ד"א אתם מכירים איזה אתר שנותן ביקורות על סרטים כאלה ( appleseed , finl fantasy, וכל מיני סרטי אנימה), או שבכל האתרים הגדולים יש ביקורות? (בקיצור אני צריך אתרי ביקורות בבקשה, גם ישראלים)
הייתה תקופה שחשבתי, וואו, סרטי משחקים, איזה קונספט מגניב.
עד שראיתי את הסרט על פיינל פנטסי(הראשון), או את הסרט על טקן, והתאכזבתי קשות. לכן אנ'לא מצפה לסרט הבא כל כך...
מה שכן, אני מאוד מסוקרן לראות את הסרט על אליס(אני מלא סתירות, לא ככה?)
הסרט של פיינל פנטאסי שיצא לא היה קשור בכלל לסדרת המשחקים, לא היה אפילו דבר אחד שאפיין את הסדרה, ממש כלום. הם היו יכולים ליצור כל סוג של סרט בכל סוג של ז'אנר ולקרוא לזה "פיינל פנטאסי" וזה לא היה יוצא שונה מהסרט שיצא כבר.
לעומת זאת, FF7: AC ממשיך את פפ7 עם אותן דמויות, עולם ואווירה שאנחנו מכירים ואוהבים ^_^
סרט מעולה, יש שם כמה קטעי אקשן מדהימים ! נוסף על כך לראות את כל הדמויות מ-FF7 מתאחדות לקרבות וכאלה זה משעשע....סרט מדהים גרפית ויש בו אנימציות מדהימות....מומלץ...עלילה קצת דלילה לדעתי...
Quote: הכותב המקורי EvilMonkey ב 2005 /10 /05<br><p><font face="1" size="3">קצת באיחור, אבל יצא לי לראות את זה אתמול.</font></p><p><font size="3">אם חשבתי שהגרפיקה בפ"פX הייתה מדהימה, הסרט זה כלום בהשוואה לזה.</font></p><p><font size="3">העלילה קצת חלשה אבל חפיף, הקרבות בסרט מפצים על הכל. הקרב עם ספירות' פשוט גרם לי להזיל ריר.</font></p><p><font size="3">A true masterpiece. הייתי אומר שזה אפילו הסרט מבוסס-משחק הכי טוב שיצא אי פעם(כאילו שזה קשה).</font></p>
יצא סוף סוף לראות את הסרט אתמול וזה מה שיש לי להגיד: בעוד שהסרט עצמו בתור סרט הוא לא משהו אבל בתור "OVA" למעריצים, או פשוט סרט שיוצא ישירות לDVD הוא טוב מאוד. זה מתבטא בזה שהסרט תמיד רץ קדימה, אין רגע מנוחה, הדיאלוגים טסים במהירות הקול, וזה לא בגלל השפה. אבל מה אני אגיד על הקרבות... פשוט תענוג! אלו הקרבות הטובים ביותר שראיתי בסרט אי-פעם! מומלץ גם לאנשים שלא נגעו בשום FF חוץ מCC בחיים שלהם :P