----------------- I am Valentinez Alkalinella Xifax Sicidabohertz Gumbigobilla Blue Stradivari Talentrent Pierre Andry Charton-Haymoss Ivanovicci Baldeus George Doitzel Kaiser. Don't hesitate to call
לא כל הבעלים מנהלים כחה את הקבוצה שלהם, כך לדוגמא את מאיר שמיר שמשקיע בקבוצה מכספו, קונה שחקנים שיהיו בבעלותו, מנהל את הקבוצה 7 ימים בשבוע ולא לוקח על זה אגורה!
ציטוט: הכותב המקורי e2e ב 2004 /03 /11הפועל פתח תקוה מלחמה!
איזה מלחמה ואיזה נעליים... ראית את המשחק נגד הפועל ב"ש?
עזוב את זה שהמשחק היה פשוט גרוע אבל פ"ת היו גרועים בטירוף ולמזרחי היו לפחות איזה שלוש הזדמנויות להכניס גול...
אה,ואני אוהד של הפועל באר שבע כמובן,למרות שהיא משחקת גרוע וגוטמן הוא בונקריסט מסריח!
אתם הייתם מקום שמיני בחסד אילולי הבונקריסט המסריח שלך
אה ואני אוהד, את מי אם לא- מכבי תל-אביב!!
לא הלכתי היום לדרבי כי לפי כל התחזיות המקדימות שכלל את ההופעה הגרועה בדרבי בכדורסל, את רשימת הפציעות הארוכה שלנו ואת העובדה שהפועל הפסידו לנו כבר פעמים העונה-חשבתי שנפסיד, אז לא הלכתי היום, הייתי בשתי הדרבים הקודמים העונה ועכשיו אני מבואס רצח שלא הלכתי...
בכל אופן אם מחר יהיה מספיק קר כדי שזה לא יהיה פאדיחה ללכת עם צעיף אני וחבריי כמנהגנו אחרי כל ניצחון בדרבי(לפעמים גם על חיפה) כשקר, כמובן, נלך עם צעיפים של מכבי לביצפר.
הזמנתי את שבת של כדורגל, בגלל שנגמרו הכרטיסים לדרבי :\
4 משחקי כדורגל, ואני חיכיתי רק לאחרון....
בלאט, המשחק הראשון של ביתקקר מול נצרת, נצרת החמיצה הזדמנויות שאי אפשר לפספס מהם... ובית''ר לא הגיעה להיזדמנויות... המשחק השני יבש ומשעמם בטרוף, אם פ''ת הייתה משחקת חכם כי היה לה יתרון טקטקי, היא הייתה כובשת, אבל לא... הם היו חייבים לשעמם אותי!
משחק שלישי קבוצתי העירונית נתניה, מול פ''ת, הייתי בטוח נתניה מנצחים אבל לא... כל מקרה נתניה אל באמת עשתה הרבה חוץ מלבעוט כדורים מההגנה אל וילנגר שעמד למעלה והחמיץ איזה אלף בעיטות... ירדנו, חבל...
טוב המשחק המעניין קבוצתי בנשמה מכבי ת''א מול הפועל תל אביב, לדעתי הניצחון היה אפילו מדהים. שיחקנו בלי שני שחקנים מאוד חשובים רייס ופנסטיל (רייס עלה לא כשיר וירד מהר..) חצי מהשחקנים עלו פצועים אם זריקות ומתיחות... והשחקנים של הפועל בהרכב מלא לגמריי.. לא התקרבו לכושר של הפצועים של מכבי ת''א והפסידו בצדק.
הזמנתי את שבת של כדורגל, בגלל שנגמרו הכרטיסים לדרבי :\
4 משחקי כדורגל, ואני חיכיתי רק לאחרון....
בלאט, המשחק הראשון של ביתקקר מול נצרת, נצרת החמיצה הזדמנויות שאי אפשר לפספס מהם... ובית''ר לא הגיעה להיזדמנויות... המשחק השני יבש ומשעמם בטרוף, אם פ''ת הייתה משחקת חכם כי היה לה יתרון טקטקי, היא הייתה כובשת, אבל לא... הם היו חייבים לשעמם אותי!
משחק שלישי קבוצתי העירונית נתניה, מול פ''ת, הייתי בטוח נתניה מנצחים אבל לא... כל מקרה נתניה אל באמת עשתה הרבה חוץ מלבעוט כדורים מההגנה אל וילנגר שעמד למעלה והחמיץ איזה אלף בעיטות... ירדנו, חבל...
טוב המשחק המעניין קבוצתי בנשמה מכבי ת''א מול הפועל תל אביב, לדעתי הניצחון היה אפילו מדהים. שיחקנו בלי שני שחקנים מאוד חשובים רייס ופנסטיל (רייס עלה לא כשיר וירד מהר..) חצי מהשחקנים עלו פצועים אם זריקות ומתיחות... והשחקנים של הפועל בהרכב מלא לגמריי.. לא התקרבו לכושר של הפצועים של מכבי ת''א והפסידו בצדק.
אין לי יותר מה להגיד...
רמה היתה שם? לפחות באחד המשחקים?
לא בזבזתי את כספי על המשחקים האלה. לא משנה אם זה דרבי או לא. ממני הם ילמדו לקח. על הפרנציפ אני לא משלם :]
-----------------
"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
3 משחקים ראשונים אין רמה.... איכות כדורגל ירודה....
משחק רביעי הדרבי, ניפתח בתחושה של משחק אירופאי כל שניה הכדור ברחבה מהצד השני... ממש מגניב, ומהנה, במחצית השניה הפועל בקושי שיחקו וזה הוריד את הרמה לגמרי.
ציטוט: הכותב המקורי Grand master Alon ב 2004 /03 /14בוא נאמר ככה: חיפה היא הקבוצה הכי פחות גרועה בליגה.. עד כמה שזה מצער, זה נכון. :\
אני לא הכי מסכים עם זה,חיפה לדעתי היא קבוצה טובה שלא מצליחה להפיק מעצמה את כל מה שיש לה,אני זוכר את העונה המופלאה שהייתה לה בליגת האלופות ואני מאמין שהיא יכולה לשחזר את זה שוב,לשחק בליגת האלופות,אפילו בעונה הבאה.
עם העובדה שחיפה יכולה להיות קבוצה טובה אין לי ויכוח. אבל העונה מכבי חיפה לא מנצלת את מלוא הפוטנציאל שיש לה. המאמן שלה אולי תורם לכך חלק נכבד. בכל אופן, העונה היא הקבוצה הפחות גרועה בליגה. מה קורה בכל העונות? היא יכולה להיות קבוצה טובה.
-----------------
"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
חיפה קבוצה עם סגל פי 2 יותר טוב משל כל הקבוצות בליגה אבל, השחקנים חושבים שהם יברחו מהליגה בקלות והם לא נלחמים, רק בזכות זה קבוצות אחרות יכולות לנצח אותם!