קיצור, אני רוצה להזמין היום פיצה ואני מתלבט מאיפה להזמין:
1) דומינוס פיצה- הפעם האחרונה שהזמנתי מהם הייתה כשהייתי בגן ואני זוכר שאלו הו פיצות יקרות מאוד וגםד קות מאוד. מה השינוייםש הם עברו כי אני יודע שעברו עליהם...איך הם היום וכמה הם עולים?
2) פיצה האט- פיצות מצויינות לשמן, גם מחירים נחמדים. אבל אני כבר מכיר את הטעם כי אכלתי מהם בתקופה האחרונה איזה פעמיים שלוש ככה.
3) דוקטור פיצה- רק החיפאים פה בטח מכירים את הפיצירייה הזו כי היא פרטית ונמאת מן הסתם רק בחיפה. היא מאוד טעימה והמחירים טובים אבל הזמנתי מהם כבר הרבה אמוד והטעם מוכר ונמאס מתישהו...
מבחינת איכות הפיצה, לטעמי דומינו'ס הכי טובים (אני לא סובל את פיצה האט, היא מלאה בצק). הפיצות שלהם טובות יחסית לאחרים ואתה יודע שאתה לא לוקח סיכון כשאתה מזמין מהם. קל לראות שהם ברמה אחרת מהפיצריות הקטנות יותר (פרגו, דומינו בלי ס', 2 פור 1, וכו') גם לפי ההשקעה בתוספות. בדומינו'ס מקבלים תוספות טריות, ולא חרא יבש כמו אצל האחרים. אפשר אפילו להזמין תוספות כמו אווז ופפרוני. החיסרון: יקרים פי 2 (ויותר) מפיצריות שכונתיות. אם בפרגו אתה מקבל שני מגשים משפחתיים טעימים וטובים ב60 ש"ח, בדומינוס אתה מקבל "פיצה אישית" ששקולה בערך למשולש וחצי תמורת אותו הסכום בערך.
בגלל המחיר הגבוה אני שומר דומינו'ס רק למקרים מיוחדים, זה לא משהו שמזמינים כל סוף שבוע כשנפגשים עם חבר'ה וכאלה.
----------------- " When I was a young man Sometimes I'd wonder What happened to time when it passed Then one day I found out That time just lands in prison And there it is held fast"
אמממ סתם להביע דעה, הפיצה הכי מוכרת בפ"ת (אחרי הרשתות) היא דון פרדו, למרות שהיא פיצה שכונתית כביכול היא קצת יקרה (62 למגש ענק עם תוספות ובקבוק קולה). אבל היא ממש טעימה, יש לה טעם שאין לאף פיצה אחרת, והתוספות נדיבות, לעומת פיצה האט. נגיד בפיצה האט הזמנתי תוספת עגבניות, קיבלתי פרוסת עגבניה אחת על כל משולש, לעומת זאת בדון פרדו מפוזרות מלא חתיכות קטנות של עגבניה על המשולש (וזה משולש ממש גדול). קיצר לפעמים פיצות שכונתיות יותר טעימות, תנסה כל מיני, אני בטוח שבחיפה יש הרבה.. :)
עזבו....בסוף הזמנתי מדוקטור פיצה. פיצה האט לא ענו לי ובדומינוס פיצה משפחתית עולה 53. בדוקטור פיצה 41. רק חבל שהפיצות לשהם לא טעימות כמו פעם...ככה זה בכל פיצרייה פרטית?
1) דומינוס פיצה- הפעם האחרונה שהזמנתי מהם הייתה כשהייתי בגן ואני זוכר שאלו הו פיצות יקרות מאוד וגםד קות מאוד. מה השינוייםש הם עברו כי אני יודע שעברו עליהם...איך הם היום וכמה הם עולים?
חרא של רשת. הם עושים פיצות דקות, יקרות ולא טעימות במיוחד. הכנתי בבית פיצות יותר טעימות פחות כסף.
הפיצה האהובה עליי היא פיצה האט, אני אוהב את הבצק השמן הזה, ועם אקסטרה צ'יז ותירס... אממממ!!! טעים!
יש לי פיצה ספיאצו (עכשיו קנו אותם או משהו אז זה פיצה בלי שם) 5 דקות הליכה מהבית, אז כל פעם שאני רוצה פיצה אני קונה מהם, פיצה טובה ב15 שקל ל2 משולשים גדולים
יש בדיזינגוף סנטר פיצה טובה ב7 שקל, אבל אין שום תוספות, פיצה חפיף כזאת, אבל טעימה :P
Quote: הכותב המקורי inigo_116 ב 2005 /09 /27<br><p><font face="1">הפיצה האהובה עליי היא פיצה האט, אני אוהב את הבצק השמן הזה, ועם אקסטרה צ'יז ותירס... אממממ!!! טעים!</font></p><p>יש לי פיצה ספיאצו (עכשיו קנו אותם או משהו אז זה פיצה בלי שם) 5 דקות הליכה מהבית, אז כל פעם שאני רוצה פיצה אני קונה מהם, פיצה טובה ב15 שקל ל2 משולשים גדולים</p><p>יש בדיזינגוף סנטר פיצה טובה ב7 שקל, אבל אין שום תוספות, פיצה חפיף כזאת, אבל טעימה :P</p>
חחחח זה נשמע כמו החיבורים האלה שהמורות נותנות לעשות בכיתה ה.
שגיא, איפה אתה גר?? המבורגר במחיר של פחית קולה זה קצת כמו חלום רטוב (טוב, לא ממש. למעשה, בכלל לא. אבל זה נשמע טעים)(לא החלום, ההמבורגר)(אני אפסיק עכשיו).
מבחינתי דומינו'ס פיצה ללא ספק, עם exception למתי שממש אין כסף והרעב גדול, ואין בעיה להתפשר על הטעם בשביל להכניס כבר בצק, גבינה ועגבניות לקיבה. המחירים שלהם סבירים לאחרונה, עם מבצע ה"פיצה נוספת ב-20 ש"ח" הקסום (עדיין רלוונטי, ד"א? לא הזמנו כבר הרבה זמן). הבצק שלהם מצוין - דק בדיוק במידה שמאפשרת לך לאכול שני משולשים איכותיים במקום אחד נפוח מבצק, התוספות שלהם כמו שהזכירו באמת מצוינות, ואין הרבה פיצריות שמחזיקות תוספות בשריות, במיוחד לא כאלה שבאמת מזכירות טעם של בשר. גם ההברקה של הרטבים לקראסט כבודה במקומה מונח.
שגיא, איפה אתה גר?? המבורגר במחיר של פחית קולה זה קצת כמו חלום רטוב (טוב, לא ממש. למעשה, בכלל לא. אבל זה נשמע טעים)(לא החלום, ההמבורגר)(אני אפסיק עכשיו).
מבחינתי דומינו'ס פיצה ללא ספק, עם exception למתי שממש אין כסף והרעב גדול, ואין בעיה להתפשר על הטעם בשביל להכניס כבר בצק, גבינה ועגבניות לקיבה. המחירים שלהם סבירים לאחרונה, עם מבצע ה"פיצה נוספת ב-20 ש"ח" הקסום (עדיין רלוונטי, ד"א? לא הזמנו כבר הרבה זמן). הבצק שלהם מצוין - דק בדיוק במידה שמאפשרת לך לאכול שני משולשים איכותיים במקום אחד נפוח מבצק, התוספות שלהם כמו שהזכירו באמת מצוינות, ואין הרבה פיצריות שמחזיקות תוספות בשריות, במיוחד לא כאלה שבאמת מזכירות טעם של בשר. גם ההברקה של הרטבים לקראסט כבודה במקומה מונח.
הקיצר, דומינו'ס. יש להם גם לוגו יפה.
יא אללה איזה בחורה.. מי לעזאזל אוכל שני משולשים? (או אחד?!) כשהייתי בן 8 הייתי אוכל שלושה של האט, היום אני ארד על איזה חמישה. (פעם נראה לי ירדתי על משפחתית של דומינו'ס לבד..) =X
נ.ב
התמכרות קשה לסמיילי =X
-----------------
"Under floorboards It's hard to fly a kite Underwater My cigarettes won't light Standing in the shade I'm getting frostbite"
יא אללה איזה בחורה.. מי לעזאזל אוכל שני משולשים? (או אחד?!) כשהייתי בן 8 הייתי אוכל שלושה של האט, היום אני ארד על איזה חמישה. (פעם נראה לי ירדתי על משפחתית של דומינו'ס לבד..) =X
נ.ב
התמכרות קשה לסמיילי =X
אתה מעליב אותי. שני משולשים לעומת אחד זה יחס: 2:1 כמו ש-4:2 ו-6:3.
אני גר בצפון, אבל דוכנים כאלה של המבורגרים ב-5 שקל ראיתי בהרבה מקומות, כולל אילת. בטוח יש כזה באזור שלך גם.
אבל לא בטוח שזה כזה חלום רטוב, את ההמבורגרים הם עושים במכונת טוסטים כזאת של קיבוץ (סרט-נע שעובר בתוך תנור), וזה לא כזה מעדן. מצד שני, 5 שקל.