Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > ספורט ומרוצים > אולימפיאדת אתונה 2004 - הדיון הרשמי
תגובות : 18
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 10/08/2004 12:43:36
תגובה אחרונה: 25/08/2004 17:07:57

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Grand master Alon
10/08/2004 12:43:36 #1

אתונה 2004

(זהו הדיון הרשמי של האולימפיאדה. חדשות, עדכונים, תחזיות יש לכתוב בדיון זה)

מעט מידע והסטוריה

לאחר פגרה מעט ארוכה מאז אותו יורו 2004 מפתיע, אנחנו חוזרים ובגדול לטורניר ספורט חשוב נוסף, הלא הוא האולימפיאדה. השנה האולימפיאדה תשלים מעגל ותיערך באתונה שביוון, אותה אתונה אשר המציאה את המשחקים האולימפיים לפני מאות על גבי מאות שנים. אז התחרויות נקראו על שם הר האולימפוס, שם, לפי אמונת היוונים, שכנו האלים היווניים. הטורניר האולימפי הרשמי התרחש בשנת 1896 גם הוא באתונה.

למי שלא מכיר, האולימפיאדה היא תחרות המתרחשת בכל 4 שנים, שבה ספורטאים מכל ענפי הספורט הקיימים מתחרים זה בזה על מנת לזכות בתואר היוקרתי, אלוף אולימפי, המלווה במדליית זהב. ענפי האתלטיקה פופולריים במיוחד בתחרות זו: ריצה, קפיצה למרחק, קפיצה לגובה, מרתון וכדומה. ישנם ענפים רבים וטובים אשר מספקים גם הם רגעי מתח ושיא כגון כדורגל, התעמלות אומנותית לסוגיה, הרמת משקולות, כדורסל המציג נבחרות מצמרת הכדורסל העולמי, ביניהן נבחרת החלומות של ארה"ב ועוד רבים וטובים.

השידורים

האולימפיאדה תפתח השנה ב-13 לאוגוסט ותסתיים לאחר 16 יום. את שידורי האולימפיאדה נוכל לראות במגוון רחב של ערוצים. המשחקים עצמם ישודרו בערוץ הממלכתי, ערוץ 11. למי שאהב את קולו הערב של מאיר איינשטיין, צר לי להודיעו שהפעם את האתלטיקה ישדר אורי לוי, אך לאוהבי הנוסטלגיה בינינו, זוהר בהלול עדיין ישדר ענפים מסוימים. עדכונים, חדשות וכל מה שמסביב לאולימפיאדה נוכל לראות גם בערוץ הספורט (שני הערוצים, פלוס והרגיל), ערוץ 10, ערוץ 22, יורוספורט ועוד מגוון ערוצים המצויים בממיר.

המשלחת הישראלית
השנה המשלחת הישראלית שלנו מסוגלת לדעתי להביא מדליה ואולי מדליית זהב. מובילי הספורט הישראלי מתייצבים במטרה להביא את התואר הנחשק של אלוף אולימפי וגם להביא כבוד למדינה שלנו בספורט. בין הפייבוריטים למדליות: גל פרידמן, אריק זאבי (אלוף אירופה בג'ודו), אלכס אברבוך (אלוף אירופאי בקפיצה במוט לשעבר), מיכאל קלגנוב (שזכה במדליית ארד בסידני 2000) וכמובן אנה סמשנובה פיסטולצי, אשר נוכחותה באולימפיאדה עדיין נותרת בספק בגלל פציעה.

המשלחת המלאה:

• אודי גל (מפרשיות 470)
  • אודי וקס (ג'ודו עד 66 ק"ג)
  • איילת אוחיון (סייף)
  • אינה יופה (שחייה צורנית)
  • אירנה לנסקי (אצנית)
  • אלכס אברבוך (קפיצה במוט)
  • אלכס דנילוב (מטווח אולימפי: אקדח חופשי, אקדח אויר)
  • אנדי רם (טניס זוגות)
  • אנה סמשנובה פיסטולצי (טניס יחידים)
  • אניה גוסטומלסקי (שחייה)
  • אנסטסיה גלושקוב (שחייה צורנית)
  • אסף בימרו (ריצת מרתון)
  • אריק זאבי (ג'ודו במשקל 100 ק"ג)
  • גוצ'ה ציציאשווילי (האבקות יווני-רומי במשקל 85 ק"ג)
  • גיא סטריק (רובה חופשי 60 בשכיבה)
  • גידי קליגר (מפרשיות 470)
  • גל יקותיאל (ג'ודו עד 60 ק"ג)
  • גל פרידמן (גלשני מיסטרל)
  • היילה סטאין (ריצת מרתון)
  • ורד בוסקילה (מפרשיות 470)
  • ורד בורוכובסקי (שחייה)
  • יואל רזבוזוב (ג'ודו עד 73 ק"ג)
  • יוני ארליך (טניס זוגות)
  • יורי איבסייצ'ק (האבקות יווני-רומי 120 ק"ג)
  • יערב מנשירוב (האבקות יווני-רומי עד 74 ק"ג)
  • לי קורזיץ (גלשני מיסטרל)
  • לריסה פסחוביץ' (קייאקים יחיד)
  • מאיה ערוסי (טקוואנדו עד 49 ק"ג)
  • מיכאל קלגנוב (קייאקים יחיד)
  • מיכל פיינבלט (ג'ודו עד 52 ק"ג)
  • מרינה קרבצ'נקו (טניס שולחן)
  • נילי אברמסקי (מרתון)
  • ניקה קורנצקי (מפרשיות 470)
  • פאבל גופמן (התעמלות מכשירים, קרב רב)
  • קטיה פיסצקי (התעמלות אומנותית)
  • רועי ילין (קייאקים יחיד)

כפי שניתן לראות, ישראל מגיעה עם משלחת מכובדת ביותר. אנו מצפים לכמה מדליות שיביאו לנו כבוד בעולם. בהצלחה למשלחת שלנו!

האמריקאים רוצים לצאת מהתחרויות עם מספר המדליות הגדול ביותר, אך הרוסים מעוניינים לנצח אותם גם בתחרות זו ולצאת עם הכי הרבה מדליות. בקיצור, תהיה לנו אולימפיאדה מעניינת ומרתקת כמו בכל 4 שנים. יש למה לצפות.

ביום הראשון של האולימפיאדה יתקיימו משחקי כדורגל גברים וכדורגל נשים משלב הבתים.

אני אשתדל להביא בכל יום את החדשות התקפות ליום שעבר וליום שיהיה. אתם יכולים להביא גם חדשות, תחזיות, דעות משלכם. בקיצור, כל דבר הקשור לאירוע המצוין הזה.

שתהיה לנו אולימפיאדה מהנה, מותחת והעיקר, שקטה. בהצלחה!

-----------------

"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."

- "Oh? And what's so stinking about it?"

אווטאר
Grand master Alon
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של mitzi27 ציטוט mitzi27
10/08/2004 14:50:16 #2
בהצלחה למשלחת. שהאולימפיאדה תיהיה מעניינת ושהרוסים יציגו אותנו בכבוד  

-----------------

http://groups.vgames.co.il/comm_community_page.asp?CommID=10445 קהילת טקטיקל אופס

אווטאר
mitzi27
משתמש רגיל
רשום מ- 13/04/2004
ציטוט Mad Pitbull
10/08/2004 16:54:10 #3

קודם כל זאת אולפיאדת קיץ. בעצם יש כל שנתיים אולימפידה. ב2006 תהיה חורף..

כל מקרה, אני מאחל למשלחת "היהודית" שלנו בהצלחה (בתכלס יש הכל חוץ מישראלים כמעט..)

אני מעדיף לראות שידורים ב5+ מאשר ב11 אבל ניחא... העיקר הם אלה שמסכמים..

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט YodazoR
15/08/2004 02:14:17 #4
ציטוט: הכותב המקורי Mad Pitbull ב 2004 /08 /10

קודם כל זאת אולפיאדת קיץ. בעצם יש כל שנתיים אולימפידה. ב2006 תהיה חורף..

כל מקרה, אני מאחל למשלחת "היהודית" שלנו בהצלחה (בתכלס יש הכל חוץ מישראלים כמעט..)

אני מעדיף לראות שידורים ב5+ מאשר ב11 אבל ניחא... העיקר הם אלה שמסכמים..

זו האולימפיאדה. אולימפיידת החורף לא נחשבת לעוד אולימפייאדה, היא נחשבת פשוט לתחרות שבה מתחרים בענפי החורף כמו: הוקי קרח, מירוצים בקרח, החלקה ודברים בסגנון.

-----------------

אווטאר
YodazoR
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Grand master Alon
15/08/2004 09:36:41 #5

יום אולימפי ראשון עבר עם טעם קצת מר בפה מהמשלחת הישראלית. אך הסירו דאגה מליבכם, זהו רק היום הראשון.

במשך כל השנים הללו חשבתי שאבי ואני היחידים שאוהבים ספורט בבית.. מתברר שזה כלל לא נכון. טקס פתיחת האולימפיאדה המחיש לי זאת בצורה הטובה ביותר. קודם אתייחס מעט לטקס. כמובן, כבכל אולימפיאדה, טקס הפתיחה היה נוצץ, זוהר ופשוט יפה לעין. היוונים התרכזו בעיקר בהסטוריה ארוכת השנים שלהם והביעו זאת בצורה יפה למדי באנשים דמוי פסלים, מלאכים מעופפים באויר, סירה שטה על בריכת ענק באיצטדיון (שאגב, על פי מה ששמעתי, לקח 6 שעות למלאה במים ולוקח 3 דקות לרוקנה). תצוגה מדהימה לכל עין.
המשלחות החלו לעבור בהתרגשות רבה על פני אלפי אוהדים נרגשים גם הם. כששמעתי שישראל יגיעו במספר 67, החלטתי לחכות. חיכיתי, התרגשתי מאריק זאבי עם הדגל שלנו, ועזבתי במנוחה את הטלויזיה. מה, שאני אחכה לעוד 140 נבחרות בקירוב? חס ושלום.
המשחקים רשמית נפתחו לאחר הדלקת הלפיד האולימפי והתנוססותו בראשית האיצטדיון.

היום הראשון של המשחקים גרם למעט מריבות בבית.. אני מצידי רציתי ג'ודו של הישראלים, אך אחותי רצתה לראות דווקא את מירוץ האופניים מסיבה מאוד לא ברורה לי עדיין. אגב, במירוץ זה, הנקרא רשמית "מירוץ לאופני כביש" זכה האיטלקי פאולו בטיני, שאותו אחותי עודדה לקראת הפיניש.
החלטנו לזפזפ בין יורוספורט (ששם שודרו האופניים) לערוץ 11 התמים, ששם שודר הג'ודו.
הישראלים:
הישראלי הראשון, גל יקותיאל פתח בתצוגה טובה למדי בקרב הראשון מול יריב ליטאי, אך נכשל באותה משימה בשלב השני מול יריבו האמריקאי. כשלון ראשון לישראל.
ורד בורוכובסקי סיימה במקום האחרון ב-100 מטר פרפר לאחר שכשלה לעבור תוצאה של דקה, זמן שהיה מקנה לה מקום די בטוח בגמר. הישראלית תחזור לבריכה למוקדמות 200 מטר מעורב אישי בעוד יומיים.
הקלע, אלכס דנילוב, התחרה אתמול בתחרות באקדח אויר מ-10 מטרים וסיים במקום 20 מתוך 47 (8 הראשונים ממשיכים).
אודי גל וגידי קליגר פתחו חלש כשסיימו את שני השיוטים הראשונים במקומות 13 ו-19. הצמד מדורג במקום ה-17 בדירוג הכללי לאחר שני שיוטים.
ורד בוסקילה וניקה קורניצקי כשלו גם הם בשני השיוטים הראשונים אצל הנשים לאחר שסיימו במקום האחרון (בגלל פסילה) ובמקום ה-12. הן מדורגות 18 בדירוג הכללי.
את משחק הפינג פונג (הידוע בכינויו הרשמי "טניס שולחן") של מרינה קרבצ'נקה הזדמן לי לראות. מצאתי את עצמי מסביר לאמא שלי על חוקי הפינג פונג הבסיסיים (מתוך המאגר המועט שאני יודע) על מנת שתהנה מהמשחק כמוני. רק לפרוטוקול, אמא נדלקה על פינג פונג. קרבצ'נקה ניצחה בארבע מערכות רצופות וסללה את דרכה לסיבוב השני מול הרומניה, מריה בדסקו, שאותה אגב, היא הספיקה לנצח בעבר.
המתעמל פאבל גופמן השאיר טעם טוב בפה לקראת היום השני כשהצליח לעלות לגמר הקרב רב היוקרתי. גופמן הוא המתעמל הראשון בהסטוריה שלנו שמצליח לעלות לגמר אולימפי.
הג'ודוקא, אודי וקס, עלה אוטומטית לשלב השני לאחר שיריבו האיראני סירב להתחרות נגדו.

שאר העולם סיפק תצוגות טובות מאוד על היום הראשון. השחיין האמריקאי, מייקל פלפס, לקח מדליית זהב ראשונה כששחה 400 מטר מעורב. האוסטרלי, איאן ת'ורפ, זכה בזהב ב-400 מטר חופשי.
עוד בבריכה, ארבע האוסטרליות שברו שיא עולם חדש ב-4X100. הזמן עמד על 3.35.34 דקות. האוקראינית יאנה קלאצ'קובה ניצחה ב-400 מטר מעורב לנשים ולקחה את הזהב.
היום הראשון היה יום מופלא עבור הסינים. 4 מדליות זהב. הקלעית דו לי זכתה בזהב לאחר שניצחה בתחרות הקליעה מרובה חופשי. ואנג ויפי ניצחה גם היא באקדח חופשי. הצמד ליאן טיאנג ו-ואנג ג'ינג'אי זכו בזהב בקפיצה למים.
היפנים השיגו שתי מדליות זהב בג'ודו. האחת של ריוקו טאני (במשקל עד 48 ק"ג נשים), והשנייה של טדאהירו נומורה (במשקל 60 ק"ג גברים).

הטורקית, נורצ'אן טאילאן, זכתה בהרמת משקולות למשקל עד 48 ק"ג ולקחה את הזהב הראשון לטורקיה.

היום מחכה יום עמוס משחקים.. הרבה ישראלים ינסו את מזלם היום. אנחנו מחזיקים להם אצבעות. בין הישראלים: אנדי רם ויוני ארליך, אנה סמאשנובה, אניה גוסטומלסקי, ורד בורוכובסקי, גידי קליגר ואודי גל, ורד בוסקילה וניקה קורנצקי.

בהצלחה לעולם ולישראלים במיוחד!
יום אולימפי טוב לכם.

-----------------

אווטאר
Grand master Alon
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Mad Pitbull
15/08/2004 20:07:50 #6

שחייה זה משעמם. סתם הגעתי למסקנה הזאת.. בכלל את האמת רוב הענפים לא מעניינים אותי.

כדורעף חופים ואגרוף, אלה הדברים היחידים שהשאירו אותי לצפות בשידורים (ביורו ספורט. ב11 זה יבש עם השדרנים האלה..)
כל הקטע האקרובטי גם נחמד...

אבל האולימפיאדה הזאת לא מאכזבת, המשלחות מכל העולם מצליחות, אנחנו נכשלים. לפחות בפינג פונג שולחן לנשים ניצחו את היוונים (ראיתי את זה בשבת אני חושב...)

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Midfit
16/08/2004 02:54:55 #7
יום סביר למשלחת הישראלית - מול הצלחה של גל פרידמן בג'ודו ועוד סיבוב מאחורינו בטנ"ש - נמצאת האכזבה הגדולה מהמשלחת שלנו לג'ודו ומהשייטות ב- 470.

-----------------

אווטאר
Midfit
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Wan7ed ציטוט Wan7ed
19/08/2004 18:00:35 #8
אריק זאבי מלך!!! סוף סוף מדליה... כל כך שמחתי בשבילו (מעבר למדליה ישראלית), זה כל כך מגיע לו בתור ספורטאי ובן אדם.   
אחחחח איך התרגשתי שהוא הפיל את ההולנדי עם היפון מרשים... ירדו לי דמעות מרוב אושר!  

-----------------

Make Love NOT War

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של LAPD ציטוט LAPD
19/08/2004 18:23:01 #9

מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

איך התרגשתי בכל הקרבות, במיוחד בקרב על הארד. 5 דקות לפני הקרב הלב שלי קפץ (וגם אני) כל הזמן. 

כל הכבוד לאריק.
איזה מאמץ הוא עשה שם, וגם בדרך לשם, מגיע לו.

הוא גם היה לוקח את הזהב אם הוא לא היה מנסה לגמור את הקוריאני לגמרי מה שגרם להיפון נגדו.

כל הכבודדד

מלך - ולא צריך להגיד יותר

-----------------

Supergirl Aly

אווטאר
LAPD
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Mad Pitbull
19/08/2004 20:23:06 #10

מלך. פשוט מלך. כל כך התרגשתי.... ניצחון 12 שניות. מדהים.

מדליה אחת לפחות קיבלנו. אריק השלים את המשימה. עכשיו נישאר לחכות לאלכס.

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Grand master Alon
19/08/2004 20:42:03 #11

באמת כל הכבוד לאריק זאבי שעשה חיל.. דוגרי, הוא יכל לקחת אפילו כסף או זהב.. האיפון של הקוריאני באמת לא שיקף כלום מהקרב.. אריק הוביל. 40 שניות והוא היה עושה את זה.. אבל לא אמעיט בחשיבותה של המדליה שהוא הביא. באמת כל הכבוד! :)

אני ממש ישבתי על קוצים בכל קרב שלו. ממש הרגשתי את פעימות הלב המואצות שלי (דבר שבד"כ לא קרה בג'ודו :P). גאווה לאומית :)

-----------------

אווטאר
Grand master Alon
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Grand master Alon
23/08/2004 16:08:27 #12

למי שבמקרה פספס, אתמול נקבע אלוף אולימפי בריצת 100 מטר. נהוג לכנות את הזוכה במקצה זה כ"איש המהיר בעולם".

האצן, ג'סטין גטלין, ניצח בהפתעה גמורה כשסיים בזמן מעולה של 9.85 שניות וגבר על רבים וטובים אחרים שרצו לצידו, מתמודדים כגון מוריס גרין, אוביקוולו (שהיה ההימור שלי), קרופורד ואחרים. האמריקאי הצעיר (רק בן 22) היה רחוק מאית אחת מהשיא האולימפי של דונובן ביילי שנקבע באטלנטה 96..

כבוד רבותיי, כבוד..

אגב, שמתי לב לשיא העולם שנקבע שעומד על 9.79 שניות, שיא מעולה שבמעולים, ולא נראה באופק האדם שיוכל לשבור אותו. מה אתם אומרים, האם האדם מיצה את קצה יכולתו? האם לא נראה יותר שיאים?

-----------------

אווטאר
Grand master Alon
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
24/08/2004 00:27:50 #13

איך אתה מנסה לפתח דיון   .

השיא אגב הוא 9.78, אבל שיהיה ... לא הגיעו לשום שיא היכולת, ויהיה יותר טוב מזה. במיוחד עכשיו שמפתחים כל מיני תלבושות אווירודינמיות (שאת האמת לא יודע אם זה עוזר :P).
גרנדי, בטח ראית יורוספורט, אתה הפרסומת לאדידס של גברסלאסי - Impossible is nothing   
people are not suppose to break their own world record 9 times. but you know, i hate to lose.   

נסיים ונאמר:

Natalie Coughlin

-----------------

Supergirl Aly

אווטאר
LAPD
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Grand master Alon
24/08/2004 09:45:59 #14
ציטוט: הכותב המקורי LAPD ב 2004 /08 /24

איך אתה מנסה לפתח דיון   .

השיא אגב הוא 9.78, אבל שיהיה ... לא הגיעו לשום שיא היכולת, ויהיה יותר טוב מזה. במיוחד עכשיו שמפתחים כל מיני תלבושות אווירודינמיות (שאת האמת לא יודע אם זה עוזר :P).
גרנדי, בטח ראית יורוספורט, אתה הפרסומת לאדידס של גברסלאסי - Impossible is nothing   
people are not suppose to break their own world record 9 times. but you know, i hate to lose.   

נסיים ונאמר:

Natalie Coughlin

מה רע לנסות?   

שמע, אני רואה שיא יותר מדי קיצוני כרגע. אני רואה אולימפיאדה בלי שבירת שיאים באתלטיקה.. נראה לי כבר שבתחום הזה הגיעו לקצה.. חליפות למיניהן? אולי יקזזו עוד כמה מאיות, אבל נראה לי שמשם לא יהיה כבר מה לשפר. במילא הספורטאים מותחים עצמם עוד ועוד.. אם השיפור יבוא, נראה לי שהוא יבוא בגלל גאג'טים כאלה ואחרים ולא בגלל שיפור ניכר ביכולת הגופנית (אולי באמת משהו בסגנון החליפה המעט מגניבה של איאן ת'ורפ בתחום השחייה). אבל מי יודע, אולי אני טועה.. אני ממש לא מומחה.. נקווה לטוב :]

אבוי עלינו אם ניקח את עובדות החיים מפרסומות ביורוספורט   

נסיים ונאמר:

Kirsty Coventry   

-----------------

אווטאר
Grand master Alon
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
25/08/2004 14:13:57 #15
יש זהב לפרידמן הקינג  

-----------------

Supergirl Aly

אווטאר
LAPD
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Mad Pitbull
25/08/2004 16:15:08 #16

אכן הישג מדהים. הטקטיקה שלו הייתה מעולה, הוא נישאר מאחור וגרם לבריזלאי לרדוף אחריו ואז ברח לו ברגע המתאים.
הברזילאי התבלבל ופשוט ניכנס ללחץ...

שיוט ענקי. מדליה גדולה. הוא גדול. וכמו שאמרו בערוץ 11 צריכים להשקיע בענף הזה בארץ, יש הרבה גולשים מוכשרים וזה יכול להיות ה-ענף שלנו.
חבל שהמדינה לא עושה כלום עם זה.

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Grand master Alon
25/08/2004 16:50:48 #17

זהב לישראל! גל פרידמן יהפך לאליל של צעירים רבים כאן או לפחות שלי. הוא פשוט ספורטאי מדהים. נגד כל הסיכויים הוא הצליח לזכות בזהב, לא נשבר תחת הלחץ והביא גאווה לישראל. הברזילאי המסכן אפילו לא לקח מדלייה אחת אחרי שסיים רק במקום הרביעי. כל הכבוד לפרידמן!!

אז יאללה, לשבת על הכורסא ולעודד את קלגנוב ואברבוך, שני הישראלים הפייבוריטים למדליה שנשארו. בהצלחה להם :)

-----------------

אווטאר
Grand master Alon
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט YodazoR
25/08/2004 17:07:57 #18
ציטוט: הכותב המקורי Grand master Alon ב 2004 /08 /25

זהב לישראל! גל פרידמן יהפך לאליל של צעירים רבים כאן או לפחות שלי. הוא פשוט ספורטאי מדהים. נגד כל הסיכויים הוא הצליח לזכות בזהב, לא נשבר תחת הלחץ והביא גאווה לישראל. הברזילאי המסכן אפילו לא לקח מדלייה אחת אחרי שסיים רק במקום הרביעי. כל הכבוד לפרידמן!!

אז יאללה, לשבת על הכורסא ולעודד את קלגנוב ואברבוך, שני הישראלים הפייבוריטים למדליה שנשארו. בהצלחה להם :)

הלוואי הלוואי שתהיה עוד מדליה, אחרי שירד קצת הלחץ מהמשלחת הישראלית אולי קלגנוב, רועי ילין או אברבוך יעשו את זה. אפשרי בהחלט, עוד מדליה תעשה את האולימפייאדה הזו מעולה מבחינתנו.

בקשר לשייט, צריך להשקיע בספורט הזה, הוא מגדל אלופי עולם, אם ישקיעו בענף בארץ יכולה להיות לנו שליטה גדולה בענף בעולם.. גם הצמדים של הבנים והבנות, גם לי קורזיץ, אכזבו מאוד באולימפייאדה הזו. באולימפייאדה הבאה הם בהחלט יכולים להיות פייבוריטים למדליות. צריך להשקיע בענף, שתי מדליות אולימפיות לא באו בקלות, בלי הרבה תמיכה מהמדינה, בעתיד המדינה תהיה חייבת לתמוך הרבה יותר בענף הזה.

-----------------

אווטאר
YodazoR
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003

כל הפורומים>ספורט ומרוצים > אולימפיאדת אתונה 2004 - הדיון הרשמי
תגובות : 18
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי: Grand master Alon
נכתב ב: 10/08/2004 12:43:36
תגובה אחרונה: 25/08/2004 17:07:57