תגידו, שמתם לב שאם אני אלף ווייקוניה בחבורה שלי אז היא לא מתחילה איתי?
אם איזה עוד דמויות אפשר לשחק סולו ולסיים את המשחק לבד? אני פשוט תוהה איך אפשר להילחם בדרקונים שזה רק אני מולם... נראה לי שקראתי שאפשר לעשות את זה עם צייד אל-מתים וברברי...
כעיקרון עם כל דמות אפשר לסיים סולו ולסיים איתה את המשחק, רק שעם דמויות מסויימות צריך להשתמש יותר בטקטיקות "זולות" (עם הגנב לדוגמא).
וכן Sorcerer הוא באמת הדרך הכי קלה למשחק סולו, למרות שגם הקנסיי/מכשף
בפרק השישי,שאני הולך להרוג את Bodhi בבית הקברות,בהתלחה היא חוטפת לי את Aerie,מצאתי את בודי והרגתי אותה,אבל הייתי חייב להרוג גם את ארי בגלל שהיא הפכה אותה לערפדית??? אין דרך לשנות את זה או משהו???
ציטוט: הכותב המקורי Mad Pitbull ב 2004 /04 /11טוב החלטתי להתחיל שוב את המשחק לאחר שהשמירה הלכה קפוט.
אני רוצה להתחיל אם דמות מגניבה.. לא סתם לוחם רגיל.. אני רוצה את הקוסם שעושה אשליות. זה שווה משהו?
היתרון היחידי שנותן לך קוסם מתמחה זה יכולת לזכור עוד קסם מכל דרגה, יש לו גם חסרון שהוא לא יכול ללמוד קסם מהאסכולה הנגדית כך ש Illusionist לדוגמא, לא יכול ללמוד קסמי Necromancy.
למרות שהיתרון של קוסמים מתמחים עולה על החסרון שלהם. אז כן הIllusionist הוא לא רע למרות שמכשפים לא חסרים במשחק.
אבל אם אתה רוצה חיים קלים במשחק קח את הUndead Hunter או את ה Inquisitor.
אם אתה לא מצליח להחליט על מקצוע מסוים, אני מציע לנסות שילוב מקצועות. לוחם - קוסם, לדוגמא, יחזק מעמד בקרב הרבה יותר זמן מלוחם רגיל. גנב - קוסם יוצר שילוב מעניין, אבל יש כבר גנב - אשליין במשחק. (יאן) אני מציע לבחור באולר השוויצרי של באולדרס גייט - לוחם/ גנב/ קוסם. השילוב הזה מציע יתרונות רבים, אבל חיסרון גדול - הוא לא מתמחה באף מקצוע.
המשחק מציע יותר ממאה שעות, בתנאי שעושים את הקווסטים הצדדים.
מארק, אפשר לרכוש את המשחק בגרושים ב-Ebay או להו***. (הם היחידים ששולחים משחקים לארץ)
אם אתה כל כך מתעקש לקבל באן (אל תחשוב שלא ראיתי את ההודעה הקודמת על החמור), אני אדאג שתקבל אחד. מלא פיך מים לפני שאדחוס זרנוק לתוכו.
כוונתו בבירור הייתה
"מארק, אפשר לרכוש את המשחק בגרושים ב-Ebay או להוקיע. "
כלומר להחרים את קניית המשחק כמחאה על המחירים המופרזים שלו בחנויות ישראל
עלות המשחק + משלוח לארצנו דרך האתר של ebgames יעלה לך כחמישים דולר. הוסף מע"מ ומיסים ותגיע למחיר המופלא של המשחק בארץ. להשוות את המחיר לזה שניתן למצוא דרך ebay הוא מטעה ומזלזל. ebay הוא אתר מכירות פומביות. אף חנות, לא בארץ ולא בארצות הברית, אמורה להתמודד איתו.
אני חושב שזה היה די ברור שצחקתי, בהתחשב בהקשר
-----------------
Master of Magnetism
המרת AVI ל-VCD (העברת סרטים מהמחשב למדית CD רגילה לצפיה בנגן ה DVD הסלוני)
בפרק השישי,שאני הולך להרוג את Bodhi בבית הקברות,בהתלחה היא חוטפת לי את Aerie,מצאתי את בודי והרגתי אותה,אבל הייתי חייב להרוג גם את ארי בגלל שהיא הפכה אותה לערפדית??? אין דרך לשנות את זה או משהו???
האמת, יש ויש!!! הנה אספר לך בסוד קטן מה אתה יכול לעשות בנידון, זה ספוילר גם כן:
אני קצת חקרתי תוך כדי המשחק את הכתבים שהיו בקבר של בודי, לקחתי אותם למקדש של אוגמה ברציפים ודיברתי שם עם הכמרים וקראתי בכתבים עד שהגעתי לפיתרון ולך אני מציע אותו על מגש של כסף: קח את הגופה של איירי ואת הלב השחור של בודי אל המקדש הנטוש צפון-מערבית לאומר-הילס ולך שם אל החדר עם האותיות על הרצפה. אחרי האותיות יש חדר שמאלי שבו היה שד-צללים שעבד עליך כדי שתיקח אותו לצד השני, ובחדר הימני יש פסל שמחזיק כיור. בתוך הכיור שים את הלב של הערפדה ואת הגופה של איירי והיא אמורה לשוב אליך בריאה ושלמה ולהיות אהובתך לנצח נצחים ושתחיו באושר ועושר וכו' וכו' וכו'... אגב, אם אין לך רומן עם איירי אז בודי לא חוטפת אותה בבית הקברות...
דבר שני: למישהו יש מושג למה וייקוניה לא תתחיל איתי עם אני אלף? מה לא בסדר בזה? יש לה רגשי נחיתות או משהו כזה? אם מישהו פה יהיה מוכן להסביר לי אני אשמח...
-----------------
נס קפה רד מג - עשוי מקוסמים שגודלו ללא ריסוס ונקטפו ביד.
יש שתי דרכים לשלב דמויות, דרך מולטיקלאס או דואלקלאס.
הדרך הראשונה לא אפשרית לבני האדם, במסך יצירת הדמות אתה תראה שיש אפשרות לבחור שילובים כמו Fghter/mage Mage/thief וכדומה. הבעיה היא שכל נקודות הניסיון שתקבל יתחלקו בין שני הסיווגים שלך, ז"א שאתה תעלה פחות דרגות בנוסף לכל זה בBG2 (בלי להתייחס להרחבה) יש מגבלת נקודות ניסיון ככה שדמויות מולטיקלאס אף פעם לא יהיו מיומנות בסיווג מסויים כמו דמות רגילה.
האפשרות השנייה היא Dualclass, אפשרות שקיימת רק לבני האדם איתה אתה יכול להחליף סיווג במהלך המשחק לסיווג אחר תוך כדי שאתה שומר על היכולות מהסיווג הקודם, בדרך הזו אפשר ליצור את השילובים החזקים (והזולים) ביותר במשחק. אבל זה קצת מסובך יותר ואם אתה לא יודע מתי לעשות Dualclass אתה יכול סתם להרוס דמות.
ובכן, שמעתי פעם מישהו זורק איזה משהו על זה שאתה יכול להיות KENSAI בן-אנוש ואז להפוך אותו ל-THIEF בדואלקלאס. ואז אתה תהיה
HUMAN, KENSAI-THEIF והבנתי שעם הדמות הזאת אתה יכול צ'יק-צ'ק לסיים את המשחק בסולו. אבל אני מדגיש שזאת רק שמועה, אני עצמי עוד לא ניסיתי את זה.
לגבי השאלה הראשונה שלך, אני מצטרף אליך בהפנייתה לשאר גולשי הת'רד בתוספת השאלה מתי אני אמור לעשות לדמות דואלקלאס.
ועוד שאלה - אם לדרואיד אפשר לעשות דואלקלאס.
הדואל קלאס הספציפי הזה קשור להרחבה של המשחק, שם הגנב מקבל יכולת של use any, יכולת שנותנת לו להשתמש בכל חפץ במשחק ככה שהמגבלה של הקנסי בנוגע לשיריון יורדת, זה אחד השילובים היותר יעילים במשחק אבל זה גם אחד מאוד זול.
היות וזה הת'רד הכי מוצלח בזמן האחרון (בצדק, תראו איזה משחק) שיניתי לו את השם למשהו טיפה יותר... מהוגן. Keep Going. אני עוד לא יכול להרשות לעצמי לשחק בו שוב, אבל יכול להזכר בינתיים בדמות שלי, פייטן חצי אלף, שליוותה אותי משהו כמו 40 שעות בכל רחבי העיירות והכפרים. עוד נקודה לנוסטלגיה היא האנחות של נאליה ("אני מוכנה לכל!"). אירי היתה חזקה אך מעצבנת ("אני מרגישה כאבי-רפאים בכנפי הקטועות", וכו' וכו') וג'הירה היתה יותר מדי אסרטיבית. אבל כל עוד מינסק היה, הכל נשאר טוב. בהצלחה לכולם!
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.