אני חסיד גדול של המטריקס והייתי בהלם כמו כל האנשים שראו אותו והופתעו מהקרבות ומהאפקטים המרהיבים.
חשבתי שראיתי הכל אבל מה שראיתי לפני מספר דקות אצל חבר ב DVD פשוט זרק אותי לכל הרוחות ומילא אותי בכמות אור שתספיק לי להרבה מאוד זמן.
הסרט שאני מדבר עליו הוא - שיווי משקל.
או באנגלית - Equilibrium .
בסרט מסופר על העולם שאחרי מלחמת העולם השלישית. עולם שבו משמידים כל זכר לרגשות באמצעות סם שהאנשים מזריקים לגוף כדי לבטל את הרגשות שהם בעצם הם אלה שמביאות לכל המלחמות.
אני לא רוצה לספר יותר מידי כי גם אין לי כח אבל הדבר המדהים בסרט זה דבר שנקרא -
קאטת האוקחנות. כמו קאטה בקראטה אבל עם אקדחים. מי שהמציא את הרעיון הזה הוא פשוט גאון.
מי שיראה את הסצינות של הפעולה לא ייצא מהם במשך הרבה זמן. אני פשוט לא האמנתי למה שראיתי.
הסרט דומה מאוד מטריקס. גם הגיבור של הסרט הוא כמעט העתק מושלם של ניאו. במיוחד מבחינת המראה החיצוני. הדבר היחיד שמבדיל ביניהם זה הפנים של הגיבור שהם יותר חדים ועמוקים משל ניאו.
אבל למי איכפת. הרעיון בסרט הוא גאוני אבל לא מועבר בצורה הכי טובה. אם היו משקיעים יותר בדיאלוגים ובהעברת הרעיון בצורה יותר עמוקה הסרט הזה היה יכול לצאת הרבה יותר טוב.
אבל רק תראו את סצינת הסיום ואת הסצינה עם הגור.
אני הייתי בעולם אחר בזמן הצפייה בסצינות האלה.
עם כל הכבוד למטריקס, קאטת האקדוחנות זה הדבר הכי גאוני שראיתי והוא מבוצע בצורה מדהימה.
סרט ברזיאלי מצויין על החיים בעוני בשכונות אפופות פשע ואלימות בעיר קטנה ליד ריו דה ז'אנרו בברזיל.
הסרט מתמקד בשני ילדים שגדלים ב"עיר האלוהים", עיר קטנה, מוכת עוני ואלימות שבה אפילו הצעצועים של הילדים הם אקדחים, אחד הילדים חולם לגדול ולהיות גנגסטר מכובד והשני חולם להיות צלם.
העלילה מתפתחת כאשר דרכיהן מתפצלות והן נפגשים שוב בשלבים שונים של חייהם.
הסרט מבוסס על סיפור אמיתי, הוא קצבי, זורם, אלים, מצמרר, אך בעיקר טוב.
סרט ברזיאלי מצויין על החיים בעוני בשכונות אפופות פשע ואלימות בעיר קטנה ליד ריו דה ז'אנרו בברזיל.
הסרט מתמקד בשני ילדים שגדלים ב"עיר האלוהים", עיר קטנה, מוכת עוני ואלימות שבה אפילו הצעצועים של הילדים הם אקדחים, אחד הילדים חולם לגדול ולהיות גנגסטר מכובד והשני חולם להיות צלם.
העלילה מתפתחת כאשר דרכיהן מתפצלות והן נפגשים שוב בשלבים שונים של חייהם.
הסרט מבוסס על סיפור אמיתי, הוא קצבי, זורם, אלים, מצמרר, אך בעיקר טוב.
ציטוט: הכותב המקורי Jack The Ripper ב 2003 /11 /19
שליחות קטלנית
שליחות קטלנית 2
שליחות קטלנית 3 (עכשיו בחנויות!)
הטורף
הנוסע השמיני
שובו של הנוסע השמיני
שקרים אמיתיים
המסכה
ספרות זולה
Saving Private Ryan
רשימת שינדלר
בטח עוד כמה הודעות יצוץ איזה סרט נפלא שבטעות שכחתי
עריכה - הנה, קראתי שוב את העמוד הקודם וראיתי שפספסתי את גלדיאטור...
אמממ...כמעט אותו דבר חוץ מכמה :)
גלדיאטור לא משהו...בכל מקרה, אני אוסיף את:
רמבו 1-2
מת לחיות 1-2
רוקי הראשון
ואולי גם מצור ימי 1-2 ונשק קטלני 1-2 (הסרט השלישי אף פעם לא טוב אני רואה :\)
כמעט כל הסאטירות של האחים צוקר, וג'ים אבראמס, היינו לרקוד עם טייסים ולוחמים, טיסה נעימה 1-2, האקדח מת מצחוק 1-3 וכ"ו...סרטים שפשוט ממלאים את התפקיד שלהם בצורה מושלמת והרבה יותר טובה מרוב הסרטים "העמוקים והפילוסופיים" שהוליווד הפליצה ובכלליות יותר מצחיקים מרוב הקומדיות שיש
בית קברות לחיות (פשוט הסרט היחיד שהפחיד אותי גם כשהייתי קטן וגם כיום)
פז, פתחתי על Equilibrium תרד עוד בפורוום הקודם, אני חושב. אני חשבתי בדיוק כמוך כשסיימתי לצפות בו - מדובר פה בדיוק במה ששני סרטי המטריקס האחרונים היו צריכים להיות. העלילה מלאה למדי בחורים, אבל מהבחינה הקולנועית הסרט מדהים.
פז, לעזאזל! בתחילת הסרט, כשהגיבור יוצא מהמכונית, ורואים אותו מאחור, ואת הצווארון של החליפה, אי אפשר לטעות - הוא וניאו דומים ממש ב99 אחוז. לעזאזל! תמיד כשרואים אותו מאחורה אני חושב שזה ניאו ..