Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > משחקי תפקידים והרפתקאות > בתר-שסף מול משחק עלילתי - דעתכם?
תגובות : 36
עמוד :  מתוך 2
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 10/08/2004 23:42:48
תגובה אחרונה: 17/08/2004 15:13:27

נושא מחבר ההודעה
בקרו בעמוד הבית של Assaf ציטוט Assaf
10/08/2004 23:42:48 #1

שלום לכולם.

הפורום קצת רדום, ואנשים מתחיליים לפתוח ת'רדים על משחקים דיאבלואים ודמויי דיאבלו, ללא הצלחה יתרה. לעומת זאת, ת'רד על Baldur's Gate 2 העלילתי והעמוק מגיע לעמוד 13 כבר. זה גרם לי לחשוב: בתעשייה של היום, קיימים שני "תתי-ז'אנרים" במשחקי התפקידים הממוחשבים: מצד אחד יש את האסכולה הדיאבלואית, שם השחקן הולך, הורג המון מפלצות, בוזז אותן, חוזר לעיר, מוכר, עולה בדרגות, משפר ציוד וכד'. מצד שני, יש משחקים כמו BG, בהם העלילה משמעותית הרבה יותר, והקרבות עוזרים לקדם את השחקן דרך פרקים עלילתיים בעיקר.
מה אתם מעדיפים מבין השניים? ברור ששתי הקטיגוריות טובות, בדרכן שלהן. ב"בתר-שסף" יש משחקים כמו Divine Divinity, Diablo, Icewind Dale, Sacred וכו', ובעלילתי יש משחקים כמו Baldur's Gate, Arcanum, Gothic וכד'.
אם אתם כבר מצביעים ואומרים מה דעתכם, בבקשה גם אמרו מדוע אתם חושבים כך.

אני אתחיל את ההצבעה: אני אומר עלילתי. סיפור טוב יכול להיות "מלט" טוב של החלקים השונים במשחק, לתת אופי ייחודי, ולשמור על רמת עניין עם סוגי משחקיות שונים בקטעים שונים - פחות מונוטוניות, ויותר שימוש בשכל ופתרון חידות שונות.

-----------------

"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"

פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט Midfit
11/08/2004 00:02:43 #2

אני דווקא רואה את DD כשילוב של השניים.

-----------------

אווטאר
Midfit
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Inter
11/08/2004 02:20:09 #3

ברור שעלילתי, לא מסוגל להסתכל לכיוון של H&S. הסיבות ברורות, אין טעם לפרט.

-----------------

InterAl.

אווטאר
Inter
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Wan7ed ציטוט Wan7ed
11/08/2004 07:10:42 #4
עלילתי ללא ספק. הבעיה היא, שמשחקים כאלו מגיעים אחת ל... כאשר לפני שנה היה כולה משחק אחד כזה (KotOR), והשנה יהיו בתקווה שניים כאלו (Vampire: The Masquerade - Bloodlines \ Star Wars Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords) .
אבל מידי פעם נחמד לשחק איזה H&S איכותי- ככה להעביר את הזמן בתחינת עשרות מפלצות טיפשות.

-----------------

Make Love NOT War

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Darkemord3
11/08/2004 14:37:52 #5

אני אישית מעדיף עלילתי, כי זה תמיד (ובכן, כמעט תמיד) נותן הרגשה של משחק תפקידי שולחני, כפי שזה אמור לתת, עם עלילה סבוכה, חידות, בגידות ועוד....

ולא הרגשה של משחק פעולה מונוטוני, שבו אתה שוחט עשרות אויבים- בהתחלה אני נהנה מזה, אבל אם אין למשחקים גם עלילה טובה (נדיר למצוא שילוב טוב של השניים) אני פשוט לא מסוגל לגמור אותם, ולכן משחק ה- H&S היחיד שסיימתי היה Vampire: Redemption (שבשלב מסוים המשחקיות שלו קצת עלתה לי על העצבים, כי נמאס לי לשחוט 4 קומות שלמות של שתי סוגי יצורים ובסופם בוס), אבל העלילה המדהימה של המשחק, גרמה לי להמשיך לשחק.

-----------------

אווטאר
Darkemord3
משתמש רגיל
רשום מ- 19/06/2004
11/08/2004 14:42:36 #6
ציטוט: הכותב המקורי Darkemord3 ב 2004 /08 /11
ולכן משחק ה- H&S היחיד שסיימתי היה Vampire: Redemption. 
Redemption, היה דיי עלילתי...

-----------------

Make Love NOT War

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Darkemord3
11/08/2004 14:47:34 #7
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /08 /11
ציטוט: הכותב המקורי Darkemord3 ב 2004 /08 /11
ולכן משחק ה- H&S היחיד שסיימתי היה Vampire: Redemption. 

Redemption, היה דיי עלילתי...

Redemption, היה שילוב של השניים- שחיטת מפלצות אין סופיות, ועלילה מצוינת, אבל בעיקר שחיטת מפלצות- זה הדבר היחיד שעשית עד שהגעת לחלקים העלילתיים.

-----------------

אווטאר
Darkemord3
משתמש רגיל
רשום מ- 19/06/2004
11/08/2004 20:12:18 #8

אני לא מבין - אם כולם רוצים עלילתי, מי המיליונים שקונים את Diablo? למה משחקים כמו Everquest או Ultima Online עדיין נחשבים לפופולריים מבין המופרגים?

-----------------

"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט oRcA_MaN
11/08/2004 20:27:49 #9
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /08 /11

אני לא מבין - אם כולם רוצים עלילתי, מי המיליונים שקונים את Diablo? למה משחקים כמו Everquest או Ultima Online עדיין נחשבים לפופולריים מבין המופרגים?

זה, בגלל שהרבה שחקנים לעיתים פונים למשחקים למטרה של אקשן מידי. אני משער שלרוב השחקנים אין תמיד כוח לשבת ולהשקיע במשחק שעות רבות בשביל להשיג מעט התקדמות, למרות שהעצלנות הזאת באה על חשבון העומק. השוואה נחמדה שעלתה בראשי הרגע: אתה יכול להשוות את זה לצפיה בסרט אל מול קריאת ספר. רוב האנשים יבחרו לצפות בטרילוגית שר הטבעות, הסרט, מאשר להקדיש שבועות לקריאת שלושת הספרים.

וזה במיוחד תקף לגבי שחקנים שאין להם הרבה זמן למשחקים, או שחקנים חסרי סבלנות. למשל, אני לאחרונה מוצא את עצמי מעביר את שעות המשחק היחידות שלי במשחקי אקשן מידי:  מריו קארט, MOHAA אונליין, Straight to the A (אה רגע, זה לא משחק).

בקשר להעדפה: ברור שלמי שיש את הסבלנות והזמן, משחקים עלילתיים מספקים יותר חוויות ותענוג. אחרי הכל, הזכרונות הכי טובים שלי הם ממשחקים שלקח לי הרבה זמן לסיים, ושהייתי צריך לשבור עליהם את הראש. אלה הם המשחקים שבסופו של דבר אני זוכר כמשחקים הטובים ביותר ששיחקתי בהם.

-----------------

בהשראת אליק: צריך לירות בי.

אווטאר
oRcA_MaN
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Ender Wiggin
11/08/2004 20:38:30 #10

Everquest הוא כבר מזמן מעבר לH&S הוא הרבה יותר קהילתי

זה ממש חבורות מאורגנות,

זה ממש חיים שלמים שם,

יש אפילו סיפורים על אנשים שהדמיות שלהם התחתנו שם

חוגגים שם ימי הולדת,

האנשים שם לא צריכים את העלילה הם בונים לעצמם קהילה.

-----------------

אווטאר
Ender Wiggin
משתמש רגיל
רשום מ- 07/02/2004
בקרו בעמוד הבית של Shu Sha ציטוט Shu Sha
11/08/2004 22:12:58 #11
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /08 /10

שלום לכולם.

הפורום קצת רדום, ואנשים מתחיליים לפתוח ת'רדים על משחקים דיאבלואים ודמויי דיאבלו, ללא הצלחה יתרה. לעומת זאת, ת'רד על Baldur's Gate 2 העלילתי והעמוק מגיע לעמוד 13 כבר. זה גרם לי לחשוב: בתעשייה של היום, קיימים שני "תתי-ז'אנרים" במשחקי התפקידים הממוחשבים: מצד אחד יש את האסכולה הדיאבלואית, שם השחקן הולך, הורג המון מפלצות, בוזז אותן, חוזר לעיר, מוכר, עולה בדרגות, משפר ציוד וכד'. מצד שני, יש משחקים כמו BG, בהם העלילה משמעותית הרבה יותר, והקרבות עוזרים לקדם את השחקן דרך פרקים עלילתיים בעיקר.
מה אתם מעדיפים מבין השניים? ברור ששתי הקטיגוריות טובות, בדרכן שלהן. ב"בתר-שסף" יש משחקים כמו Divine Divinity, Diablo, Icewind Dale, Sacred וכו', ובעלילתי יש משחקים כמו Baldur's Gate, Arcanum, Gothic וכד'.
אם אתם כבר מצביעים ואומרים מה דעתכם, בבקשה גם אמרו מדוע אתם חושבים כך.

אני אתחיל את ההצבעה: אני אומר עלילתי. סיפור טוב יכול להיות "מלט" טוב של החלקים השונים במשחק, לתת אופי ייחודי, ולשמור על רמת עניין עם סוגי משחקיות שונים בקטעים שונים - פחות מונוטוניות, ויותר שימוש בשכל ופתרון חידות שונות.

מה?!?! IWD זה H&S... הייתי בטוח שהוא בדיוק כמו BG... עכשיו אני כבר משחק את BG2 ותכננתי לסיים אותו ולהתחיל את IWD ואחריו את IWD2-חשבתי שהוא בסגנון של BG... אם לא אז כנראה שאני יוותר עליו ויקפות ישר לנוור ווינטר.... מה אתם אומרים שווה לשחק IWD? .... אין לי כל כך זמן לשחק ואני מתקדם ממש לאט...

חוץ מזה אם כבר מדברים על נוור ווינטר ועל זה שאני מתכוון לשחק בו-אני הולך לעשות את זה על מחשב פנטיום 3 600 מה"צ וTNT2 32 MB.... איך זה יפעל נראה לכם?

-----------------

אווטאר
Shu Sha
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Mak3villi
12/08/2004 00:35:36 #12

אני מדבר על ארקאנום - וכאחד שסיים את המשחק כבר חמש או שש פעמים (כל פעם בדרך מעט שונה, עם דמות מעט שונה) אני אומר שאף על העלילה המעולה שהוא מציג, יש שם אינסוף קרבות. אם אתה כל גזע שונה מאדם, וחמום מוח מעט ולא שם לב על מה אתה לוחץ בהשפעת עייפות או משהו, חיש-קיל המשחק הרגוע הופך לשדה הרג. שלא לדבר על החברה מהמוליקיאן האנד - שתוקפים אותך בהפתעה בברים, ואז באים עוד לא קשורים ותוקפים אותך, או שלא מסכימים לדבר איתך.

אמנם ארקאנום מבוסס על קווסטים, אבל אתה יכול להרוג את מי שבא לך, וכמה שבא לך. אני, לדוגמה, שחטתי כשיחקתי חצי-עוג חצי מאוכלוסיית טארנט, בלי לשים לב. בטעות. בזה אני כולל את כל אוכלוסיית מאדאם ליל, את רוב האצולה של טארנט, חלק ניכר מהאנשים בבר הג'נטלמנים, את דלורס בסטון, מאדאם טוואזה, הספרנית, אחד הפרופסורים, אדוארד ווילסבורי ושומר הראש שלו, כל אוכלוסיית הבויל (the Boil), הגנבים בשרת דארוויש, האלף האפל עם ההודעה לשודדים בדארוויש, כל אוכלוסיית בית גילברט בייטס כולל בייטס, כל האורקים השובתים במפעל, כל אלו שעמדו מחוץ למפעל האורקים, ועוד רבים וטובים. חלק סתם בזעם, חלק בטעות לגמרי. זה מה שקורה שיש לך בונוס 28 לכל מכה ואתה משתמש בSword of Baltar. והקטע הכי מצחיק, שסיימתי את המשחק על הכי טוב שיכול להיות. אז כן, במובן מסויים ארקאנום הוא האק אנד סלאש עם עלילה פנטסטית.

-----------------

אווטאר
Mak3villi
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Darkemord3
12/08/2004 01:09:14 #13

כמישהו ששיחק בשניהם, ב-UO מספר חודשים, וב-EQ שבוע, אני בהחלט יכול לומר ש-

EQ מבחינתי הוא משחק גרוע מכל הבחינות, ואני לא מסוגל להבין כיצד מישהו יכול לשחק בו במשך זמן ממושך מכיוון שכל מה שעושים שם הוא חיסול מפלצות לא פוסק, וכל כך איטי שפשוט בא לך להתאבד כל פעם שאתה מת- אז גם אני לא יכול לענות לך על השאלה.

לגבי UO, אני לא מחשיב את UO כמשחק H&S, אך גם לא כמשחק עלילה, מכיוון שהדגש במשחק הנפלא הזה הוא לא רק על קרבות (ומכיוון שהוא משחק המוני, אין ממש עלילה),  הוא תומך בצורה מצוינת בשחקנים שאוהבים לשחק סוחרים שוחרי שלום, חקלאים, מאלפי חיות (ודרקונים :) ), ועוד...

כך שהדגש הוא באמת לא רק על הקרבות, ולכן אותי זה לעולם לא שיעמם, ואני מבין שחקנים שעדיין משחקים בו (שמעתי גם שאנשים התחתנו בעקבות המשחק הזה או משהו בסיגנון :) ).

לגבי Diablo,  האמת שמעולם לא היה לי הכוח לסיים אותו.

-----------------

אווטאר
Darkemord3
משתמש רגיל
רשום מ- 19/06/2004
12/08/2004 02:45:56 #14
ציטוט: הכותב המקורי Shu Sha ב 2004 /08 /11

מה?!?! IWD זה H&S... הייתי בטוח שהוא בדיוק כמו BG... עכשיו אני כבר משחק את BG2 ותכננתי לסיים אותו ולהתחיל את IWD ואחריו את IWD2-חשבתי שהוא בסגנון של BG... אם לא אז כנראה שאני יוותר עליו ויקפות ישר לנוור ווינטר.... מה אתם אומרים שווה לשחק IWD? .... אין לי כל כך זמן לשחק ואני מתקדם ממש לאט...

חוץ מזה אם כבר מדברים על נוור ווינטר ועל זה שאני מתכוון לשחק בו-אני הולך לעשות את זה על מחשב פנטיום 3 600 מה"צ וTNT2 32 MB.... איך זה יפעל נראה לכם?

חדשות לבקרים: גם Neverwinter Nights הוא בעיקרו Hack and Slash. יש לו קמפיין סינגלפלייר גרוע למדי עם עלילה שטוחה יותר מדיאבלו. ו-Icewind Dale הוא כמו BG, אבל כן, עם נימה חזקה יותר בהרבה ל-Hack & Slash.

ועל המחשב שתיארת מרבית המשחקים התומכים בתלת מימד מתקדם לא יעלו. אני חושב שאפילו NWN שאתה שוקל לקנות יקרטע על המחשב שלך. אני מצטער.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
12/08/2004 07:06:27 #15
ציטוט: הכותב המקורי Mak3villi ב 2004 /08 /12

אמנם ארקאנום מבוסס על קווסטים, אבל אתה יכול להרוג את מי שבא לך, וכמה שבא לך. אני, לדוגמה, שחטתי כשיחקתי חצי-עוג חצי מאוכלוסיית טארנט, בלי לשים לב. בטעות. בזה אני כולל את כל אוכלוסיית מאדאם ליל, את רוב האצולה של טארנט, חלק ניכר מהאנשים בבר הג'נטלמנים, את דלורס בסטון, מאדאם טוואזה, הספרנית, אחד הפרופסורים, אדוארד ווילסבורי ושומר הראש שלו, כל אוכלוסיית הבויל (the Boil), הגנבים בשרת דארוויש, האלף האפל עם ההודעה לשודדים בדארוויש, כל אוכלוסיית בית גילברט בייטס כולל בייטס, כל האורקים השובתים במפעל, כל אלו שעמדו מחוץ למפעל האורקים, ועוד רבים וטובים. חלק סתם בזעם, חלק בטעות לגמרי. זה מה שקורה שיש לך בונוס 28 לכל מכה ואתה משתמש בSword of Baltar. והקטע הכי מצחיק, שסיימתי את המשחק על הכי טוב שיכול להיות. אז כן, במובן מסויים ארקאנום הוא האק אנד סלאש עם עלילה פנטסטית.

rofl, אהבתי...   

-----------------

Make Love NOT War

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Avki
12/08/2004 15:46:04 #16
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /08 /12

חדשות לבקרים: גם Neverwinter Nights הוא בעיקרו Hack and Slash. יש לו קמפיין סינגלפלייר גרוע למדי עם עלילה שטוחה יותר מדיאבלו. ו-Icewind Dale הוא כמו BG, אבל כן, עם נימה חזקה יותר בהרבה ל-Hack & Slash.

ועל המחשב שתיארת מרבית המשחקים התומכים בתלת מימד מתקדם לא יעלו. אני חושב שאפילו NWN שאתה שוקל לקנות יקרטע על המחשב שלך. אני מצטער.

בדיאבלו העלילה ממש לא שטוחה. אולי התכוונת שהדרך שבה היא נפרסת במשחק עצמו היא טפשית, ואולי שאתה בעצם מגלה את הקטעים 'השטוחים' של העלילה דרך המשימות, אבל העלילה עצמה בסופו של דבר לא שטוחה.

-----------------

Avki

-=קהילת Warcraft של Vgames=-

אווטאר
Avki
משתמש רגיל
רשום מ- 19/11/2003
ציטוט Mad Pitbull
12/08/2004 15:52:44 #17

אני מעדיף משחקים עלילתיים עם אוירה טובה וסיפור טוב. וקווסטים מגניבים.
דווקא הסינגל של NWN די נחמד, חוץ מהקטע שהוא כל כך צפוי.. וזה מתחיל להמאס בסופו של דבר. והקווסטים הצדדים משעממים..

אני מעדיף עניין ועומק במשחק, מאשר פעולה בלתי פוסקת.

בדיאבלו, אין עלילה משהו. הדרך שהיא ניפתחת באמת טיפשית והמשחק הזה היה מהנה בהתחלה ואז נימאס עליי כי בסך הכל כל מה שאני עשיתי זה ללכת להרוג כמה שיותר לחזור לעיר למכור שטויות לקנות דברים חדשים לעלות רמות ולחזור להלחם..

דרך אגב, איך להגדיר את גוטיק 2, יותר H&S או יותר עלילתי?

-----------------

Shoe-Horn-'O'-Plenty (12:27 PM) :
הזקן שלי יותר מאסבי ממשחקי MMORPG

Shoe-Horn-'O'-Plenty (12:27 PM) :
אמרתי לך שאתה גאון בהסוואה של אדיוט

עדיין צריך לירות בי.

אווטאר
Mad Pitbull
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
12/08/2004 21:30:29 #18

אין לך מושג איך אני מבואס עכשיו ממה שאתה אומר... היו לי צפיות שהוא יהיה מרתק כמו BG
ובקשר לNWR דווקא אני הבנתי שהסינגל שלו מהנה ביותר ומליצו לי עליו בחום... ובקשר לדיאבלו-אני לא מבין למה חלק פה מנסים להשוות את העלילה שלו לזו של משחקי תפקידים... זה משחק H&S מובהק, לא תפקידים, הרפתקאות-אולי, אבל לא תפקידים, משמע שלא אמורה להיות לו עלילה טובה אלא עלילה בשביל שיהיה אפשר לבנות משחק עם מטרות שמביאות בסופו של דבר לסיומו... וזה רק בשביל הסינגל פלייר... הפיוטר העיקרי של המשחק הזה הוא המולטי הנרחב והנתמך של המשחק... לשחקן במולטי, שסביר להניח שכבר סיים את הסינגל לפחות פעם אחת, לא אכפת שהמפלצת החזקה שעושה קסמים, שיכולה להיות מכונה "בוס", היא בעצם האח של אדון הטרור והוא בעצמו אדון ההרס והוא ברח כשהגיבור ששוחק במשחק הראשון הביס את בלה בלה בלה... הבנתם את העיקרון... קיצר דיאבלו זה משחק רשת שלא צריכה להיות בו  אלא עלילה מינימלית... וזה גם אחלה של משחק... מצאתי את עצמי במשך 3 שבועות רצופים משחק בבאטל נט ונהנה מכל רגע. זה פשוט אדיר כל האפשרויות שיש שם לציוד ואסטרטגיות לבניית דמות, ובנוסף יש את הבלוד ראנס למרגלות הר הררט הלוא הם "המרגלות המגואלות בדם". קיצר משחק טוב עם סינגל טוב ומולטי מעולה, שסיפק לי שעות רבות של הנאה בלתי פוסקת, אולי הכי טוב שהיה אי פעם... המספרים מדברים בעד עצמם(למרות שאין לי מושג מה המספרים אבל אני בטוח שערכם האמיתי מחזק את טענותיי).

ובקשר למחסור בעלילה בIWD ביחס לBG-  : (   ...   אבל האם לפחות בכל שאר תחומיי המשחקיות הוא דומה מאוד לBG... או שאחרי ששיחקתי BG אני כבר יתבאס מIWD ולא שווה להשקיע את המאמצים בנסיון להשיג אותו ממישהו\לקנות אותו?

-----------------

אווטאר
Shu Sha
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Midfit
13/08/2004 13:31:51 #19

הסינגל של NWN המקורי -   

הסינגל של SoU -   

הסינגל של HoTU -   

-----------------

אווטאר
Midfit
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט זיפנאב
13/08/2004 15:03:23 #20

תלוי. לדיאבלו יש משחקיות טובה (או לפחות, לפני הפעם האחרונה שניסיתי לשחק בו, כשבפעם האחרונה לא הצלחתי לשכנע את עצמי לשחק בו), שקצת מדרבנת להתקדם. לפעמים כשאין לי כוח לשום דבר משחק האק-אנד-סלש מתאים לי מאוד. אבל רק אם הוא זורם-לעומת NWN. אני הייתי מאוכזב מאוד מהמשחק, בתור מי שהרעיון של המולטיפליי לא התאים לו. הסינגל היה האק-אנד-סלש טהור, אבל הוא לא זרם ולא היה מהיר כמו דיאבלו.

ואני רוצה להזכיר את מורוינד, שלא הייתי קורא לו האק-אנד-סלש מפני שיש לו גם הרבה מאפיינים אחרים, אבל הוא בהחלט לא משחק של עלילה.

כדי לקבוע באמת מה אני אוהב אני צריך לשחק במספיק משחקים. ובינתיים לא שיחקתי בהרבה. ועל כן אני יכול לדבר רק על פי מה שנראה לי.

יום נעים, ואני שמח לראות שנפתח כאן דיון, ואחד שאני יכול באמת לכתוב בו.

תומר.

-----------------

אווטאר
זיפנאב
משתמש רגיל
רשום מ- 08/07/2004
ציטוט Darkemord3
13/08/2004 15:39:09 #21
ציטוט: הכותב המקורי Shu Sha ב 2004 /08 /12

אין לך מושג איך אני מבואס עכשיו ממה שאתה אומר... היו לי צפיות שהוא יהיה מרתק כמו BG
ובקשר לNWR דווקא אני הבנתי שהסינגל שלו מהנה ביותר ומליצו לי עליו בחום... ובקשר לדיאבלו-אני לא מבין למה חלק פה מנסים להשוות את העלילה שלו לזו של משחקי תפקידים... זה משחק H&S מובהק, לא תפקידים, הרפתקאות-אולי, אבל לא תפקידים, משמע שלא אמורה להיות לו עלילה טובה אלא עלילה בשביל שיהיה אפשר לבנות משחק עם מטרות שמביאות בסופו של דבר לסיומו... וזה רק בשביל הסינגל פלייר... הפיוטר העיקרי של המשחק הזה הוא המולטי הנרחב והנתמך של המשחק... לשחקן במולטי, שסביר להניח שכבר סיים את הסינגל לפחות פעם אחת, לא אכפת שהמפלצת החזקה שעושה קסמים, שיכולה להיות מכונה "בוס", היא בעצם האח של אדון הטרור והוא בעצמו אדון ההרס והוא ברח כשהגיבור ששוחק במשחק הראשון הביס את בלה בלה בלה... הבנתם את העיקרון... קיצר דיאבלו זה משחק רשת שלא צריכה להיות בו  אלא עלילה מינימלית... וזה גם אחלה של משחק... מצאתי את עצמי במשך 3 שבועות רצופים משחק בבאטל נט ונהנה מכל רגע. זה פשוט אדיר כל האפשרויות שיש שם לציוד ואסטרטגיות לבניית דמות, ובנוסף יש את הבלוד ראנס למרגלות הר הררט הלוא הם "המרגלות המגואלות בדם". קיצר משחק טוב עם סינגל טוב ומולטי מעולה, שסיפק לי שעות רבות של הנאה בלתי פוסקת, אולי הכי טוב שהיה אי פעם... המספרים מדברים בעד עצמם(למרות שאין לי מושג מה המספרים אבל אני בטוח שערכם האמיתי מחזק את טענותיי).

ובקשר למחסור בעלילה בIWD ביחס לBG-  : (   ...   אבל האם לפחות בכל שאר תחומיי המשחקיות הוא דומה מאוד לBG... או שאחרי ששיחקתי BG אני כבר יתבאס מIWD ולא שווה להשקיע את המאמצים בנסיון להשיג אותו ממישהו\לקנות אותו?

אני לא חושב שווה שלך לנסות להשיג את המשחק- בשלב מסוים במשחק, לא הצלחתי לדרבן את עצמי להתקדם, מרוב שזה היה משעמם וחזר על עצמו- הממשק אמנם דומה ל-BG2, אבל לא מתקרב לאיכות הגבוה שלו.

ד"א, הצלחתי סוף כל סוף להשיג את Fallout 1, ו-Fallout 2.

לגבי  Fallout 1- ההתחלה אמורה לשעמם ואחר כך זה נראה יותר מעניין? האמת שההתחלה לא עד כדי כך משעמת, אני פשוט מרגיש שאני לא זז לשום מקום, וכרגע גיליתי שיש לי זמן מוגבל להשיג את שבב המים.

-----------------

אווטאר
Darkemord3
משתמש רגיל
רשום מ- 19/06/2004
13/08/2004 16:59:42 #22
ציטוט: הכותב המקורי Darkemord3 ב 2004 /08 /13

אני לא חושב שווה שלך לנסות להשיג את המשחק- בשלב מסוים במשחק, לא הצלחתי לדרבן את עצמי להתקדם, מרוב שזה היה משעמם וחזר על עצמו- הממשק אמנם דומה ל-BG2, אבל לא מתקרב לאיכות הגבוה שלו.

לגבי  Fallout 1- ההתחלה אמורה לשעמם ואחר כך זה נראה יותר מעניין? האמת שההתחלה לא עד כדי כך משעמת, אני פשוט מרגיש שאני לא זז לשום מקום, וכרגע גיליתי שיש לי זמן מוגבל להשיג את שבב המים.

פולאאוט משחק גדול!!! ענק!!! אחד הטובים ששיחקתי!!! והשני יותר טוב מהראשון!!!

אני ממליץ לך, אם אתה אוהב את סגנון המשחק לשחק אחרי 1 ו2 גם את פולאאוט טאקטיקס שלמרות הביקורות הגרעות אני נהניתי ממנו מאוד מאוד וזה ממש כיף גם לשחק אותו ברשת אז תנסה...כמובן לפי השם שלו אתה יכול לראות שיש בו יותר דגש על הקרובות, או , H&S, אבל הוא עדיין מצויין לדעתי... במשחקיות הוא הרבה יותר טוב מ2 ו1 אבל פחות עלילה...

ובקשר לNWR כשאמרתי שהבנתי שיש לו סינגל טוב התכוונתי להורדס אוב דה אנדרדארק... ונראה לי באמת שאני ישחק בו מבלי לשחק בIWD... או שאולי בעצם אני ישחק בIWD?!?... אוף אני ממש מבולבל, עוד דעות, אנשים, בבקשה...

-----------------

אווטאר
Shu Sha
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Darkemord3
13/08/2004 19:47:52 #23
ציטוט: הכותב המקורי Shu Sha ב 2004 /08 /13

פולאאוט משחק גדול!!! ענק!!! אחד הטובים ששיחקתי!!! והשני יותר טוב מהראשון!!!

אני ממליץ לך, אם אתה אוהב את סגנון המשחק לשחק אחרי 1 ו2 גם את פולאאוט טאקטיקס שלמרות הביקורות הגרעות אני נהניתי ממנו מאוד מאוד וזה ממש כיף גם לשחק אותו ברשת אז תנסה...כמובן לפי השם שלו אתה יכול לראות שיש בו יותר דגש על הקרובות, או , H&S, אבל הוא עדיין מצויין לדעתי... במשחקיות הוא הרבה יותר טוב מ2 ו1 אבל פחות עלילה...

ובקשר לNWR כשאמרתי שהבנתי שיש לו סינגל טוב התכוונתי להורדס אוב דה אנדרדארק... ונראה לי באמת שאני ישחק בו מבלי לשחק בIWD... או שאולי בעצם אני ישחק בIWD?!?... אוף אני ממש מבולבל, עוד דעות, אנשים, בבקשה...

בעע... נשארו לי עוד 20 יום לפני שהמים ב"כספת" אוזלים, ואני רק בהתחלה- לא היה לי מושג שזה מתוזמן, חשבתי שזה כמו (ברוב) משחקי התפקידים האחרים שהם הגבלת הזמן היא לא ממש אמיתית, אלא פשוט צריך ללכת למקום מסוים.. כל העבודה הזו הלכה לעזאזל  ? או שאחרי שנגמרים המים יקרה משהו אחר, ואני לא אפסיד? (אל תגיד לי מה אם כן)

-----------------

אווטאר
Darkemord3
משתמש רגיל
רשום מ- 19/06/2004
ציטוט Inter
13/08/2004 20:27:24 #24
בעע... נשארו לי עוד 20 יום לפני שהמים ב"כספת" אוזלים, ואני רק בהתחלה- לא היה לי מושג שזה מתוזמן, חשבתי שזה כמו (ברוב) משחקי התפקידים האחרים שהם הגבלת הזמן היא לא ממש אמיתית, אלא פשוט צריך ללכת למקום מסוים.. כל העבודה הזו הלכה לעזאזל  ? או שאחרי שנגמרים המים יקרה משהו אחר, ואני לא אפסיד? (אל תגיד לי מה אם כן)
אלוהים ישמור, תקטין כבר את החתימה המחורבנת הזאת! למה הגלגלת שלי צריכה לסבול בגללך?!
בכלל, מי האידיוט ששם Wallpaper של משחק מטופש בתור חתימה? אני אגיד את זה שוב - זאת חתימה, לא מקום שמור לתמונות משחקים, ובטח לא בגודל הזה.

-----------------

InterAl.

אווטאר
Inter
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט Darkemord3
13/08/2004 22:56:05 #25
ציטוט: הכותב המקורי Inter ב 2004 /08 /13

אלוהים ישמור, תקטין כבר את החתימה המחורבנת הזאת! למה הגלגלת שלי צריכה לסבול בגללך?!
בכלל, מי האידיוט ששם Wallpaper של משחק מטופש בתור חתימה? אני אגיד את זה שוב - זאת חתימה, לא מקום שמור לתמונות משחקים, ובטח לא בגודל הזה.

דבר ראשון, אם מישהו יבקש בצורה מנומסת אני אשקול להוריד אותה- אבל אני רואה רק אידיוט אחד (אף אחד אחר לא העיר על זה) שצורח עלי (כביכול) ולכן, אני בכל מקרה משאיר אותה.

דבר שני, זו תמונה, לא Wallpaper.

ודבר שלישי, VTM:B הוא בהחלט לא משחק מטופש.

כשתרצה שאוריד את החתימה, תבקש בצורה מנומסת ונורמלית, ואני אוריד.

-----------------

אווטאר
Darkemord3
משתמש רגיל
רשום מ- 19/06/2004

כל הפורומים>משחקי תפקידים והרפתקאות > בתר-שסף מול משחק עלילתי - דעתכם?
תגובות : 36
עמוד :  מתוך 2
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי: Assaf
נכתב ב: 10/08/2004 23:42:48
תגובה אחרונה: 17/08/2004 15:13:27

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום