אין לי מושג למה אבל מאז שבקהאם עזב הפסקתי לסמפט את מנצ'סטר... אני אפילו קצת שונא אותם... עדיין לא עליתי על הסיבה לכך
לארסנל לפי דעתי פשוט לא מגיע לזכות לפי דעתי כי הם קבוצה של שחקן אחד, נחשו מי... טוב נו לא שחקן אחד אבל עדיין שחקן אחד משמעותי ביותר, דבר שאין בקבוצות אחרות, לא בקבוצות צמרת לפחות, ואני פשוט לא אוהב את המשחק שלהם השנה בכלל
ותגידו מה שתגידו אני הכי מקווה שצ'לסי יקחו תאליפות השנה, למרות שזה לא נראה שזה יקרה כרגע... אבל תקראו להם איך שאתם רוצים: צ'לסקי, צ'לסימוביץ', דינמו צ'לסי, אברמוביצ'לסי(הבנתם תרעיון), הם פשוט הקבוצה הכי אטרקטיבת היום באנגליה ואני ממש נהנה לראות אותם משחקים(במידה ומזניחים את המחזורים האחרונים), וגם יש להם יו"ר יהודי, והם גם מזכירים לי את ריאל (וגם את אשדוד... כמובן שאשדוד עשו רכש של "כוכבים" במונחים של ה"איזרעלי פרמייר ליג", אבל עדיין...), קיצר אני ממש מקווה שהם יעשו סוויץ' במחזור הבא ויחזרו למסלול הניצחונות... אה ואני גם מקווה שואן-ניסטלרוי ישבור רגל ויגמור תקריירה, או סתם שיגמור תקריירה בצורה לא כואבת(הוא שחקן גדול, אני מסכים, אבל אני לא אוהב אותו בכלל, ומאז התקרית נגד ארסנל אני אפילו שונא אותו, למרות שהוא לא היה צריך לחטוף מה שחטף, אבל היה צריך לחטוף קצת... שחקני ארסנל הגזימו... חבל, אם כבר להגזים אז שהיו שוברים לו בדרך את הרגל שאני מקווה לשבירתה).
בתור אוהד יונייטד, המשחק הטוב ביותר שאני רואה בליגה האנגלית הוא המשחק של ארסנל. אין מה לומר. פשוט קבוצה מצוינת. אפילו אם הנרי הוא השחקן המרכזי ביותר של הקבוצה.
שושה, אודה לך אם תוכל לנמק יותר לפרטים את סיבת שנאתך לואן ניסטלרוי. מה בדיוק הוא עשה באותו משחק שגרם לך לשנואו בצורה כזו?
-----------------
"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
אין לי מושג ממה נובעת השינאה שלי לרוד... אבל כשאני חושב עליו יש לי בראש תדמית של שחקן מלוכלך לאללה... נו אתם יודעים, הדברים האלה שאי אפשר להסביר והם פשוט ככה, אצלי, זה כבר אקסיומה שרוד=קקה (לא באיך שהוא משחק, אלא בתור ספורטאי)
ציטוט: הכותב המקורי Jack The Ripper ב 2004 /01 /15
כן...ממש מלוכלך...עשו עליו עבירה, הוא קיבל פנדל, ואז כשהוא החמיץ אותו, שחקני הקבוצה השנייה נתנו לו כאפות...איזה שחקן מניאק...
אמרתי שיש לי בראש את התדמית שלו בתור שחקן מלוכלך... לא אמרתי שהתדמית הזאת נוצרה בגלל המקרה עם שחקני ארסנל-אמרתי שמאז המקרה אני פשוט לא סובל אותו עוד יותר-אין לי מושג מה הסיבה לתדמית הזאת
כן...ממש מלוכלך...עשו עליו עבירה, הוא קיבל פנדל, ואז כשהוא החמיץ אותו, שחקני הקבוצה השנייה נתנו לו כאפות...איזה שחקן מניאק...
אמרתי שיש לי בראש את התדמית שלו בתור שחקן מלוכלך... לא אמרתי שהתדמית הזאת נוצרה בגלל המקרה עם שחקני ארסנל-אמרתי שמאז המקרה אני פשוט לא סובל אותו עוד יותר-אין לי מושג מה הסיבה לתדמית הזאת
אין לזה שום הצדקה. לא אמרת מעשה אחד שמצדיק את התדמית הרעה שלו. אם אתה אומר שאתה שונא אותו, פשוט תאמר את זה. אבל חבל סתם להכפיש את השם שלו מבלי שהוא עשה מאומה. אבל למרות שאתה שונא את ואן ניסטלרוי, אתה צריך להעריך אותו ואת התרומה שלו.
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי Grand master Alon ב 2004 /01 /15
ציטוט: הכותב המקורי Shu Sha ב 2004 /01 /15
אין לזה שום הצדקה. לא אמרת מעשה אחד שמצדיק את התדמית הרעה שלו. אם אתה אומר שאתה שונא אותו, פשוט תאמר את זה. אבל חבל סתם להכפיש את השם שלו מבלי שהוא עשה מאומה. אבל למרות שאתה שונא את ואן ניסטלרוי, אתה צריך להעריך אותו ואת התרומה שלו.
באחת ההודעות הקודמות אני כבר שיבחתי אותו ואמרתי שהוא שחקן גדול... אי אפשר לשנוא שחקנים גדולים?? אי אפשר לשנוא מישהו בלי שתוכל להסביר ממה נובעת השינאה שלך?
מנצ'סטר העגלות,מזה ההפסד הזה? היא מפסידה,צ'לסי מגמגמת...בסוף ארסנל תיקח אליפות וזהו...
אפרופו ארסנל וריאל מדריד,לפי דיווחים מספרד הנרי יעבור לריאל בעונה הבאה,מעניין מה יהיה על ארסנל אם זה באמת יקרה כי הנרי הוא הציר המרכזי של הקבוצה,בלעדיו ארסנל תתקשה מאוד לרוץ לאליפות.
אל תדאג לארסנל...גם כשאנלקה עבר חשבו שזה סוף העולם...
בטח הם ימצאו איזה צרפתי סקורר מדהים אחר...הייתי אומר דג'יבריל סיסה, אבל הוא אמור לעבור לליברפול...
לגבי המשחק נגד וולבס...אין לי מה לומר...חלש, אבל זה לא סוף העולם...ליונייטד עוד יש מספיק זמן לתקן, אך כאשר מפסידים נגד קבוצת התחתית, זה נראה רע...מה שעוד יותר גרוע זה שלמרות שארסנל עשו המון תוצאות תיקו ולכן איבדו המון נקודות, יונייטד הפסידו 4 פעמים העונה כבר, וארסנל לא הפסידו אפילו משחק אחד.
יונייטד עכשיו תלוייה בפאשלות של ארסנל, שבטח יבואו, אין סיכוי שעד סוף העונה הם ינצחו כל משחק...הם יעשו לפחות עוד כמה תוצאות תיקו אם הם לא יפסידו, (מה שאגב יהיה הישג מדהים) אבל בכל זאת, לא על זה קבוצה כמו יונייטד צריכה לסמוך...
נקווה שלואיס סאהה יוסיף ליונייטד מחץ בהתקפה וקצת עזרה לרוד. על אף שהוא שחקן גדול, הוא לא יכול לעשות את זה לבד...
ואל תתנו לי את הבולשיט על הנרי שהוא עושה הכל לבד...להנרי יש מספיק עזרה מויירה, פירס, וילטורד ועוד רבים וטובים...אתם תמיד מתייחסים אל ארסנל כקבוצה חלשה בעלת שחקן מדהים אחד...יש לי חדשות בשבילכם: היא לא. היא קבוצה טובה מאוד, וזה לא מפליא שב-7, 8 השנים האחרונות, הם תמיד אלה שמאיימים על יונייטד.
אגב, אם כבר הזכרתי את אנלקה שעבר גם כן לריאל מדריד, מישהו זוכר כמה גרוע הוא היה שם? אני לפחות מקווה שהנרי יתפרק שם גם אם הוא יעבור.
אם מנצ'סטר רוצה לקחת אליפות, היא צריכה לשלוח "שליחים" להנרי...
מצטער שאני עונה על זה רק עכשיו, אבל זה בגלל שבאמת יש לי מה להגיד, חוץ מהדבר הבא:
מצטער, אבל זה נכון.
בכל מקרה, רק רציתי לאחל מזל טוב לארסנל ש(טכנית) זכתה באליפות.
יונייטד כרגע הפסידה בצורה מופלאה 3-2 בבית למידלסבורו. ההפסד השני של יונייטד בבית העונה, והחמישי בסה"כ.
אמנם אפשר להטיח את זה על כך שפרדיננד חסר, אבל גם לפני זה היו עוד 3 משחקים שהם הפסידו איתו...
ובכל מקרה, ארסנל (בצורה מדהימה פשוט) לא הפסידו מאז תחילת העונה.
אמנם המירוץ לא נגמר, אבל בואו נודה...אם ארסנל לא הפסידה עד עכשיו, למה שהיא תפשל כעת? שלא לדבר על זה שיונייטד כל הזמן מתפרקת בהגנה, אז סביר שהם יפסידו עוד איזה 2-3 משחקים...
מה שממש מבאס זה שיונייטד אפילו אולי תתקשה לסיים במקום ה-2 (כיוון שעכשיו צ'לסי עכשיו 2-3 נקודות מאחוריה) וביכולת כזו, אולי אפילו את פורטו הם לא יעברו בליגת האלופות...
לפי איך שזה נראה כרגע,90 אחוז שארסנל תיקח את האליפות,רק נס יגרום לה לאבד את האליפות והמאבק עכשיו יהיה על המקום השני בין צ'לסי ליונייטד,שבו הסיכויים הם יותר בצד של צ'לסי לאור היכולת הירודה של היונייטד לאחרונה...
העונה הזו ברחה ליונייטד כבר מזמן. ארסנל, אין מה לעשות, פשוט יותר טובה. המשחק שלה מגוון ונהדר. ההגנה יונייטד ללא פרדיננד פרוצה לכל התקפה שמשחקת נגדה.
עם הנרי או בלעדיו, אני עדיין סבור כי ארסנל קבוצה יותר טובה מיונייטד. לדעתי בכלל היא קבוצה בטופ של הטופ ביבשת. הנרי הוא שחקן נפלא שמוסיף המון לארסנל. מה זה לטפל בו? צריך להשוות בין הקבוצות. יונייטד צריכה להתקדם לעבר הרמה של ארסנל. את המסקנות היא כבר מתחילה להסיק עכשיו. אולי עונה הבאה נראה ממנה יכולת יותר טובה. אם פרדיננד יחזור, בטח שנראה הגנה יותר טובה :P
-----------------
טוב אני וגיא התחלנו לדבר קצת על הלוזריות של ליברפול ואסטון וילה... ועברנו לוויכוח של האם הסגל של יויטד וצ'לסי שווה לסגל של ארנסל? אני טוען שכן, הוא טוען שלא...
לדעתי הסגלים של צ'לסי ויוניטד שווים לסגל של ארסנל, אבל ארנסל משחקים בצורה כל כך מופלאה ונהדרת שהם בונים את עצמם רמה מעל כולם. צ'לסי בעלת סגל רחב שמלא בכשרונות ענקיים במיוחד צעירים נהדרים, אבל הם לא מאורגנים מספיק. חוץ מזה ארסנל בעלת מורל משחק הרבה יותר גבוה.. שזה יתרון ברור...
הסגלים של צלסי ו היוניטד לא רק שווים לסדל של ארסנל אלה יוטר טובי ממנו בהרבה ו תפסיקו כבר לשבח את הנרי ולרצות שהוא יפצע.
ו אם הוא יעבור לריאל הוא היה בהרבה פחות טוב ממה שהוא בארסנל ההבדל הוא מאוד גדול בגלל שלריאל אין פטריק ויארה שבוא השחקן של ארסנלוגם אם פירס ו הנרי יעזבו היא תישער מה שהיא כי יש לה את פטריק ו עוד שחקן שהיה השחקן הוא כמובן רייס
אולי הסגלים של הקבוצות יותר טובים מאשר של ארסנל, אבל ארסנל מנצלת את השחקנים אצלה עד קצה היכולת, דבר שצ'לסי ויונייטד ממש לא עושות.
ובקשר להנרי, הנרי הוא שחקן נהדר. אם הוא עובר מארסנל, אני רוצה לראות שהם ישארו בדיוק על אותה רמה. אומנם יש להם שחקנים אחרים רבים וטובים, אבל הנרי הוא שחקן מרכזי אצלה. מקומו של שחקן מרכזי לא נתפס בקלות בעת עזיבתו.
-----------------
ארנסל-מנצ'סטר משחק ענקי, 1-1 אבל ארנסל הייתה צריכה לנצח! צ'לסי-וולבס, משחק באמת איכותי, הייתי בטוח שוולבס ינצחו (ואז אני אצחק בכל מרושע על ויטלי) אבל לא.... הסנברג היה צריך לעשות שלשוער ולעשות שער 100