שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה מאוד מעצבנת שניסיתי לפתור אותה בכל מיני דרכים אך ללא שום הצלחה, אני נואש וזקוק לעזרתכם. ביום שישי האחרון פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו winXP pro. התחברתי לאינטרנט עדכנתי מיד את האנטי וירוס, ומערכת ההפעלה והתחלתי להוריד למחשב תוכנות. אני לא יודע אם המידע הזה יעזור אבל אחת התוכנות הראשונות שהתקנתי הייתה windowblinds של stardock ן iconpackager שהם שתי תוכנות לשיפור המראה של ה desktop והאייקונים שהשתמשתי בהם בעבר בלי שום בעיה. הבעיה: לפני כיומיים כאשר הדלקתי את המחשב שמתי לב שסרגל ה quick launch bar לא מופיע ב task bar ואני צריך כל פעם מחדש ללחוץ קליק ימני על ה task bar ולפתוח מחדש את ה quick launch bar , למעשה אף אחד מה bars לא מופיע באופן אוטומטי כאשר אני מדליק את המחשב. ניסיתי לבדוק אם הבעיה נגרמת בגלל אחת התוכנות הנ"ל כשנכנסתי למשתמש אחר במחשב שלי שאצלו התוכנות האלו לא רצות ברקע-אך הבעיה חזרה על עצמה. ניסיתי לפתור את הבעיה שלי בכל מיני אתי תמיכה ובאתר של מיקרוסופט וכמעט ולא מצאתי בעיה שדומה לשלי. המקום היחיד שמצאתי שמזכיר בחלט את הבעיה שלי הוא בכתובת הזו. ממה שהבנתי הפתרון נוגע לאינטרנט אקספלורר5 ע"י הרצת כלי האיחוי/תיקון שלו. למרות זאת מוצגת למטה אפשרות של בהרצת כלי התיקון של אינטרנט אקספלורר 6. עקבתי אחר כל ההוראות ובאפשרותי להריץ רק פקודה דרך ה start>run אבל אז מופיע לי הודעת שגיאה: "error loading setupwbv.dll the specified moudle could not be found" אח"כ הורדתי את הקובץ החסר אך עדיין אין לי מושג היכן לשמור איתו ומה לעשות הלאה. תודה מראש על העזרה.
-----------------

|