ציטוט: הכותב המקורי Raistlin Majere ב 2003 /11 /15
Opeth-A Fair Judgement.
יש למישהו עוד שירים טובים שלהם? רצוי בסגנון של -A Fair Judgement כי אין לי ממש כוח לשמוע את כל הצעקות האלה שמאפיינות שירים אחרים שלהם.
שמע, תן לשירים עם "כול הצעקות האלה" עוד כמה צ'אנסים לפני שאתה שולל אותם לחלוטין. זה בדיוק העניין של אופת', בכול הדיסקים שני ה-"סוגים" של השירים (השקט יותר והרועש יותר), שיש חלק שקט יותר ויש חלק רועש יותר. זה משלים אחד את השני.
כעיקרון אם אתה רוצה שירים שקטים של אופת' תקנה את האלבום Damnation, שהוא כולו שקט (דוגמא טובה למה שאמרתי מקודם היא שלפני דאמניישן יצא Deliverance, שהוא פחות או יותר האלבום הכי ברוטאלי של אופת' עד כה, ובכוונה [ד"א "A fair judgment" הוא משם]. שיצא משהו ברוטאלי לחלוטין ואז משהו שקט).
ולנושא - Summoning - A Distant Flame Before The Sun. פשוט להקה מדהימה. בלאק אטמוספרי גאוני, לא רועש ומהיר מדי, לא שקט מדי. אווירתי ומלא רגשות. ועוד עם ליריקה שמספרת על עולמו של טולקין ועל שר הטבעות. גאונות לשמה.
ציטוט: הכותב המקורי Raistlin Majere ב 2003 /11 /15
Opeth-A Fair Judgement.
יש למישהו עוד שירים טובים שלהם? רצוי בסגנון של -A Fair Judgement כי אין לי ממש כוח לשמוע את כל הצעקות האלה שמאפיינות שירים אחרים שלהם.
שמע, תן לשירים עם "כול הצעקות האלה" עוד כמה צ'אנסים לפני שאתה שולל אותם לחלוטין. זה בדיוק העניין של אופת', בכול הדיסקים שני ה-"סוגים" של השירים (השקט יותר והרועש יותר), שיש חלק שקט יותר ויש חלק רועש יותר. זה משלים אחד את השני.
כעיקרון אם אתה רוצה שירים שקטים של אופת' תקנה את האלבום Damnation, שהוא כולו שקט (דוגמא טובה למה שאמרתי מקודם היא שלפני דאמניישן יצא Deliverance, שהוא פחות או יותר האלבום הכי ברוטאלי של אופת' עד כה, ובכוונה [ד"א "A fair judgment" הוא משם]. שיצא משהו ברוטאלי לחלוטין ואז משהו שקט).
ולנושא - Summoning - A Distant Flame Before The Sun. פשוט להקה מדהימה. בלאק אטמוספרי גאוני, לא רועש ומהיר מדי, לא שקט מדי. אווירתי ומלא רגשות. ועוד עם ליריקה שמספרת על עולמו של טולקין ועל שר הטבעות. גאונות לשמה.
אוקי , אני אשמע אותם עוד קצת בתקווה שאני אהנה מהם.
הכל מקרה , איזה סגנון הם מנגנים? זאת אומרת , אני מאמין שזה לא ממש חשוב , אבל הם להקת ברוטאל?
sexoress - אני אוריד את השיר שהמלצת לי עליו . מצטער שלא ציטטתי אותך , פשוט אין לי מושג איך מצטים יותר ממישהו אחד בפורומים האלה .
אוקי , אני אשמע אותם עוד קצת בתקווה שאני אהנה מהם.הכל מקרה , איזה סגנון הם מנגנים? זאת אומרת , אני מאמין שזה לא ממש חשוב , אבל הם להקת ברוטאל?sexoress - אני אוריד את השיר שהמלצת לי עליו . מצטער שלא ציטטתי אותך , פשוט אין לי מושג איך מצטים יותר ממישהו אחד בפורומים האלה . ולנושא:Dream Theater - The Spirit Carries on אין מה להגיד , אלבום מופת....
umm death whipered a lullaby מאוד דומה לa fair judgement
תוריד voice of the soul של death שיר למופת.
ואופת' הם פרוגרסיב דת' או משהו כזה.
neway
death-crystal mountain
ואחרי הרהורים רבים עם עצמי בשיעור ספרות היום הגעתי למסקנה שsymbolic יותר יפה מleprosy