מוזל, נכון אבל אתה צריך לקנות את שני המשחקים בשביל באמת להנות מ"החוויה המלאה" של Diablo 2 (ד"א כל אחד מהמשחקים עולה 100 שקל ב"פריק").
התכוונת שהחיבור איכותי?
כי אם כן לדעתי אתה טועה, יש המון לאגים, המון.
לא משנה איזה מחשב או חיבור אינטרנט יש לך.
לדוגמא לחבר שלי יש מחשב מאוד חזק (1 ג'יגה RAM, רדאון 9600 עם 256RAM, פנטיום 4 עם מהירות מעבד של 3G וחיבור אינטרנט של 2.5 מגה) ועדיין יש לו מלא לאגים כמו לי עם המחשב הדי עלוב שלי וכמו לכל שאר החברים שלי שמשחקים דיאבלו 2 באינטרנט.
----------------- You can't have everything, where would you put it?
אני ממליץ על Vampire The Masquerade - Redemption, משחק ישן שאפשר לקנות ב-50 ש"ח בפריק.
העלילה (כן העלילה! ב-H&S זה דבר נדיר ביותר ) היא מצוינת, בעיקר לקראת הסוף, והמשחק מתרחש בחלקו הראשון בימי הביניים ואז הוא עובר להווה, ככה שאתה מסוגל לשחק עם המון סוגי נשקים ופריטים,האווירה מאוד אפלה (מפני שאתה משחק ערפד אז אתה רק משחק בלילה, כמעט), כמו כן, הדמויות מדברות ביניהן בדומה ל-BG 2 ׁ(אך באיכות נמוכה יותר) ויש המון טוויסטים בעלילה.
החיסרון היחיד (והגדול), הוא שהמשחקיות חוזרת על עצמה, שוב ושוב ושוב, כל פעם אתה צריך לנקות "מבוך" מ"מפלצות", אני מניח שזה נובע מהחלק של ה-H&S אבל דווקא החלק הזה לא עשוי בצורה הטובה ביותר.
ציטוט: הכותב המקורי Imaginary-Light ב 2004 /05 /23
ציטוט: הכותב המקורי Vafel ב 2004 /05 /17
Diablo 2 lord of destruction
ישן ישן, אבל האינטרנט איכותי מאוד והוא גם מוזל
(שלום, אני חדש)
מוזל, נכון אבל אתה צריך לקנות את שני המשחקים בשביל באמת להנות מ"החוויה המלאה" של Diablo 2 (ד"א כל אחד מהמשחקים עולה 100 שקל ב"פריק").
התכוונת שהחיבור איכותי?
כי אם כן לדעתי אתה טועה, יש המון לאגים, המון.
לא משנה איזה מחשב או חיבור אינטרנט יש לך.
לדוגמא לחבר שלי יש מחשב מאוד חזק (1 ג'יגה RAM, רדאון 9600 עם 256RAM, פנטיום 4 עם מהירות מעבד של 3G וחיבור אינטרנט של 2.5 מגה) ועדיין יש לו מלא לאגים כמו לי עם המחשב הדי עלוב שלי וכמו לכל שאר החברים שלי שמשחקים דיאבלו 2 באינטרנט.
התכוונתי שמולטי פלייר בClosed BattleNet הוא דבר ממכר בטירוף, ומספק שעות רבות של הנאה, יש מאות חפצים מיוחדים, 7 סוגי דמויות שונות שלכל אחת 30 כישורים אפשריים ועוד הרבה דברים. שווה כל אגורה
הלאגים לא קשורים אליך אלה לשרתים של Blizzrard שמתקשים לעבוד עם עומס המשתמשים שהצטבר בזמן הארוך שהמשחק קיים, ועדיין מצטרפים משתמשים משתמשים חדשים, הישג נחמד למשחק בן 5+
ללא ספק יש כמה וכמה משחקים של h&s הטובים ביותר אם sacred,diablo
ו הכי טוב מכולם (דעתי אז לא להרוג D:) הוא vampire the masqurade הוא בקלות יכול להתחרות בdiablo בנוגע לעלילה שלא לדבר על אוירה גוטית נהדרת ומוזיקה נפלאה
גוטיק, הרבה גוטיק. גוטיק 1 הוא משחק תפקידים-פעולה מ-צ-ו-י-ן. הסיפור הוא על מלחמה נגד האורקים, בלה בלה בלה, לשעבד את כל האסירים כדי שיחפרו Ore בשביל חרבות, בלה בלה בלה, קוסמים עושים מחסום קסום שיגרום לאסירים לא לברוח, בלה בלה בלה, הכל משתבש. זה היה התיאור הכי מגעיל שעשיתי בחיים שלי, אבל אני לא רוצה להרוס יותר מידי. המשחק עצמו הוא בעל עלילה מצויינת, קצת מוזר כזה, כי הוא מתורגם מגרמנית, ואפשר למצוא מילים כמו sh*t! my picklock has broken!, אבל נחייה עם זה. המערכת קרב שם היא לא 100% פעולה, אבל אפשר להגיד שהיא מספקת קצת רגש ומצריכה קצת חשיבה, ולא לחיצה על מתקפות מיוחדות כמו Kotor וכדומה. המשחק הראשון קצת ישן, ואני בספק אם עדיין אפשר למצוא אותו, אבל את השני אפשר עדיין לקנות, והוא מעוצב במיוחד ככה שאפילו מי שלא שיחק במשחק הראשון, יוכל להנות מהשני.