יוני, כמו שכבר אמרתי לך בפרטי. המשך כך, זה נראה כמו הצלחה נוספת. והנה הקאמבאק שלי. שנת הלימודים התחילה אז אני משתפשף בשנית, היום עיצבתי לי דמות חדשה, ציור דיי גדול, לקחת הרבה זמן לקבוע אותו..יותר מלצייר אותו, זה בטוח. הנה הגרסה המקורית: 
ולאחר מכן, צבעתי אותו עם סט חדש של הטושים שלי (כן כן, סוף סוף קניתי חדשים!, יש תקציב!)..ואז סתם הוספתי משהו נחמד לרקע זמני..וכך יצא: 
.. כמו כן, רישום שעשיתי היום בשיעור רישום. עוד רישום מודל סטנדרטי לשיעור שלנו. אבל יצא מוצלח למדיי. 
ולסיום, עדכון שלא היה במשך הקיץ כמובן. זוהי שנת לימודים חדשה ועל כן, יש סרטי אנימציה חדשים בדרך. אני וידידה שלי/שותפה שלי יפעת עושים פרוייקט סטופ מוושן מעניין למדיי. רוני אורן ראש המחלקה החליט שהשנה הסמסטר הראשון יהיה מחולק לשלושה פרוייקטים. מתכונת שונה מאדו משל שנה שעברה משום שהפעם יש לנו נשוא כללי אבל טכניקה חופשית ועלילה חופשית. אבל אנחנו צריכים לעשות שלושה סרטים שמסבירים איזשהו מונח באנימציה. אני ויפעת שותפתי לפשע היחידים שקיבלו ביקורת מעולה על הסטוריבורד בכיתה וזכינו לאישור להתחיל לעשות טסטים. עשיית טסטים חיונית הפעם כי הטכניקה שבה החלטנו לעשות את הסרט היא נסיונית ומקורית למדיי. הסרט שלנו עוסק במונח "סטוריבורד"..אני בהזדמנות אסרוק לכם גם את הסטוריבורד שלנו, אבל אנחנו בעקרון עושים את האנימציה כמו ב Cut Out אבל עם דמות tick Figure מפלסטלינה שתתהלך בתוך סטוריבורד מצויר על דף בשיא הסקצ'יות הקלאסית ויעשה אינטראקציה עם הריבועים האחרים של הסטוריבורד בכוונה להבין מה קורה בריבוע הבא. עכשיו, היינו צריכים לבחון איך לעשות את זה, כי צריך תנועות מצלנמה, צריך שהחומר לא יראה לא שייך והכל יהיה נקי. אז ההברקה הייתה לעשות את האנימציה של הדמות בפלסטלינה שחורה על משטח לבן ריק, לסרוק סטוריבורד מיוחד כרקע ולשלב בעזרת Pencil Test Mode את הדמות האמיתית על הרקע המצויר. אבל מה שונה? כי אנחנו משתמשים בפילטר ה Pencil Test הזה כדיי שהדמות לא תראה כמו דמות פלסטלינה, אלא גוש שחור, כמו סטיק פיגר אמיתיח בסטוריבורד. אבל עם נפח יחסי. לא ידענו אם זה יעבוד או לא, אז עשינו טסטים וזה עבר בהצלחה מרובה. הנה טסט של 4 שניות שבו בדקנו את הטכניקה: קישור לסרטון אני אעדכן אתכם בהתקדמות כשנתחיל לצלם את הסרט עצמו ולעשות רקע סופי ועיצוב דמות סופי. וזייהו!
-----------------

|