אוקיי, הנה המלצה טריה, היישר מהתנור. כרגע חזרתי מהסרט The Last Samurai החדש עם טום קרוז. זהו ללא ספק אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי מזה הרבה זמן..פשוט סרט מעולה. ציפיתי לו עוד מהטריילרים הראשונים שהוצגו, וממש לא התאכזבתי, סרט מרתק. גם חברה שלי התלהבה...(חוץ מהעובדה שהיא התכווצה כל פעם ששיספו שם גרונות ותקעו חרבות במקומות כואבים). אני ממש ממליץ לחובבי כל הז'אנרים ללכת ולראות, זהו אחד הסרטים הטובים ביותר שיש בקולנוע אצלינו כרגע. שווה עוגיה!
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
The Last Samurai פשוט סרט מצויין, בתור אחד שממש מתעניין ביפן העתיקה
ובמיוחד בתקופה הספציפית שהסרט מתרחש בה.תקופת שלטון המייג'י,התקופה שיפן פתחה את שעריה לגורמים חיצוניים וטכנולוגיהשתחליף את החרב, הסרט הזה מעביר את זה בצורה מהממת ואפית ביותר. טום קרוז באולי תפקיד חייו,פעם ראשונה שרואים את היפיוף הזה מתפורר ככה מתחילת הסרט. השחקנים,התלבושות והכי חשוב האתרי צילומים כולם פשוט תופסים את יפן של תחילת המאה ה19 בצורה מושלמת. סרט מצויין, מומלץ.
שכרתי מספריית הוידאו את אקס מן 2 היום ואני חייב לומר: סרט פצצה.
אפקטים מעולים. עלילה מצוינת. והסרט באופן כללי מגניב לחלוטין, למשל [ספוילרים מעתה והלאה] הבריחה של מגנטו מהכלא והסצנה השולתתתתתת של ניסיון ההתנקשות של נייטקרולר בנשיא [/סוף ספוילרים]
בקיצור, סרט מומלץ מאוד מאוד מאוד !
-----------------
"Angels that are forced from heaven have to become demons"
ובמיוחד בתקופה הספציפית שהסרט מתרחש בה.תקופת שלטון המייג'י,התקופה שיפן פתחה את שעריה לגורמים חיצוניים וטכנולוגיהשתחליף את החרב, הסרט הזה מעביר את זה בצורה מהממת ואפית ביותר. טום קרוז באולי תפקיד חייו,פעם ראשונה שרואים את היפיוף הזה מתפורר ככה מתחילת הסרט. השחקנים,התלבושות והכי חשוב האתרי צילומים כולם פשוט תופסים את יפן של תחילת המאה ה19 בצורה מושלמת. סרט מצויין, מומלץ.
זהו, קראתי לגבי הסרט הזה היום בעיתון (שבע לילות, ידיעות אחרונות)
כתבו עליו שהוא מאוד נאמן בתור סרט תקופתי, בגלל מה שאתה אמרת רועי, כתבו את זה גם בעיתון, המקומות בהם הם מצלמים את הסרט, הסמוראים אשר נגד תרבות המערב והרחיבו בנושא הלבוש-
כתבו שעל הלבוש בסרט פיקחה אחת בשם משהו דיקסון שהיא הייתה גם מפקחת על כך בטרילוגייה של שר הטבעות
היא פיקחה על 80 עובדים אשר תפרו תלבושות במיוחד בשביל הסרט...
ראיתי עכשיו "אפר יום ד'" הסרט היה פשוט מצויין מבחינת צילום, משחק ורעיון כללי (הדברים שמסביב לעלילה)...הטקסטים לא היו משו וגם הסיפור עצמו מאוד פשוט אך בסך הכל הוא סרט ממש לא רע
זהו, קראתי לגבי הסרט הזה היום בעיתון (שבע לילות, ידיעות אחרונות)
כתבו עליו שהוא מאוד נאמן בתור סרט תקופתי, בגלל מה שאתה אמרת רועי, כתבו את זה גם בעיתון, המקומות בהם הם מצלמים את הסרט, הסמוראים אשר נגד תרבות המערב והרחיבו בנושא הלבוש-
כתבו שעל הלבוש בסרט פיקחה אחת בשם משהו דיקסון שהיא הייתה גם מפקחת על כך בטרילוגייה של שר הטבעות
היא פיקחה על 80 עובדים אשר תפרו תלבושות במיוחד בשביל הסרט...
עזוב רק התלבושות, זה האתרי צילום שפשוט נאמנים לחלוטין לתקופה. הכפר של הסמוראים עם המקדשים שלהם, והשוק היפני שרואים בהתחלה. הכל ממש עוצב בצורה מושלמת באמינותה לתקופה.
בקשר למפקחת תלבושות הזאת, קראתי נראה לי באותו דבר שאתה קראת, שהיא עבדה עם אקירה קוראסוואה אז זה אומר בברור מאיפה ההבנה שלו בלבוש יפני מסורתי.
ציטוט: הכותב המקורי n8n ב 2004 /01 /11לכו לראות שר הטבעות, טרילוגיה ענקית של טולקין הגאון וכל סדרת המומיה שהיא גם ענקית, ולבסוף הסמוראי שהוא גם מבוסס על סיפור טוב ומשחק טוב של טום קרוז.
עד כמה שקשה לי להגיד את זה...אבל הסרט השלישי בסידרה היה הכי חלש מבינהם...השני היה הכי טוב ללא שום צל של ספק
אני מתכנן לקחת ביום חמישי את אדפטיישן ואת הסנדק וסוף סוף לראות אותם מההתחלה ועד הסוף...
אני כבר מתכנן ללכת לסמוראי ובהמשך השנה לטרויה (סרט חדש של אוליבר סטון...הסרט הראשון שלא הולך להיות סובייקטיבי...כנראה)
ציטוט: הכותב המקורי n8n ב 2004 /01 /11לכו לראות שר הטבעות, טרילוגיה ענקית של טולקין הגאון וכל סדרת המומיה שהיא גם ענקית, ולבסוף הסמוראי שהוא גם מבוסס על סיפור טוב ומשחק טוב של טום קרוז.
עד כמה שקשה לי להגיד את זה...אבל הסרט השלישי בסידרה היה הכי חלש מבינהם...השני היה הכי טוב ללא שום צל של ספק
אני מתכנן לקחת ביום חמישי את אדפטיישן ואת הסנדק וסוף סוף לראות אותם מההתחלה ועד הסוף...
אני כבר מתכנן ללכת לסמוראי ובהמשך השנה לטרויה (סרט חדש של אוליבר סטון...הסרט הראשון שלא הולך להיות סובייקטיבי...כנראה)
וואלה, הדעה שלי הפוכה לגמרי משלך. השלישי הוא הטוב ביותר בטרילוגיה והשני החלש ביותר. השני היה הכי פחות על הדמויות, בראשון הכי הרבה. השלישי שילב בין האקשן של השני והפיתוח דמויות של הראשון, ולכן הכי אהבתי אותו. חוץ מהסוף הארוך.
וואלה, הדעה שלי הפוכה לגמרי משלך. השלישי הוא הטוב ביותר בטרילוגיה והשני החלש ביותר. השני היה הכי פחות על הדמויות, בראשון הכי הרבה. השלישי שילב בין האקשן של השני והפיתוח דמויות של הראשון, ולכן הכי אהבתי אותו. חוץ מהסוף הארוך.
השלישי ארוך מדיי מבחינת זמן...הוא נמתח כמו מסטיק במשך כל הסרט (בהתחלה , בקרב , בסוף) הוא מאוד משעמם (לא כל הזמן) ...וזה פשוט אבסורד שהם עושים סוף ארוך כדי להעלות את טולקין ואת הסידרה לשטח אבל הם משמיטים כל כך הרבה בסרט שהיו בספר (סארומון למשל) ואני בכלל לא קראתי את הספר...אקשן ואלימות יכולים להיות מאוד חשובבים אבל תמיד חשוב לזכור כמה, למה ומתי משלבים אותם (שלא יווצר אפקט המטריקס השני)
אוקיי, הנה המלצה טריה, היישר מהתנור. כרגע חזרתי מהסרט The Last Samurai החדש עם טום קרוז. זהו ללא ספק אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי מזה הרבה זמן..פשוט סרט מעולה. ציפיתי לו עוד מהטריילרים הראשונים שהוצגו, וממש לא התאכזבתי, סרט מרתק. גם חברה שלי התלהבה...(חוץ מהעובדה שהיא התכווצה כל פעם ששיספו שם גרונות ותקעו חרבות במקומות כואבים). אני ממש ממליץ לחובבי כל הז'אנרים ללכת ולראות, זהו אחד הסרטים הטובים ביותר שיש בקולנוע אצלינו כרגע. שווה עוגיה!
מסכים, חזרתי מהסרט היום וממש נהנתי. ציפיתי לסרט מפגר סטייל הוליווד (שהגיבור בצד "הרע" ואז עובר לצד הטוב תוך כדי למידה של אומניות הלחימה), אבל הוא הרבה יותר מזה, מאוד עמוק. יש הצצה לתרבות היפנית שהיא מאוד מיוחדת באמת סרט טוב.
אגב, בקולנוע שהייתי גם ישב אדיר מילר והוא הומו מפגר, שעשה צחוקים בקטעים הרציניים בסרט וכל השפוטות שלו כמובן צחקו, אידיוט.
ראיתי את הסרט בדיוידי underworld זה סרט ממש מצויין שמתאר את
המאבק ביו אנשי הזאב לערפדים סרט ממש מותח ויפה .האקשיין לא מרובה
אבל העלילה ממש יפה.
השחקנית הראשית שווה במיוחד .
ראיתי את הסרט הזה בקולנוע אז, והאמת לדעתי זה פשוט סרט גרוע. ואני פשוט מטורף על ערפדים, כל דבר שיש בו ערפדים אני רואה. והאנשי זאב זה רק בונוס. חוץ מקייט ביקסנייל שהיא אולי האישה הכי יפה ביקום אין יותר מדי בסרט הזה. העלילה לדעתי פשוט מופלצת מהתחת, והסיפור אהבה נראה אמיתי בערך כמו הנאומים של ביבי.