ציטוט: הכותב המקורי YodazoR ב 2004 /04 /20לדעתי תעיף את מינסק, אני מניח שכבר שמעת את כל ההערות שלו וזה.. וקח במקום מישהו נייטרלי/רע כמו אדווין למשל, מינסק וקורגן לא ממש יסתדרו...
ציטוט: הכותב המקורי YodazoR ב 2004 /04 /20לדעתי תעיף את מינסק, אני מניח שכבר שמעת את כל ההערות שלו וזה.. וקח במקום מישהו נייטרלי/רע כמו אדווין למשל, מינסק וקורגן לא ממש יסתדרו...
אבל אין לוחמים טובים במשחק חוץ ממינסק וקורגן.
וקלדורן עז?! ומאזי לא קיימת? ויש גם את ולייאגר... בקיצור לוחמים לא חסרים.
אבל אין לוחמים טובים במשחק חוץ ממינסק וקורגן.
וקלדורן עז?! ומאזי לא קיימת? ויש גם את ולייאגר... בקיצור לוחמים לא חסרים.
מינסק מסתדר עם קורגן אבל לא עם אדווין.
הוא אמר טובים
-----------------
Master of Magnetism
המרת AVI ל-VCD (העברת סרטים מהמחשב למדית CD רגילה לצפיה בנגן ה DVD הסלוני)
עשיתי טעות במשימה של להסתנן לmalevar ולהוכיך שהוא בוגד לא הסכמתי להרוג את ה קוסם מcoweld wisards וedwin התחיל להילחם בי וברח (השתגר משם) עכשו אני לא יודע איפה הוא או איך להשיג הוכחות בקיצור לאן לעזזל הוא משתגר?
----------------- people say im heartless thats not true i have the heart of a little boy... in a jar on my desk
יכול להיות שהוא השתגר ל Copper Coronet, הבאר הגדול בסלאמס. אבל אם לא אז אני חושב שדי נדפקת... כדאי שתעשה load מלפני שאמרתי לו ופשוט לך להרוג את המכשף ההוא...
אחרי שיחה ארוכה עם חבר טוב שהוא שה"מ סאדיסט וקצין בצה"ל החלטתי ליצור דמות חביבה שהתבררה כדמות שהכי היה לי כיף לשחק עד כה:
- פלקנאר
- אלף-אפור (ככה שמבחינת אופי הוא סנוב יהיר שמסתכל על כולם מלמעלה - זה בכל זאת משחק תפקידים ורצוי לתת לדמות אופי אז הייתי מגעיל כלפי ג'הירה שאידה את קאליד)
- סייר - Stalker (וזה מוסיף לו להתחבאות - ממש מזכיר את הקטע של גלימת האלפים משר הטבעות) ויש לו גם BackStab כמו לגנב.
- Lawful Good (למה בתור סייר הוא משרת את הטוב והוא דובק בו בקנאות)
- מתמחה בשימוש במטה, קשת-ארוכה, חרב-ארוכה ופגיון (ליד ימין ויד שמאל) ואני משתדל לגוון בשימוש בכלי הנשק שלו, לא להיות מונוטוני. אני יודע שכנגד אל-מתים הכי טוב להשתמש במטה כי הוא נשק קהה.
מאוחר יותר אעלה לכאן את התמונה שלו ואת הנתונים שלו...
-----------------
נס קפה רד מג - עשוי מקוסמים שגודלו ללא ריסוס ונקטפו ביד.
אחרי שיחה ארוכה עם חבר טוב שהוא שה"מ סאדיסט וקצין בצה"ל החלטתי ליצור דמות חביבה שהתבררה כדמות שהכי היה לי כיף לשחק עד כה:
- פלקנאר
- אלף-אפור (ככה שמבחינת אופי הוא סנוב יהיר שמסתכל על כולם מלמעלה - זה בכל זאת משחק תפקידים ורצוי לתת לדמות אופי אז הייתי מגעיל כלפי ג'הירה שאידה את קאליד)
- סייר - Stalker (וזה מוסיף לו להתחבאות - ממש מזכיר את הקטע של גלימת האלפים משר הטבעות) ויש לו גם BackStab כמו לגנב.
- Lawful Good (למה בתור סייר הוא משרת את הטוב והוא דובק בו בקנאות)
- מתמחה בשימוש במטה, קשת-ארוכה, חרב-ארוכה ופגיון (ליד ימין ויד שמאל) ואני משתדל לגוון בשימוש בכלי הנשק שלו, לא להיות מונוטוני. אני יודע שכנגד אל-מתים הכי טוב להשתמש במטה כי הוא נשק קהה.
מאוחר יותר אעלה לכאן את התמונה שלו ואת הנתונים שלו...
לדעתי עדיף להשתמש במייס נגד אל מתים... If you know what I mean...