1) דחו את המשחק.... מה כבר קרה? אף אחד לא מת מזה...
2) נתניה... אוחחח העיר המזוהמת שאני חי בה... מה הגורם לנפילה שלנו? קודם כל בגלל שקו ההגנה שלנו לא משנה מה יגידו... גרוע. זה פשוט וקל.. "ככה לא בונים חומה" היה צריך להזכיר לשחקנים את זה בגול השלישי של פ''ת!!!
ממש אני לא יודע איך נתניה במצב כזה. כל מה שאני יודע שמצבה בכי רע.
בקשר למשחק של אשדוד, הדחייה שלו מוצדקת לחלוטין! נסו אתם לשחק כדורגל אחרי שהיה פיגוע בעיר בה אתם משחקים, חיים (חלק) ויש לכם חברים משם. זה ממש לא מצב קל. בהתחשב בעובדה שהקהל לא בדיוק במצב רוח לכדורגל, הדחייה היתה במקום.
-----------------
"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
נכון זו שיטה לא טובה, אבל תראה עד לפני שנה הפועל הייתה פי שתיים מעל כמעט כל הליגה ולא לפני מלא זמן היא הגיע לרבע גמר גביע אופ"א!
אבל, כל זה קרה בעבר והגיע הזמן שהפועל תעבור לשיטה אחרת, קשטן לא מתאים לתפקיד הזה.
שער 4 אריות!
הפועל פ"ת מלחמה!
הפועל בזמנים שאתה מדבר עליהם לא היתה כזו טובה. להזכירך, היא עברה את הקבוצות האירופאיות באופ"א רק בגלל שהובנקר הממושך שלה בכל משחק. השערים שהובקעו לזכותה היו רק מהתקפות מתפרצות בודדות. זו לא שיטה שהוכיחה את עצמה.
-----------------
זה היה בונקר ומזל.... וצ'לסי שיחקה בלי שחקנים חשובים.
ודרור קשטן לא אשיות מלבבת ולא דוגמא לשחקנים ככה זה לפחות לדעתי... בישראל לשחק כבנוקר מביא לכשלון בסופו של דבר. גם אין לנו את הסגל ואת סוג המשחק בישראל שזה יכול לעבוד בו.
אז מה אם הם היו השנה בשמינית גמר? מילאן זכתה שנה שעברה בגביע האלופות והיא בטופ האירופאי, אבל לפני 3 שנים בערך הפועל הצליחו לנצח אותם. יכולת של פעם לא מראה כלום על יכולת נוכחית.
-----------------
השחקנים של הפועל פ''ת הם שחקנים טובים בסך הכל.. אני חושב שכולם יסכימו איתי על זה.
אבל המאמן לדעתי לא מסדר אותם כמו שצריך... אם השחקנים טובים והמשחק גרוע זאת אומרת שיש חוסר התאמה בין השחקנים אין בינהם כימייה (באמת רואים את זה במשחקים) והבעיה הזאת נובעת מהמאמן עצמו שחייב בתחילת העונה בפגרה, לבנות קבוצה מאוחדת ומסודרת..
פרדי לא מאמן גרוע , אני לא יודע מה קרה לו, בהתחלת העונה היו הרבה פצועים ושחקנים הוצבו בתפקיד שלא שלהם, למשל: בלם- הפך להיות קשר.
במשחקים האלה היה מזל (3-1 על חיפה 1-0 על ב"ש 1-0 מכבי ת"א ועוד...) ואז הפצועים חזרו, אבל פרדי המשיך להציב שחקנים במקומות שלא מתאימים להו ואז התחילה התדרדרות..
יאללה בואו נרחיב קצת את הדיון שלנו. מה אתם אומרים על האליפות העונה?
כבר חודשים רבים אני רואה אך ורק קבוצה אחת במקום הראשון. הקבוצה היא כמובן מכבי חיפה. מי יזיז אותה מהראש? הביקורות לא מהללות את המשחק המבריק שלה, מה שגורם לאחרות להראות עוד יותר חלודות ממנה. מה זה אומר על המצב של הקבוצות בארץ?
בנוסף לכך, הקבוצות בארץ לא מדגדגות כלל את הפסגה של הליגה. מכבי חיפה כבר נמצאת המון זמן במקום הראשון. ממתי אתם חושבים שהמאבק על האליפות הוכרע? האם הוא בכלל הוכרע או שעדיין יש סיכוי לעוד הפתעות?
יאללה תביעו את דעתכם. אני אצטרף לשוונג.
-----------------