Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > משחקי תפקידים והרפתקאות > קליפ שלי על coh
תגובות : 8
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 05/08/2004 06:51:35
תגובה אחרונה: 06/08/2004 21:04:04

נושא מחבר ההודעה
ציטוט zekit
05/08/2004 06:51:35 #1

הראשון שלי,תהנו.

-----------------

zekit
משתמש רגיל
רשום מ- 08/01/2004
ציטוט Darkemord3
05/08/2004 12:57:38 #2
ציטוט: הכותב המקורי zekit ב 2004 /08 /05

הראשון שלי,תהנו.

קליפ מאוד נחמד :)

אבל יש שם חלק אחד שבו הצבעים משתנים או משהו כזה.

ועוד משהו, אם תוכל, אולי את הקליפ הבא שלך תצלם עם האויבים החדשים שהוסיפו בעידכון הראשון? (הייתי בבטא המון זמן, אז ראיתי כבר הכל חוץ ממה שהיה בעידכון).

-----------------

אווטאר
Darkemord3
משתמש רגיל
רשום מ- 19/06/2004
ציטוט zekit
05/08/2004 18:59:31 #3
ציטוט: הכותב המקורי Darkemord3 ב 2004 /08 /05

הראשון שלי,תהנו.

ועוד משהו, אם תוכל, אולי את הקליפ הבא שלך תצלם עם האויבים החדשים שהוסיפו בעידכון הראשון? (הייתי בבטא המון זמן, אז ראיתי כבר הכל חוץ ממה שהיה בעידכון).

תודה על התגובה.

האמת אין לי מושג איזה אויבים חדשים יש,אני מניח שאני רחוק מהם (רמה 22 היום).

אה והקטע של הצבעים זה היה בכוונה , בתוכנת העריכה כמובן.

-----------------

zekit
משתמש רגיל
רשום מ- 08/01/2004
ציטוט Darkemord3
05/08/2004 22:39:37 #4
ציטוט: הכותב המקורי Darkemord3 ב 2004 /08 /05

הראשון שלי,תהנו.

תודה על התגובה.

האמת אין לי מושג איזה אויבים חדשים יש,אני מניח שאני רחוק מהם (רמה 22 היום).

אה והקטע של הצבעים זה היה בכוונה , בתוכנת העריכה כמובן.

חבל.

האמת שאני אישית לא מת על Blasters, יותר מדי שבירים לטעמי, וברמות הגבוהות זה הופך לסיוט (אני משער), בגלל שכל פעם שאתה מת (ברמה 35) אתה נכנס לחוב של כמה אלפי נקודות ניסיון, ובמקרה של Blasters ו-Controllers (שיחקתי Controller רמה 35) אתה מת לעיתים תקופות מאוד, וזה מאוד מדכא- אני זוכר שכמעט אף פעם לא הייתי מחוץ לחוב ברמות הגבוהות.. זה היה סיוט (החוב, לא המשחק :) ) ).

ד"א, בזמנו, כשהייתי בבטא, שלחתי למפתחים Feedback על הכוח האחרון ב-Gravity Control סט- אולי תוכל לומר לי אם הם שינו את הכוח האחרון? או שהוא עדיין ה-WormHole העלוב?

בעעע.. אני מתגעגע למשחק, אבל לצערי אני עדיין לא בן 18 וההורים שלי לא מסכימים לתת את הכרטיס אשראי באינרטרנט, זה מבאס :(

-----------------

אווטאר
Darkemord3
משתמש רגיל
רשום מ- 19/06/2004
בקרו בעמוד הבית של Assaf ציטוט Assaf
05/08/2004 23:01:39 #5

הראשון שלי,תהנו.

פשוט מדהים. איך עשית את זה? יש תוכנה פנימית במשחק, או שזה עם תוכנה חיצונית?

יופי של דבר, ובחירה טובה של קטעי האקשן ושל הגיבור הראשי. מאוד הלבוי-י.

-----------------

"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"

פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט zekit
06/08/2004 04:28:40 #6

תודה אסף,צילמתי את הקטעים בעזרת Fraps וערכתי בעזרת Windows Movie Maker.

--

דארק,בעיקרון אתה צודק אפילו ברמה שאני נמצא בה אני מת דיי בקלות ותמיד צריך לשמור על זהירות,אבל מצד שני לבאלסטר יש DMG ששווה את הסיכון הזה.

בקשר לearth control בדקתי בתוכנה בשם haro planner וכתוב שם שהסקיל האחרון שלו בסט , זה Animate Stone לפי המידע שרשום שם , זאת "חיית מחמד" שהוא מזמן.

עריכה :

אופס דיברת על Gravity Control , אז כן כתוב שם שWormhole זה הסקיל האחרון שלו ,אבל זה נשמע שלי סקיל מגניב , לא?

-----------------

zekit
משתמש רגיל
רשום מ- 08/01/2004
בקרו בעמוד הבית של Nnesk ציטוט Nnesk
06/08/2004 16:45:57 #7
מצויין! אהבתי מאוד. עכשיו שאני יודע שאפשר לעשות את זה ואיך, גם אני אצלם סרטון.

-----------------

המשיח מגיע - תראו עסוקים.

אווטאר
Nnesk
משתמש רגיל
רשום מ- 08/11/2003
ציטוט Darkemord3
06/08/2004 21:04:04 #8
ציטוט: הכותב המקורי zekit ב 2004 /08 /06

תודה אסף,צילמתי את הקטעים בעזרת Fraps וערכתי בעזרת Windows Movie Maker.

--

דארק,בעיקרון אתה צודק אפילו ברמה שאני נמצא בה אני מת דיי בקלות ותמיד צריך לשמור על זהירות,אבל מצד שני לבאלסטר יש DMG ששווה את הסיכון הזה.

בקשר לearth control בדקתי בתוכנה בשם haro planner וכתוב שם שהסקיל האחרון שלו בסט , זה Animate Stone לפי המידע שרשום שם , זאת "חיית מחמד" שהוא מזמן.

עריכה :

אופס דיברת על Gravity Control , אז כן כתוב שם שWormhole זה הסקיל האחרון שלו ,אבל זה נשמע שלי סקיל מגניב , לא?

עקרונית, זה כוח שמאוד כיף להשתמש בו- אתה בוחר מטרה, בוחר אזור, והמטרה משתגרת לאזור, ומהוממת - כמובן שאני תמיד הייתי משגר אותה גבוה ככל שיכולתי- זה משעשע, ועושה נזק ממוצע (אבל זה לא השתווה בכלל ל-Animate Stone שהיה לחבר שלי בזמנו) :)

הבעיה היא, שבמקומות סגורים (למעט המאורה של ה- Circle Of Thorns, אתה תגיע לשם בערך ברמה 30), הכוח בכלל לא אפקטיבי (ובגלל שכמעט כל המשחק מתרחש בתוך אזורים סגורים- הכוח גרוע), זה רק משפיע על אויב אחד (וגם זה לא תמיד) בעוד שהחבר שלי עם ה-Animate Stone שלו, או אחד מהחברים האחרים שלי שהיה לו Fire Imps, פשוט קטלו עשרות אויבים עם הכוחות שלהם, ובנוסף, אם הרגתי מטרה עם הכוח הזה, לא היית מקבל נקודות ניסיון (חברי הקבוצה ביקשו ממני לא להשתמש בזה, ובצדק)!!! בגלל זה תמיד הייתי חלש יותר מחברי הקבוצה- זה היה מבאס.

ועוד משהו, אני ראיתי בערך 10 מהכוחות האחרונים במשחק, ואף אחד מהם לא מדהים אותך באפקט שלו, ציפיתי ליותר האמת- אבל כמובן, יכול להיות שזה השתנה או ישתנה.

לגבי Blasters, אני פשוט לא מסתדר איתם- היו לי כמה ברמה נמוכה, אבל אני פשוט שונא לברוח כל הזמן, אני עושה את זה בכל משחק MMORPG אחר (אני רגיל לשחק את המג), ולא ציפיתי לעשות את זה כגיבור-על...

-----------------

אווטאר
Darkemord3
משתמש רגיל
רשום מ- 19/06/2004

כל הפורומים>משחקי תפקידים והרפתקאות > קליפ שלי על coh
תגובות : 8
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי: zekit
נכתב ב: 05/08/2004 06:51:35
תגובה אחרונה: 06/08/2004 21:04:04