אני נמצא כרגע בעיר טריס , ואני בסוף כבר... אני אמור להיכנס להאנגר של דויאס , איפה שנמצאת ה- EBON HAWK... אבל הדלת סגורה וכדי לפרוץ אותה אני צריך COMPUTER SPIKES ואין לי מספיק כאלה ...
אני נמצא כרגע בעיר טריס , ואני בסוף כבר... אני אמור להיכנס להאנגר של דויאס , איפה שנמצאת ה- EBON HAWK... אבל הדלת סגורה וכדי לפרוץ אותה אני צריך COMPUTER SPIKES ואין לי מספיק כאלה ...
יש דרך אחרת לעבור להנגר או לפרוץ את הדלת ?
עזרה PLZZZZZZZ.
שני דברים: החשוב יותר - כן, יש דרך עקיפה. אתה צריך להסתובב מספיק באחוזה כדי למצוא אותה. גם לי חסרו Computer Spikes, ואיכשהו הצלחתי לפתוח את הדלת. לא זוכר כרגע כיצד בדיוק.
השני - בבקשה לא לכתוב בכזה גופן ענק.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
בעיר של אנשי החול, לא זוכר אילך קוראים לה, הייתי אמור לדבר עם השומר כדי שהוא יתן לי להיכנס. בטעות הרגתי אותו.
עכשיו כל פעם שאני מתקרב לפתח יש תותחים שמחסלים אותי.
מה עושים ?
אני לא בדיוק בטוח למה אתה מתכוון.
אם אתה מתכוון לעיר שבה אתה מנחית את החללית על כוכב החול (לא זוכר את השם של הכוכב) אני לא יכול לעזור לך.
אבל אם אתה מתכוון ל-Enclave של אנשי-החול (במקרה שלא, אני מציע לך לא להמשיך לקרוא כדי לא להרוס לך את ההמשך) אתה צריך למצוא 3 תלבושות של אנשי-חול (ע"י הריגת אנשי החול במדבר ובזיזת התלבושות מהם), להלביש אותן על כל חברי הצוות שלך ופשוט ללכת דרך השער הראשי לתוך ה-Enclave.
וגם לי יש שאלה- כשאני מגיע ל- "ליוויתן", אחרי הסרטון הקצר שמתאר כיצד חברי הצוות מעונים, המסך לפתע הופך לשחור, ואני לא יכול לזוז, או לראות את הדמות, אבל רק לשמוע קולות של צעדים במשך כמה שניות, ולאחר מכן אני לא שומע כלום.
למישהו יש מושג מה גורם לזה?
הכרטיס מסך שלי הוא:GeForce 4 MX 440 64 MB
יש לי רק 256 ראם, ואם עוד מידע כלשהו רלוונטי יעזור לפתירת הבעיה, רק תבקשו- אני מת לסיים את המשחק הזה, אחד המשחקים הטובים ביותר שאי פעם שיחקתי...
מה?! אנשים כיום משחקים משחקי Star wars ואפילו לא מודעים לחשיבות של הכוכב, או אפילו זוכרים את שמו?! אחח, הצעירים של היום, עושים דברים בלי לחשוב! (לא מתחשב בעובדה שאני בסה"כ בן 14.)
לבנאדם עם הבעיית חומרה - אני בספק אם מישהו יוכל באמת לעזור לך. ניסית להתקין מחדש?
אני פשוט לא מעריץ גדול (האמת היא שבכלל) של SW, אבל המשחק מצויין ללא קשר (גם אני בן 14 ד"א :) ).
לגבי השאלה שלך, כן, התקנתי מחדש כמה פעמים, ושום דבר לא עוזר.. אני קונה מחשב חדש בקרוב אז אני אנסה לשחק שם, ואראה מה קורה- אבל אין לי חשק להתחיל הכל מהתחלה... למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה?
ציטוט: הכותב המקורי Padawen Ryan ב 2004 /07 /24מה?! אנשים כיום משחקים משחקי Star wars ואפילו לא מודעים לחשיבות של הכוכב, או אפילו זוכרים את שמו?! אחח, הצעירים של היום, עושים דברים בלי לחשוב! (לא מתחשב בעובדה שאני בסה"כ בן 14.)
לבנאדם עם הבעיית חומרה - אני בספק אם מישהו יוכל באמת לעזור לך. ניסית להתקין מחדש?
מעריץ גדול, הא?
כותבים padawan.
בקשר לבעיה הטכנית - אתה לא הבן אדם הראשון שיש לו את הבעיה הזו. אם המשחק שלך מקורי, אז תתקין מחדש. עכשיו, אני לא מטיף לווארז, אבל לחבר שלי הייתה אותה בעיה והוא פשוט הוריד קובץ הפעלה חדש, כי לא היה לו משחק חוקי. אני את שלי קניתי, תודה ששאלתם.
ציטוט: הכותב המקורי Shoe-Horn-O-Plenty ב 2004 /08 /16
מישהו יודע איך הורגים את ה Rancor ( היצור הענק הזה ) שנמצא בביוב ?
הוא הורג אותי במכה אחת.
אני מצליח עם רימונים להוריד לו חצי מהכח אבל לא יותר מזה.
זו החידה הגרועה ביותר במשחק, נראה לי. אני מסמן אותה בספויילר למען האחרים:
אתה צריך לקחת בקבוקון של ריח-פרומונים שנמצא ליד הכניסה לאולם של הראנקור. אחר כך גש לערימת העצמות באמצע האולם. כשאתה מפשפש בה יש לך אפשרות להוציא החוצה מה שיש בה - אבל גם להכניס דברים. הכנס רימונים ואת בקבוקון הפרומונים. הראנקור ייגש בעקבות הריח ויבלע את הרימון, שיתפוצץ בבטנו ויהרוג אותו במכה.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
אף פעם לא נתקלתי בבאג הזה שיש לך, שגורם למשחק לקרוס כל 20 דקות. התקנת את הפאטץ' העדכני ביותר? זה באמת נשמע מוזר.
ונכון, למרות שיש במשחק הרבה קווסטים צדדיים שניתן לפתור אותם כמעט תמיד בשתי דרכים שונות (לייט ודארק), המשחק עצמו הוא די לינארי. בכל מקרה, התחושה הכללית שהוא נותן לך היא תחושה של מן חופש מסוים ולא של לינאריות מעיקה. בסופו של דבר, צריך לזכור שגם ללינאריות יש את היתרונות שלה.