חחח אני אוהב אני את הדמויות האלה שלך D: אהבתי את החיתול של הזקן, אבל כדאי לעשות לו אולי ידיים קצות רזות יותר שיהיו פרופורציות מתאימות לגוף, ואולי להאריך לו גם את המקל X:
עריכה: אסף, למה בכל הציורים שלך יש לדמויות מן בקע כזה בסנטר? ככה זה לא במציאות, יש אנשים עם כזה בקע וכאלה בלי, אולי תנסה להוריד אותו לפעמים.
----------------- Living is easy with eyes closed......~
עריכה: אסף, למה בכל הציורים שלך יש לדמויות מן בקע כזה בסנטר? ככה זה לא במציאות, יש אנשים עם כזה בקע וכאלה בלי, אולי תנסה להוריד אותו לפעמים.
לאחותי יש סנטר מחורץ; היא ירשה את זה מאבא שלי.
היות ושני הציורים בעמוד שעבר הם דיוקנאות שלה... אז כן, יש מקום ל"בקע", כי הוא באמת שם. ואני חושב שהוא מקסים, כמובן. אני אוהב לצייר אותו גם בדמויות אחרות שלי לפעמים, כי אני אוהב סנטרים עם גומות וסנטרים מחורצים.
למען הסר ספק: לי יש סנטר עגול נטול חריצים ובקעים - מתנה מאמא שלי.
אם זה עוזר לך, בבצלאל אנחנו עושים רישומי מודל עירום. משמע- בחורה ערומה יושבת באמצע הכיתה במגוון תנוחות ואנחנו מציירים אותה, או רישום תנועה, או רישום לפרטים.
הקו שלי ברישומי המודל הריאליסטים מאוד מאוד שונה מזה של האיורים הקארטוניים שהייתי תמיד רגיל לצייר. הייתי מת להביא לפה כמה מהרישומים האלה, אבל לצערי כל הרישומים והעבודות שנעשות על ציוד ובתחומי השיעורים בבצלאל שייכות בשלב זה לאקדמיה ושמורות שם..בסוף השנה עושים עוברת על עבודותינו ועדת ביקורת...אבל זה ממש נחמד.
בהתחלה התחלנו מרישומים של עצמים פשוטים. כמו כינורות, סלסלות וכו'..אחרי זה עשינו רישומי גולגולת ושלד אנושי. ולאחר מכן עברנו למודל עירום. ולאט לאט הטכניקה משתפרת בצורה משמעותית. זה ממש כיף.
אם זה עוזר לך, בבצלאל אנחנו עושים רישומי מודל עירום. משמע- בחורה ערומה יושבת באמצע הכיתה במגוון תנוחות ואנחנו מציירים אותה, או רישום תנועה, או רישום לפרטים.
הקו שלי ברישומי המודל הריאליסטים מאוד מאוד שונה מזה של האיורים הקארטוניים שהייתי תמיד רגיל לצייר. הייתי מת להביא לפה כמה מהרישומים האלה, אבל לצערי כל הרישומים והעבודות שנעשות על ציוד ובתחומי השיעורים בבצלאל שייכות בשלב זה לאקדמיה ושמורות שם..בסוף השנה עושים עוברת על עבודותינו ועדת ביקורת...אבל זה ממש נחמד.
בהתחלה התחלנו מרישומים של עצמים פשוטים. כמו כינורות, סלסלות וכו'..אחרי זה עשינו רישומי גולגולת ושלד אנושי. ולאחר מכן עברנו למודל עירום. ולאט לאט הטכניקה משתפרת בצורה משמעותית. זה ממש כיף.
שהייתי בתיכון היינו עושים בדיוק את אותם הדברים - מרתוני רישום עירום, בין 4 ל-6 שעות. עד היום אני שומר חלק מהרישומים שלי משם. גם היו מוציאים אותנו לטיולים במדבר עם דוגמניות, לאותה מטרה. אין ספק שזה משפר משמעותית את יכולת הרישום שלך, במיוחד שאצלנו היו מגבילים את חלק מהתרגילים בזמן.
ול-Zemax - ציורי עירום יש בשפע, אבל הם לא יעלו הנה בכל מקרה.
ובקשר למודלי ערום, מישהו מכיר אולי מכם שאפשר סתם לשבת ולציר עם מודלי ערום בלי קשר לחוג או משהו כזה?, שמעתי פעם על משהו כזה בתל אביב, אבל אני לא זוכר איפה/:
מפעם לפעם יש לי 10 דקות לצייר משהו (במהלך שיעורי מתמטיקה בדידה, בעיקר) והיום הצלחתי לשרבט משהו ראוי לפרסום. זה המשך לסדרה ארוכה מאוד של ציורי ברברים שאני מצייר, והפעם הצלחתי לעשות משהו חדש עם המבנה של הפנים. יצא מעניין, לדעתי.