ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /07 /29גיא, ראיתי ששמת סרטונים חדשים של Rome: Total War, אבל בעיה להוריד אותם... למה לא שמרת אותם בשרת כקובץ Zip או Rar? אי אפשר להוריד אותם. :< לטיפולך.
כדי להוריד קובץ סרטון, ניתן ללחוץ לחיצה ימנית על הקישור ולבחור Save Target As. מקווה שזה יעזור, אלא אם כן לא הבנתי את כוונתך.
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /07 /29גיא, ראיתי ששמת סרטונים חדשים של Rome: Total War, אבל בעיה להוריד אותם... למה לא שמרת אותם בשרת כקובץ Zip או Rar? אי אפשר להוריד אותם. :< לטיפולך.
כדי להוריד קובץ סרטון, ניתן ללחוץ לחיצה ימנית על הקישור ולבחור Save Target As. מקווה שזה יעזור, אלא אם כן לא הבנתי את כוונתך.
הבעיה שזה לא עושה את זה... זה שולח אותי לראות את הסרטון ב-Live.
הבעיה שזה לא עושה את זה... זה שולח אותי לראות את הסרטון ב-Live.
בדרך כלל אנחנו שמים אותם ב-Zip, לעתים רחוקות לא. אני ממליץ במקרה כזה להוריד מאיץ-הורדות (DAP הוא נחמד, אבל יש שפע של מאיצים חינמיים) ואלו יכולים בקלות להוריד לך את הקובץ ללא הפעלתו.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.