עזבו אתכם מכל משחקי המחזור אם מי זה מעניין? הדרבי הוא העיקר!
4 דקות ומכבי ניצחה בנוק אאוט מאז המשחק מול חיפה לא שמחתי ככה בבית(וגם שברתי כוס, אני צריך להפסיק לנופף אם הידיים)
אני בטוח שכולם ראו את הדרבי הענק, חלקנו ראינו מהטלויזיה, חלקנו(אני) מהמגרש.
תוך שניה ראיתי 1-0 בקושי שמתי לב לטעות של הכושי אם הראש המוזר שלהם קינגסטון, תוך עוד שני דקות עוד גול!
כל הקהל על הרגליים קופצים כולם בשירת ההמנון הלאומי של הדרבי "מי שלא קופץ אדום!"
האוהדים של הפועל סתם נופפו בידיים לא שמענו אותם.
היו שם מטורפים שפרצו למגרש אחד נישק ת קלינגר :|
בתחילת המשחק בקושי ראיתי את החצי שלנו כי זרקו לשם רימוני עשן בצבאי צהוב וכחול, זה היה מצחיק וענק
זה היה כל כך אטרף שם, זה היה פשוט כיף.
מכבי ניצחה את הפועל מאוד סיבה מאוד מאוד חשובה: השתמשנו בנשק של הפועל נגדם, הנשק שלהם זה ההגנה, אז אנחנו שיחקנו הגנתי ויותר טוב מהם, הם נישארו חסרי אונים.
בקיצור משחק ענק ניצחון ענק, ואנחנו עדיין מקום ראשון.
מה זהו? לא מעניין אתכם הקהילה יותר :( אתם לא פה אני עצוב :(
בליגה שלנו היו הפתעות חיפה ניצחה לא מוצדק, אצלי בקופסא שבנתניה(נכנסתי בקלות למשחק בלי כרטיס אם חבר) היה משחק מעניין כזאת אכזבה אחרי שנה וחצי הפסד ראשון בקופסאת הנעליים
מה זהו? לא מעניין אתכם הקהילה יותר :( אתם לא פה אני עצוב :(
בליגה שלנו היו הפתעות חיפה ניצחה לא מוצדק, אצלי בקופסא שבנתניה(נכנסתי בקלות למשחק בלי כרטיס אם חבר) היה משחק מעניין כזאת אכזבה אחרי שנה וחצי הפסד ראשון בקופסאת הנעליים
תל אביב הפסידה :(
נו מה אין לכם מה להגיד?!
אין מה להגיב כאן מכיוון שהליגה לא שווה משהו מיוחד. ועוד העובדה ששמים את משחקי יום שבת בתשלום לא מועילה במיוחד. אני יכול לתת חוות דעת אישיות על משחקים רק אם אני צופה בראשון בשער (דבר שלפעמים קורה).
מה קרה אבל למכבי ת"א? בגלל שהטפת לי שבוע שעבר על הדרבי, הימרתי שמכבי ינצחו בטוטויגיימז. תודה אלברט!
-----------------
"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
והמושיח של בית''ר שכל המשחק עמד ברחבה וחיכה לכדורים לא עזר להם במיוחד, פ''ת ניצחה אותם!!!!! פ''ת ניצחה!!! די זה לא הגיוני, גיא עכשיו יעיר לי שפעם ליפני 70 שנה זה היה הגיוני....
והמושיח של בית''ר שכל המשחק עמד ברחבה וחיכה לכדורים לא עזר להם במיוחד, פ''ת ניצחה אותם!!!!! פ''ת ניצחה!!! די זה לא הגיוני, גיא עכשיו יעיר לי שפעם ליפני 70 שנה זה היה הגיוני....
הסיבוב הראשון הסתיים לו בשבוע שעבר,הפתעה גדולה מצדי זה המיקום הגבוהה של בני יהודה,ציפיתי שנתניה ומכבי פ"ת יסיימו בחלק העליון,אבל השנה הליגה משוגעת והכל יכול לקרות,חוץ מבני יהודה ציפיתי שמכבי ת"א,חיפה וב"ש יתפסו את המקומות הראשונים ,איך אתם מסכמים את הסיבוב הזה?
ולכבוד תחילת הסיבוב השני,הנה משחקי המחזור:
המחזור ה-12,תחילת הסיבוב השני,מחר:
1.הפועל ב"ש-מכבי פ"ת(וסרמיל,ב"ש):אני בתור אוהד מושבע של ב"ש(כמובן אהיה באיצטדיון) די בטוח בנצחון שלנו,בשני המחזורים האחרונים הקבוצה הציגה כדורגל טוב ונתנה הצגות,הבטחון חזר וכמובן יש את מזרחי.
2.הפועל ת"א-בני סכנין(בלומפילד,ת"א):הפועל ת"א השנה מאכזבת,שיחררו הרבה שחקנים טובים,הביאו שחקנים בינוניים במקום והמשחק האחרון שלהם,למרות הנצחון היה חלש ביותר,סכנין עם התקפה מצויינת יכולה לנצח היום כל קבוצה בליגה,בקיצר אני מהמר על סכנין.
3.מ.ס. אשדוד-הפועל פ"ת(פ"ת):אשדוד אחרי תבוסה קשה בב"ש( ),פ"ת אחרי ניצחון חשוב על מכבי ת"א,אני הולך על פ"ת.
4.אחי נצרת-מכבי ת"א(בית שאן):בלי שום מילים מיותרות,מכבי לוקחת ורק בגלל שנצרת היא קבוצה חלשה במיוחד.
5.בית"ר ירושלים-מכבי חיפה(טדי,ירושלים):מכבי חיפה היא הקבוצה הטובה ביותר בליגה ולפי דעתי היא צריכה לקחת את האליפות,בית"ר ירושלים מועמדת רצינית לירידה ולכן תילחם בכל הכוח,משחק קשה....אני אומר תיקו.
6.מכבי נתניה-בני יהודה(ה"קופסא",נתניה):נתניה היא גם מועמדת לירידה לפי דעתי,בני יהודה היא קבוצה חזקה העונה,אני מהמר על בני יהודה.