עדכון משחק: בריטני כבר ברמה 36, תודה רבה ששאלתם. היא מתמחה (כישורים בדרגה מקסימלית) בפריצת מנעולים, השכלה, ריפוי, גרימת נזק מירבי, שליטה בחרב והקפאה. עם הקסמות בכל החפצים, יש לה כעת מעל 70 ברוב המדדים ומעל 100 בכוח.
טוב להיות חזק.
ועכשיו לשאלה: מישהו זוכר איך מגיעים למרתף של מרדנאוס (המושל המטורף של הכפר) בכפר המרפאים בהתחלה? זה הופיע גם בדמו. אני זוכר שיש איזו כניסה תת קרקעית שאפשר להגיע לתוך הבקתה שלו מבחוץ.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
עדכון משחק: בריטני כבר ברמה 36, תודה רבה ששאלתם. היא מתמחה (כישורים בדרגה מקסימלית) בפריצת מנעולים, השכלה, ריפוי, גרימת נזק מירבי, שליטה בחרב והקפאה. עם הקסמות בכל החפצים, יש לה כעת מעל 70 ברוב המדדים ומעל 100 בכוח.
טוב להיות חזק.
ועכשיו לשאלה: מישהו זוכר איך מגיעים למרתף של מרדנאוס (המושל המטורף של הכפר) בכפר המרפאים בהתחלה? זה הופיע גם בדמו. אני זוכר שיש איזו כניסה תת קרקעית שאפשר להגיע לתוך הבקתה שלו מבחוץ.
אם אני לא טועה, יש באר עשוייה מעץ קרובה לבית שלו, שם נמצאת הכניסה.
טוב להיות חזק.
חיפשתי שם, ולא מצאתי. היא מוסתרת אולי? אני זוכר שהיא דווקא היתה די גלויה.
עריכה: מצאתי את הכניסה. מסתבר שהיא חד-כיוונית. אפשר רק לצאת מהמרתף של מרדנאוס, אבל לא להכנס דרכו. היה מפתח באחד מהבתים הסמוכים.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
טוב להיות חזק.
חיפשתי שם, ולא מצאתי. היא מוסתרת אולי? אני זוכר שהיא דווקא היתה די גלויה.
עריכה: מצאתי את הכניסה. מסתבר שהיא חד-כיוונית. אפשר רק לצאת מהמרתף של מרדנאוס, אבל לא להכנס דרכו. היה מפתח באחד מהבתים הסמוכים.
אם אני לא טועה (שיחקתי בדמו רק כמה שעות לפני כמה שבועות) יש מפתח בבאר, שמאפשר לך לפתוח את הדלת הנעולה שמונעת ממך להיכנס, אבל אני לא בטוח 100%.
הקוסמת שלי ברמה 20, וכרגע אני חוקר את כל Rivertown בעזרתה - לא משאיר שום חלקה שחורה! פתחתי כבר כמעט את כל (אם לא את כל) ה- Teleporters של ה- Humans - וכרגע., לאחר הביקור שלי ב- Archer's Guild קיבלתי גם את המגילה של ה- Elves, מה שגרם לכך שברשותי 3 מגילות (גם של ה- Lizards). את המגילה של ה- Dwarves חיפשתי בכפר שלהם ליד השוק - אבל לא מצאתי שם אף גמד בכל סמכות גבוהה מספיק בשביל להחזיק את המגילה. אני אחפש אחרי זה ב- Verditis או ביער...
לא נשאר לי עוד הרבה לגלות, כשאסיים - Verditis HERE I COME!!!
הקוסמת שלי ברמה 20, וכרגע אני חוקר את כל Rivertown בעזרתה - לא משאיר שום חלקה שחורה! פתחתי כבר כמעט את כל (אם לא את כל) ה- Teleporters של ה- Humans - וכרגע., לאחר הביקור שלי ב- Archer's Guild קיבלתי גם את המגילה של ה- Elves, מה שגרם לכך שברשותי 3 מגילות (גם של ה- Lizards). את המגילה של ה- Dwarves חיפשתי בכפר שלהם ליד השוק - אבל לא מצאתי שם אף גמד בכל סמכות גבוהה מספיק בשביל להחזיק את המגילה. אני אחפש אחרי זה ב- Verditis או ביער...
לא נשאר לי עוד הרבה לגלות, כשאסיים - Verditis HERE I COME!!!
אגב - את הביוב ב- Rivertown אני אשאיר לאח"כ.
את המגילה של הגמד אתה מוצא אצל גמד אחד (איזו מקוריות) בפאב ששם אתה צריך לפגוש את הקוסם (שכחתי את שמו) תדבר איתו והוא ילך מהחדר וישאיר את המגילה שם
בעיה חדשה, הפעם למתקדמים בלבד: אני צריך למצוא מה קרה לגרזן האבן הקדוש של הגמדאים. רק אחרי שאמצא אותו ואוכיח שלא אלפים מאחורי העניין אוכל להמשיך בעלילה וחבר המועצה הגמדאי יבוא איתי למועצת השבעה. זה הקטע היחיד שבעייתי, אחרי שהצלחתי למצוא את כל ששת חברי המועצה האחרים.
כבר חקרתי את החשודים העיקריים: האלף שכלוא במרתף הכפר, ראש הכפר המסריח תמיד מתמד, ומלך הגמדאים בהיכל האבן. מה הלאה?
-----------------
אז בכל ה- Dwarven Bread Inn לא מצאתי את המגילה, או אדם שמדברים איתו ואז הוא משאיר את המגילה. כן הייתה דלת נעולה במרתף, שאליה לא הצלחתי להיכנס... כנראה שאם אני אנצח את אותו בחור בהיאבקות (קשה מאוד בשבילי) אני אקבל את המפתח. תודה על העצה בכל מקרה.
אז בכל ה- Dwarven Bread Inn לא מצאתי את המגילה, או אדם שמדברים איתו ואז הוא משאיר את המגילה. כן הייתה דלת נעולה במרתף, שאליה לא הצלחתי להיכנס... כנראה שאם אני אנצח את אותו בחור בהיאבקות (קשה מאוד בשבילי) אני אקבל את המפתח. תודה על העצה בכל מקרה.
מה לא עושים בשבילך,
איך שאתה נכנס לפאב אתה הולך למעלה איפה שיש את הנבחר השני,
תמשיך למעלה ואז יש שם גמד בחדר, על השולחן יש שם את המגילה,
אם אתה מנסה לקחת אותה יורד לך המוניטין אבל אם תדבר איתו ותגיד לו שאתה לא מאמין בכסף ושאר שטויות הוא ילך וישאיר את המגילה שם,
יש שם גם רובה קשת ששווה לא מעט.
עכשיו לעזור לאסף (אני לא מצליח להדביק את הציטוט שלך אז תדמין),
אחרי שידברת עם האלף בכלא שיכרת את Gregor (או איך שלא קוראים לו) הוא נמצא בהיכל של הגמדים (TOWN HALL) הוא משתכר משיכר מיוחד שקונים מRIMMER אחרי שהוא שיכור הוא מספר שטויות ומשם תנסה לבד,
בגדול אם היית משכר אותו במכרות של הגמדים יש לך קרב עם הנודניק שגנב את הגרזן.
זהו, עזבתי את פארול וריוורטאון מאחורי, וכעת אני בעולם חדש. הגעתי, אפשר לומר, לקו המחצית. אבל ממש חבל לי על כל החברים שנעלמו ועל ג'אנוס שלא יחזור עוד.
במעבר זכיתי בשש דרגות ברצף. לא להאמין כמה אפשר ללמוד עם כל כך הרבה נקודות כישרון! ולמרבה צערי נמחק לי כל יומן הקווסטים, משמע שהרבה קווסטים עדיין לא הושלמו.
-----------------
מה לא עושים בשבילך,
איך שאתה נכנס לפאב אתה הולך למעלה איפה שיש את הנבחר השני,
תמשיך למעלה ואז יש שם גמד בחדר, על השולחן יש שם את המגילה,
אם אתה מנסה לקחת אותה יורד לך המוניטין אבל אם תדבר איתו ותגיד לו שאתה לא מאמין בכסף ושאר שטויות הוא ילך וישאיר את המגילה שם,
או קיי, עדכון עם כמה ספוילרים: העולם החדש הוא לאחר החורבן, אזור בו פעם שלטו אורקים. פגשתי דרקון, הרגתי יצירי חול (יש להם סאונד-אפקט מרשים ביותר, ממש כמו להכות בחול רטוב) וכמובן ששחטתי המון שימדונים (Imps). בכל מקרה, החיים טובים ברמה 43. בריטני מתחילה להיות כוכבת על ממש, ולמרות הכל אני עדיין עם אותה Claymore מקפיאה שמצאתי אי שם באמצע המשחק. היא מקפיאה את כל היריבים, אפילו כאלו שחסינים לכישוף ההקפאה הרגיל. בקיצור, הכל זורם נהדר.
מה שכן, גיליתי לצערי שאני אכן ה-Divine One, מה שקיויתי שלא יקרה. מסתבר שאין בריחה מהקלישאות הברורות - אני הגיבור, לפיכך אני זה שיצטרך להציל את העולם. נו מילא.
-----------------
או קיי, עדכון עם כמה ספוילרים: העולם החדש הוא לאחר החורבן, אזור בו פעם שלטו אורקים. פגשתי דרקון, הרגתי יצירי חול (יש להם סאונד-אפקט מרשים ביותר, ממש כמו להכות בחול רטוב) וכמובן ששחטתי המון שימדונים (Imps). בכל מקרה, החיים טובים ברמה 43. בריטני מתחילה להיות כוכבת על ממש, ולמרות הכל אני עדיין עם אותה Claymore מקפיאה שמצאתי אי שם באמצע המשחק. היא מקפיאה את כל היריבים, אפילו כאלו שחסינים לכישוף ההקפאה הרגיל. בקיצור, הכל זורם נהדר.
מה שכן, גיליתי לצערי שאני אכן ה-Divine One, מה שקיויתי שלא יקרה. מסתבר שאין בריחה מהקלישאות הברורות - אני הגיבור, לפיכך אני זה שיצטרך להציל את העולם. נו מילא.
כמה דברים:
1) גם בסוף יש טוייס שווה. 2) גם לי הייתה את החרב הזאת זה ממש הורס את המשחק לפי דעתי. 3)שימדונים תגיד לי שזו טעות, אומרים שדונים.
ובקשר לזה שלא מוצא את המגילה, אני באמת לא יודע מה קרה, היא צריכה להיות שם אולי דיברת איתו בהתחלה והכעסת אותו והוא לקח אותה? אם כן הוא צריך להיות בפאב שותה (הוא גמד אחרי הכל) תנסה לכייס אותו זה אולי יעבוד
1) גם בסוף יש טוייס שווה. 2) גם לי הייתה את החרב הזאת זה ממש הורס את המשחק לפי דעתי. 3)שימדונים תגיד לי שזו טעות, אומרים שדונים.
אפשר לומר "שימדון" כתרגום ל-Imp. אם קראת את "שיר של אש ושל קרח", סדרת פנטזיה מצוינת שאני קורא ממש עכשיו, היית רואה שימוש מצוין בתרגום הזה. שדון יכול להיות Demon, Elf, Leprecon ועוד שלל יצורים קטנים ומכושפים. אז החלטתי הפעם לנצל את הבחירה של המתרגמת ולומר שימדון. בא לי.
ולגבי החרב - אני אוהב אותה כי היא שווה יותר מכלי נשק חזקים (גרזנים נניח) פי כמה. הורס את המשחק? לא נראה לי. יש כלי נשק אחרים עם יתרונות חזקים אחרים, זה רק עניין של טעם.
ואל תרמוז אפילו לגבי הטוויסט בסוף. אני משתדל להתקדם לאט עכשיו, כי אני מתקרב לסיום.
-----------------
2. ה- Teleporter נמצא דרומית-מערבית לכניסה ל- Barracks, די קרוב (ומתחת) לדרך שבאה מהמערב. אבל בלי שושנת הרוחות - פשוט תחפש בסביבה הקרובה לכניסה.
3. את השיקוי ניתן למצוא בכנסיה שנמצאת צפונית מערבית (אם אני לא טועה) מה- Graveyard. פשוט תעקוב אחרי מהלך האירועים בכנסיה, וכשהם יסתיימו לך ודבר עם הכומר.
4. את הרוצח של ג'ורג' אתה תגלה כשתגיע ל- Verdistis ותשלים כמה קווסטים שם. אחד הקווסטים גם יוביל לפתירת התעלומה של הרצח שלו.
טוב שכנעתם אותי לחזור למשחק(עדין יש לי את השמירות)
ויש לי כמה שאלותשנשארו לי מפעם קודמת 1)יש דרך לשנות רזולוציה כי איען בoptions והרזולוציה נורא מעצבנת
2)אני אף פעם לא מוצא את הטלפורטר של הbarracsלמרות שהסתובבתי בכל האזור
תעשו טובה תגידו לי איפה זה
3)gareth רוצה שיקוי שיזיף לו את המוות איך לעזזל אני מוצא את זה
4)בהתחלה רצחו את george ועדיין לא גיליתי את הרוצח(איך אמורם לעשות את זה)
בלי קשר אסף יש בעברית גם את חלק 4 של song of fire and ice? ההמשך של סופת החרבות?
1) יש מערכת חיצונית של "איפוס הפרמטרים" של המשחק. כל פעם שהמשחק קורס או שהמחשב מאותחל באמצע המשחק, אתה מופנה למערכת הזו כדי לבחון מחדש את האפשרויות הגרפיות. אפשר להגיע לזה ישירות גם מתיקיית Program Files, תחת השם Comfigtool.exe בתיקייה Divine Divinity->Run.
4) אני מוכן לתת לך רמז בולט - חפש במרתפו של יינן.
ובלי קשר - אין עדיין חלק רביעי, הסופר עדיין עובד עליו.
-----------------
אני ברמה 31 וכבר חקרתי חלק מה- Dark Forest. נכנסתי ל- Dwarven Halls אבל המלך המטומטם (אני שונא Dwarves!) לא אוהב אותי (Negative -4) בגלל שאמרתי לו שדיברתי עם האלף בבית המעצר - ואני בטוח שהוא לא עשה אתה זה. אז עכשיו כל מה שנשאר לי לעשות ב- Halls זה לחקור את ה- Mining Area... מן הסתם אני אמצא שם את מה שהורג את כל ה- Miners, ובתקווה - גם את ה- Axe of Stone. אגב - עיצבן אותי גם שלא יכולתי להגיד ל- Dwarf המסריח שאני יודע שהוא עשה את זה. האלף אמר לי מי האשם! למה אני לא יכול להאשים אותו!?!?
בכל מקרה - בקשר ל- Quests אחרים - אז מצאתי כבר שניים מתוך שלושת החפצים המיוחדים שצריך להקריב (צריך למצוא את השלישי?) אז אני אקריב אותם בקרוב כדי לקבל את השלישי. אבל אם צריך גם למצוא את השלישי - אז כנראה שאני אשאר עם ה- Amulet. קיבלתי גם קווסט מכמה Merchants שביקשו ממני למצוא איזה כד מאזור קבורה בחלק הצפוני של ה- Dark Forest. לדעתי סרקתי את כל החלק הצפוני - אבל עדיין לא מצאתי את הכד. הייתי בטוח שהוא יהיה במקום שבו מצאתי גם את ה- Amulet שמקריבים - אבל הוא לא שם. אני אחפש אותו מאוחר יותר, כשאצא מה- Halls.