Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > פורום התרבות של Vgames > אנימה, ת’רד רשמי
תגובות : 34
עמוד :  מתוך 2
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 04/08/2005 18:03:27
תגובה אחרונה: 28/04/2006 16:35:09

נושא מחבר ההודעה
בקרו בעמוד הבית של Ambience+ ציטוט Ambience+
04/08/2005 18:03:27 #1

טוב, אז לפני שהפורום הזה הופך להיות "יחסים", בוא ננסה להחיות אותו קצת.

אילו סדרות אנימה אתם רואים? אילו ראיתם? היו כאלו שאהבתם במיוחד? דמויות אהובות? מה דעתכם על Yes Anime? אילו סרטים ראיתם? היו כאלו שאהבתם במיוחד?
בקיצור, כל מה שקשור באנימה.

אני כרגע רואה Naruto וBleach. אישית אני חושב שNaruto נחלשה מאוד מאוד. זו אף פעם לא הייתה סדרה מצוינת, אבל בפרקים האחרונים זה ממש זוחל והעלילה הדרדרה מאוד... Bleach לעומת זאת רק השתפרה עם הזמן (את הפרקים עם הHollows לא ממש אהבתי (פחות מהפרקים הנוכחיים בכל מקרה)).
ראיתי גם Full Metal Alchemist (סיימתי לא מזמן). סידרה לא רעה בכלל, אבל הסיום הרגיז אותי למדי. סה"כ רעיון נחמד וביצוע לא רע בכלל.
ראיתי גם Mononoke-hime. סרט נחמד מאוד, מושקע לאללה וסה"כ סבבה למדי. יש קטעים קצת אמריקאיים מדי, אבל סה"כ הסרט די נמנע ברוב המקרים מאמריקאיות ייתר, ומצליח גם לבאס אותך חלק מהזמן (ולא להיות קיטש מגעיל).

-----------------

אווטאר
Ambience+
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
04/08/2005 18:18:51 #2
ציטוט: הכותב המקורי Ambience+ ב 2005 /08 /04

טוב, אז לפני שהפורום הזה הופך להיות "יחסים", בוא ננסה להחיות אותו קצת.

אילו סדרות אנימה אתם רואים? אילו ראיתם? היו כאלו שאהבתם במיוחד? דמויות אהובות? מה דעתכם על Yes Anime? אילו סרטים ראיתם? היו כאלו שאהבתם במיוחד?
בקיצור, כל מה שקשור באנימה.

אני כרגע רואה Naruto וBleach. אישית אני חושב שNaruto נחלשה מאוד מאוד. זו אף פעם לא הייתה סדרה מצוינת, אבל בפרקים האחרונים זה ממש זוחל והעלילה הדרדרה מאוד... Bleach לעומת זאת רק השתפרה עם הזמן (את הפרקים עם הHollows לא ממש אהבתי (פחות מהפרקים הנוכחיים בכל מקרה)).
ראיתי גם Full Metal Alchemist (סיימתי לא מזמן). סידרה לא רעה בכלל, אבל הסיום הרגיז אותי למדי. סה"כ רעיון נחמד וביצוע לא רע בכלל.
ראיתי גם Mononoke-hime. סרט נחמד מאוד, מושקע לאללה וסה"כ סבבה למדי. יש קטעים קצת אמריקאיים מדי, אבל סה"כ הסרט די נמנע ברוב המקרים מאמריקאיות ייתר, ומצליח גם לבאס אותך חלק מהזמן (ולא להיות קיטש מגעיל).

אנימות שאני צופה בהן: Naruto, Bleach, One Piece, Prince Of tennis.

נארוטו האנימה הכי טובה שיש, קאקשי הדמות הכי מגניבה שיש.

אנימות שאהבתי חוץ מאלה שהזכרתי כבר: Gungrave, Berserk, Get Backers, Rurouni Kenshin, Beck, Fullmetal Alchemist, Hajime No Ippo, Konjiki No Gash Bell, ואני מצטער אם שכחתי עוד (ואני יודע ששכחתי X_X).

מנגות שאני קורא כרגע: Jojo's Bizzare Adventure (מנגה מדהיייייייימה!), Berserk, Hajime No Ippo, כולן אחלה!

בנוגע למה שאמרת על נארוטו, כרגע 2 הסאגות האחרונות הן "פילרים" (שזה אומר שאלה סיפורים שהסטודיו של האנימה המציא ו-לא- הסיפור המקורי של נארוטו ע"י היוצר המקורי שלו) שהם החליטו לשדר בשל העובדה שהסדרה הגיעה לאיפה שהמנגה נמצאת.. אז כרגע הם מגדילים פערים, זה עדיף מאשר לא לקבל נארוטו בכלל =\

בליץ' באמת השתפר מאז סאגת ההולואים המפגרים, אבל עדיין יש להם מה ללמוד.. במיוחד באנימציה של קרבות =\

ו- Princess Mononoke אחלה סרט.

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט jedi
04/08/2005 18:24:02 #3

סוף סוף ת'רד מעניין!!!

אני חייב לציין קודם כל משהו לגבי נארוטו:

הפרקים שמשודרים עכשיו הם פילרים מפגרים. אני מציע לכם לא לשפוט את הסדרה בגלל הפרקים האלה כי אין להם ערך בכלל, המטרה שלהם זה רק למשוך את הזמן לקראת החלק השני של האנימה. זה נכוןש הם משעממים, אבל אני מציע פשוט לראות אותם סתם בשביל השיעמום.

לגבי בליץ':

התחלתי לראות את הסדרה לפני יומיים בערך ואני עכשיו בפרק 14. סדרה נחמדה מאוד והדמות של איצ'יגו היא פשוט שולטת!!!!

לגבי יס אנימה:

חרא של ערוץ. סדרות משעממות רצח.

לגבי אנימות אחרות:

בתחילת הקיץ ראיתי DN ANGEL וזו אנימה מצויינת.

לפני כמה ימים התחלתי לראות גם full metal panic וזו סדרה ענקית!!!!!!! פשוט יפה מכל הבחינות!!!!

ושכחתי לציין!!!: התחלתי לראות אתמול את האנימה עם איכות ציור מדהימה באופן לא נורמלי: AIR זו סדרה מאוד רוחנית ומאוד חזקה. אני ממליץ לכולכם לראות אותה, ראיתי בנתיים עד פרק 4. היא ממש אגדה.

לפני כמה שבועות, הורדתי את הפרק הראשון של golden boy ואני יכול להגיד שזו הסדרה הכי מצחיקה (האנימה הכי מצחיקה) שאי פעם ראיתי. רק חבל שפרק 2 עדיין לא ירד במשך כמה חודשים...חחח

מה בתכנון שלי? לראות mi hime כי אחי סיפר לי שזו אנימה גם מצויינת מאוד עם סאונד טראקים מדהימים.

לגבי full metal allchemist:

לצערי המאוד מאוד הרב, לא ראיתי את הסדרה עד הסוף, ראיתי אותה עד פרק 30 ומשהו בערך והספקתי כי שפוט לא הבנתי כלום ממה שהלך שם, וגם או שהתרגום היה ממש גרוע, או שבאמת האנגלית שלי חרא (שזה סיפור מאוד מעניין איך מחזיקים אותי בחמש יחידות אנגלית למרות הנכשלים הזורמים שלי).

סה''כ אני עדיין חושב שנארוטו זו האנימה הכי יפה.

-----------------

אווטאר
jedi
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של vaxsgbstpac-hibgdk ציטוט vaxsgbstpac-hibgdk
04/08/2005 19:08:53 #4

אין על טרייגאן, ושימותו הקנאים!

-----------------

יהי זכרו ברוך.

אווטאר
vaxsgbstpac-hibgdk
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט jedi
04/08/2005 20:33:20 #5

סתם תמונה מגניבה של ג'יראיה XD

-----------------

אווטאר
jedi
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Jewish Soprano
04/08/2005 20:44:36 #6

אין על פיקורו, ושימותו הקנאים!

-----------------

אווטאר
Jewish Soprano
משתמש רגיל
רשום מ- 10/08/2004
ציטוט imris
04/08/2005 21:09:47 #7

התחלתי לפני חצי שנה לראות נארוטו ומתתי על זה, לאט לאט הבנתי שזה קצת חלש... זה הפך להיות טוב שוב בסאגה שרדפו אחרי ססקה ומאז שהתחיל הפילר האחרון הפסקתי לצפות(אני קורא את המנגה ואני חייב להגיד שהסדרה גרועה רק בגלל הסטודיו שיוצר את האנימה, אם הם היו דבקים במנגה הסדרה הייתה יכולה להיות טובה מאד). אני אמשיך לראות כשיתחיל ה-part 2 של הסדרה, שזה אמור להיות אחרי כל הפילרים המעצבנים.
קצת אחרי שהשלמתי לראות נארוטו התחלתי לראות בליץ', זאת סדרה נחמדה ודווקא יותר אהבתי את הסאגה עם ה-hollows, לא בגלל ה-hollows כי הם בהחלט מעפנים לגמרי, אלא בגלל שהיו הרבה קטעים מצחיקים והפרקים לא התמקדו בקרבות. מאז שהתחילו הסאגה האחרונה הסדרה יותר ממוקדת קרבות ואני רואה אותה אצל חברים מדי פעם אני כבר שוכח להוריד בקביעות. יש שם דמויות נורא מגניבות כמו אוריהימה או אח של רוקיה אבל דווקא את איצ'יגו עשו די מסריח שזה לא מתאים לדמות ראשית.
לפני חודש בערך התחלתי לראות פול מטאל אלכמיסט(וסיימתי) וזאת הייתה פשוט סדרה גדולה. לדעתי, בליץ' לא מתקרבת לרמה שלה(למרות שפול מטאל סדרה שיותר ממוקדת בעלילה ובכלל לא בקרבות). אהבתי את הסדרה מכל בחינה, מבחינת הדמויות מבחינת העלילה שבהתחלה אמנם נשמעת מופלצת אבל בנוייה היטב עם הסברים הגיוניים(כמה שזה יכול להיות הגיוני... זה בכל זאת על אלכימיה :X) וסיום נחמד ודווקא מאד לא קיצ'י לדעתי.
חוץ מזה לא ראיתי עוד סדרות, אולי אני אתחיל לראות עוד איזה משהו מתישהו כי במילא משעמם לי.

ועוד שאלה שרציתי לשאול:
מישהו יודע אם יש את "המסע המופלא" או את "הנסיכה מונונוקי"(אם ככה קוראים לזה) ב-HOT VOD האוזן השלישית? אני פשוט רוצה לראות את הסרטים ואי אפשר לראות איזה סרטים יש בחבילה בלי להזמין אותה, אז להזמין? :X

-----------------

אווטאר
imris
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
04/08/2005 21:25:48 #8
ציטוט: הכותב המקורי imris ב 2005 /08 /04

(אני קורא את המנגה ואני חייב להגיד שהסדרה גרועה רק בגלל הסטודיו שיוצר את האנימה, אם הם היו דבקים במנגה הסדרה הייתה יכולה להיות טובה מאד).

אם הם היו דבקים במנגה היית מקבל 20 פילרים אחד אחרי השני, או פרק בשבועיים.

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט jedi
04/08/2005 22:25:50 #9

תתקשר להוט ותשאל אותם, או שעתבור ליס כי יש שני הסרטים האלה המון פעמים ב yes2.

-----------------

אווטאר
jedi
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט imris
05/08/2005 05:19:06 #10
ציטוט: הכותב המקורי Squall Leonhart ב 2005 /08 /04

(אני קורא את המנגה ואני חייב להגיד שהסדרה גרועה רק בגלל הסטודיו שיוצר את האנימה, אם הם היו דבקים במנגה הסדרה הייתה יכולה להיות טובה מאד).

נכון, אבל סתכל לדוגמה את בליץ' הם מצליחים להסתדר עם זה טוב מאד אני חושב שבשלב שהסדרה נמצאת עכשיו המנגה כבר הייתה בפרק 90(אני לא בטוח כי לא קראתי אותה).
בקיצור היו פשוט צריכים לחכות שהמנגה תגיע לשלב מתקדם ואז להתחיל עם נארוטו במקום זה התחילו את הסדרה מוקדם והמעריצים נאלצו לסבול מריחות מפגרות בתוך הפרקים או פרקי פילר(קשה לי להחליט מה יותר גרוע, הרמה של הפילרים ממש ירודה).

-----------------

אווטאר
imris
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
05/08/2005 15:39:20 #11
ציטוט: הכותב המקורי imris ב 2005 /08 /05

נכון, אבל סתכל לדוגמה את בליץ' הם מצליחים להסתדר עם זה טוב מאד אני חושב שבשלב שהסדרה נמצאת עכשיו המנגה כבר הייתה בפרק 90(אני לא בטוח כי לא קראתי אותה).
בקיצור היו פשוט צריכים לחכות שהמנגה תגיע לשלב מתקדם ואז להתחיל עם נארוטו במקום זה התחילו את הסדרה מוקדם והמעריצים נאלצו לסבול מריחות מפגרות בתוך הפרקים או פרקי פילר(קשה לי להחליט מה יותר גרוע, הרמה של הפילרים ממש ירודה).

אני לא יודע באיזה שלב התחילה האנימה של נארוטו ביחס להתקדמותה של המנגה, אבל אני זוכר שאנשים תמיד דיברו על כמה שהמנגה רחוקה מהאנימה..
ותתפלא, גם בבליץ' וגם בהמון סדרות אחרות יש לך גם מריחות ואולי גם פילרים, מי שלא קורא את המנגה לא יודע על זה אפילו.
ספויילרים לאנימה של בליץ': כמעט כל הפרקים עם ההולואים הרגישו כמו מריחות.. הוא פשוט הרג והרג והרג כל הולואו שהגיע, ולא הייתה ממש התקדמות עלילתית.. רק הצגת הדמויות שנכנסו לסדרה לאחר מכן (אוריהימה, צ'אד, אישידה וכו'..) עזרו לקדם אותה.
ומה עם הפרק עם האחים של איצ'יגו והכושי המתלהב? אני לא קורא את המנגה אבל משום מה יש לי הרגשה שזה לא היה שם.
וכל המריחות של דיבורים לפני תחילת קרב?..
ככה זה בהמון אנימות, יש מריחות, אין מה לעשות עם זה.. הם צריכים להגדיל פערים עם המנגות או להשלים 23-25 (או כמה שלא צריך) דקות של פרק.

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט imris
05/08/2005 15:49:19 #12
ציטוט: הכותב המקורי Squall Leonhart ב 2005 /08 /05

אני לא יודע באיזה שלב התחילה האנימה של נארוטו ביחס להתקדמותה של המנגה, אבל אני זוכר שאנשים תמיד דיברו על כמה שהמנגה רחוקה מהאנימה..
ותתפלא, גם בבליץ' וגם בהמון סדרות אחרות יש לך גם מריחות ואולי גם פילרים, מי שלא קורא את המנגה לא יודע על זה אפילו.

ברור שיש בכל הסדרות נגיד בבליץ' היה את הפרק ההוא עם האחיות של איצ'יגו ושני הילדים הקטנים האלה מחנות ובפול מטאל היה את הפרק ההוא שמספר על מוסטאנג בכלל ולא על אדוארד.
אבל בכל זאת אפשר להרגיש בשתי הסדרות איך הכל מתקדם מהר ולא זז לאט כמו בנארוטו. אני לא יודע אם אתה זוכר אבל בתקופה עם הסאגה של המבחני צ'ונין לא הייתה התקדמות במשך כמה פרקים שלמים. כל שניה פלאשבק או הסבר של חמש דקות על משהו שהוא מובן מאליו. תראה אני אוהב את הסדרה, ואני אחזור לראות אותה כשתגמר הסאגה הטיפשית הזאת(שזה יהיה בפרק הבא אני חושב, כי בפרק שאחרי זה יש ספיישל של שני פרקים), רק מה שאני אומר זה שעם ביצוע קצת יותר טוב זאת הייתה יכולה להיות סדרה הרבה יותר טובה.
עריכה: עכשיו אני רואה את העריכה שלך ואני אסביר
לא קראתי את המנגה של בליץ' אבל ראיתי את כל הספרים הראשונים והסאגה של ההולואים באמת נמצאת שם ולא סתם הוסיפו אותה. היא נועדה כדי להציג את הדמויות ולתת קצת מידע על כל הקטע של ה-death gods. חוץ מזה אל תשכח שהפרק ההוא שאיצ'יגו הורג את ההולואו הענק הזה הוא כן פרק חשוב למרות שעדיין לא יודעים מה המשמעות שלו לגמרי. אותו דבר לגבי הפרק שהאיש ההוא שאימן את איצ'יגו(אוראהרה? :X) זרק אותו לבור שבתוך הבור איצ'יגו הפך להולואו ועכשיו מסתבר שהמסיכה הזאת שנשארה לו מההולואו שהוא הפך אליו היא משהו חשוב בסדרה ולא חסר משמעות כמו שזה נראה אז. אל תשכח שהסאגה של ההולואו נמשכה סך הכל 15 פרקים ואז רנג'י ואח של רוקיה באו והתחיל הסיפור האמיתי. בכל מקרה כל זה כן מופיע במנגה. הפרק עם האחיות של איצ'יגו והכושי הוא פילר.

-----------------

אווטאר
imris
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
05/08/2005 16:08:16 #13

אבל בכל זאת אפשר להרגיש בשתי הסדרות איך הכל מתקדם מהר ולא זז לאט כמו בנארוטו. אני לא יודע אם אתה זוכר אבל בתקופה עם הסאגה של המבחני צ'ונין לא הייתה התקדמות במשך כמה פרקים שלמים. כל שניה פלאשבק או הסבר של חמש דקות על משהו שהוא מובן מאליו.

בליץ' מתקדם מהר? אני לא חושב כך.. אולי מבחינת השתלשלות אירועים.. אבל מבחינת העומק של הדמויות או להכיר אותן ממש לא - 43 פרקים יצאו, וראינו כולה טכניקת קרב אחת מיוחדת, והיא של ביאקויה.. אפילו איצ'יגו לא השתמש במשהו מיוחד.. כל הקרבות עד עכשיו היו האק וסלאש.. ואנחנו כמעט לא יודעים שום דבר על אף קפטן.
זה כאילו שקפצו מהעולם האמיתי עם ההולואים לסוול סויאייטי מהר מדי.

ובקשר לנארוטו, לא יודע מה איתך, אבל אני אוהב את הפלשבקים, כי ב-95% מהם הם תמיד מעניינים, ופלשבק תמיד מכניס עומק לדמות.
ודווקא בסאגה השניה של נארוטו לא היו יותר מדי מריחות, המריחה היחידה שאני זוכר שבאמת עצבנה אותי הייתה בסאגה שבה נארוטו, שיקמארו, נג'י, שווג'י וקיבה יצאו להציל את ססקה.. והיה פרק אחד שלם שפשוט בוזבז על זה שהם נתקעו בתוך הסלע הענק הזה (או מה שזה לא היה) כתוצאה מהטכניקה של השמן מארבעת העוזרים של אורוצ'ימארו.

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט jedi
05/08/2005 19:14:29 #14

אתם יכולים בבקשה לסמן ספויילרים בלבן או צהוב? אני הגעתי רק לפרק 15 :ס

אגב,יש איזשהו סיכוי  שהסאונד טראק של אייר מופץ באינטרנט?

-----------------

אווטאר
jedi
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט imris
05/08/2005 20:41:11 #15

בליץ' מתקדם מהר? אני לא חושב כך.. אולי מבחינת השתלשלות אירועים.. אבל מבחינת העומק של הדמויות או להכיר אותן ממש לא - 43 פרקים יצאו, וראינו כולה טכניקת קרב אחת מיוחדת, והיא של ביאקויה.. אפילו איצ'יגו לא השתמש במשהו מיוחד.. כל הקרבות עד עכשיו היו האק וסלאש.. ואנחנו כמעט לא יודעים שום דבר על אף קפטן.
זה כאילו שקפצו מהעולם האמיתי עם ההולואים לסוול סויאייטי מהר מדי.

ובקשר לנארוטו, לא יודע מה איתך, אבל אני אוהב את הפלשבקים, כי ב-95% מהם הם תמיד מעניינים, ופלשבק תמיד מכניס עומק לדמות.
ודווקא בסאגה השניה של נארוטו לא היו יותר מדי מריחות, המריחה היחידה שאני זוכר שבאמת עצבנה אותי הייתה בסאגה שבה נארוטו, שיקמארו, נג'י, שווג'י וקיבה יצאו להציל את ססקה.. והיה פרק אחד שלם שפשוט בוזבז על זה שהם נתקעו בתוך הסלע הענק הזה (או מה שזה לא היה) כתוצאה מהטכניקה של השמן מארבעת העוזרים של אורוצ'ימארו.

אני לא מתכוון לפלאש בקים שמראים סיפור של דמות, אני מדבר על פלאשבקים מפרק שהיה לפני כמה זמן, בסאגה השנייה כל דקה הראו איך ססקה השתגע ביער בגלל הסיל של אורוצ'ימרו וכל שנייה הסבירו על איך התקפה של מישהו מסויים עובדת או מה בדיוק הוא עשה לפני דקה למרות שזה מובן מאליו. אם לא הרגשת את זה אז אני ממליץ לך לראות את הפרקים האלה שוב.

-----------------

אווטאר
imris
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
05/08/2005 21:12:20 #16
בסאגה השנייה כל דקה הראו איך ססקה השתגע ביער בגלל הסיל של אורוצ'ימרו וכל שנייה הסבירו על איך התקפה של מישהו מסויים עובדת או מה בדיוק הוא עשה לפני דקה למרות שזה מובן מאליו. אם לא הרגשת את זה אז אני ממליץ לך לראות את הפרקים האלה שוב.

או שפשוט זרמתי וזה היה במקום?

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Wing Chan
05/08/2005 22:45:15 #17

נארוטו זה קקה
רועי הדרדרת :P

אה כע
ומה אני צופה עכשיו כשאין סדרות נורמאליות לצפות בהן? (כול סידרה מ2002 ומעלה בערך היא קקה :P) -

"איטס לייק ריאלטי, אונלי וויט' סקולגירלז."

-----------------

אווטאר
Wing Chan
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט jedi
07/08/2005 15:51:32 #18

ראיתי עכשיו את פרק 10 של אייר. אני יכול להגיד שזו סדרה ממש ממש עצובה   

עריכה: סיימתי לראות עכשיו את הסדרה. אגדה מרגשת ועצובה עם המון מסרים ותחושות של שמחה, עצב, תקווה וחיים.  

-----------------

אווטאר
jedi
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Jebus
25/08/2005 03:17:46 #19

מה עם ת'רד הנטאי?

-----------------

אווטאר
Jebus
משתמש רגיל
רשום מ- 29/05/2004
ציטוט Twister
25/08/2005 04:27:07 #20

כרגע עוקב רק אחרי Monster, התחלתי אבל מלא דברים שעזבתי באמצע (בליץ', נארוטו, בוואן פיס הגעתי רחוק מאוד - פרק 130 - אולי אני אתקדם מתישהו, יו יו הקושו הגעתי לסגה השניה, יקיטטה ג'פן ראיתי קצת בהתחלה לא משהו, מאי הימה אחלה אבל התעצלתי להמשיך להוריד, גרנדיר - חביב אבל לא שווה הורדה).

ודברים מעולים שראיתי זה Hunter X Hunter & Hajime no Ippo.
סקוואל אתה מציע לקרוא את המנגה של הג'ימה? אם כן מאיפה אתה מוריד? (אני מניח שמירק, אבל מה הצ'אנל והסרוור..).

-----------------

Living is easy with eyes closed......~

אווטאר
Twister
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Avki
25/08/2005 09:11:13 #21
אין על Kino's Journey.

-----------------

זה לא חלום, זה אלוהים.

אווטאר
Avki
משתמש רגיל
רשום מ- 19/11/2003
ציטוט jedi
25/08/2005 09:21:14 #22

אני ממליץ לכולכם לראות golden boy. זה כולה 6 פרקים וזו אחת הסדרות המצחיקות ביותר.

-----------------

אווטאר
jedi
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
25/08/2005 11:29:56 #23

ציטוט: הכותב המקורי Twister ב 2005 /08 /25

סקוואל אתה מציע לקרוא את המנגה של הג'ימה? אם כן מאיפה אתה מוריד? (אני מניח שמירק, אבל מה הצ'אנל והסרוור..).

בטח, המנגה של האג'ימה נו איפו ממשיכה את הנקודה שבה האנימה מסתיימת ^_^
וכן, זה ממירק, אני אשלח לך הודעה פרטית.

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט אורח
25/04/2006 08:29:01 #24
יו יו הקושו

-----------------

אורח
משתמש רגיל
רשום מ- 12/10/2004
ציטוט oRcA_MaN
25/04/2006 13:17:37 #25

אני ראיתי שני סרטים די ממזמן: המסע המופלא והנסיכה מונונוקי. שניהם היו נחמדים. המסע המופלא הרגיש יותר כמו מצגת של רעיונות מקוריים. הרגשתי כאילו אני צופה בסרט שאת התסריט שלו חיבר חיזר. אך האמת היא שהיה די משעמם מבחינת קו עלילה.

את הנסיכה מונונוקי יותר אהבתי וזה כבר באמת סרט שהייתי ממליץ עליו לכל אחד.

-----------------
אוי לא, אני מכור.

אווטאר
oRcA_MaN
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>פורום התרבות של Vgames > אנימה, ת’רד רשמי
תגובות : 34
עמוד :  מתוך 2
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי: Ambience+