תגובות : 52
עמוד
:
1
2
3
מתוך 3
גש ל:
-- בחר פורום --
- משחקים - דיון כללי
- קונסולות
- כתבות
- החדשות
- פורום המחשבים, האלקטרוניקה והגדג'טים
- פעולה
- אסטרטגיה וסימולציה
- משחקי תפקידים והרפתקאות
- ספורט ומרוצים
- פורום הצ'יטים והרמזים
- תמיכה טכנית
- פורום מועדון Vgames - שירות לקוחות למנויי האתר
- פורום התרבות של Vgames
- פורום האקטואליה של Vgames
- פורום היחסים של Vgames
- סלולר
נכתב על-ידי:
נפתח ב:
08/11/2003 20:00:49
תגובה אחרונה:
31/03/2004 10:26:23
יאללה הליגה הכי חמה באירופה, מפתיעה, ובעלת התסרוקות הכי מוזרות!
פה המקום לדון על הליגה, על השחקנים, וכל הריב הענק שלנו על דיויד "פירסום" בקאם!
בינתיים יש יותר אוהדי יוניטד בפורום, אבל אוהדי ליברפול יגברו עליכם!(אני)
יאללה מלחמה LIVERPOOL תרנגולים! הוללה!
עכשיו שמתם לב, שצ'לסי החדשה, אם המנהל אברמוביץ' משחקת נהדר ולא שמים לב לזה? הם מקום שני דמאט!
והמחזור נערך המשחק החם של הפורום השדים האדומים מול התרנגולים! ליברפול מול יוניטד!
----------------- -=מנהל בכיף וברודונות את קהילת ספורט=-
היי מה קורה? פורום חדש הא?
-----------------
אבוקביר
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
קוראים לו בקהאם
-----------------
-UV-
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
לראות את השם בקהאם בכותרת עושה לי בחילה.
אגב מה נסגר עם המשחק היום....
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי karius & backtus ב 2003 /11 /09 לראות את השם בקהאם בכותרת עושה לי בחילה.
אגב מה נסגר עם המשחק היום....
כנ"ל..
בסוף יונייטד לקחה 2-1 את ליברפול.. אוי ימים מאושרים
----------------- "I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
- "Oh? And what's so stinking about it?"
מועתק מהדיון "לא סמלים ולא נעליים":
ציטוט: הכותב המקורי The Pitbull
לדעתי רונאלדו סתם במנצ'סטר זה ממש הורס אותו שהוא שם, אבל על זה נריב בדיון של הליגה הנאגלית.
פרגוסון באמת שרוט, וזה טוב שהוא רעב לזה, אבל יש גבול, אם הוא לא יודע ניסיון לרצח זה עברה על החוק
על רונאלדו...לא מסכים...הוא צעיר, והוא יכול להתרגל לאנגליה. אמנם בינתיים הוא לא עשה שום דבר מיוחד, אבל זה בגלל שהוא לא משחק כל הזמן, וגם בגלל שהוא עוד צעיר וצריך להתרגל לליגה האנגלית ולאנגליה. עובדה שלאחרונה הוא כבש שער ראשון במדי יונייטד (והוא היה קרוב מאוד לכיבוש שער נגד לידס.) הבעיה היא שפרגוסון מתפקד אותו בכנף, ולכן זה מוריד קצת מהכוחות שלו. לדעתי הוא היה מתאים יותר באמצע. נראה כבר מה יקרה, אבל לדעתי, הרי גארי נוויל וג'ון אושה משחקים על קו שמאל וימין בהגנה, אז לדעתי צריך לתת להם לעלות להתקפה, ושגיגס ורונאלדו שמשחקים על הכנפיים יחתכו לאמצע. כך גם לרוד יהיו הזדמנויות גם כן.
על פרגוסון...בלה? הוא משוגע, כן. מה שהוא עשה זה סוג של התקפה שעליה אפשר להיאסר אפילו...אבל...אין מה לעשות. ככה הוא.
You won't like Sir Alex when he's angry...
-----------------
Bad Motherfucker
אתה לא הבנת למה אני מתכוון כי לא פירטתי עוד...
אני לא אומר שהוא לא ברמה, הוא פשוט עוד לא בשל לליגה כמו אנגליה, הוא יתקע במקום בליגה הזאת וישאר מכו שהוא.
מנצ'סטר זה לא קבוצה של גידול צעירים שתצליח לשפר אותו ל100 אחוז שהוא יכול, הוא בינתיים אולי 50 אחוז מהפונטיצאל שלו.
-----------------
מנצ'סטר יונייטד? לא קבוצה לגידול של צעירים? אתה צוחק, נכון?
ראיין גיגס, פיל נוויל, גארי נוויל, ניקי באט, פול סקולס, דייויד בקהאם, ווסלי בראון.
שחקנים צעירים שגודלים ביונייטד ונראה שהם הולכים להיות שחקנים מעולים: ג'ון אושה, קירון ריצ'רדסון, דארן פלטצ'ר.
יונייטד יודעת לגדל שחקנים צעירים. רונאלדו עדיין צעיר מספיק. הוא עוד ילמד. הוא עוד יהיה גדול ביונייטד.
-----------------
Bad Motherfucker
לא מנצ'סטר קיבלה את רובם צעירים היא לא הוציאה אותה מהנוער שלה, היא קיבלה אותם בשלים.
בכל מקרה לדעתי שחקנים צעירים כמו רונלדנו צריכים קודם ליהיות באיזה קבוצה קטנה, ואחר כך להגיע למנצ'סטר.
חוץ מזה המחזור האחרון משעמם, כצפוי 3 הראשונות ניצחו השאר הפסידו :|
-----------------
תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר...
כל השחקנים שצויינו בהודעה הקודמת שלי עלו מקבוצת הנערים של מנצ'סטר יונייטד אל הבוגרים.
-----------------
Bad Motherfucker
טוב נו אז יש לה נוער מפואר....
בכל מקרה הפסדתם לצ'לסי נה נה בננה נה נה בננה!
ישששששש
וליברפול עלתה לצמרת בערך שוב!
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי Dr.Pitbull ב 2003 /12 /04 טוב נו אז יש לה נוער מפואר....
בכל מקרה הפסדתם לצ'לסי נה נה בננה נה נה בננה!
ישששששש
וליברפול עלתה לצמרת בערך שוב!
אכזרי אלברט, אכזרי.. ----------------- "I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
האם שחכתי לציין שצ'לסי ניראתה פי 2 טוב יותר? -----------------
עובדה ששמתי לב אליה בעקבות הדיון על הכדורגן הכי טוב.
ארסנל בלי הנרי= כלום.
הם ממש תלויים בו, זה הופך את הקבוצה לבושה אם קבוצה ברמה שלה תלויה ביכולת של שחקן אחד שיכולה להשתנות פתאומית זה ממש רע....
ושמעתם שאברומוביץ' יציע 100 מיליון על רוי?!
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי Dr.Pitbull ב 2003 /12 /18 עובדה ששמתי לב אליה בעקבות הדיון על הכדורגן הכי טוב.
ארסנל בלי הנרי= כלום.
הם ממש תלויים בו, זה הופך את הקבוצה לבושה אם קבוצה ברמה שלה תלויה ביכולת של שחקן אחד שיכולה להשתנות פתאומית זה ממש רע....
ושמעתם שאברומוביץ' יציע 100 מיליון על רוי?!
ארסנל בהחלט תלויים בו, אבל הם דווקא יכולים להסתדר בסדר בלעדיו. כשאתה חושב על זה, כל קבוצה תלויה בשחקן מסוים. ככה הכדורגל מתנהל.
----------------- "I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
קבוצה תלויה בכסף ככה זה בימנו....
ולא כל קבוצה תלויה בשחקן אחד, חשבנו שמנצ'סטר הייתה תלויה בבקאהם? היא מסתדרת מעולה בלעדיו.
צ'לסי לא תלויה באף אחד...
קבוצה תלויה במנהיג שלה, אבל היא יכולה להתסדר בלעדיו, קבוצה שלא יכולה להתסדר בלעדיו יש לה בעיה.
כי שחקנים ניפצעים או סתם נכנסים לתקופות רעות...
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי Dr.Pitbull ב 2003 /12 /18 קבוצה תלויה בכסף ככה זה בימנו....
ולא כל קבוצה תלויה בשחקן אחד, חשבנו שמנצ'סטר הייתה תלויה בבקאהם? היא מסתדרת מעולה בלעדיו.
צ'לסי לא תלויה באף אחד...
קבוצה תלויה במנהיג שלה, אבל היא יכולה להתסדר בלעדיו, קבוצה שלא יכולה להתסדר בלעדיו יש לה בעיה.
כי שחקנים ניפצעים או סתם נכנסים לתקופות רעות...
אני בחיים שלי לא אמרתי שיונייטד היתה תלויה בבקהאם. על זה כל הויכוח שלי ושל ג'ק עם ארקה. יונייטד די תלויה ברוד ואן ניסטלרוי, צ'לסי תלויה בסקורר הראשי שלה. אבל אני לא אומר שכל קבוצה תלויה באופן טוטאלי בשחקן אחד. פשוט היא תלויה בשחקן אחד בצורה מסוימת. אם הוא לא משחק, הגדולה של הקבוצה תהיה על ידי כך שהיא תמצא תחליף ראוי. אבל בכל זאת יש איזושהי תלות בכל שחקן. ----------------- "I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
כרגע קראתי שריו פרדיננד, בלמה של מנצ'סטר יונייטד, הושעה מכל פעילות ל-8 חודשים. להזכירכם, ריו פרדיננד לא התייצב לבדיקת סמים לפני 3 חודשים. סוף סוף לא פוחדים בהתאחדות לתת עונש לשחקן ממנצ'סטר. צעד נכון לחלוטין.
לידיעה המלאה
החלטה נבונה, לדעתי עכשיו הוא ימכר , אני לא חושב שהוא יתכוון לשבת 8 חודשים מחוץ למגרשים באנגליה.
הוא יעבור מרצונו לארץ אחרת.
ואם הוא לא זה יהיה ביזבוז של כשרון כל כך גדול וצעיר.
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי Soccer Pitbull ב 2003 /12 /20 החלטה נבונה, לדעתי עכשיו הוא ימכר , אני לא חושב שהוא יתכוון לשבת 8 חודשים מחוץ למגרשים באנגליה.
הוא יעבור מרצונו לארץ אחרת.
ואם הוא לא זה יהיה ביזבוז של כשרון כל כך גדול וצעיר.
לא להגזים. אני בטוח שמנצ'סטר הוכלת להגיש ערעור. נראה אם הערעור יתקבל. בכל זאת מדובר כאן על מנצ'סטר יונייטד. אולי יתחילו לפחד ממנה.
בכל אופן, פרדיננד עובר לחו"ל? ממש לא נראה לי. אם הערעור הצפוי של יונייטד ידחה, הוא פשוט יאלץ לחכות 8 חודשים עד שיחזור לפעילות מלאה.
יאללה חברים להתוערר!
חג המולד הגיע! ואיתו הטופ של אנגליה! אני מת למשחקי החג !
-----------------
איזו הפתעה היתה אתמול. צ'לסי הפסידה 4-2. מה קורה לצ'לסי בזמן האחרון? האם זוהי פשוט מעידה חד פעמית או שזה מבטא את כל מה שהיה צפוי לקרות לה? ----------------- "I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
אמנם צ'לסי ניצחה אתמול, אבל אם אינני טועה, הם הפסידו (או לא ניצחו) 3 מ-5 המשחקים האחרונים שלהם...
העניינים מתחילים להתפרק עבור צ'לסי...כמה חבל...
אני מניח שאם העניינים לא ישתפרו ומהר, ראניירי יכול לנשק לשלום את התפקיד שלו...
כמה שאני מקווה שארסנל תפסיד היום לסאות'המפטון...זה בהחלט אפשרי, אבל אני לא חושב שזה יקרה...
בכל זאת, אם יונייטד פותחת פער של 4...יהיה טוב מאוד...אני לא רוצה לפתוח פה לשטן, אבל בדר"כ כשיונייטד פותחת פער בטבלה, היא שומרת עליו עד הסוף...נראה...
מה קרה לעזאזל לליברפול? תוצאות לא ממש משכנעות מתחילת העונה, ביחד עם תיקו 2-2 מול סיטי החלשה...
ומה אם טוטנהאם? הם כבר באזור הירידה...
עברנו מחצית עונה (ביחד עם המשחקים שיתקיימו הערב) והליגה אדירה כמו תמיד...מה גם שיונייטד בראש .
-----------------
Bad Motherfucker
המשחקים הגדולים של מחזור 20:
בולטון - מנצ'סטר יונייטד: 1-2
צ'לסי - ליברפול: 0-1
אברטון - ארסנל: 1-1
תודה רבה לעיר ליברפול...אמנם כאוהד יונייטד אני האויב המושבע של ליברפול, אבל באמת תודה...
גם אברטון, וגם ליברפול...תודה.
3 נקודות יתרון על ארסנל, 7 יתרון על צ'לסי...
החיים יפים.
-----------------
Bad Motherfucker
LIVERPOOL GET HELL OUT OF CHELSE!
רבעק זה היה כל כך טוב :) חבר שלי חטף כזאת בלימה אחרי דבריו :" חחח איזה כיף אנחנו נזיין אתכם.."
אממ הוא הא מה קרה? ליברפול ניצחה!
אני מקווה שליבפול תמשיך ביכולת הטובה שלה, וצ'לסי עתידה להפתרק לגמרי, אני לא אוהב קבוצות נוסח ריאל מדריד.
אני תומך לצרף את צ'לסי לליגה הרוסית, מי בעד?
וחדשה מעציבה ושוברת לב:
אוון יעזוב את ליברפול אם לא נעלה לליגת האלופות!!!!!!!! :(
-----------------
תגובות : 52
עמוד
:
1
2
3
מתוך 3
גש ל:
-- בחר פורום --