Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > משחקי תפקידים והרפתקאות > MU ONLINE
תגובות : 13
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 20/06/2004 18:23:33
תגובה אחרונה: 15/07/2004 01:27:08

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Mad Pitbull
20/06/2004 18:27:09 #1
כן. התחלתי לשחק מחדש. הפעם בשרת של PCNET

-----------------

Shoe-Horn-'O'-Plenty (12:27 PM) :
הזקן שלי יותר מאסבי ממשחקי MMORPG

Shoe-Horn-'O'-Plenty (12:27 PM) :
אמרתי לך שאתה גאון בהסוואה של אדיוט

עדיין צריך לירות בי.

אווטאר
Mad Pitbull
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Darkemord3
20/06/2004 22:01:35 #2
ציטוט: הכותב המקורי killer107 ב 2004 /06 /20

מישהו מכיר את המשחק הזה

כן, לפי דעתי המשחק די גרוע, אבל לא התפלאתי, מפני שהוא ניתן להורדה בחינם.

כמעט כל דמות מה-class שלי דומה לי באופן מדויק, כך שהשחקן מאבד את הייחודיות של הדמות שלו, אותה משחק המוני צריך לספק (לפחות בשבילי), כמו כן, אין הרבה מחשבה במשחק הזה, אתה פשוט הורג, מוכר, קונה דברים וחוזר להרוג.

אין לי בעיה מיוחדת אם זה, הבעיה היחידה היא שכל הקטע של ההריגה עשוי בצורה נוראית.  

-----------------

אווטאר
Darkemord3
משתמש רגיל
רשום מ- 19/06/2004
ציטוט edd!e
21/06/2004 16:23:10 #3
ציטוט: הכותב המקורי Darkemord3 ב 2004 /06 /20

מישהו מכיר את המשחק הזה

כמעט כל דמות מה-class שלי דומה לי באופן מדויק, כך שהשחקן מאבד את הייחודיות של הדמות שלו, אותה משחק המוני צריך לספק (לפחות בשבילי), כמו כן, אין הרבה מחשבה במשחק הזה, אתה פשוט הורג, מוכר, קונה דברים וחוזר להרוג.

אין לי בעיה מיוחדת אם זה, הבעיה היחידה היא שכל הקטע של ההריגה עשוי בצורה נוראית.  

המשחק להורדה בחינם מכיוון שהוא בטא.

בקרוב הוא יהיה בתשלום, כמו הגרסא הסינית והגרסה הקוריאנית שלו, בהן משחקים מעל 25 מיליון איש.

-----------------

Let me take you down, cause I'm going to strawberry fields.
Nothing is real and nothing to get hungabout.
Strawberry fields forever.

אווטאר
edd!e
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Darkemord3
21/06/2004 16:27:29 #4
ציטוט: הכותב המקורי edd!e ב 2004 /06 /21

מישהו מכיר את המשחק הזה

בקרוב הוא יהיה בתשלום, כמו הגרסא הסינית והגרסה הקוריאנית שלו, בהן משחקים מעל 25 מיליון איש.

אממ.. אתה צודק, הוא בבטא... אבל לדעתי זה לא מצדיק את המשחקיות הנוראית שלו (לפי דעתי לפחות).

-----------------

אווטאר
Darkemord3
משתמש רגיל
רשום מ- 19/06/2004
ציטוט edd!e
21/06/2004 16:34:07 #5
ציטוט: הכותב המקורי Darkemord3 ב 2004 /06 /21

אממ.. אתה צודק, הוא בבטא... אבל לדעתי זה לא מצדיק את המשחקיות הנוראית שלו (לפי דעתי לפחות).

זה יכול להיות די משעמם בשרת הגלובל, מכיוון ששם באמת רוב מה שאתה עושה זה נלחם באותן מפלצות שוב ושוב. בניגוד לשרת פרטי, שבו אתה עולה רמות מהר יש יותר דגש על מציאת חפצים נדירים ושיפור מיידי של הדמות שלך, תוך כדי שמירה על רמת אתגריות מסויימת. אני לא חושב שכדאי להרחיב כאן בנושא (בכל זאת, רוב השרתים הפרטיים הם בגירסא הסינית--->לא חוקיים). המשחק עצמו, לדעתי לפחות, הוא חמוד כשלא חורשים עליו יותר מדי :<

-----------------

Let me take you down, cause I'm going to strawberry fields.
Nothing is real and nothing to get hungabout.
Strawberry fields forever.

אווטאר
edd!e
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Blutengel
12/07/2004 16:23:26 #6

אממ... הרבה הודעות D: טוב mu משחק פשוט מאוד עלוב! איך נותנים לאנשים לשחק בזה (ולמה אנשים מחליטים לשחק את זה לבד?!?!) אין גרפיקה הסקילים משעממים דמויות כמעט ולא ניתנות לפיתוח מראה? פחחח אתה לא שולט אין בו דבר אחד יפה חוץ מזה שהוא בחינם(וגם זה מחיר גבוה למשחק הזה!!!)

דעתי לא לסקול באבנים בבקשה.

תודה, Blutengel

-----------------

אווטאר
Blutengel
משתמש רגיל
רשום מ- 12/07/2004
ציטוט Darkemord3
12/07/2004 19:42:59 #7
ציטוט: הכותב המקורי edd!e ב 2004 /06 /21

מישהו מכיר את המשחק הזה

עריכה: וכמו שאדם חכם פעם אמר לי, פופולריות אינה סימן היכר לאיכות.

-----------------

אווטאר
Darkemord3
משתמש רגיל
רשום מ- 19/06/2004
ציטוט זיפנאב
13/07/2004 08:04:01 #8

דיאבלו 2 יותר טוב ^^

הבעיה היא, לפחות כמו שאני רואה את זה, שאמיו הוא האק אנד סלש איטי. מאוד איטי. הרבה זמן בהתחלה להרוג מפלצות, הרבה זמן לעלות דרגות. בדיאבלו המשחק מאוד מהיר-יש הרבה מפלצות שהורגים במעט זמן יחסית.עוד בעיה עם אמיו היא שאין שם שום בחירה-זה ברור מה אתה צריך לקנות כדי להתקדם, ואתה לא יכול לקנות משהו אחר במקום. בכלל העניין שאין סקילים או קווסטים מאוד מפריע לי. למרות שקשה לערוך קווסטים במשחק המוני.

תומר.  

-----------------

אווטאר
זיפנאב
משתמש רגיל
רשום מ- 08/07/2004
ציטוט Darkemord3
13/07/2004 21:59:51 #9
ציטוט: הכותב המקורי זיפנאב ב 2004 /07 /13

דיאבלו 2 יותר טוב ^^

הבעיה היא, לפחות כמו שאני רואה את זה, שאמיו הוא האק אנד סלש איטי. מאוד איטי. הרבה זמן בהתחלה להרוג מפלצות, הרבה זמן לעלות דרגות. בדיאבלו המשחק מאוד מהיר-יש הרבה מפלצות שהורגים במעט זמן יחסית.עוד בעיה עם אמיו היא שאין שם שום בחירה-זה ברור מה אתה צריך לקנות כדי להתקדם, ואתה לא יכול לקנות משהו אחר במקום. בכלל העניין שאין סקילים או קווסטים מאוד מפריע לי. למרות שקשה לערוך קווסטים במשחק המוני.

תומר.  

לפי דעתי אתה טועה בחלק מדבריך- כמעט בכל משחק המוני נורמלי ששיחקתי היו קווסטים, והרבה מהם. בשביל אנשים רבים הם מספקים תעסוקה חוץ מקרב או מיצירת חפצים חדשים, ואני בדרך כלל מנסה לעשות כמה שיותר.

בנוסף, אני מאמין כי אתה צודק בחלק מהדברים שאמרת- חוסר הגיוון ב-MU והעלייה המאוד איטית ברמות הן הבעיות העיקריות של המשחק, אך לא היחידיות- יש עוד רבות אחרות.

-----------------

אווטאר
Darkemord3
משתמש רגיל
רשום מ- 19/06/2004
ציטוט זיפנאב
14/07/2004 07:27:30 #10
ציטוט: הכותב המקורי Darkemord3 ב 2004 /07 /13
לפי דעתי אתה טועה בחלק מדבריך- כמעט בכל משחק המוני נורמלי ששיחקתי היו קווסטים, והרבה מהם. בשביל אנשים רבים הם מספקים תעסוקה חוץ מקרב או מיצירת חפצים חדשים, ואני בדרך כלל מנסה לעשות כמה שיותר.

יתכן וישנה אי-הבנה בינינו, מפני שכתבתי שהעובדה שאין קווסטים מפריעה לי. יש רק קווסט אחד, לפחות עד דרגה 20, וגם אליו אין שום הכוונה. בדיאבלו (אני לוקח אותי כדוגמא מפני שהוא משחק ההאק-אנד-סלש היחיד ששיחקתי בו) היו מספר קווסטים כבר בהתחלה.

יש גם את הבעיה שהעולם של אמיו לא מציאותי-זה לא עולם חי ונושם. זה עולם שמיועד לקטילת מפלצות. זה יכול להפריע, אבל זאת לא הטענה העיקרית שלי. גם דיאבלו לא מציאותי

תומר..

-----------------

אווטאר
זיפנאב
משתמש רגיל
רשום מ- 08/07/2004
ציטוט Darkemord3
14/07/2004 22:09:32 #11
ציטוט: הכותב המקורי זיפנאב ב 2004 /07 /14
ציטוט: הכותב המקורי Darkemord3 ב 2004 /07 /13

יתכן וישנה אי-הבנה בינינו, מפני שכתבתי שהעובדה שאין קווסטים מפריעה לי. יש רק קווסט אחד, לפחות עד דרגה 20, וגם אליו אין שום הכוונה. בדיאבלו (אני לוקח אותי כדוגמא מפני שהוא משחק ההאק-אנד-סלש היחיד ששיחקתי בו) היו מספר קווסטים כבר בהתחלה.

יש גם את הבעיה שהעולם של אמיו לא מציאותי-זה לא עולם חי ונושם. זה עולם שמיועד לקטילת מפלצות. זה יכול להפריע, אבל זאת לא הטענה העיקרית שלי. גם דיאבלו לא מציאותי

תומר..

הייתי בטוח שכשאמרת שקשה ליצור קווסטים במשחקים המוניים, הגנת על MU, אז כנראה באמת לא הבנתי אותך :).

בכל מקרה, הייתי רוצה לשאול אותך, למה אתה ממשיך להשוות את Diablo 2 ל-MU כשהם שייכים לז'אנרים שונים? Diablo 2 הוא H&S השייך לז'אנר תפקידים  בעוד ש-MU הוא H&S המוני (למרות שזה משחק ה-H&S היחיד ששיחקת, אין מקום להשוות בין השניים).

ולגבי העולם- אני מאמין שאתה צודק, העולם באמת לא חי ונושם, והדיאלוגים נוראים.

-----------------

אווטאר
Darkemord3
משתמש רגיל
רשום מ- 19/06/2004
ציטוט זיפנאב
15/07/2004 00:46:54 #12
ציטוט: הכותב המקורי Darkemord3 ב 2004 /07 /14

בכל מקרה, הייתי רוצה לשאול אותך, למה אתה ממשיך להשוות את Diablo 2 ל-MU כשהם שייכים לז'אנרים שונים? Diablo 2 הוא H&S השייך לז'אנר תפקידים  בעוד ש-MU הוא H&S המוני (למרות שזה משחק ה-H&S היחיד ששיחקת, אין מקום להשוות בין השניים).

ולגבי העולם- אני מאמין שאתה צודק, העולם באמת לא חי ונושם, והדיאלוגים נוראים.

כשאתה אומר דיאלוג אתה מתכוון לשיחות עם המוכרים? זה לא ממש נקרא שיחה. ואם יו (כן, גם בדיאבלו) הוא כנראה משחק שלא איכפת לו לא להיות ריאלי. מה שחשוב לו זה משחקיות, בתנאי שזאת קיימת.

אני לא רואה את הבדל הציפיות בין האק אנד סלש תפקידים לבין המוני. זה צריך לסתור אחד את השני? המשחקים דומים, בעיקרון. חוץ מזה שבדיאבלו יש  סקילים ויותר קווסטים ודמויות, ושבעצם משחקים שם עם אנשים מכל העולם, אין הבדל. ולדעתי מבחינת המשחקיות באמת אין הבדל, לפחות בשבילי. זה שיש שם שחקנים אחרים זה טוב רק בשביל להחליף ובשביל פארטיס. כלומר-אני לא ממש מתייחס אליהם.

וכן, אפשר לראות בבירור שאני לא גיימר מהשורה. תאשימו אותי.

תומר.

-----------------

אווטאר
זיפנאב
משתמש רגיל
רשום מ- 08/07/2004
ציטוט Midfit
15/07/2004 01:27:08 #13

לכו שחקו Divine Divinity. יותר טוב מ- D2. דיון אחד למטה.

-----------------

אווטאר
Midfit
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003

כל הפורומים>משחקי תפקידים והרפתקאות > MU ONLINE
תגובות : 13
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי: Mad Pitbull
נכתב ב: 20/06/2004 18:23:33
תגובה אחרונה: 15/07/2004 01:27:08