יש איזושהי תחושה של ירידה ברמה, למרות שהכתיבה נשארה ברובה מקצועית וברמה גבוהה.
שמתי לב שיש יותר שגיאות כתיב בכתבות, למרות שזה עדיין ברמה נסבלת.
אבל יש גם כנראה כם ירידה בהתייחסות ללקוחות. בזמן אליפות אירופה היה מבצע שבו ניתן היה לזכות במשחק FIFA. אני ביקשתי להשתתף בו. פתאום הפסיקו לכתוב על המבצע, ולא ראיתי שפרסמו מה עלה בגורל המבצע - בוטל? נגמר? מי זכה?
פרסמתי ת'רד, ולא זכיתי לשום תגובה. זאת לא דרך להתייחס ללקוחות.
אני עדיין שומר ל-VGAMES זכות על כך ש"הכניסו אותי" שוב לעולם הגיימרים אחרי כ-15 שנה שלא ממש התעניינתי במשחקי מחשב, אבל לעולם המתוק הזה מתחיל להיווסף איזשהו טעם מר
יש איזושהי תחושה של ירידה ברמה, למרות שהכתיבה נשארה ברובה מקצועית וברמה גבוהה.
שמתי לב שיש יותר שגיאות כתיב בכתבות, למרות שזה עדיין ברמה נסבלת.
אבל יש גם כנראה כם ירידה בהתייחסות ללקוחות. בזמן אליפות אירופה היה מבצע שבו ניתן היה לזכות במשחק FIFA. אני ביקשתי להשתתף בו. פתאום הפסיקו לכתוב על המבצע, ולא ראיתי שפרסמו מה עלה בגורל המבצע - בוטל? נגמר? מי זכה?
פרסמתי ת'רד, ולא זכיתי לשום תגובה. זאת לא דרך להתייחס ללקוחות.
אני עדיין שומר ל-VGAMES זכות על כך ש"הכניסו אותי" שוב לעולם הגיימרים אחרי כ-15 שנה שלא ממש התעניינתי במשחקי מחשב, אבל לעולם המתוק הזה מתחיל להיווסף איזשהו טעם מר
תחרות FIFA אכן הסתיימה, והיה לנו זוכה. אנחנו ממשיכים לפרסם את אותה כמות כתבות כמו תמיד - בהחלט לא ירדנו בכמות הכתבות - להיפך, בזמן האחרון פרסמנו כמה כתבות נוספות כמו כתבת Sierra מרובת החלקים, וכתבת ניסוי הכלים של Doom 3 - אנחנו משתדלים להיות תמיד מעודכנים ברוחות הנושבות בתעשייה ולפרסם גם כתבות שלא תכננו מראש בהתאם למה שקורה. גם כמות התחרויות נשארה כשהייתה. בדיוק כרגע סיימנו תחרות Doom 3, שבתומה זכה בר-מזל אחד בעותק של משחק הפעולה המבוקש הזה. בימים אלה מתנהל טורניר Warcraft 3 שאנחנו מנהלים בשיתוף עם קהילת Warcraft הרשמית שלנו. אנחנו ממשיכים לספק תוכן ברמה גבוהה באותה תדירות שעשינו זאת תמיד, ואפילו יותר. לכל בעיה או טענה אתם גם מוזמנים לפנות ישירות ל-help@vgames.co.il, זאת מכיוון שלא תמיד אנחנו מצליחים לאתר פניות של לקוחות בפורום, ולפעמים הן נעלמות מעינינו.
ציטוט: הכותב המקורי Luminiare ב 2004 /08 /15תחרות FIFA אכן הסתיימה, והיה לנו זוכה. אנחנו ממשיכים לפרסם את אותה כמות כתבות כמו תמיד - בהחלט לא ירדנו בכמות הכתבות - להיפך, בזמן האחרון פרסמנו כמה כתבות נוספות כמו כתבת Sierra מרובת החלקים, וכתבת ניסוי הכלים של Doom 3 - אנחנו משתדלים להיות תמיד מעודכנים ברוחות הנושבות בתעשייה ולפרסם גם כתבות שלא תכננו מראש בהתאם למה שקורה. גם כמות התחרויות נשארה כשהייתה. בדיוק כרגע סיימנו תחרות Doom 3, שבתומה זכה בר-מזל אחד בעותק של משחק הפעולה המבוקש הזה. בימים אלה מתנהל טורניר Warcraft 3 שאנחנו מנהלים בשיתוף עם קהילת Warcraft הרשמית שלנו. אנחנו ממשיכים לספק תוכן ברמה גבוהה באותה תדירות שעשינו זאת תמיד, ואפילו יותר. לכל בעיה או טענה אתם גם מוזמנים לפנות ישירות ל-help@vgames.co.il, זאת מכיוון שלא תמיד אנחנו מצליחים לאתר פניות של לקוחות בפורום, ולפעמים הן נעלמות מעינינו.
תודה רבה על ההתייחסות. הייתי מודה גם אם תכוון אותי היכן אפשר לראות את תוצאות התחרות - מי הזוכה, ואיזה הרכב הוא העמיד. התחרות באמת עניינה אותי מאוד.
להבא אפנה ישירות לדוא"ל
ואגב - כתבת סיירה היתה באמת מעניינת (בתור מי ששיחק עוד במשחקים הראשונים שלהם)
מה? בזקנו של ריאורקס! ויגיימס, מילא כל הדברים שהזכירו פה, אבל כרגע גיליתי שאתר המשחקים השני הגדול בארץ הצליח לגייס בחורה גיימרית לשורותיו. ועוד אחת שכתבה חדשה על DOOM III. בתור מנוי משלם אני דורש שתשיגו אחת משלכם.
אני מצטרף לדרישה. בדיוק התפנה לנו המקום של אורי מרחב, והעורכים כבר מעקצצים מרוב הערות לא בונות שפעם היו משוגרות אוטומטית לכיוונו. בינתיים הם מענים את חגי עם קושיות מהגמרא, אבל זה פשוט לא זה. חייבים קורבן חדש! מעניין אם נוכל למצוא בחורה שמתעניינת במדדים אינפלציוניים במשחקי אסטרטגיה בתורות.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
ציטוט: הכותב המקורי transy ב 2004 /08 /15תודה רבה על ההתייחסות. הייתי מודה גם אם תכוון אותי היכן אפשר לראות את תוצאות התחרות - מי הזוכה, ואיזה הרכב הוא העמיד. התחרות באמת עניינה אותי מאוד.
להבא אפנה ישירות לדוא"ל
התחרות הסתיימה בתחילת יולי והזוכה שלנו היה לא אחר מאשר TYCOOONMAN.
ציטוט: הכותב המקורי transy ב 2004 /08 /15תודה רבה על ההתייחסות. הייתי מודה גם אם תכוון אותי היכן אפשר לראות את תוצאות התחרות - מי הזוכה, ואיזה הרכב הוא העמיד. התחרות באמת עניינה אותי מאוד.
להבא אפנה ישירות לדוא"ל
התחרות הסתיימה בתחילת יולי והזוכה שלנו היה לא אחר מאשר TYCOOONMAN.
מצטער על היותי "קוץ בתחת", אבל למה זה לא מופיע באתר בקטגוריה "תחרויות ופרסים"?
למה לא נאמר על זה דבר (למיטב ידיעתי) בדוא"ל הדו שבועי שאתם שולחים למנויים?
למה לא פורסמה הנבחרת הזוכה? הרי היה כאן פוטנציאל מעניין להתפרע ולהמציא דברים בקשר לשחקני הנבחרת.
אם אני לא טועה, ואכן הדברים לא פורסמו, הרי שזה מאוד לא תקין ועלול לעורר סימני שאלה בקרב המנויים. שקיפות של קבלת החלטות זה דבר חשוב מאוד לאמינות.
אציין שאני כבר השתתפתי בתחרויות רבות שלכם, ואף זכיתי כמה פעמים, אבל לא היה מצב כזה שבו לא פורסמו התוצאות.
התחרות התחילה תחת פיקוחו של ליאור, שהחליף אותי בזמן שיצאתי לחו"ל.
כשחזרתי ולקחתי אלי את ניהול התחרויות נמסר לי שלא הגיעה אליו אף לא פניה אחת לתחרות, וגם אלי לא הגיעה שום פניה. אחרי המתנה של שבועיים, החלטנו לבטל את התחרות מחוסר עניין - וממילא לא היה למי לחלק את הפרס אם אף אחד לא השתתף בתחרות...
מספר ימים לאחר שהחלטנו לבטל את התחרות הגיעה סוף סוף הצעה לתחרות מאת Tycoonman. חיכינו עוד שבועיים, ומכיוון שאף אחד אחר לא פנה אלינו או שלח הצעות, החלטנו לתת את הפרס ל- Tycoonman ללא תחרות.
לא פרסמנו את כל ההתנהלות הזו פשוט כי נראה שאף אחד לא התעניין בתחרות הזו או בפרס - חיכינו חודש שלם במהלכו הגיעה רק הצעה אחת.
בתקופות האחרונות יש יותר מדי בקרובים וכמעט שאין ביקורות, זה די משמים אבל ככה זה גם בגיימר ובעוד אתרים.. וגם אני שמתי לב שבגיימר יש כתבת. העם דורש אחת משלנו. ויובל עם צמות לא בא בחשבון...
לגבי תחרויות זה נישאר כרגיל... אף פעם לא היה יותר תחרויות.
התחרות התחילה תחת פיקוחו של ליאור, שהחליף אותי בזמן שיצאתי לחו"ל.
כשחזרתי ולקחתי אלי את ניהול התחרויות נמסר לי שלא הגיעה אליו אף לא פניה אחת לתחרות, וגם אלי לא הגיעה שום פניה. אחרי המתנה של שבועיים, החלטנו לבטל את התחרות מחוסר עניין - וממילא לא היה למי לחלק את הפרס אם אף אחד לא השתתף בתחרות...
מספר ימים לאחר שהחלטנו לבטל את התחרות הגיעה סוף סוף הצעה לתחרות מאת Tycoonman. חיכינו עוד שבועיים, ומכיוון שאף אחד אחר לא פנה אלינו או שלח הצעות, החלטנו לתת את הפרס ל- Tycoonman ללא תחרות.
לא פרסמנו את כל ההתנהלות הזו פשוט כי נראה שאף אחד לא התעניין בתחרות הזו או בפרס - חיכינו חודש שלם במהלכו הגיעה רק הצעה אחת.
שוב, תודה. עכשיו כל הדברים ברורים לי.
חבל, כי ב- 30/6, בשעה 2:18 בלילה (שמרתי את האימייל) אני שלחתי את ההרכב שלי ל-liora@co.zahav.net.il באמצעות לחיצה על הלינק בגליון שנשלח למנויים.
חבל שלא אמרתם (או לפחות רמזתם) שסברתם שהמצב הוא כפי שאמרת, כי כמובן שהייתי שולח את האימייל שוב. חיכיתי וחיכיתי, ואז הופתעתי לגלות שפתאום לא מזכירים בכלל את המבצע, והתאמצתי סתם. מוזר שאף אחד לא התעניין. אני דווקא התעניינתי.
בתקופות האחרונות יש יותר מדי בקרובים וכמעט שאין ביקורות, זה די משמים אבל ככה זה גם בגיימר ובעוד אתרים.. וגם אני שמתי לב שבגיימר יש כתבת. העם דורש אחת משלנו. ויובל עם צמות לא בא בחשבון...
אין ביקורות רבות מהסיבה הפשוטה שקיץ, ובקיץ לא יוצאים הרבה משחקים. לקראת סוף ספטמבר השוק יחזור לחיים. בכל מקרה, אם תבדוק תראה שאנחנו עדיין פרסמנו בחודש האחרון הרבה יותר ביקורות והתרשמויות מגרסאות בטא וגרסאות מוקדמות מאתרים ישראלים אחרים. ומה עם הביקורת על דום 3, והכתבה על CS:Source?
אם תשים לב, חלק לא מבוטל מהבקרובים הם ראיונות ורשמי-משחק - בהחלט מעניינים יותר מבקרובים סטנדרטיים, ובחלק מהמקרים נותנים הצצה שלא תמצאו במקומות אחרים, כמו במקרה של Demon Stone או הרשמים מ-CS: Source. בכל מקרה, אוגוסט הוא הרי תקופה יבשה, עם בוא ספטמבר אנחנו מצפים למבול של משחקים :)