אחרי שיובה והיונייטד עפו בשמינית הגמר קבוצות שהם לא מהדרג הגבוהה באירופה מופיעות ברבע הגמר כגון פורטו,ליון ומונאקו,עכשיו נשאלת השאלה אם זה דבר טוב? אם ההחלטה לשנות את המתכונת של ליגת האלופות הייתה החלטה נכונה או שהיה עדיף להישאר במתכונת הרגילה?
הגרלת רבע הגמר:
מילאן-לה קורוניה
ריאל מדריד-מונאקו
ליון-פורטו
צ'לסי-ארסנל
לפי דעתי,ריאל וארסנל הם הקבוצות הטובות ביותר באירופה כיום וחבל שאם הם יעלו לחצי הגמר הם יפגשו,עדיין אני חושב שריאל תיקח את התואר,מי אתם חושבים שתזכה בתואר אלופת אירופה?
עד לפני המשחק נגד ביירן אם הייתי יודע שכך יהיה המצב אז הייתי אומר שארסנל כנראה תיקח(עד כמה שזה קה להגיד דבר כזה בתור אוהד ריאל), אבל ריאל במשחק נגד ביירן היו פשוט מעולים, אחד המשחקים הכי טובים של ריאל אי פעם לפי דעתי, אז עכשיו אני חושב שלריאל סיכוי גדול יותר לזכות(כן ראיתי את השער של הנרי נגד בלקבורן היום)
אני חושב שצ'לסי ומילאן, למרות הכל לא מחוץ לתחרות בכלל ועשויות לזכות.
אני יופתע מאוד אם לא את מארבע הקבוצות הללו תיקח את הצ'מפיונס
ככה לדעתי זה יהיה.... דווקא המשחק בין באירן וריאל היה צריך להגמר שונה... המשחק היה מאוד מאוד פיזי... ולא היה כדורגל מהמם משהו.. אבל לדעתי באירן מגיע לה יותר מלריאל.
לדעתי, ארסנל משחקת מצוין והיא בכושר שיא. אם היא תפגוש את ריאל בחצי הגמר, היא תעבור אותה. הגמר כנראה יפגיש אותה מול מילאן. היא הפייבוריטית מהקבוצה השנייה שיצאה בהגרלה (החלק השני). ריאל קצת מגמגמת בליגה, ואילו ארסנל נמצאת בכושר מעולה. תזכרו שבליגה היא לא הפסידה אף לא משחק העונה. בליגת האלופות היא בד"כ מפשלת, אבל השנה הגיע הזמן לנצל כבר את הנסיון שנצבר בשנים האחרונות. אם ארסנל תשחק במיטבה, היא תזכה בגביע האלופות.
-----------------
"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
אני חושב שבגמר צריכים להיות ריאל וארסנל,אבל לצערי זה לא יקרה ואחת מהם תעוף לפני הגמר.מילאן גם טובה השנה,אבל יש לי הרגשה חזקה שדפורטיבו תפתיע ותעבור אותה,תזכרו מה אני אומר לכם.
אני ינסה לחזות את מהלך המשחק בשבילכם.... "המממממממממממ, הממממממממ, הממממממממממממממממ"(גם אתם מנסים לחזות ככה או שזה רק אני? ) טוב אז יהיה גול בוולה של זידאן או של רוברטו קארלוס דקה 70'- זה כל מה שהצלחתי לראות...
זה לא מובן מאליו שריאל תיקח את גביע האלופות. עובדה ששנה שעברה הם נכנעו למשחק נהדר של יובה ולא לקחו את גביע האלופות. השנה הם עוד יכנעו למשחק של ארסנל.. אולי..
-----------------
בוא נאמר ככה: לצ'לסי יש את הפוטנציאל. עם זה אין כל ויכוח. אבל בתוך שנה להגיע למקסימום יכולת של השחקנים זה קצת מסובך. לא לשכוח שזו העונה הראשונה שלהם ביחד בתור קבוצה אחת. עוד עונה בערך הם יתגבשו ויהפכו לקבוצה מסוכנת כפליים.
בקשר לעונה הזו, אני כבר לא רואה את צ'לסי זוכה במשהו.. לא כשיש את ארסנל או מילאן בדרך.
אה וויטלי, ברוך הבא שוב.
-----------------
לארסנל יש חסרון שהיא אף פעם לא היתה במעמד כזה. צ'לסי קבוצה עם פוטנציאל אך היא לא מנצלת אותו. ארסנל בד"כ מנצלת אותו. אבל מי יודע, אולי צ'לסי תביא משחק נהדר ותתגבר על ארסנל, שבינתיים נראית כפייבוריטית לעלייה.
-----------------
היו כאלה הפתעות ברבע הגמר של ליגת האלופות, כך שאין ביכולתי להמר מי תיקח בסוף את התואר. קבוצה שחוזרת ל-4-0 מול מילאן, קבוצה שלוקחת את ריאל מדריד אחרי פיגור 4-2 מהמשחק הראשון, קבוצה שמדיחה את ארסנל... הכל כאן פתוח. אי אפשר להמר על שום דבר.
-----------------