לפני שאני מתחיל, לא, לא גנבתי את ה-Nickname של Darkemord, פשוט שכחתי את הסיסמא כ-Darkemord
בכל מקרה, אני עומד להכין הרפתקה ל- Vampire The Masquerade וחשבתי שנוכל לשחק אותה כאן, במידה ומספיק אנשים ירצו . (עריכה: כל שחקן צריך לבחור ב-Clan אחר).
יקח לי שבועיים שלושה ליצור את ההרפתקה, כך שמי שלא מכיר את השיטה יוכל ללמוד אותה, ומי שכן מכיר, יוכל לחשוב על דמות, בכל מקרה, כל המשתתפים יקבלו הודעה באימייל, ודף דמות של Vampire איתו יוכל ליצור דמות (חוקי לגמרי).
כמו כן, אם למישהו יש שאלות/בעיות או צריך עזרה בנושא אחר אנא לפנות אלי באיי סי 206-869-365.
יש מישהו שרוצה להשתתף בה? (עריכה: מי שרוצה להשתתף יהיה חייב להגיב פעם אחת לפחות ביום, אלא אם הוא אומר לי מראש שהוא לא יגיב מספר ימים)
רשימת משתתפים (הטבלה מסודרת כך ששם המשתמש הוא הראשון, שם השבט הוא השני, שם השחקן הוא השלישי, ושם הדמות הוא רביעי):
ובכן, צריך לקנות את הספר Vampire: The Masquerade Revised, ספר של בסביבות 370 עמודים שמתאר כיצד לשחק.
עקרונית, המשחק מתבסס על המלחמה הפנימית בין התשוקות של הערפד לבין האנושיות שלו, וכמובן תככים, מזימות ועד.
המשחק הוא כמעט כולו RP, ובניגוד ל-D&D המשחק מאוד "פתוח"- כמעט ואין בו שיטות שמתארות כל דבר ודבר בהרפתקה, כך שיש לך חופש עצום לעשות מה שאתה רוצה ולשחק את הדמות שלך בצורה הטובה ביותר.
בנוסף, ההיסטוריה של הערפדים שמתוארת שם מתערבבת בתנ"ך, ובהיסטוריה שלנו, וזה, לפי דעתי, החלק המעניין ביותר .
אתה יכול לקנות את הספר במספר מצומצם של מקומות מכיוון ש-White Wolf (החברה שפירסמה את שיטת המשחק) מעבירה את מפעליה למקום אחר.
בפריק, כרגע חסר הספר הזה (אבל יש להם את שאר הספרים המרחיבים ומעצימים את חווית המשחק): www.freak.org.il
אני בעצמי סיימתי את המשחק לפני כמה ימים- קניתי אותו ב-50 שקל בפריק, אבל הוא לא היה אפילו קרוב לספר כי זה היה משחק H&S והספר שם הרבה יותר דגש על RP, ובנוסף הספר הוא מהמדורה השלישית בעוד המשחק הוא מהמדורה השנייה וכמעט לא משתמש ב-Skills וה-Clans שמפורטים בספר.
אני אישית מציע לך לקנות אותו ללא קשר למשחק, אם יש לך קבוצה לשחק איתה לפחות... באמת שיטה מצויינת.
אני בעצמי סיימתי את המשחק לפני כמה ימים- קניתי אותו ב-50 שקל בפריק, אבל הוא לא היה אפילו קרוב לספר כי זה היה משחק H&S והספר שם הרבה יותר דגש על RP, ובנוסף הספר הוא מהמדורה השלישית בעוד המשחק הוא מהמדורה השנייה וכמעט לא משתמש ב-Skills וה-Clans שמפורטים בספר.
אני אישית מציע לך לקנות אותו ללא קשר למשחק, אם יש לך קבוצה לשחק איתה לפחות... באמת שיטה מצויינת.
נו אני מכיר פחות או יותר את הסקילים והיכולות של הקלאנים במהדורה החדשה... מי שונא את מי, מה המאפיינים של קלאן כזה או אחר, מראה חיצוני, סקילז... בלה בלה...
נו אני מכיר פחות או יותר את הסקילים והיכולות של הקלאנים במהדורה החדשה... מי שונא את מי, מה המאפיינים של קלאן כזה או אחר, מראה חיצוני, סקילז... בלה בלה...
שלחתי לך אימייל חשוב מאוד.. קרא אותו, ואז אני לא חושב שתהיה בעיה.
דארקמורד, אני מתמצא פחות או יותר כי פעם כמעט התחלתי משחק עם קבוצה.
אני פחות או יותר גם מכיר את הקלאנים, לפחות את מי שנוגע אליי. אנ יודע שיש קאמארילה, ברוז'ה ועצמאיים. פחות או יותר גם יש לי דמות מוכנה עוד מהימים ההם. אם אתה רוצה לדבר איתי עוד, לחקור אותי בנושא וכו', מס' האיציק שלי הוא 53659442, אתה מוזמן לפנות אליי.
-----------------
נס קפה רד מג - עשוי מקוסמים שגודלו ללא ריסוס ונקטפו ביד.
אממ.. ובכן אני לא יכול לתמצת 370 עמודים של ספר משחק לכמה שורות, מצטער, אבל אני כן יכול ללמד את השיטה (לא באופן יסודי, כי זה יקח יותר מדי זמן) אם תביא לי את האיי סי קיו שלך.
אממ.. ובכן אני לא יכול לתמצת 370 עמודים של ספר משחק לכמה שורות, מצטער, אבל אני כן יכול ללמד את השיטה (לא באופן יסודי, כי זה יקח יותר מדי זמן) אם תביא לי את האיי סי קיו שלך.
אמממ גם אני רוצה :\ 273190944
-----------------
Shoe-Horn-'O'-Plenty (12:27 PM) : הזקן שלי יותר מאסבי ממשחקי MMORPG
שלח לי? אני בספק... טוב אם זה שלח אז שלום לכולם אני חדש בפורום ושחקן vampire שנים אני מאוד רוצה להשתתף במשחק הזה אם יש מקום (אם אין תעשו! D:) אני ישחק מולקיוין אם זה בסדר מצד הstoryteller