השיר הזה מעורר בי כל פעם מחדש מחשבות על החיים שלי, מה אני שווה וכו'...
עריכה:
זה גם השיר היחיד שמעורר בי "אורגזמה" מוזיקלית... פשוט מושלם.
השיר מושלם. לצערי חרשתי עליו יותר מדי בכיתות ז-ט והיום הוא כבר לא מיוחד עבורי. פעם כאשר הייתי שומע אותו היו עוברות בי צמרמרות חזקות , היום זה סתם עוד שיר נחמד שאני שומע מדי פעם ברדיו (בקרים הנדירים שיוצא לי לשמוע רדיו.) . זה רק מלמד שאסור לחרוש על שירים יותר מדי . אפשר לשמוע את אותו הדיסק במשך חודשיים ולהמשיך אבל לשמוע את אותו השיר בערך 3 פעמים ביום במשך 3 שנים זה לא בריא (אותו סיפור קרה לי גם עם כמה שירים של AIC ושל Radiohead).
בכל מקרה , השיר שאני שומע עכשיו:
Dream Theater - Finally Free
זה מצויין , בכלל , כל האלבום הזה מצויין. די התאכזבתי בהתחלה כאשר גיליתי שלא כל השירים הם כמו Overture , Home וSDV. אבל לקח לי בדיוק חצי יום להבין שגם השירים האחרים הם מקסימים. דיסק ממש טוב , למרות שהבנתי את "העלילה" רק אחרי שחבר שלי הסביר לי אותה . הם לא העבירו אותה בצורה ברורה כל כך בדיסק לצערי.
ציטוט: הכותב המקורי Raistlin Majere ב 2003 /11 /12
השיר מושלם. לצערי חרשתי עליו יותר מדי בכיתות ז-ט והיום הוא כבר לא מיוחד עבורי. פעם כאשר הייתי שומע אותו היו עוברות בי צמרמרות חזקות , היום זה סתם עוד שיר נחמד שאני שומע מדי פעם ברדיו (בקרים הנדירים שיוצא לי לשמוע רדיו.) . זה רק מלמד שאסור לחרוש על שירים יותר מדי . אפשר לשמוע את אותו הדיסק במשך חודשיים ולהמשיך אבל לשמוע את אותו השיר בערך 3 פעמים ביום במשך 3 שנים זה לא בריא (אותו סיפור קרה לי גם עם כמה שירים של AIC ושל Radiohead).
זה מצויין , בכלל , כל האלבום הזה מצויין. די התאכזבתי בהתחלה כאשר גיליתי שלא כל השירים הם כמו Overture , Home וSDV. אבל לקח לי בדיוק חצי יום להבין שגם השירים האחרים הם מקסימים. דיסק ממש טוב , למרות שהבנתי את "העלילה" רק אחרי שחבר שלי הסביר לי אותה . הם לא העבירו אותה בצורה ברורה כל כך בדיסק לצערי.
.
אכן שיר מושלם. אגב, נראה לי שאני היחיד שלא כל השירים באלבום הזה טובים. אני הכי אוהב את בלאק, פורץ', איוון פלוו ורליס.
Let me tell you a secret, something they don’t teach you in your temple. The Gods envy us. They envy us because we’re mortal, because any moment may be our last. Everything is more beautiful because we’re doomed. You will never be more lovely than you are now. We will never be here again
ציטוט: הכותב המקורי Raistlin Majere ב 2003 /11 /12
.
אכן שיר מושלם. אגב, נראה לי שאני היחיד שלא כל השירים באלבום הזה טובים. אני הכי אוהב את בלאק, פורץ', איוון פלוו ורליס.
נ.ב.
תתחבר כבר לאיציק!
נ.ב.ב.
Dream Theater - Home
שנייה ,לא ממש הבנתי את המשפט :" נראה לי שאני היחיד שלא כל השירים באלבום הזה טובים" . בכל מקרה , האלבום הזה לפי דעתי הוא בין הטובים ששמעתי. אין שם שיר אחד (אולי חוץ מdeep - לא מת על השיר הזה) שלא חרשתי עליו לפחות חודשיים רצוף.
איציק... כבר שנים שלא התחברתי... למעשה אני לא בטוח שזה עדיין על המחשב שלי. .
Opeth-A Fair Judgement.
יש למישהו עוד שירים טובים שלהם? רצוי בסגנון של -A Fair Judgement כי אין לי ממש כוח לשמוע את כל הצעקות האלה שמאפיינות שירים אחרים שלהם.