----------------- I am Valentinez Alkalinella Xifax Sicidabohertz Gumbigobilla Blue Stradivari Talentrent Pierre Andry Charton-Haymoss Ivanovicci Baldeus George Doitzel Kaiser. Don't hesitate to call
ציטוט: הכותב המקורי Prince Arthas ב 2004 /03 /22כמה שהיא ממוחזרת אני עדיין חושב שסידרת פיפא היא הטובה ביותר,אחריה NFS ואז אולי NBA שלפי דעתי רק נהיית פחות ופחות טובה עם השנים...
עם כל הכבוד לסדרת פיפא, שעד השנה נתתי לה כבוד רב, היא נהרסה לגמרי. אם הייתם שואלים אותי את השאלה הזו לפני שנה, לא הייתי מהסס לומר שסדרת פיפא לוקחת את כולם. אבל השנה המשחק פיפא 2004 העביר בי כבר צמרמורת מרוב ה"אי כיפיות" שלו (אין לי מושג איך להגדיר את זה, אולי אתם תגדירו יותר טוב), עד שהגעתי למסקנה שאבד הקלח על הסדרה הזו.
-----------------
"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
וואלה אני לא צוחק שאני אומר את זה אבל לא נגעתי בשום פיפא מאז 99' עם מכבי חיפה וביתר ירושלים חח
----------------- I am Valentinez Alkalinella Xifax Sicidabohertz Gumbigobilla Blue Stradivari Talentrent Pierre Andry Charton-Haymoss Ivanovicci Baldeus George Doitzel Kaiser. Don't hesitate to call
ציטוט: הכותב המקורי Grand master Alon ב 2004 /03 /22
ציטוט: הכותב המקורי Prince Arthas ב 2004 /03 /22כמה שהיא ממוחזרת אני עדיין חושב שסידרת פיפא היא הטובה ביותר,אחריה NFS ואז אולי NBA שלפי דעתי רק נהיית פחות ופחות טובה עם השנים...
עם כל הכבוד לסדרת פיפא, שעד השנה נתתי לה כבוד רב, היא נהרסה לגמרי. אם הייתם שואלים אותי את השאלה הזו לפני שנה, לא הייתי מהסס לומר שסדרת פיפא לוקחת את כולם. אבל השנה המשחק פיפא 2004 העביר בי כבר צמרמורת מרוב ה"אי כיפיות" שלו (אין לי מושג איך להגדיר את זה, אולי אתם תגדירו יותר טוב), עד שהגעתי למסקנה שאבד הקלח על הסדרה הזו.
מה יש לכם פשוט שתקו
----------------- אני ראיתי כמה הם הלכו יותר מדי מהם לא חזרו בתים נשברו חברים נפרדו ניצנים של פרחים פרחים שלא יפרחו התקווה בראשנו החלום בגופינו אז תאת נמשיך בדרקנ
ציטוט: הכותב המקורי Grand master Alon ב 2004 /03 /22
מה יש לכם פשוט שתקו
במקום סתם להספים את הפורום (שאגב, כדאי שתשמור על תרבות דיון נאותה), תגיד לי מה היתרונות של פיפא 2004 על קודמיו.
-----------------
"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
----------------- אני ראיתי כמה הם הלכו יותר מדי מהם לא חזרו בתים נשברו חברים נפרדו ניצנים של פרחים פרחים שלא יפרחו התקווה בראשנו החלום בגופינו אז תאת נמשיך בדרקנ
אני הכי אוהב את Championship manager. התחלתי לשחק מ CM3 והתמכרתי.
גם סידרת NBA Live מעולה. שיחקתי החל מ 98 וכל משחק היה פשוט מעולה. ממש מעביר את האווירה הכיפית של הליגה הזאת.
FIFA פעם הייתה ממש נחמדה...... אבל כבר הפסקתי לעקוב.
פעם הייתה לי את התיאוריה של משחק טוב כל שנתיים (96- היה מעולה, 97 זבל, 98 מדהים, 99 מעצבן, 2000 נחמד, 2001 סתמי, 2002 חידש הרבה, 2003........ אין לי מושג מפה והלאה). עכשיו אני גם לא עוקב.