Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > ספורט ומרוצים > הליגה הישראלית אין כמו הבית-רשמי
תגובות : 55
עמוד :  מתוך 3
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 08/11/2003 21:57:13
תגובה אחרונה: 09/03/2004 22:27:42

נושא מחבר ההודעה
13/12/2003 10:24:27 #26

סיכום יפה פרינס.

הליגה השנה באמת מפתיעה ויש תחרות גדולה למעלה אשדוד והשכונה היצטרפו למאבק הפועל ירדמה מהמאבק על האליפות....

הכדורגל השנה גם יפה יותר לדעתי עלינו ברמה, למרות שהמשחק של חיפה מול ולנסיה הראה מה ההבדל של הקבוצה הכי טובה בישראל לבין אחת הכי טובות באירופה....

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
13/12/2003 11:01:15 #27
ציטוט: הכותב המקורי Dr.Pitbull ב 2003 /12 /13

סיכום יפה פרינס.

הליגה השנה באמת מפתיעה ויש תחרות גדולה למעלה אשדוד והשכונה היצטרפו למאבק הפועל ירדמה מהמאבק על האליפות....

הכדורגל השנה גם יפה יותר לדעתי עלינו ברמה, למרות שהמשחק של חיפה מול ולנסיה הראה מה ההבדל של הקבוצה הכי טובה בישראל לבין אחת הכי טובות באירופה....

אני חושב שהרמה בליגה שלנו ירדה,חיפה והתל אביביות נחלשו וכבר אי אפשר להתמודד עם קבוצות אירופיות(כל הנציגות עפו בשלבים מוקדמים באירופה),בגלל זה הליגה שלנו העונה היא צפופה,כשאין כסף אין רמה ולקבוצות בישראל אין כסף...

-----------------

Prince Arthas
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
בקרו בעמוד הבית של (Soldier (Mr. Devil
16/12/2003 0:32:45 #28
יא אולוהים (זוהר בהלול) איזו סנסציה כאן בנתניה, 3-3 בין בני יהודה למכבי נתניה לאחר שנתניה הובילה 3-0...איזה משחק אדיר..!

-----------------

www.HATTRICK.org

אני, Mr. Devil ויש לי ניק חדש (Soldier (Mr. Devil

So i am proud to be a Devil, Mr. Devil

(Soldier (Mr. Devil
משתמש רגיל
רשום מ- 16/12/2003
16/12/2003 18:02:23 #29
ציטוט: הכותב המקורי (Soldier (Mr. Devil ב 2003 /12 /16
יא אולוהים (זוהר בהלול) איזו סנסציה כאן בנתניה, 3-3 בין בני יהודה למכבי נתניה לאחר שנתניה הובילה 3-0...איזה משחק אדיר..!

חזי שירזי דפוק,הוא צריך לחטוף על מה שעשה בוועדת משמעת.אם הוא לא היה מורחק בני יהודה היו מנצחים(ואני שמח שהם לא).נתניה פראיירים בטרוף! תוך דקה לחטוף 2 גולים וחמש דקות אחר כך לחטוף את השלישי?!?! מה נסגר איתם?

-----------------

Prince Arthas
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
20/12/2003 21:04:42 #30

איזה נצחון ענק להפועל ב"ש על סכנין! יווווו זה היה מגניב,שני גולים מדהימים! מזרחי נתן חתיכת הופעה עם גול יפה ובישול מדהים.נצחון רביעי ברציפות והלוואי שיהיה חמישי על חיפה בעוד שבועיים.

עכשיו מחצית בדרבי,מה זה?!?! מכבי,מה קורה?! תשוו שיהי תיקו וב"ש תישאר עוד יום במקום הראשון.

שטראובר הזה...מעפ-עפן,מזה הגולים האלה שהוא חוטף?!

-----------------

Prince Arthas
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
21/12/2003 13:19:38 #31

באר שבע באמת שיחקו אותה במשחק!

אבל מה שעיצבן אותי זה המשחק של תל אביב מול בני יהודה, שטראובר הוא בן אדם עצבני מטיבעו את זה כולנו זוכרים...

בנוסף לזה שהוא עצבני יש לו בעיות במשפחה והוא בכלל לא מרוכז במשחקים, לדעתי הוא צריך לפנות את המקום של השוער לשוער הצעיר שלנו

שהוא מאוד כשורני בסך הכל מאמן אותו אוברוב....

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
21/12/2003 15:18:00 #32

ראיתי את השערים של בני יהודה. ממש לא יאומן איזה בלאגן אצל מכבי ת"א ובמיוחד שטראובר.

אגב, בקצב הזה שבני יהודה בצמרת ואם הם יזכו באליפות, אני מתקרב להיות חתול סומלי (אם מישהו זוכר את אמרתי בפורום הקודם).

-----------------

"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."

- "Oh? And what's so stinking about it?"

אווטאר
Grand master Alon
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
21/12/2003 23:09:09 #33
ציטוט: הכותב המקורי Grand master Alon ב 2003 /12 /21

ראיתי את השערים של בני יהודה. ממש לא יאומן איזה בלאגן אצל מכבי ת"א ובמיוחד שטראובר.

אגב, בקצב הזה שבני יהודה בצמרת ואם הם יזכו באליפות, אני מתקרב להיות חתול סומלי (אם מישהו זוכר את אמרתי בפורום הקודם).

זוכרים זוכרים,כנראה שיש לך סיבה לדאוג כי בני יהודה נדבקת בצמרת,אבל בדוגרי אני לא חושב שהיא תזכה באליפות השנה,למרות שהשנה זו השנה שבה קבוצות כמו בני יהודה והפועל ב"ש יכולות לזכות בתואר.

-----------------

Prince Arthas
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
03/01/2004 23:50:43 #34

היום הייתי במגרש בוסרמיל במשחק נגד חיפה,קודם כל אני רוצה לדבר על האווירה,היציעים של אוהדי ב"ש היו כמעט מלאים,לפחות איזה 8-9 אלף והיו גם הרבה מחיפה,כשהגעתי לקופות נשארו רק כרטיסי מבוגר(70 ש"ח),קניתי רק בגלל כמות הקהל,האווירה המחשמלת והקללות(סתם...) זה כבר נקודת אור בליגה שלנו שלא רק חיפה,ת"א וירושלים מביאות הרבה קהל,גם בב"ש יש אלפי אוהדים שמגיעים לאיצטדיון.

ועכשיו למשחק עצמו,המחצית הראשונה נפתחה עם לחץ של חיפה וכבר בדרה השביעית גול,הרמה של רוסו מאגף ימין(התרשלות של בן-דיין) לראש של ברדה ושער,עכשיו ברדה זה תופעה,הבחור בקושי משחק בחיפה אבל רק במשחקים של ב"ש הוא פותח ומכניס לפחות שער אחד,זה שפן של חיפה שתמיד עובד נגד ב"ש.

לאחר הגול חיפה נסוגה וב"ש החזיקה בכדור רוב דקות המחצית,בדקה 44 התקפה טובה שהובילה לשער של יזרסקי ולשיוויון,(מרוב ההתלהבות כמעט הפכתי אישה אחת שעמדה לפני...)מחצית נגמרה עם 60% החזקה בכדור של ב"ש.

מחצית שנייה נפתחת עם לחץ של ב"ש שהגיעה להזדמנויות אך לא הבקיעה,מנגד התקפה אחת של חיפה באגף ימין עם רוסו(איפה בן-דייו,איפה?!?!) ששוב מסר רוחב וגול,הפעם זנדברג.לאחר הגול חיפה המשיכה ללחוץ וניסתה להגדיל את הייתרון אך ללא הצלחה,ב"ש נלחצה קצת והחזיקה פחות בכדור,המשחק מגיע לדקות הסיום והאוהדים נשמעים מיואשים(אני מודה גם אני,העדפתי כבר שיסתיים וללכת,בעיקר בגלל הקור ובגלל האישה שעמדה מולי,נראה לי שכדי להחזיר על הדחיפה ההיא מהגול היא סיימה איזה חפיסת סיגריות שלמה במחצית השנייה),ואז דקה 88,בונפלד פורץ באגף שמאל,נכנס לרחבה,עושה מטעה את המגן מוכשל,פנדל,שוב התלהבות וקפיצות ביציעים(הפעם נזהרתי לא להעיף את אותה אישה..),רמי אליהו(מה קרה ברמת גן?!?) נגש לנקודה הלבנה,מכין את הכדור,לוקח מספר צעדים אחורה,בועט את הכדור ושערררר!!! 2-2,סוף המשחק,תוצאה סבירה לשני הצדדים והבייתה לשמוע תפרשנים.

מה אתם חושבים על המשחק? אם ראיתם אותו,מי שיחקה יותר טוב? למי הגיע לנצח?(אם בכלל) ומי אתם חושבים הוא שחקן המשחק?

-----------------

Prince Arthas
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
04/01/2004 10:05:57 #35

אני כבר מנותק לגמרי מכל המשחקים בליגת העל. אני עוקב אחרי התוצאות והטבלה רק בעיתון. אבל הקבוצה שאני באמת מעריך זו הפועל באר שבע. היא לא מפחדת מהגדולות ומשיגה תוצאות מעולות. לא יודע בקשר ליכולת של הקבוצה, אבל את התוצאות היא משיגה.

מה קורה בכלל עם הפועל ת"א? מישהו יכול לספר לי קצת על המשחק שלהם? עדיין בונקר מגעיל כזה?

-----------------

אווטאר
Grand master Alon
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
04/01/2004 12:31:12 #36
הפועל ת"א עדיין משחקים מגעיל וגם התוצאות שלהם לא טובות,היום יש להם הזדמנות לצאת לדרך חדשה אחרי שאבוקסיס חזר אליהם,אם הם יפסידו את המשחק היום אז אפשר להגיד שבצמרת הם לא יסיימו העונה.

-----------------

Prince Arthas
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
04/01/2004 15:14:15 #37

היה משחק קקי של נתניה ותל אביב(צפיתי אם חבר שלי מאחד הגגות ליד האיצטדיון)

אני שמח שניצחנו ואני בטוח שהינו מציגים כדורגל טוב יותר אם היה מגרש נורמאלי באיצטדיון...

אני לא חושב שהייתם שם ואני התפלחתי לשם מלא פעמים אם חברים בשביל לשחק במגרש...

כל המגרש דיונות קטנות ומעצבנות, יש חרא של דשא כי האדמה לא מתאימה לדשא, וזה ממש מעצבן לשחק עליו....

החזרה של באר שבע הייתה מדהימה, וזה רק מראה על היכולת של "הקבוצה הכי טובה בישראל"

השנה יש ליגה מענינת ולצערנו בגלל ירידת האיכות של הכדורגל.

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
07/01/2004 15:31:39 #38

יאללה חיפה בשבת משחק חשוב נגד פ"ת ובע"ה חוזרים למקום הטעבעי שלנו, המקום הראשון...

אלבט- תתכונן!

מחזור 18 הולך ומתקרב....

-----------------

-יונתן-
משתמש רגיל
רשום מ- 07/01/2004
07/01/2004 15:39:39 #39

יונתן! חזרת! איזה הפתעה זה לא שהכרחתי אותך ^^

אל תדאג אני יודע שהוא מתקרב ואתם אלה שצריכים לחשוש ממנו...

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
20/01/2004 20:23:43 #40
מכבי "שוק" תל אביב
בתור אוהד של מכבי ת''א, אוהד שרוף מכתה ד' בערך בימים שעוד לא הבנתי כלום בכדורגל כבר התאהבתי בצהובים המגניבים מתל אביב.
מאז אני עוקב אחרי משחקים פה ושם גם הולך אליהם, עוקב אחרי הקבוצה שמח ובוכה איתה והכל טוף
לי...
מאז תקופת קלינגר יש שוק\שכונה\גם ילדים במכבי תל אביב, שמתי לב לזה מההתחלה אבל שתקתי כי עוד שום נזק לא נגרם מזה ולקחנו אליפות וכו'..
ושמחה וששון בתופים ובמחולות...
תחילת עונה, אנחנו ניראים כמו ילדים בכתה שלי שרבים על כל דבר קטן... יש מחנות וגן ילדים טרגי, מעיפים את נימני ואת בנין.
שלדעתי זאת טעות שניהם בעלי ניסיון רב ובעצם לדעתי הגורם לבעיה הוא הניהול.
קלינגר עשה להם קיטנה זוכרים? לדעתי הוא היה צריך לעשות את הקיטנה אם עצמו...
הוא כל הזמן עסוק בלהראות לשחקנים שהוא הבוס במקום.. שכולם צריכים להקשיב לו גם אם הוא טועה..
מאמן צריך ליהיות חבר של השחקנים ואחר כך הבוס שלהם. הוא חלק מהקבוצה בדיוק כמו כל שחקן וברור שהוא לא הכי חשוב בה..
זה כמו ריב מטופש מה יותר חשוב מגן או חלוץ? כולם חשובים.
במשחק מול פ''ת ראיתי משהו שהדהים אותי מכבי תל אביב ההתקפית שאני כל כך אוהב, עולה אם 3 קשרים דפנסיביים!
אני כימעט נחנקתי מהלם(אכלתי פיצה מול הטלויזיה שהזמנתי במיוחד למשחק...)
ניראנו גרוע, קלינגר ניסה לעשות מאיתנו הפועל בונקר תל אביב?!
המשחק שלנו היה גרוע וההחלטות שלו על המגרש היו עוד יותר גרועות חילופים וטקטיקה ובלאגן לא נכונים...
אחרי המשחק כימעט בכיתי לראות ככה את הקבוצה.
מה שעוד יותר הדהים ועיצבן אותי מתחילת העונה האיש שעשה את האליפות בשנה שעברה ברוך המלך דגו, יושב פצוע ביציע והאוהדים מקללים אותו!
אתם קולטים?
והיום הוא מודיע שהוא רוצה לעבור בגלל האוהדים, אז קודם כל כזה קהל זה חרא של קהל כי קהל צריך לעודד את הקבוצה שלו בזמנים הכי קשים ולא להפך..., אני מתביש לראות את הקבוצה שלי במצב כזה.
ואני רואה את הקבוצה מזוית של אוהד כדורגל ואחר כך אוהד תל אביב עצבני...
אז לדעתי קלינגר החוצה, סדר בפנים.

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
20/01/2004 20:42:08 #41
ציטוט: הכותב המקורי Mad Pitbull ב 2004 /01 /20
מכבי "שוק" תל אביב
בתור אוהד של מכבי ת''א, אוהד שרוף מכתה ד' בערך בימים שעוד לא הבנתי כלום בכדורגל כבר התאהבתי בצהובים המגניבים מתל אביב.
מאז אני עוקב אחרי משחקים פה ושם גם הולך אליהם, עוקב אחרי הקבוצה שמח ובוכה איתה והכל טוף
לי...
מאז תקופת קלינגר יש שוק\שכונה\גם ילדים במכבי תל אביב, שמתי לב לזה מההתחלה אבל שתקתי כי עוד שום נזק לא נגרם מזה ולקחנו אליפות וכו'..
ושמחה וששון בתופים ובמחולות...
תחילת עונה, אנחנו ניראים כמו ילדים בכתה שלי שרבים על כל דבר קטן... יש מחנות וגן ילדים טרגי, מעיפים את נימני ואת בנין.
שלדעתי זאת טעות שניהם בעלי ניסיון רב ובעצם לדעתי הגורם לבעיה הוא הניהול.
קלינגר עשה להם קיטנה זוכרים? לדעתי הוא היה צריך לעשות את הקיטנה אם עצמו...
הוא כל הזמן עסוק בלהראות לשחקנים שהוא הבוס במקום.. שכולם צריכים להקשיב לו גם אם הוא טועה..
מאמן צריך ליהיות חבר של השחקנים ואחר כך הבוס שלהם. הוא חלק מהקבוצה בדיוק כמו כל שחקן וברור שהוא לא הכי חשוב בה..
זה כמו ריב מטופש מה יותר חשוב מגן או חלוץ? כולם חשובים.
במשחק מול פ''ת ראיתי משהו שהדהים אותי מכבי תל אביב ההתקפית שאני כל כך אוהב, עולה אם 3 קשרים דפנסיביים!
אני כימעט נחנקתי מהלם(אכלתי פיצה מול הטלויזיה שהזמנתי במיוחד למשחק...)
ניראנו גרוע, קלינגר ניסה לעשות מאיתנו הפועל בונקר תל אביב?!
המשחק שלנו היה גרוע וההחלטות שלו על המגרש היו עוד יותר גרועות חילופים וטקטיקה ובלאגן לא נכונים...
אחרי המשחק כימעט בכיתי לראות ככה את הקבוצה.
מה שעוד יותר הדהים ועיצבן אותי מתחילת העונה האיש שעשה את האליפות בשנה שעברה ברוך המלך דגו, יושב פצוע ביציע והאוהדים מקללים אותו!
אתם קולטים?
והיום הוא מודיע שהוא רוצה לעבור בגלל האוהדים, אז קודם כל כזה קהל זה חרא של קהל כי קהל צריך לעודד את הקבוצה שלו בזמנים הכי קשים ולא להפך..., אני מתביש לראות את הקבוצה שלי במצב כזה.
ואני רואה את הקבוצה מזוית של אוהד כדורגל ואחר כך אוהד תל אביב עצבני...
אז לדעתי קלינגר החוצה, סדר בפנים.

קבל כוכב :)

סתם סתם..

בכל אופן, התייחסת כאן לכמה דברים. אני אנסה להתייחס לכל אחד.

ראשית, המאמן הוא באמת הבוס במקום. בלי מאמן הקבוצה לא יכולה להגיע להישגים משמעותיים במיוחד. יש לו עמדת כוח. אבל כל מאמן צריך לדעת איך להתחבר לשחקנים שלו בצורה מתאימה ולא להצהיר לשווא הצהרות בסגנון "אני הבוס כאן". ניר קלינגר מראה כי הוא הבוס, אך כאן זהו דבר נכון מאוד לעשות. הבלאגן במכבי ת"א פשוט חוגג. הקטע עם בנין ונמני הראה לו כי אין לו כמעט שליטה על הקבוצה שלו. ומה הדרך הטובה ביותר להחזיר שליטה לקבוצה? פשוט לקחת פיקוד ולהיות יותר נוקשה עם השחקנים, להראות להם שאי אפשר לעשות מה שרוצים ויש מאמן שלו צריך להקשיב.

לגבי ההחלטות הטקטיות שלו אני לא יכול כ"כ להתייחס מכיוון שאני לא רואה כבר משחקים בליגה שלנו ואני לא יכול לשפוט את השיטה שלו. כנראה שהיא מוטעית אם היא לא מביאה את התוצאות. וקלינגר לא אדם טיפש. הוא יסיק מסקנות לעתיד.

לגבי ברוך דגו, זוהי פשוט בושה וחרפה. התנהגות האוהדים המביישת הזו פוגעת בכל הצדדים במכבי ת"א. אוהדים אמיתיים יעודדו את קבוצתם לא משנה מתי. בכל רגע שהוא האוהדים יתמכו בקבוצה. יש את האמרה שנדבקה לבית"ר: "באש ובמים, בית"ר ירושלים". זה פשוט מבטא את זה הכי טוב. צריך להיות עם הקבוצה באש ובמים. אם זה לא מרצה את האוהדים, אז לפחות שיתנו כבוד מינימלי לכל אדם. אין להם שום רגש אנושי? לקלל את ברוך דגו שבכלל לא הזיק לאף אחד, ואפילו אם כן, זוהי לא סיבה לקרוא לו בכינויי גנאי גזעניים. פשוט בושה.

שורה תחתונה: מכבי בצרות, בלאגן חוגג, אבל בפירוש אני לא חושב שצריך להעיף את קלינגר הביתה. אולי צריך לעשות עוד איזה סינון של השחקנים ולהביא במקומם מחליפים. או לחילופין, להביא היישר מהנוער שחקנים ולהתחיל לטפחם.

-----------------

אווטאר
Grand master Alon
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
20/01/2004 21:09:05 #42

1) כל שחקן יודע שהמאמן הוא הבוס שלו, לא כל שחקן מתיחס לזה.

העונשים של קלינגר מוצדקים, אבל הוא מגיע למצבים של ראש בראש בשחקנים ונוקם בהם בזה שהם לא משחקים.

וזה שחקנים שחסרים מאוד במגרש.

2)מכבי ת''א בנויה כרגע על הנוער, חצי מהקבוצה היא שחקנםי צעירים מהנוער.

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
22/01/2004 20:03:11 #43
לפי דעתי אם יעיפו את קלינגר ממכבי ויגיע מאמן חדש אז יהיה פחות בלאגן,צריכים להביא מאמן חדש,קשוח,אחד שהשחקנים יצטרכו ללמוד להכיר וכולם ינסו להוכיח למאמן החדש שהם טובים ושמגיע להם לשחק,האוהדים(אם הם קוראים לעצמם אוהדים)יתנו הזדמנות לקבוצה החדשה וזה ייצור קצת שקט במועדון,זה יכול להזיק,יכול להועיל אבל במצב של היום אני לא רואה איך מכבי נחלצת מהבלאגן ורצה לאליפות.

-----------------

Prince Arthas
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
22/01/2004 20:34:19 #44

אני לא יודע אם ראיתם, אבל בקיצור בן חיים ועוד כמה שחקנים שאני לא זוכר, ניפגשו אם ראשי חוג האוהדים הגדול ביותר של מכבי "השחקן ה-12"
הם ביקשו מהם לעודד ולא לקלל.

וראשי החוג ענו שהם בכלל לא אלה שמקללים ואלימים הם תמיד מתנגדים לזה, התקשורת מיחסת כל ארוע אליהם וזה מעצבן אותם.

ואני כמכיר מישהו אישית משם יכול להגיד שזה נכון.

יש קבוצת אוהדים שבאה בשביל לקלל, אבל זה לא הם.

אנשי החוג אמרו שהם ניפגשו אם דריקס והוא איים עליהם!
הם לא פתחו בהליכים משפטיים כי הם לא רוצים להסתבך אם זה.

אבל הם מבטיחים שבקרוב אם יפרסמו את כל האמת מאחורי השוק במכבי, ככה הם טוענים.

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
22/01/2004 22:26:40 #45
ציטוט: הכותב המקורי Mad Pitbull ב 2004 /01 /22

אבל הם מבטיחים שבקרוב אם יפרסמו את כל האמת מאחורי השוק במכבי, ככה הם טוענים.

ואז יהיה עוד רעש סביב הקבוצה,מגניב.

-----------------

Prince Arthas
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
26/01/2004 20:16:51 #46

יהיה רעש ובלאגן, אבל כל מהפכה עושה רעש.. אם זה יוביל לנפילת המאפיה של ההנלה וקלינגר אז שיהיה בלאגנים..

בכל מקרה ראיתם את חיפה אתמול?    אחלה משחק, הם חזרו לעצמם.

אני שמח לראות שוב כדורגל ישראלי איכותי.

בינתיים תיקו אם סכנין זה קקי :\

דרך אגב שאלה שהרבה שואלים, אלה מהדרום עדיין מועמדים לאליפות?

לדעתי כן, הצמרת כל כך צפופה ומלאת הפתעות, לדוגמא אני מהמר שבני יהודה תתפרק עד סוף העונה.

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
27/01/2004 16:18:38 #47
הפועל ב"ש מועמדת לאליפות,אבל אם היא תזכה או לא זה יותר תלוי במכבי חיפה לדעתי כי לחיפה יש סגל שחקנים איכותי יותר ואם היא תמשיך את היכולת שהציגה נגד בני יהודה אז אני בספק אם יש קבוצה בליגה שיכולה לעצור אותה,אבל שוב,כל קבוצה מועדת לפעמים וב"ש תצטרך לנצל כל מעידה של חיפה כדי לזכות באליפות.

-----------------

Prince Arthas
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
10/02/2004 22:35:42 #48

מכבי "שכונה" תל אביב Vs בית''ר "ברחנו מגן חיות" ירושלים.

המשחק היה משחק מעניין, פול אוהדים חזיזים והרבה עצורים ומכות, אה כן היה משחק על המגרש גם..

בכל מקרה מפגש נחמד בין נימני שחוץ מליפול על הדשא לא עשה הרבה במשחק, לבין שאר תל אביב......

1-0 ככה זה נגמר, משער של יצחקי(שיפול עליו גרוזיני 40 אינץ' ימך שמו!) אבל המשחק היה מאוד נחמד מהצד השכונתי של תל אביב, כדורגל מאורגן ופרוחננקובס(ככה כותבים לא?) חזר לשחק ושיחק די בסדר בהתחשב בזה שהוא לא שיחק 5 חודשים....

אבל לא היו שערים :\ בכל מקרה גם כדורגל לא ממש היה על המגרש, מי שבא למשחק נהנה מהצגת האבקות וקיקבוקסינג!
היה מרשים, גם קצת הרבה תאטרון היה שם.. והכי נחמד היה כל האפור במגרש מהחזיזים.

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
15/02/2004 18:42:13 #49

יאו!

איזה דרבי ענק, ממש גדול, איזה משחק נהדר של מכבי איזה שערים הכל תפקד כמו שעון.

כשיש את רמת גן, את האוהדים הכל כך נהדרים ואת הפועל תל אביב, מה יותר טוב מאשר לנצח את האדומים?!

הפועל פתרה לנו את בעיית הסיומת של המצבים שלנו, הם סיימו לנו אותם במקומנו הם ממש אדיבים :)

איזה ענק! אלון אכלת אותה :P

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
15/02/2004 21:53:02 #50

מה לעשות.. אכלתי אותה   

אבל אל תשכח סאנשיין ששניים מהשערים שנכבשו הם עצמיים ושער ראשון היה שער מוזר שבכלל לא היה מצופה שילך למסגרת (לפחות ככה קראתי). תירוצים תירוצים.. בכל זאת ניצחון למכבי. בתור אוהד כדורגל יש לי כבוד למכבי שניצחו בדרבי :) אבל היום של הפועל גם יגיע מתישהו... אם מכבי צריכים רק רמת-גן מלא ומשחק מול היריבה העירונית הכי גדולה בשביל לנצח, מה טוב! D:

-----------------

אווטאר
Grand master Alon
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>ספורט ומרוצים > הליגה הישראלית אין כמו הבית-רשמי
תגובות : 55
עמוד :  מתוך 3
הבא
הקודם