Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > פורום התרבות של Vgames > ת’רד יצירות של אסף, יוני ושאר חברים
תגובות : 2967
עמוד :  מתוך 119
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 11/11/2003 22:06:21
תגובה אחרונה: 14/05/2006 04:03:05

נושא מחבר ההודעה
בקרו בעמוד הבית של Skully ציטוט Skully
16/04/2006 00:50:28 #2926

הת'רד הזה אמנם מת כמו שאר הפורום. אבל ננסה להחיות קצת למרות שאף אחד לא טורח להגיב.

הנה כמה עבודות שמן הסתם קשורות ללימודים, כמו רב העבודות שאני עוה עכשיו.

הנה קונצפט ארט לתסריט שעשיתי על חלום שהיה לי, בהקצנה וסגנון שעברו מספר שלבים:

וזה כבר קונצפט ארט לתסריט גמר שלי לקורס.

קודם שני עיצובי דמויות (יש עוד שלושה לא צבועים):

והנה קונצפט ארט לסצנה מתוך התסריט:

והנה קונצפט ארט לפרויקט אישי. ידידה של חבר טוב שלי היא סטודנטית לקולנוע בת"א והייתה צריכה קטע אנימציה טראשי ברמות על, אנימציה זולה סטייל הסרט "Rejected". והיה לה סטוריבורד מוכן מבחינת תוכן. אז היא הייתה זקוקה לאנימטור בשביל קטע הפתיחה. עשיתי לה ג'סטה ועשיתי קטע אנימציה מלא וצבוע, פלוס עריכת סאונד והכל..בתמורה לעזרה בעבודת הסמינר שלי בנושא רימייקים בקולנוע לבצלאל. משתלם למדיי.

הנה הקונצפט ארט שבמקור הגשתי לה:

וזהו עם הציורים. כרגע יש לי קצת זמן לילי פנוי אחרי שסיימתי הרבה חרטע, אז אני מנסה להעלות לרשת את הסצנות הגמורות מפרויקט האנימציה קלאסית הגדול שלי בבצלאל. יש לי את שלושת הסצנות הראשונות פלוס עוד סצנה מהמשך הסרט. רצות עם סאונדטרק שעוד לא גמור מבחינת כל האפקטים, אבל מוסיקה ו voiceover סגורים. פלוס, את הסרט הזה שעשיתי בשביל הפרויקט בקולנוע לסטודנטית מאוניברסיטת ת"א. ואם אצליח אז גם סרט Stop Motion קצר שעשיתי בכיכובו של היטלר. שבו עשיתי טכניקה משונה במיוחד של Cut Out עם אפקט שאמור ואף הצליח להראות כמו סרט משנות ה 40.

אז נקווה שזה ילך, כי השרת ב Spymac חזר. והוא יציב לגמרי כמובן.

-----------------

אווטאר
Skully
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
16/04/2006 11:07:15 #2927

טוב, ציור חדש.. אני לא רוצה להרוס למי שלא רוצה לדעת את זהותו של אחד מחברי Akatsuki ב- Naruto, אז אני אשים את זה בתור לינק:

הציור

אני כנראה אעשה גרסת מוצללת או אפילו צבועה כשיהיה לי חשק ^_^

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של shonon ציטוט shonon
16/04/2006 20:19:02 #2928
ציטוט: הכותב המקורי Skully ב 2006 /04 /16

wow עמית, התעלית על עצמך, שני אלה במיוחד מעולים.

יש להם צורה תלת ממדית כזאת שיותר נעימה לעין.

הייתי שמח לראות סרטון עם הדמויות האדומות.

-----------------

copy cat

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Chate Noire ציטוט Chate Noire
17/04/2006 11:46:07 #2929
אני מסכימה עם shonon, הדמויות האדומות נהדרות. אני אוהבת במיוחד את ההבעה והעמידה של זה שאוחז בגרזן, אחרי הדיקפיטיישן.

-----------------

זה לא הגודל של הוואקום שמשנה, זה איך שמשתמשים בו.

http://aviv.itsuv.co.il

אווטאר
Chate Noire
מנהל הפורום
רשום מ- 03/06/2005
ציטוט Evil Venom
17/04/2006 19:46:13 #2930

עמית, ציורים מדהימים. אתה יכול בקלות לעשות סדרות אנימציה נהדרות. ואפילו Feature Film רציני, אם רק היה תקציב למימון והפצה. D:

רציתי לדעת מה דעתכם, חובבי האנימציה, על כך שסטודיו ארדמן הנפלא נטש את דרכו המסורתית, ועכשיו במקום ליצור סרטי אנימציה קסומים (כמו וואלס וגרומיט), הם מפיקים סרטים עם אנימציה תלת מימדית אשר מזכירה את הארט המקורי של סרטי גרומיט וצ'יקן ראן. לדעתי זו בגידה במעריצים. אני לא יודע מה איתכם, אבל הסרט האחרון של וואלאס וגרומיט היה מקסים, אין על Stop Motion איכותי. הרבה יותר מופלא מסרטיו של טים ברטון (שהם מאוד מרשימים, אבל נוטים לשעמם כמו מחזות זמר וחסר להם את הטאץ' של ניק פארק).

קיצר מה דעתכם? תוחזר הפלסטלינה לאלתר!!!

-----------------

כדאי מאוד שהיא תתחיל לצאת לסיבובי הופעות אחרת יהיה רע.

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
18/04/2006 02:22:46 #2931
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /04 /17

עמית, ציורים מדהימים. אתה יכול בקלות לעשות סדרות אנימציה נהדרות. ואפילו Feature Film רציני, אם רק היה תקציב למימון והפצה. D:

רציתי לדעת מה דעתכם, חובבי האנימציה, על כך שסטודיו ארדמן הנפלא נטש את דרכו המסורתית, ועכשיו במקום ליצור סרטי אנימציה קסומים (כמו וואלס וגרומיט), הם מפיקים סרטים עם אנימציה תלת מימדית אשר מזכירה את הארט המקורי של סרטי גרומיט וצ'יקן ראן. לדעתי זו בגידה במעריצים. אני לא יודע מה איתכם, אבל הסרט האחרון של וואלאס וגרומיט היה מקסים, אין על Stop Motion איכותי. הרבה יותר מופלא מסרטיו של טים ברטון (שהם מאוד מרשימים, אבל נוטים לשעמם כמו מחזות זמר וחסר להם את הטאץ' של ניק פארק).

קיצר מה דעתכם? תוחזר הפלסטלינה לאלתר!!!

אני דווקא מעדיף הרבה יותר את הסגנון של טים ברטון, את חתונת הרפאים לא אהבתי.. וזה לא בגלל הסגנון אלא בגלל שהסרט היה פשוט משעמם, אבל הסיוט שלפני חג המולד סרט טוב.
חוץ מזה, אני מעדיף תלת מיימד על פני סטופ מושן.

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
18/04/2006 17:25:53 #2932

תודה על התגובות חבר'ה! אני לאחרונה חוזר קצת לסגנון הפשוט שלי. עיצובים שהם יותר Old School ופחות מפורטים. במיוחד כי רב הציורים שלי קשורים כיום ללימודים ולסרטי אנימציה שאני עושה. ואני אנימטור יחיד, לא סטודיו עם צוות. אז הפשטה תמיד תיצור משהו יותר קל לשימוש, יותר אפקטיבי ויותר קומוניקטיבי.

ואורי, תשמח לשמוע שדווקא עובדים בימים אלו על פיצ'רים באנימציה בארץ. ואני לא מדבר על הסטודיו של דיסני שיפתח בירושלים עוד שנתיים שלוש, אלא על משהו שכבר עובדים עליו כל השנה. צוות אנימטורים שכולל את טל גדון ויוני גודמן (שהם אנימטורים בכירים ומורים בבצלאל) עובד כרגע על סרט פי'צר ב FLASH. באורך מלא כמובן ומאוד מושקע. המפיק הזה מדיסני שביקר אצלינו לא מזמן אמר בעצמו שהוא הופתע מהרמה הגבוהה של הסרט הזה ולא חשב שיש כאלו דברים בארץ. ריגש אותו (הוא אחלה בנאדם אגב).

בקשר לדיון של סטופ של ברטון או ארדמן. אני לא חושב שאורי דיבר על הסגנון של נייטמר. כי בנייטמר יש עדיין חומריות. זה נראה סטופ מוושן טהור. קורפס נראה לרב כמו תלת ממד פרימיטיבי, רב האנשים לא יבחינו שזה סטופ. ופה אני מסכים, עדיף הסגנון של ארדמן או הבובות היצוקות הישנות של ברטון. כי הבעיה העיקרית בקורפס היא שהבובות שם מלוטשות כל כך, המצלמה חופשית כל כך ומחושבת כל כך, והכל חלק כל כך..עד כי פשוט אין סיבה מוצדקת ללעשות את הסרט הזה בסטופ. אין לו הרגשת חומריות כמעט בכלל. יכלו באותה הידה לעשות אותו בתלת ממד.

זה מה שקורה כשהטכנולוגיה מגיעה לרמות מיותרות כמעט. הפרצופים למשל בקורפס, לא הוחלפו כמו בנייטמר. אלא כבר נעשו ברובוטיקה. היו להם חיישנים קטנים בפנים שנשלטו כדיי להזיז את ההבעות בצורות מחושבות ומדויקות להחריד. המצלמה עם ה Crane של ברטון הגיעה שם לשיאים טכנולוגיים חדשים. לכן המצלמה זזה בכזאת חופשיות. זה פשוט מכשיר שאתה מעביר דרך מסלול, הוא שומר אותו בזכרון והמחשב מחשב את קצב התנועה והצילום לפי פריימים לבד. מה שדואג לכך שהמצלמה תזוז לבדה בסנטימטרים מדויקים. זה כל כך חלק עד כי זה ממש לא נראה כמו סטופ. אז אם אפילו החומר מלוטש כל כך, למה עשו את זה בסטופ?

אז אני מסכים ששם זה כבר מאבד את הטעם. בנייטמר זה עוד היה נפלא. כי הייתה חומריות מובהקת. זה היה יפיפה והיו שם פשוט דמויות יצוקות עם שלדים. משהו פרימיטיבי אבל מתקדם יחסית. אבל עכשיו זה הגיע לרמה מיותרת. וחבל לשמוע שארדמן נוטשים את הסגנון. כי באמת שוואלאס וגרומיט הסרט היה נפלא. ומבחינת אנימציה הוא היה פשוט מרהיב. שמרו על הקלאסיות שלו. זה היה תענוג.

אגב..כפי שהבטחתי, מצאתי שרת! שרת פרטי שנרשמתי אליו. כיווצתי כמה גרסאות DIVX עם קבצים קטנים למדי, אז עמדתי במגבלות.

אז תורידו להנאתכם את הסרטים הבאים שעשיתי, אם תרצו:

שלושת הסצנות הראשונות בסרט אנימציה קלאסית שאני עובד עליו כבר יותר מחודש (הסצנה השלישית עוד לא גמורה, אני ציך להוסיף את שליפת המסור החשמלי שאני עדיין מתכנן איך בדיוק לעשות את זה טוב):

הסצנות הראשונות

והנה סצנה שמופיעה אח"כ, לקראת סוף הסרט. עשיתי אותה כבר עכשיו בדילוג גדול כי היא סצנה די מורכבת לעשיה. היא נחתכת בנקודה שיש בה CUT לזווית מצלמה אחרת, שעוד לא עשיתי. לכן זה נחתך, למי שתוהה.

סצנת המשרד

והנה הסרט הטראשי לחלוטין שעשיתי עם שתי הדמויות האדומות.

להפתעתי, לעשות אנימציה שלא עונה לחוקים ואמורה להראות זולה, זה לאו דווקא כל כך קל. אבל אפשר להתגמש עם כל חוק אפשרי...וזה הכיף שבכך. (למי שתוהה בקשר ל Nacro במקום Necro..זו הייתה בקשת הבמאית של הסרט שזה הופיעה בו, לא שאלתי שאלות מיותרות)

NacroFilms

אשמח לשמוע תגובות.

צ'או מוצ'אצ'וס.

-----------------

אווטאר
Skully
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
18/04/2006 17:42:06 #2933
ציטוט: הכותב המקורי Skully ב 2006 /04 /18

אגב..כפי שהבטחתי, מצאתי שרת! שרת פרטי שנרשמתי אליו. כיווצתי כמה גרסאות DIVX עם קבצים קטנים למדי, אז עמדתי במגבלות.

אז תורידו להנאתכם את הסרטים הבאים שעשיתי, אם תרצו:

שלושת הסצנות הראשונות בסרט אנימציה קלאסית שאני עובד עליו כבר יותר מחודש (הסצנה השלישית עוד לא גמורה, אני ציך להוסיף את שליפת המסור החשמלי שאני עדיין מתכנן איך בדיוק לעשות את זה טוב):

הסצנות הראשונות

והנה סצנה שמופיעה אח"כ, לקראת סוף הסרט. עשיתי אותה כבר עכשיו בדילוג גדול כי היא סצנה די מורכבת לעשיה. היא נחתכת בנקודה שיש בה CUT לזווית מצלמה אחרת, שעוד לא עשיתי. לכן זה נחתך, למי שתוהה.

סצנת המשרד

והנה הסרט הטראשי לחלוטין שעשיתי עם שתי הדמויות האדומות.

להפתעתי, לעשות אנימציה שלא עונה לחוקים ואמורה להראות זולה, זה לאו דווקא כל כך קל. אבל אפשר להתגמש עם כל חוק אפשרי...וזה הכיף שבכך. (למי שתוהה בקשר ל Nacro במקום Necro..זו הייתה בקשת הבמאית של הסרט שזה הופיעה בו, לא שאלתי שאלות מיותרות)

NacroFilms

אשמח לשמוע תגובות.

צ'או מוצ'אצ'וס.

גדול! אחלה אנימציה, בכולם.. אהבתי!

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט oRcA_MaN
18/04/2006 19:05:52 #2934

עמית, רק אחד הסרטים עבד לי, והוא ממש יפה. מרגיש מקצועי, גם האודיו מציון.

סקוואל - אחלה ציור, אני אוהב את הסגנון שלך למרות שאין לי מושג מה ההבדל בין נארוטו לדובוני אכפת לי.

-----------------
אוי לא, אני מכור.

אווטאר
oRcA_MaN
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
18/04/2006 19:24:59 #2935
ציטוט: הכותב המקורי oRcA_MaN ב 2006 /04 /18

עמית, רק אחד הסרטים עבד לי, והוא ממש יפה. מרגיש מקצועי, גם האודיו מציון.

סקוואל - אחלה ציור, אני אוהב את הסגנון שלך למרות שאין לי מושג מה ההבדל בין נארוטו לדובוני אכפת לי.

תודה?... @________@

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Morbid Angel ציטוט Morbid Angel
19/04/2006 00:37:52 #2936

הנה דבר מה שרציתי לשתף אתכם כשראיתי אותו:

לקוח מתוך דפיוצר  של ב. אליס באתר במה

-----------------

Let me tell you a secret, something they don’t teach you in your temple. The Gods envy us. They envy us because we’re mortal, because any moment may be our last. Everything is more beautiful because we’re doomed. You will never be more lovely than you are now. We will never be here again 

אווטאר
Morbid Angel
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
19/04/2006 01:34:36 #2937

wow !!!!  

זה ציור על תמונה? או תמונה מ-0?

-----------------

copy cat

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
20/04/2006 20:01:39 #2938

BLEACH! Kurosaki Ichigo! ^_^

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
20/04/2006 22:50:01 #2939

משהו מוזר ביד השמאלית. (יעני השמאלית שלנו, הימנית שלו)

-----------------

copy cat

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט Yoni the 2nd
21/04/2006 19:43:37 #2940

חחחחחחחחחחחחחדש.....

-----------------

אווטאר
Yoni the 2nd
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Yoni the 2nd
21/04/2006 23:39:00 #2941

ג'יימס דין הגרסה מכוכב זאנטקס 78B:

-----------------

אווטאר
Yoni the 2nd
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
22/04/2006 00:07:54 #2942
צירוף מקרים 1: אני בדיוק בודק את הגלריה שלך ב-deviant art.

-----------------

copy cat

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
23/04/2006 20:03:16 #2943

רוי, התנועה נחמדה אבל יש באמת בעיה עם יד ימין . יהיה ממש נחמד לראות את זה צבוע ומשופץ בקטנה.

יוני, ענק. את התיור הראשון אהבתי, אבל הוא נראה פחות מלוטש למרות הסגנון. הציור השני- זהב. הטכניקה שלך מטריפה לי ת'שכל.

ותודה על הפידבקים אנשים. אני עדיין קורע את התחת על הסרט הזה, אני מעריך שעוד שבועיים הוא ישב כבר מתחילתו ועד סופו. הליטושים ימשיכו עד לעוד חודש בערך מהיום. אבל ההתקדמות מספקת, יש עוד כמה ליטושים להוסיף גם לסצנות שכבר פרסמתי פה.

בינתיים, הנה עוד שוט שעשיתי בימים האחרונים. שוט קשה למדי בהתחשב בעובדה שזה One shot ומכיל 60 ציורים של אנימציה אקספרסיבית לאללה. והכי כאב הלב זה שתכל'ס, על 60 ציורים ציירתי בית קטן! לא יותר מזה.  סטינג הי הורג אותי על השמדת יערות הגשם.

הנה השוט של הקרב הביתי

עשיתי עוד סצנה קצרה שלא ממש שווה להעלות כרגע, אני אעלה רק חומר יותר ארוך ומעניין, לא סתם שוטים של מעבר מקטע לקטע. אז אנג'וי! אשמח לשמוע תגובות.

-----------------

אווטאר
Skully
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
26/04/2006 21:36:24 #2944

ציור חדש, בסגנון שונה מהרגיל:

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט oRcA_MaN
26/04/2006 22:01:47 #2945
ציטוט: הכותב המקורי Squall Leonhart ב 2006 /04 /26

ציור חדש, בסגנון שונה מהרגיל:

דה קינגפין :D. מאוד יפה.

סקאלי, אנימציה מצוינת. מתי הסרט באורך מלא?

יוני, כרגיל, הגרנדמאסטר האמיתי.

-----------------
אוי לא, אני מכור.

אווטאר
oRcA_MaN
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Yoni the 2nd
28/04/2006 21:30:06 #2946

ככה כולנו נראה אחרי כמה שנים טובות בקבר...

-----------------

אווטאר
Yoni the 2nd
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Assaf
29/04/2006 16:51:03 #2947
לא בדיוק הסגנון המוכר שלך, אבל עדיין עבודה יפה. קצת בעיה בצידי הפנים, מבחינת תלת-מימדיות. מנגד, מוות של כמה שנים משפיע לרעה על כל עניין נפח הגוף...
מתי נזכה לראות עבודות עם רקע מלא פרטים? אתה צריך להעסיק שוליה שיצבע לך שמיים מסביב לדמויות, כמו ברנסנס.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט Yoni the 2nd
29/04/2006 17:06:03 #2948
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2006 /04 /29
לא בדיוק הסגנון המוכר שלך, אבל עדיין עבודה יפה. קצת בעיה בצידי הפנים, מבחינת תלת-מימדיות. מנגד, מוות של כמה שנים משפיע לרעה על כל עניין נפח הגוף...
מתי נזכה לראות עבודות עם רקע מלא פרטים? אתה צריך להעסיק שוליה שיצבע לך שמיים מסביב לדמויות, כמו ברנסנס.
בניגוד אליך ממש אהבתי אותו...בקשר לפנים...כשאני רואה זומבי בעיני רוחי (ואני רואה הרבה למרבה ההפתעה)אני רואה משו בין אדם לשלד....לכן אני ממש מרוצה מהציור...גם היד יצאה טובה...ויש כרגע ציור בקנה עם רקע...בתקווה שהוא יגיע לסוף.

-----------------

אווטאר
Yoni the 2nd
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Ender Wiggin
29/04/2006 17:30:45 #2949
ציטוט: הכותב המקורי Yoni the 2nd ב 2006 /04 /29
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2006 /04 /29
בניגוד אליך ממש אהבתי אותו...בקשר לפנים...כשאני רואה זומבי בעיני רוחי (ואני רואה הרבה למרבה ההפתעה)אני רואה משו בין אדם לשלד....לכן אני ממש מרוצה מהציור...גם היד יצאה טובה...ויש כרגע ציור בקנה עם רקע...בתקווה שהוא יגיע לסוף.
אחלה ציור באמת, אהבתי גם את השריטות או מה שזה לא יהיה במצח שלו, כאילו שהוא נשרט כשהוא חפר את עצמו מחוץ לקבר.

-----------------

אווטאר
Ender Wiggin
משתמש רגיל
רשום מ- 07/02/2004
ציטוט Squall Leonhart
02/05/2006 05:16:08 #2950

שיחקתי קצת עם הצבע בפיינטר, עם המברשת של האקריליק.. ממש התרשמתי מזה:

ועוד אחד:

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר