בחיי זה מדהים באיזו תוכנה אתה משתמש? זה נראה כאילו לקחת ציור בשמן וסרקת אותו!
אני משתמש ב-PaintShop Pro 6.01, תוכנה מעולה ופשוטה לשימוש. אני חושב שעדיין יש גרסאות דמו די מקיפות שלה להורדה ברשת, אולי מהאתר הרשמי. כמובן שהגרסה השולטת היום היא כבר בטח 8 או 9... ואני מצייר בתוכנה ממש כמו שאני מצייר בצבעי שמן או אקריליק, כלומר שכבות על שכבות במברשת, ולא עבודה גרדיאנטית ממוחשבת דווקא.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
אסף, הציור ממש יפה. אני גם התחלתי לצייר במחשב, ואף הוספתי תמונה משלי לאתר שהמלצתי עליו מקודם (לינק מתוקן לאתר יגיע מיד). התמונה נעשתה כולה (כולל הרישום) בפוטושופ. התמונה הגיע בתחרות למקום 25 מתוך 28... ציפיתי ליותר, אבל זה יצא יפה יחסית לעבודה ראשונה המוגשת לתחרות באתר הנ"ל. חבל גם שהיתה לי מגבלת זמן נוראית להגשה (טסתי לאיטליה, חזרתי היום) שבגללה לא הספקתי לעשות רקע נורמלי או לתקן פרטים רבים.
הייתי שמח מאוד להשתתף בתחרויות ולהראות לכם עבודות שאינן וירטואליות, אך עד שארכוש סורק אסתפק בפוטושופ.
כתובת האתר - www.worth1000.comכנסו כולם! ודברו איתי באייסי (340908397) אחרי שנכנסתם.
הנה התמונה שלי, לתחרות בנושא תמונות מלכותיות: (תמונה עם רקע כפי שהוגשה לתחרות) (התחרות)
הנה הציור החדש שלי אחרי הרבה זמן שלא ציירתי כלום (אין לימודים, אין מחברות :\ ) לקח לי בערך שעה וחצי כולל האינקינג וההצללות כי הדגשתי הרבה פרטים קטנים מחר אני אביא סריקה כמו שצריך, פשוט מאוחר עכשיו :\
אין לי סורק פה עדיין, רק בג'רוזלם, אז אני נאלץ לעת עתה לצלם את הציורים שלי רק בוובקאם :[
אבל השבוע אני אלך לסרוק אותם אצל חברה שלי. כך שאוכל להראות לכם אותם במלוא הדרם!.
הנה כמה צילומים באיכות זבאלה של הציורים, לתת טעימה ראשונית:
שוב, מצטער על האיכות המזעזעת, אני אשתדל לסרוק אותם בקרוב מאוד!
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
תודה. דווקא החיתוך היה די קל. כי הרקעים היו אחידים. לדוגמא בקטע המצוייר זה היה די קשה, את הלוגו עם השם הכנתי בעצמי. אבל אדג' עצמו בצד היה רקע אחיד אבל עם שינוי עדין כזה בצבעים וזה גרים לסיבוך בחתיכה של השער..
נסיון ראשון לעשות ברק מתכת משכנע. הפעם הקודמת לא יצאה מספיק טובה לטעמי, ולכן ניסיתי ללמוד מאמנים שהצליחו בצורה יוצאת מן הכלל בתחום - בוריס ואחלו וג'ולי בל. אחרי עיון באתר שלהם ניסיתי לעשות נסיון ראשון בשדיים מפלדה יצוקה.
להלן התוצאה. אני ממש אשמח להערות בעניין. יותר ברק, יותר השתקפויות, יותר מונוטוני, יותר צבעוני...
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin