הייתי שנה שעברה בכלכלה ומחשבים... אני מוריד כלכלה עוד מעט כי נמאס לי מהמקצוע הטיפשי הזה, מורה שלא יודע ללמד וכיתה של מב"רניקים שלא נותנים לו לדבר גם כשהוא מנסה. הייתי צריך לקחת פיזיקה כימיה, עכשיו מאוחר מדי להתחרט. מחשבים אני אוהב... השיעור שהכי נהנתי בו שנה שעברה.
עולה לי"ב... י"א בהחלט השנה הכי קשה עד כה. מרחיב מחשבים. הולך להיות שכונה השנה נראה לי, יש לי רק 5 מקצועות, שכוללים אנגלית, הבעה ומחשבים. רק מתמטיקה ותנ"ך מסוכנים!!
ציטוט: הכותב המקורי imris ב 2005 /08 /24הייתי שנה שעברה בכלכלה ומחשבים... אני מוריד כלכלה עוד מעט כי נמאס לי מהמקצוע הטיפשי הזה, מורה שלא יודע ללמד וכיתה של מב"רניקים שלא נותנים לו לדבר גם כשהוא מנסה. הייתי צריך לקחת פיזיקה כימיה, עכשיו מאוחר מדי להתחרט. מחשבים אני אוהב... השיעור שהכי נהנתי בו שנה שעברה.
סביר להניח שבתחילת השנה עוד אפשר לעבור מקצוע. אצלנו אפשר גם בתחילת יב לעבור אם אתה משלים את החומר :X
אני עולה לשנה א' באוניברסיטה, בר אילן, טכניון, תל אביב או העברית... אני מקווה שפסיכולוגיה בתל אביב או בר אילן והסיוט הכי גדול שלי הוא רפואה בטכניון... משהו שלא נראה לי אפשרי כשנרשמתי, אבל בהתחשב בכך שהציונים שלי היו טובים מהמצופה התרחיש האיום הזה עוד עלול להתממש :X למה בכלל נרשמתי לטכניון?! גועל נפש!
ואם לא אז אני סתם אלך לצבא במרץ... אין לי מושג עוד לאן...
הגבתי פה וזה נעלם, כמה אופייני לפורום. כל מקרה אני ממשיך במגמת מנהל-כלכלה ומגמת ביולוגיה :S בביולוגיה אני די נכשל.. מילא. במנהל וכלכלה הולך לי מצויין לעומת זאת..מקצועות קלים.
אה כן התחלתי במגמת מחשבים.. אחרי חודשיים ברחתי משם. זה ממש לא בשבילי.. :S
----------------- Shoe-Horn-'O'-Plenty (07:14 PM) :
תנסה
כי רק ככה הכשלון מקבל משמעות
ציטוט: הכותב המקורי Just a Pitbull ב 2005 /08 /24 אה כן התחלתי במגמת מחשבים.. אחרי חודשיים ברחתי משם. זה ממש לא בשבילי.. :S
חבל lad, הפסדת את 5 היחידות הקלות ביותר שאפשר לעשות. ואני עושה 10 יח"ל, אז אני בהחלט יכול לאשר. חבל שבבית ספר שלי אין 10 יחידות מחשבים... רק 5... הייתי לוקח אם היה, אני פשוט מת על המקצוע.
Quote: הכותב המקורי FilthyHuman ב 2005 /08 /25<br><blockquote><b>ציטוט: </b><i>הכותב המקורי Just a Pitbull ב 2005 /08 /24</i><hr /><font face="1"><br />אה כן התחלתי במגמת מחשבים.. אחרי חודשיים ברחתי משם. זה ממש לא בשבילי..<br />:S<br /></font><hr /></blockquote><font face="1" size="3">חבל lad, הפסדת את 5 היחידות הקלות ביותר שאפשר לעשות. ואני עושה 10 יח"ל, אז אני בהחלט יכול לאשר.</font>
בחייך, זה לא מגמה קלה. אולי לך, אולי למי שיש לו ראש לזה, אבל זאת לא מגמה קלה. זאת אומרת, יחסית לאחרות.