ציטוט: הכותב המקורי לא מוצא ניק ראוי לשמו :< ב 2003 /12 /30
ציטוט: הכותב המקורי -MadDog- ב 2003 /12 /27
את הקהילה שלי אין צורך להציג
כבר מכירים אני חושב בכל אופן ניתן להיכנס דרך הקישור בחתימה שלי
הקהילה שלך מתה. לא הגיבו בה כבר כמה ימים והיא צונחת בדירוג הקהילות.
היא תמיד היתה מתה. ההתלהבות ההתחלתית הובילה לרישום מאסיבי של חברי הפורום, אבל תראה כמה מתוכם באמת הגיבו בתוך הפורום או שהגיבו יותר משתי תגובות. אני אפילו ניסיתי לפתח רעיון, אבל אף אחד לא הגיב. מגיבים אנשים קבועים. לא נראה לי שהגיבו שם יותר מ-30 אנשים. המשחק טוב, אבל אף אחד לא כותב בקהילה.
פותח הקהילה, שממש אין לי שום דבר נגדו, קיבל אגו אחרי שויגיימז פרסמו איזשהו משפט על הקהילה שלו שהיא מובילה. הפרסום שלו בכל מקום של קהילת COD סתם המאיס על אנשים את הקהילה. לפחות עלי.
-----------------
"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
בחתימה כמובן, ואיזה קהילה סבבה ...... דיונים תרבותיים, אנשים אדיבים, פרגון, ומי שמקלל או הורס את האווירה, עף....וחוצמזה, יש לנו סמל מגניב מהבהב.....ככה שזה בכלל סיבה.
אני לא ידעתי שכבר יש קהילה לאומנויות לחימה אז פתחתי חדשה, והשקעתי בה הרבה זמן, כדי להביא לכם נושאים, קישורים, ותמונות בקשר לאומנויות לחימה!!! כולל פורומים על שחקנים וסרטים של אומנויות לחימה, פורום חגורות בו כל אחד יכול להגיד מהי אומנות הלחימה בה הוא עוסק, ופורום כללי של אומנויות לחימה שונות: מי שרוצה לדבר על כל דבר שקשור אליהם, להמליץ, או לדבר על הקשר שלהם למזרח הרחוק ולפילוסופיה!!!
אז כנסו והפכו להיות חברים בקהילה מושקעת עם פוטנציאל, קדימה!
אני לא ידעתי שכבר יש קהילה לאומנויות לחימה אז פתחתי חדשה, והשקעתי בה הרבה זמן, כדי להביא לכם נושאים, קישורים, ותמונות בקשר לאומנויות לחימה!!! כולל פורומים על שחקנים וסרטים של אומנויות לחימה, פורום חגורות בו כל אחד יכול להגיד מהי אומנות הלחימה בה הוא עוסק, ופורום כללי של אומנויות לחימה שונות: מי שרוצה לדבר על כל דבר שקשור אליהם, להמליץ, או לדבר על הקשר שלהם למזרח הרחוק ולפילוסופיה!!!
אז כנסו והפכו להיות חברים בקהילה מושקעת עם פוטנציאל, קדימה!