כי גם ספרים הם בני אדם!
קרה לי דבר נורא במשחק! כל השמירות נהרסו, בשניה אחת המשחק נפל בכתיבה "לא הצלחתי לשמור את המשחק"
והשמירה הראשית נהרסה.. ניסיתי לשמור על השמירה האוטומתית... וגם היא נהרסה. זהו... הכל אבוד... 5 שעות משחק הלכו להם.. בדיוק כשסיימתי לנקות את הקרקס המזויין. :[
HELP
יש דרך לעשות משהו?! אני אבוד!
-----------------
Shoe-Horn-'O'-Plenty (12:27 PM) : הזקן שלי יותר מאסבי ממשחקי MMORPG
היה לי את Edwin בחבורה,בשלב מסויים הוצאתי אותו מהחבורה והוא אמר שהוא יהיה איפשהו,אני רוצה להחזיר אותו לחבורה אבל אני לא זוכר איפה הוא אמר שהוא יהיה ואני לא מוצא אותו...
ציטוט: הכותב המקורי Prince Arthas ב 2004 /04 /08 היה לי את Edwin בחבורה,בשלב מסויים הוצאתי אותו מהחבורה והוא אמר שהוא יהיה איפשהו,אני רוצה להחזיר אותו לחבורה אבל אני לא זוכר איפה הוא אמר שהוא יהיה ואני לא מוצא אותו...
הוא על המדרגות שעולות לחדרים ב- Copper Coronet או איפה שהשארת אותו.
תגידו, שמתם לב שאם אני אלף ווייקוניה בחבורה שלי אז היא לא מתחילה איתי?
אם איזה עוד דמויות אפשר לשחק סולו ולסיים את המשחק לבד? אני פשוט תוהה איך אפשר להילחם בדרקונים שזה רק אני מולם... נראה לי שקראתי שאפשר לעשות את זה עם צייד אל-מתים וברברי...
-----------------
נס קפה רד מג - עשוי מקוסמים שגודלו ללא ריסוס ונקטפו ביד.
תגידו, שמתם לב שאם אני אלף ווייקוניה בחבורה שלי אז היא לא מתחילה איתי?
אם איזה עוד דמויות אפשר לשחק סולו ולסיים את המשחק לבד? אני פשוט תוהה איך אפשר להילחם בדרקונים שזה רק אני מולם... נראה לי שקראתי שאפשר לעשות את זה עם צייד אל-מתים וברברי...
אתה יכול כעיקרון עם כל דמות שתבחר.. זה תלוי בכמה טוב אתה משחק.
לא שמעתי על זה אבל בטח ווייקוניה לא מתחילה איתך בגלל שאתה אלף וה-drow מתעבים אלפים.
בפרק השישי,שאני הולך להרוג את Bodhi בבית הקברות,בהתלחה היא חוטפת לי את Aerie,מצאתי את בודי והרגתי אותה,אבל הייתי חייב להרוג גם את ארי בגלל שהיא הפכה אותה לערפדית??? אין דרך לשנות את זה או משהו???